Artık Boşanmayı Düşünüyorum

Yürütülmemesi için birçok sebep yürüyebilmesi için tek bir sebep yok hakkınızda hayırlısı olsun:106:

Maaş kartınızıda mı aldı? Yanlış mı okudum?

Birde henüz kararsızsınız gibi geldi.

Hiç birşey için geç kalmış sayılmazsın.
Zararın neresin den dönsen kardır.
Bundan sonrası için Allah yar ve yardımcın olsun.

Arkadaşım sizi renci de edici bir yorum da bulunmamış ki.
Sadece fikrini yazmış.
Bu tavrınız hoş olmamış.

Yekta bu yorumu senden duymak beni sevindirdi
Eski düşüncelerinden eser yok
Sonunda kadınların boşanabileceğine, erkekler olmadan da ayakta durabileceklerine ikna olmuşsun çok şükür

Yekta bu yorumu senden duymak beni sevindirdi
Eski düşüncelerinden eser yok
Sonunda kadınların boşanabileceğine, erkekler olmadan da ayakta durabileceklerine ikna olmuşsun çok şükür

Düşüncelerim hala aynı canım sadece size anlatamadım.

boşanmayı düşünüyorsunda
icraat varmı peki
yani düşünmekle olacak şey degilki

yapma pişmanmış üstelik ne kadar ağır bir durum bilirim ama yapma o iki çocuğuna acı unut sünger çek geçmişe geleceğinize bak ... Kocano baştan çıkar değişik şeyler deneyin ama sakın boşanma belki bana ters düşücekler vardır bu fikrimde ama o çocuklara acımak ve herşeye sünger çekmek gerek bazen ve yaşadığın durumun ne kadar zor bişey olduğnuda bilirim

Esinize karsida boyle diklenme politikasi izlediyseniz evliliginiz boyunca temelinizi en birinci dereceden sarsmissinz zaten dikkat aldatmanin hic bir bahanesi yoktur sakin savundugumu dusunmeyin ama size gercekten akil verwn insanlari bile terslemeniz katakterinizi acikca gostermis oldu..bisanma ihtimalinde naparim nederim dusuncesi yerine elli lira birakmis giderken arabayida alcakmis gibi sozleriniz tamamen maddiyata odaklandiginizi gosyeriyor zzten...bilmem ben bi yorumda bulunmayacagim gidiyorum siz kovmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…