- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kimse bir yuva yıkılsın istemez şu an tepkili olabilirler aama boşanınca aileniz arkanızda duracaktır.
benim 60 yaşındaki teyzem boşandı başta annemler tepki gösterdiler bu yaştan sonra boşanılır mı diye ama o kimseyi dinlemedi. şu an herkes alıştı duruma.
Yasadiklarini ayan beyan bilip takip ediyordum ama son zamanlarda iyi gibiydin...
Ya da oyle görünüyordun...
Gerçi iyi olmadıgını ben biliyordum... Hissediyordum.
En son aldatma olayını biraz deşsen? Yani o olaydan cok kolay mı sıyrıldı esın?
Baban bunu kaale almadı mı? Belki boşanmak icin sebebin olabilir bu...
Önceki konuları bilmiyorum, ama bu yazdığından ne kadar gergin ve karmakarışık olduğun belli oluyor. Ailen yuvanız yıkılmasın mantığındalardır tabi. sen kpss e girerek çok iyi yapmışsın, düşük puan alsan da önemli değil, seneye yeniden denersin. Bu sürede kendi ayakların üzerinde durabilmeyi planlamalısın bence, belediyenin kurslarına bile gitsen ön bilgi her şey için, kendi işin, veya en azından kendi paranı az buçuk bile kazanilirsen hem senin için daha kolay olur, hem de eğer gerçekten boşanacaksan sonrasında kendine olan güvenin daha kolay toparlanıp ve meşgalen olacağı içinde hayata dört elle sarılırsın. çocukların da varmış, onların da geleceğine katkın olur..
bu yazdıklarım tabi sadece işin maddi özgürlük, kocaya o anlamda bağımlı olmama kısmıyla ilgiliydi. Manevi olarak, senin her gün için için eridiğini ailen biliyorsa, sen boşanma kararını ciddi ciddi aldıktan sonra bir şekilde arkanda dururlar zaten.
Önceki konuları bilmediğim için daha fazla yorum yapamıyorum, bu başlığı takip edeceğim.
Eğer bukadar çıkmazdaysan başkasının ne düşündüğünün ne önemi varki.Sen mutlu olmayınca çocukların mutlumu olcak sanki?
Bence bir anne nekadar güler yüzlü mutlu olursa çocuklarınada yansır.Şuanda onlarada belki bu negatifliği yayıyorsundur.
Mutsuzsan bence bitirmelisin düşünme çocukların var onlarla mutlu ol ve seni destekleyen bir ailen var ise bence bu yükü taşıma daha fazla derim.
Allah yardımcın olsun canım benim illaki bitmesini istiyorsanda başkalarını düşünme.Onlar senin yaşadıklarını bilmiyor seninle bu zorluğu çekmiyor. sen sadece kendine zarar veriyorsun.
Rabbim yardım etsin içini ferahlatsın. Amin...
el için evlilik olur mu hiç?bende boşanıyorum eşimden bir evlilik yürümüyorsa eğer yürümüyordur, kendini üzmenin sıkmanın hiçbir mantığı yok, ailende senin daha fazla üzülmeni istemez belli bir zamandan sonra , birşeyler düzelecek diye beklemek de sadece vakit kaybı ,3 günlük dünyada üzülmeye de değmiyor emin olun 2 çocukla hala mutlu olamadıysanız artık mutlu olmanız da çok zor ve sadece vakit kaybı bana kalırsa
Sen Depresyondasin,
ve eger mutlu degilsen ve düzelecek bisey olacaginida düsünmüyorsan,bazen cekip gitmen daha yararli...
ama tabi ki kolay degil bu adimi atmak,hele ki cocuklarin var diye eminimki daha cok cekiniyorsun,belkide aileni vs bahane ediyorsun,sen onlarin seni kurtarmasini bekliyorsun..
ama yola cikmaya sen kendin karar vereceksin,ailen sana yaninda eslik eder bu zor yolda...ama zaman gectikce ne acilar unutulmuyor ki.
ne pismanliklar olmuyor ki...ilk önce kendini düsüneceksin,sonra zaten cocuklarin icin saglikli bir anne olabilirsin....
sil at kafandan o ne der bu ne der diye,unutma dört duvarda yasayan sensin,eger mutsuzsan sahiden.....bilemiyorum ayrilik hep zordur.......
evet anladım, ailen ne zaman sana sahip çıkarsa o zaman dik durmayı başaracaksın, benimkilerde ilk başta idare etmem gerektiğini söylüyorlardı ama daha sonra onlarda herşeyi gördü ve şimdi yanımdalar şükürler olsun yoksa bende zor toparlanırdım , ailen çocukları düşündüğü için böyle yapıyor olabilir ama zaman herşeyi yola koyacaktır emin ol
aldatma olayındaa en ufak bır kanıt bile yok.. hatta salağım belkı ama günahını mı aldım acaba dıye biel dunuyorum ,kendımı yıyıp bıtırıyorum ..bu vebal altına gırmek istemıyorum cunku
hıc ıyı olmadım ben ,olamıyorum..tek başıma yaşamaktan bıktım,hani kısaca şunu söyleyeyim
dul kalsam yadırgamam zaten öyle yaşıyorum kendimce...
hapis yatsam hıcccc yadırgamam zaten 4 yıldır hapisteyım
canım zor bir durum gerçekten de allah yardımcın olsun, yanlış düşünüyorlar kızın namusu varda erkeğin yok muama inşallah en kısa sürede atlatırsın, kim boşanmak için evlenir ki?ama herşey insanlar için bizde bilemezdik başımıza bunların geleceğini annen ne düşünüyor bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?