artık bu evliliğe tahammülüm kalmadı :(

herkesin bi huyu suyu var canim benim biraz alttan almayi denesen eski konularinida biliyorum esinin vurdumduymazliginida ama suan bosanacak gibi degilsin ?

kaçmış gibi olmak istemıyorum ama affınıza sıgınıyorum arkadaşlarr.. hastayım çok fena.. bir bakıp cıkıcaktım ama bır kaç arkadas yazınmıs cevap vermden gecemedım... bana müsade cocuklarda uyanmadan yatayım.. Allah'a emanet olun hepinize hayırlı gecelr,hayırlı bayramlar.. tavsıyelerınızı yorumlarınızı beklıyorum .. artık bir şeyler degısmelı hayatımda ... böyle gitmezz.. gitmemeli.. yoksa ben gidecem öbür dünyaya.. evlatlarım olmasa ,,ah bıde Rabbımden korkmassam

Geçmiş olsun.Önce sağlığını düşün:)

Bayramın kutlu olsun.
Sabah ola hayrola.Güzelce dua edip uyu.
İyi geceler.

önceki konularına çok iyi biliyorum..
son zamanlarda ses seda çıkmayınca iyi olduğunuz fln düşünmüştüm hatta...
gerçi o kocayla ne kadar iyi olunur bilemem ama...
değişmedi demek...
çok üzüldüm...
babanla annenle konuş artık..
yazık etme kendine de evlatlarınada...

Gercekten arkadaşların da dediği gibi zamana yayip uzun vadede birşeyler beklemekten baska çaren yok...
Yavaş yavaş güçlenmek, yavaş yavaş esinden soğudugunu belli etmek...
Senin şanssızlığın bu kadar iç ice olan bir evlilik yapmak... Gelininiz görümcen, sen kuzenle evlisin, babanın apartmanında oturuyorsun... Bunlar hep etken...
Üzülerek söylemek istiyorum ki bunlar hep babanın sucu, o birşeyleri idrak etmedikçe de senin bu evlilikten kaçışın oldugunu düşünmüyorum...

babamda herseyın farkına vardı ama bu saatten sonraa ne benı başında istıyor nede kapısının sonuna kadar bana açık oldugunu belli ediyor.. bende burda tıkanıp kalıyorum.. bır bakıyorum arkmadalar bır bakıyorum yüz çevirmişler inanki samımıyetlerını bır hıssetsem zaten bır dakıka durmam bu evde artık.. ama ailem bıraz soğuk davranıyor bana karşı iş boşnamaya gelınce..

Cunku boşanmak ayıp diye düşünülüyor hala...

eski konunun ne oldugunu bilmiyorum....ben kayinvalide maduruyum esimin sorumsuzluklari beni dusman ilan etmesi vs vs....sorunlarla mucadele ede ede gecti 5 yilimsonra bir baktim
hic bir sey duzelmiyor daha da kotuye gidiyor....bebegim tedavi ile oldu belki sorun odur dedim cunku ah bir cocuk olsa ah olsa bir olsa diyerek oldu...kizim oldukdan sonra anali ogullu
resmen sapittilar kafayi yediler hersey cok daha kotuye gitti....

simdi ise sonucum anasinin evine gitti esyalarini alip evi terketti bosanma asmasindayiz kismetse bitecek bu kabus....artik kabuslar degilde ruyalar gormek isitoyrum....

bu durumda bu konuyla ilgili yorum yapmam ne kadar bilmiyorum ama bildigim tek sey var boyle geldi boyle gider....zaman duzeltmiyor tersine daha da kotu oluyor hersey....

canım gercekten cok haklısın bır insan yedisinde neyse yetmişindede odurr.. degısseydıı çoktan adam olurdu.. ama yok düzelen bişe yok.. aksıne dahada tanıyamaz oldum eşimi,ailemi
,akrabalarımı.. hakkında hayırlısı olmuşş inşallah cok mutlu olursun ..

insallah seninde hakkinda ne ise hayirlisi o olsun....bazen kaderi bizler cizeriz elimizden gelen seyler oldugunda....sukurler olsun ki annem babam arkamda zaten
geriside onemli degil benim icin...bekarken lafim vardi evlendim oldu dul iken olsa cokmu...millet neder ne yapar diye yasayamam...ben millete bir sey demiyorsam
zaten onlarda bir sey diyemezler bana...heee arkadan herkes konusur muhum olan bana konusma davranis sekilleri....bence sende bir an once kararini vermelisin

eğer gerçekten boşanmak istiyorsanız kimseye bahane bulmaniza gerek yok.onlar sizin ne yaşadığınizı bilemez anlatsaniz anlamazlar.oyüzden elalem neder demeyi bırakıp kendi mutluluğunuz için yasamalisiniz.kendinizi düşünmüyorsaniz çocuklarınızı düşünun.böyle bir ailede çocuklarınizda huzuru bulamaz.

şu an o kadar boşlukta gibi hissediyorum ki kendimi,hayat anlamsız..bayram anlamsın ..abimler geldı taa onca km yoldan ama onların gelmesı anlamsız.. saçma sapan gelıyor hersey..neden böyleyım anlamıyorum ama bildigim tek birşey var artık herseyden ,herkesten soğudum..evlatlarım hariç..onlara canım kurban ..

bence siz bir uzmandan yardım almalısınız.psikolojiniz alt üst olmuş.bu halde sağlıklı düşünüp karar veremezsiniz.belki bir uzman size bizden daha çok yardım edebilir

canım önceki konularını bilmiyorum ama boşanmak istemiyor ve boşanamıyorsun sanırım, maddi ve manevi desteğe ihtyacın var, manevi yöndne çocukların sana yardım edecektir, toparlanmak için onlardan başka kimseye ihtiyacın olmaz bence fakat maddi açıdan kpss olmadı diye iş imkanların bitti mi sanıyorsun? ben merdiven silip evlere temizliğe gidip evlatlarını büyütenleri de gördüm ve o insanlara hep saygı duydum, namusuyla para kazanması insanın zor evet ama imkansız değil, Allah a yalvar bu konuda ve bir iş bul kendine ve çocuklarına bakmak için asgari ücret bile yeter sana, eşinden nafakada alırsın en azından kira giderini falan karşılar oda hiçbirşey çözümsüz değildir bunu unutma, hiç bir iş utanmayı gerektirmez yeterki helal lokma girsin çocuklarının boğazından gerisi boş, simit satan kadınlarda gördüm, pazarda örgülerini satanları da hiç utanılacak birşey değilki bence gurur duymalı, bazı şerefsizler gibi milleti dolandırmayıp, bazı o..lar gibi bedenleri üstünden değil alın teriyle kazandıkları için o parayı. Hiçbir işi küçümseme derim, biryerden başla gerisi mutlaka gelir, sana yüz çeviren ailen de senden yardım ister yanına gelmek ister yeterki sen tek başına dimdik ayakta dur. Bir yaştan sonra herkese yük gibi geliyor insan kendi yükünü kendin taşımalısın, çocuklarının da. Allah yardımcın olsun.

Sen halen boşamadınmı onu ya :/
Sen milleti amma düşündün arkadaşım.
Benim annemin arkadaşı aynı senin durumundaymış vermiş çocukları devlet korumasına kendi girmiş bi işe kendini düze çıkarınca almış cocuklarını o süre zarfıncada gitmiş hep görmüş.

Hayatını kendin mahvediyorsun , bir başkası değil. 2 çocuk çocuk yine senin çocuğun arkadaşım ne bu yaa :S

ben o kadar cok çalışmak istiyorumkı ama hiç bir şekilde izin vermiyorlarr.. bır cok iş buldum ama yok dıyorlar..ıkı cocugumla kadın basıma ne calışmasıymıs.. ne gerekıyorsa ben babama dıcekmısım.. genclıgımde dahı bır kurus istemedım ben babamdan sımdımı yalvarcamm.. eşim denen adamda sagolsun bır karsılıyorkıı isteklerımı sormayın gıtsın ben çeğizime çrdüğüm lifleri satmaya calıstım ama kımse yuzune bıle bakmadı çalışmaktan ben asla gocunmam..tuvalet bıle temızlerım ..burdakı samımıyetıme ınanın yanı gercekten evlatlarım için herseyı yaprım..heryerden önümü kesiyorlar.. annem desen bakamam cocuklarına dıyor.. ben cocukları nereye kıme bırakayım herkes bır bakıyor ıkı bakıyor uçüncüde şikayet edıyorlar.. yok durmuyor yok bılemmnee.. anneme ben teklıf bıle ettım anne calısayım her ay paranı verırım dedım.. onada kızdı para ıcınmı bakarmıyım o kadar düşmedim ama cocukların durmuyor bakamam dıyorr..

canım bu dedıklerını ben nasıl yapayım nasıl bırakayım cocuklarımı devlet korumasına ..babam benı keser,doğrar yanı bız burda necıyız dıyee.. ee ozaman alın bakında çalışayım ıkı kurus eve katkım olsun ..onada yok dıyorlar.. ne gerekıyorsa bana de dıyor.. olmuyor ıstee ne dıyım ben babama dakka başı ..ıkı cocogum var sütüydü,beziydi mamasıydı ustu başıydı.. hangısını söyleleyım.. zaten bır annem var sagolsun kendınen başkasına harcanan parayı sevmez kızı da olsam kendine yenı koltuk takımı aldı,evını halıfilex döşetii heryere.. eski halıfilexsinide babam bana verdı.. yuzune bakılacagı yok halının ama sırf cocuklarımın ayagı yere basmasın dıyee aldım..kurban kesemedık bu sene hersene oldugu gıbı.. annem ,kaynanam verdıler etımızı sagolsunlar.. yanı gercekten calışmam cok ama cok gerek.. elım ayagım tutuyorr.. neden çalışmamayım anlamıyorum ..zaten cocuklarım öğlen uykusuna yatıyorlar en az 3-4 saat uyurlarr.. kımseye yuklerı olmuyorda iştee.. amaç benım çalışmamam.. ne varsa yemelıyım ne varsa içmeliyim hesabı .. bende şaşırdım kaldım.. o kadar çok çırpınıyorum,çabalıyorumkı...ama olmuyoırr..bir adım bıle ılerleyemıyorum.. en son reddedecekler evlatlıktan herkes rahatlayacak

senin konularını biliyorum çok da üzülüyorum canım.anladığım kadarıyla şu an ailen seni maddi manevi desteklemez kocanın geliri nasıl boşandığında iyi bir nafaka alamaz mısın cevabın evetse kimseden destek bekleme baroya git ücretsiz avukat tutabiliyorsun burdan avukat arkadaşlarda yardımcı olurlar davanı aç .çocukların büyüyene kadar aldığın nafakayla idare edersin.onlar biraz büyüyünce bir işe girebilirsin bu arada yine kpss ye hazırlanabilirsin.eğer nafaka alamam durumu yok diyorsan biraz daha dişini sık çocuklarını biraz büyüt kendine bir iş ayarla öyle boşan canım.yani biraz daha sabret zor belki ama kendini çocuklarını garantiye alman gerek imkanın varsa para da biriktirmeye çalış.Allah yardımcın olsun

bu kadar azimli olman beni çok etkiledi. ama çalışmana izin vermemeleri de bir o kadar üzdü. sen gene de ikna etmeye çalış anayı babayı bence kararlı olursan sana karşı çıkamayacaklar. herşey gönlünce olsun Allah yardımcın olsun. elbet bu günler de geçecek.

iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar.. bilmiyorum ne yapacagımı.. herşeyin hayırlısı diyim Rabbime sığınmaktan başkaa

Birkere kusura bakma ama çok çelişkili saçma konuşuyorsun!

1. Baban seni doğrar ama çocukları devlete vermeni istemez diyorsun keser diyorsun ama onlarda destek falan olmuyor diyorsun bu ne diyet bu ne lahana turşusu bende senin erkek olduğunu bizimle kafa bulduğunu düşünmeye başladım.

2. Mümkün değil böyle bir aile modeli olamaz seni annende babanda kocanda sevmiyor sık kafana kurtul :S Böyle absürd çelişkili hikaye yazma. Kocaman kadınsın eğer bizi keklemiyorsan babana diyemiyormusun veya diyemeyecekmisin sizin benim çocuklarıma bakacak durumunuz yok devlete vericem bu evlilik gitmiyor kimse ali kesen baş boğan değil bu memlekette.

3. Doğrar keser nedir sen ****************** değilsinki sen durumunu izah ediceksin fayda görmüyorsan ailenden kararını alacaksın.

Tabi bir erkek olup bizi kekleme ihtimalinde yüksek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…