ARTIK BU EVLİLİKTEN İYİCE UMUDUMU KESTİM...SİZ OLSANIZ?

Kcan sıtten cıkan ak kaşık degıl ama senın bı pskologa gıtmen gerek cok depresıfsın uzulmeye yer arıyor gıbısın hayatında hersey ylunda gtse bıle gecmıstekı uzuntukerıne tekrar uzulursun bu ptansıyel var sende

Siz nasıl evlendiniz bu hale nasıl geldiniz hala neden evlisiniz o_O

Cidde'n böyle mi söylediniz.Eşiniz daha da saygısını yitirecek size iyi şeylerden bahsetmek varken durup dururken neden kötü şeylerden bahsedip hem kendinizin hem eşinizin enerjisini yerle bir ediyorsunuz.İlerde bu dediğiniz şeyler olursa sizin arkanızdan iyi bahsetmek yerine ş.m ağızlı diyebilir.Erkekler lafla sözle anlamaz doğru yola gelmez hareketlerinizle davranışlarınızla saygınlık kazanın.Gereksiz muhabbetlerle değil.

ölmemi umursamaması beni daha çoküzdü nedense
Bence öyle değildir sizi denemek için öyle söylüyordur
Benim eşimde ben ölürsem evlenirmisin filan desem , mezarlıktan çıkarken sacımı düzeltmeye başlarım diyor , ama beni kızdırmak için söylediğini biliyorum, sizinki de öyledir belki.
Ama hakaret vs orasını bilemem, gene en iyi siz tanırsınız

İnsanlardan ilgi görmek için yaptıklarınız sizi komik duruma düşürüyor ve konuştugunuz şeylerin ciddiyetini kaybettiriyor.

Ben sizin sorununuzun sevgiye, ilgiye açlık olduğunu düşünüyorum. Genelde intihar fikri, ilgi çekmek yahut birilerini cezalandırmak için gelir akla.. cevap sizde...

Bende bi kere eşime ölürsem beni şu mezarlığa gömdür dedim
Saçma sapan konuşma. hadi çay demle bende çekirdek alayım dedi markete gitti:KK53:
Karamsar konuşmayın bence eşinize

Empati yapıyorum, eşim bana böyle saçma sapan konuşsa "sen öldükten sonra yakışıklısından yeni bir bey bulup çocuuma baba yaparım" derim. Saçmalamanın alemi yok. 15 yaşında değilsiniz değil mi?

Sen bu ölüm meselesi ile nekadar haşır neşir olmuşsun be canım öyle şeyler aklına getirme. Allah gecinden versin, eşine güzel şeyler söyle bak adam nasıl değişiyor.

Valla alınmıcaksan sölüyorum,kocanın yerinde ben olsam bende seni sallamam...sana o.....diye hakaret ediyor , evli olduğnuza emin misiniz....

Kusura bakmayın da yok intihar edicem dedim umursamadi yok ailesi dedim kızdı diye dusunucegine bana o.. diyen bir adama hala eşim diyorum hala ilgi bekliyorum demeniz o kadar saçma ki .

Eşiniz blöf yaptığınızı biliyodur.. ben eşimin aklından geçeni okuyorum.. e o da beni tabi ki.. normalde cıvıldak kıpırdak neşeli hatunumdur.. ne zaman durgunlaşsan sessizleşsem eşim durum ciddi kafanı dağıtalım der.. ama ben kötüyüm falan diye konuşsam dikkat çekmeye çalıştığımı düşünür :)))

Sormayın öyle acayip sorular.. söylemeyin öyle şeyler.. gerçi size o. Diyen heriften de başka ne beklenir.. pislik çok sinir oldum

Neden sevilmiyorsun? Bunun derinine in bence, erkek karısını sever, belki de sorularınız ve söylediklerimizle boğuyorsunuzdur eşinizi.

Çalışıyor musunuz? Veya kendinize, çocuğunuza daha cok vakit ayırıp, kocanızı arka plana mı atsanız?

Bence bir uğraş bulun, kendi kendinize mutlu olun bi zaman sonra sizdeki değişikliği farkedecek (ama size dediği o..... lafını da ona ödetin)ben ölürsem ne yaparsin demeyin adamın aklına tuhaf düşünceler sokmayın yoksa şimdiden aday seçmelerine başlar .

Back
X