- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Bir seyler degissin artik
-
Ne var biliyor musunuz? Bu kadınlar kulübü genel üslubu zaten. Çemkiren çemkirene, bir ders vermek iyi olur bence burada benim üslubumu takip edenlere. Üslup bu maalesef buradaÜslubum Burdur arkadaşım, beğenmeyen yazmaz
Üzgünüm gelmek için çok uğraşmam merak etmeyinZATEN HEVESLİNİZ DEĞİLİM AYRICA BEGENMEDİĞİİZ KÜÇÜMSEDİĞİNİZ BU ÜLKEYE LÜTFEN GELMEYIN BURDAN GİTTİĞİNİZİ UNUTMAYIN.
Kriterler ve gerçekler diyelim o zaman
Bu dil dışında 3 dil biliyorum ayrıca ,
Türkiye’de boşanan kırk kere düşünür, vazgeçer, yine düşünür derken 25 yıl geçer
Eşim böyle düşünmüyor, ayrılmamam için ağlıyor, onu ne yapacağız?VALLA EŞİNİZE ALLAH SABIR VERSİN KOLAYLIK VERSİN BUKADAR KÜÇÜMSEYEN SORUN ODAKLI SÜREKLİ SORUN ÇIKARMA DÜSÜNCELİ BİRİYLE HAYAT GECMEZ.ÇİZDİĞİNİZ İMAJ BU NE SİZİ TANIRIM NE EŞİNİZİ AMA SİZ BÖLE YAPTIKCA DAVRNADIKCA EVLİLİĞİN GUVENİN HAYATIN ALTINA KENDİ ELLERİNİZLE DİNAMİTİ KOYMAYA DEVAM EDESİNİZ. KİMSE MÜKEMMEL DEĞİL UNUTMAYIN AVRUPADA YASAMAKLA 2 DİL BİLMEK BİLGİSAYAR KULLANMAKLA MÜKEMMEL OLUNMUYOR.
DoğrudurKriterler.. Gerçekler..
Bunları geçin, boş , havada laflar.
Sorununuz çok genelleme yapmakta.
Cümleler hep çok büyük.
Ne fikir acaba bu? Eşim sayesinde? Kendisi bile güler bunaNankörsünüz şu an bulunduğunuz duruma eşiniz sayesinde gelmişsiniz utanın kendinizden. 7/24 çalışmış yaranamamış çok yazık
Bence adamın tek derdi ailesi olabilir mi.. neticede kimse yuvasini bozmak için depil ne olursa hayatta ayakta tutmak istemesinden olabilir mi???bunun için emegi çabası bazı şeyleri hatta sizin böle tutumlariniza bile bu yuzden katlanıyo olabilir mi sizi depil bence daha cok ailesini düsündüğünden olabilir mi??? ALLAH YINEDE TEKRAR DİYECEM NE SİZİ NE EŞİNİZİ TANIMAM AMA ÇİZDİĞŞNİZ PROFİLDEN EŞİNİZE ALLAH SABIR VE ZORUNU KOLAYLASTIRSIN BEN YAPICI ÇÖZÜMCÜ DEGİL YIKICI HER AN SORUN CIKARMAYA MEYILLI İNSAN GÖRÜYORUM. HAYAT SİZİN YAŞAM SİZİN HER SEYİ YASAYACAK OLANDA SİZ SİNİZ BEN DEĞİL.Eşim böyle düşünmüyor, ayrılmamam için ağlıyor, onu ne yapacağız?
Siz yazmayacaktınız sankiBence adamın tek derdi ailesi olabilir mi.. neticede kimse yuvasini bozmak için depil ne olursa hayatta ayakta tutmak istemesinden olabilir mi???bunun için emegi çabası bazı şeyleri hatta sizin böle tutumlariniza bile bu yuzden katlanıyo olabilir mi sizi depil bence daha cok ailesini düsündüğünden olabilir mi??? ALLAH YINEDE TEKRAR DİYECEM NE SİZİ NE EŞİNİZİ TANIMAM AMA ÇİZDİĞŞNİZ PROFİLDEN EŞİNİZE ALLAH SABIR VE ZORUNU KOLAYLASTIRSIN BEN YAPICI ÇÖZÜMCÜ DEGİL YIKICI HER AN SORUN CIKARMAYA MEYILLI İNSAN GÖRÜYORUM. HAYAT SİZİN YAŞAM SİZİN HER SEYİ YASAYACAK OLANDA SİZ SİNİZ BEN DEĞİL.
Büyük harfe gerek yok, çok ihtiraslı cümlelerde gerekli değil, eşime okutsam güleceği yorumlar bunlar, o Ve ben birbirimizi aşağılamayız. Sorun sizlerde, gergin ülkem benimBence adamın tek derdi ailesi olabilir mi.. neticede kimse yuvasini bozmak için depil ne olursa hayatta ayakta tutmak istemesinden olabilir mi???bunun için emegi çabası bazı şeyleri hatta sizin böle tutumlariniza bile bu yuzden katlanıyo olabilir mi sizi depil bence daha cok ailesini düsündüğünden olabilir mi??? ALLAH YINEDE TEKRAR DİYECEM NE SİZİ NE EŞİNİZİ TANIMAM AMA ÇİZDİĞŞNİZ PROFİLDEN EŞİNİZE ALLAH SABIR VE ZORUNU KOLAYLASTIRSIN BEN YAPICI ÇÖZÜMCÜ DEGİL YIKICI HER AN SORUN CIKARMAYA MEYILLI İNSAN GÖRÜYORUM. HAYAT SİZİN YAŞAM SİZİN HER SEYİ YASAYACAK OLANDA SİZ SİNİZ BEN DEĞİL.
9 sayfadır gerginlikten başka bir şey veremediniz bana be arkadaşlar. Neden böyle?Büyük harfe gerek yok, çok ihtiraslı cümlelerde gerekli değil, eşime okutsam güleceği yorumlar bunlar, o Ve ben birbirimizi aşağılamayız. Sorun sizlerde, gergin ülkem benim
Nedir bu gerginlik, oysa güzel bir ülkeydi ve güzel insanlar vardı orada9 sayfadır gerginlikten başka bir şey veremediniz bana be arkadaşlar. Neden böyle?
9 sayfadır gerginlikten başka bir şey veremediniz bana be arkadaşlar. Neden böyle?
Yazık çok daha yaşanılır olacaktı ama maalesef işte son durumlar malumNedir bu gerginlik, oysa güzel bir ülkeydi ve güzel insanlar vardı orada
Üslubum Burdur arkadaşım, beğenmeyen yazmaz
OkMuhtemelen itina ile her yerinden ayrı gergin bir konu açmayı başardığınız için.
Sizi bildirdim, bir baksınlar.
Çok şey kaybederim diye düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?