Artık canıma tak dedi galiba, sınıra dayandım

E boşanınca sap gibi kalacaksın, ne dil biliyorsun ne araba kullanmak.

İyide Türkiye de durdunuz durdunuz da..yurtışında mı boşanmak aklınıza geldi.
Nankör olduğunuzu düşünüyorum.
Peki 3 çocuğunuz baba sevgisi görmeyecek onu düşünüyor musunuz? İnsanlar kendilerini geliştirebilir.. isteseniz eşinize yardımcı olabilirsiniz bu konuda..ama önce kişisel gelişim alanında kendinizi geliştirmenizi öneririm..

Gereksiz duyar seli...
Kadın derdini, neden boşanmak istediğini anlatmış.
Derdi eşini yetersiz bulması. Konu sahibinin yetersiz bulması adamın yetersiz olduğu anlamına gelmiyor ama eşi yetersiz buluyor sonuçta. Konunun duyar kasılacak kısmı neresi?

İnsan 12 senede kendini geliştirebilir ya da geliştirdiğini sanabilir. Hele de 23 gibi genç bir yaşta evlendiyse fikirlerinin, beklentilerinin değişmesi çok normal.
Konuda hata olan şey "nasılsa Türkiye'de boşanmam" deyip 3 çocuk yapılması.

Dil ve ehliyet kursuna başlayın. İsterseniz kısa sürede ikisini de halledersiniz.
3 çocukla nasıl geçineceksiniz, geliriniz yeterli mi bilmiyorum. Ama kendinizden önce onları düşünmeniz gerekiyor. Kurs sürecinde kendinizi dinleyin, acele karar vermeyin. Belki geçici bir durumdur.

Insan her yaşta kendini geliştirebilir bence. Ama bizim Türk erkekleri kumandayla zapping yapmak konusunda bayağı geliştirdiler kendilerini..

Yurt dışında yasıyr dil bilmiyor,hadi araba kullanamıyor o norml
Ama adamı gömmüş hey maşallah:)
Bu özgüvenle hayat sana güzel bacım:)
Yerin dibine soktuğun adamdan neden 3 çocuk yaptın acaba

Olabilir uyuşmayabilirsiniz, 12 yıl sonra dank etmiş olabilir, millet cinsel tercihini çoluk çocuktan sonra algılıyor bazen... Burada saçma bi durum göremedim o yüzden. Ama sevgili konu sahibesi eğer yazdığınız içeriğe dikkat ederseniz 12 yıllık 3 çocuğunuzun babasını biraz fazla yerden yere vurmamışmısınız sizce de?
Belki bir sinirden bu kadar pat pat yazdınız bilemiyorum ama adama da azcık acıyın yahu :)

Madem esin bukadar ezik biriydi 3 cocugu hangi askla yaptin diye sorarlar insana

Herkes harika bir konu sahibi berbat.
"Severek evlenmedim" diyor vay efendim 23yas çocuk değil, siz 23yasinda harika bir ongoruye ve olgunluğa sahip olabilirsiniz o değilmiş.
"Sevmiyordun neden 3 çocuk yaptın", arkadaşlar hermafrodit mi bu kadın kendi kendine mi yaptı çocukları? Belki kocasina isinir diye umarak oldu, belki evlilik içinde yalnızlığını alır diye düşündü belki zorla bir birliktelik oldu belki korunurken oldu, bir soru sordu diye bunların hesabını mı verecek?

"Sen adamı aşağılıyorsun asıl adama yazık"
Kadın ne diyor ben bunları kocama böyle söylemiyorum diyor, söylese de kime ne?
Mutsuz bir evlilik içinde özellikleri uyuşmayan bir kocası var, kocası dünyanın en iyi insanı da olsa uyusmuyorlar işte. Aman yeter ki aldatmasin dovmesin mi desin. Bunları luksmus gibi sunmayın bunlar zaten olması gerekenler yahu.

Konu sahibi, madem dil bilmiyorsunuz en kısa zamanda bir kursa gidin, dil işini hallederken de ehliyet alın.

Bunları bir yandan yapın cepte dursun bir yandan da bu evlilik gerçekten bitmeli mi terapiye gitmek ister misiniz onu düşünün.
Ne sıkıntılar sevgiyle asılıyor ama eğer sevgi yoksa ayrılmak tabi ki bir seçenek.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Burda sizi anlıycak hic kimse yok emin olun olayı hemen baska yere cekmişler bile zaten b kadım kocasını ezmek istese bile ezemezzz bunu diyenler aşırı kocacı sevgili hemcinslerimiz buna asla musade etmez canım emin ol malesef ban da yemişşsin sen nasıl mutlu olucaksan oyle yap hayat senin hayatın

Bir tek ben mi böyle düşünüyorum diye üzülmüştüm. Konu sahibinin üzerine çok gidilmiş ona da üzüldüm. Ben yazdıklarından şunu anladım: adam kötü biri değil ama konu sahibi biraz daha baskın karakter ve eşinden beklentileri var. Eşi beklentilerini karşılayamıyor ve onsuz hicbir işi beceremiyor. Dolayısıyla kadın da kendini herşeyden sorumlu ve fazla yük taşıdığını hissediyor. Belki basından beri uyuşmuyorlardı ama zamanla aralarındaki uyuşmazlıklar daha da artmıştır ve adamın her hali kadına batıyor.

Gel gelelim ki bu adam teknolojiye hakim, dil bilen, kendini yetiştirmiş bir adam olabilirdi ama bir çivi cakmayi beceremeyebilirdi. Konu sahibinin esini biraz yonlendirmesi ve hoslanmadigi durumlari anlatmasi lazim. Eşi tarafından sevilmediği için adama da üzüldüm. Konu sahibinin uzerine gidilmesine de üzüldüm. Velhasıl çok üzüldüm, herşeye üzüldüm...

Gelişime açık olduğunuzu onunsa hiç bir şey yapamadığını söylemişsiniz ya.
Oranın dilini bilmediğiniz ve eşinizin arkasına sığındığınız çok bariz.
Eşler birbirini tamamlar. Herkes aynı konulara ilgili her konuda gelişime açık olmak zorunda da değil.

Parasız vasıfsız olup , kendini de içsel gelistirmemis bir erkek birden bire müdür oluyor , para sahibi oluyor , yıllarca emek veren fedakarlık yapan eşini küçümsemeye başlıyor ,

Iste siz onun erkek versiyonusunuz.

Hepi topu bir yıldır yurt dışına çıkıp bilgisayardan satış yapıyorsunuz.

Hemen ezmeye başlamışsınız.

Anlasamayip ayrılmak haktır ancak 12 yıldır bu kişiyi tanıyorsunuz neden 3 çocuk ?

Armut dibine düşer , beğenmediğiniz bir adamın karakterini kopyalamissiniz.

Alırken öyle sevdin şimdi kötü oldu adam geri oldu ya ne tuhaf insanlarsınız... 3 çocuk yaparkende ay hayatım dur sen geri kafalısın çocuk yapamazsın deyip boşansaydınız. Sizin gibilere bence rahat batıyor o adam size fazla gelmiş demekki...

Ne kadar tepeden bakarak konuşuyorsunuz böyle? Önemli olan şartlar değil. Kimse size şartlarınız nasıl diye sormuyor. Tabi Türkiye’de şartlar böyle anlayamazsınız ne demek? Eşiyle anlaşamadığı İçin veya sizin deyiminizle “denklik” kuramadığı İçin kimse boşanmıyor mu sanıyorsunuz?
Hani Türkiye de olduğumuz İçin anlayamayız ya(!) ne deseniz boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…