- Konu Sahibi Bir seyler degissin artik
-
E boşanınca sap gibi kalacaksın, ne dil biliyorsun ne araba kullanmak.Çocukları kendim için yaptım, onların da sorun olmadığını, hayatımı güzelleştirdiğini biliyor Ve görüyorum. 3 çocuğum var Ve benim güzellerim onlar. Yurt dışı kriterleri Türkiye ye göre daha yaşanılır boşanınca da. Tabi siz Türkiye de bunu anlayamazsınız, ne desem boş sizin için maalesef
eşimi yetiştirmeye çalışıyorum muSiz eşim değilsiniz, ona bu duyguları bu kadar açık etmiyorum. Onu elimden geldiğince yetiştirmeye çalışıyorum
Insan her yaşta kendini geliştirebilir bence. Ama bizim Türk erkekleri kumandayla zapping yapmak konusunda bayağı geliştirdiler kendilerini..Belirli bi yaşa gelmis adami nasil yetistirceksiniz???
Benim esim bilgisayar konularina cok hakim bende çok anlamam ne yani beni bu yüzden eziklesin mi?
Yapmayın arkadasim. Her insan başka konuda yeteneklidir. Sizin yaptığınızı o yapamaz,ama onun yaptığı birseyi de siz yapamazsiniz. Bu böyledir.
Yurt dışında yasıyr dil bilmiyor,hadi araba kullanamıyor o normlHerkese iyi günler , uzuuunca süredir takipteydim, yari geldi desresyondan bile çıkardı bu sayfa beni. Sorunum şu ki; eşimle 12 senedir evliyim. Kendisini severek evlenmedim, mantık evliliği bile değildi, 23 yaşında yapılmış bir çocukluk işte... Evlendiğimizde Türkiye de idik, şimdi yurt dışındayız. 3 evladımız var. Eşimi zaten sevmezken beni ondan iyice soğutan gerçeklerim var. Kendisi kendini pek geliştirememiş, sanki 3 değil 4 çocuğum var. Becerebildiği tek şey 24 saat çalışmak ama onda da pek para kazandığı söylenmez. Ben online satış yapıyorum. Onun bilgisayarın b sinden haberi yok. Hadi bunu aşarım çalışırım ben de. Ama çok geri fikirli , hep beni örnek alıyor, arkadaşıyla bile konuşurken konuşmasını benim süzgecimden geçirmek istiyor. Sanki evin erkeği ben gibiyim. Her şeyi bana danışıyor bir bebek gibi. 2. ci sıkıntımsa çocuk dilinden hiiiç anlamıyor, onlarla hiç iletişim kuramıyor. Arkadaş ortamında da bu benim diyemiyor hiç. Espriden anlamıyor, kendine bakmıyor, neyi kusur olarak görürse ailemi arıyordu önceleri. Şimdi onlarla küstü çok şükür , rahatladı ailem. Ailesiyle anasıyla danasıyla hep beraber yaşadık bir de Türkiye’de. Kısacası Türkiye de olsam belki mahalle baskısından pek boşanmazdım ama burada aklıma sıkça boşanmak geliyor. Tek derdim bulunduğum yerin dilini bilmemem, araba kullanamamam vs. Arkadaşlar bir çıkış yolu gösterin , kolay senin iş deyin , teşekkürler şimdiden
Madem esin bukadar ezik biriydi 3 cocugu hangi askla yaptin diye sorarlar insanaHerkese iyi günler , uzuuunca süredir takipteydim, yari geldi desresyondan bile çıkardı bu sayfa beni. Sorunum şu ki; eşimle 12 senedir evliyim. Kendisini severek evlenmedim, mantık evliliği bile değildi, 23 yaşında yapılmış bir çocukluk işte... Evlendiğimizde Türkiye de idik, şimdi yurt dışındayız. 3 evladımız var. Eşimi zaten sevmezken beni ondan iyice soğutan gerçeklerim var. Kendisi kendini pek geliştirememiş, sanki 3 değil 4 çocuğum var. Becerebildiği tek şey 24 saat çalışmak ama onda da pek para kazandığı söylenmez. Ben online satış yapıyorum. Onun bilgisayarın b sinden haberi yok. Hadi bunu aşarım çalışırım ben de. Ama çok geri fikirli , hep beni örnek alıyor, arkadaşıyla bile konuşurken konuşmasını benim süzgecimden geçirmek istiyor. Sanki evin erkeği ben gibiyim. Her şeyi bana danışıyor bir bebek gibi. 2. ci sıkıntımsa çocuk dilinden hiiiç anlamıyor, onlarla hiç iletişim kuramıyor. Arkadaş ortamında da bu benim diyemiyor hiç. Espriden anlamıyor, kendine bakmıyor, neyi kusur olarak görürse ailemi arıyordu önceleri. Şimdi onlarla küstü çok şükür , rahatladı ailem. Ailesiyle anasıyla danasıyla hep beraber yaşadık bir de Türkiye’de. Kısacası Türkiye de olsam belki mahalle baskısından pek boşanmazdım ama burada aklıma sıkça boşanmak geliyor. Tek derdim bulunduğum yerin dilini bilmemem, araba kullanamamam vs. Arkadaşlar bir çıkış yolu gösterin , kolay senin iş deyin , teşekkürler şimdiden
Burda sizi anlıycak hic kimse yok emin olun olayı hemen baska yere cekmişler bile zaten b kadım kocasını ezmek istese bile ezemezzz bunu diyenler aşırı kocacı sevgili hemcinslerimiz buna asla musade etmez canım emin ol malesef ban da yemişşsin sen nasıl mutlu olucaksan oyle yap hayat senin hayatınHerkese iyi günler , uzuuunca süredir takipteydim, yari geldi desresyondan bile çıkardı bu sayfa beni. Sorunum şu ki; eşimle 12 senedir evliyim. Kendisini severek evlenmedim, mantık evliliği bile değildi, 23 yaşında yapılmış bir çocukluk işte... Evlendiğimizde Türkiye de idik, şimdi yurt dışındayız. 3 evladımız var. Eşimi zaten sevmezken beni ondan iyice soğutan gerçeklerim var. Kendisi kendini pek geliştirememiş, sanki 3 değil 4 çocuğum var. Becerebildiği tek şey 24 saat çalışmak ama onda da pek para kazandığı söylenmez. Ben online satış yapıyorum. Onun bilgisayarın b sinden haberi yok. Hadi bunu aşarım çalışırım ben de. Ama çok geri fikirli , hep beni örnek alıyor, arkadaşıyla bile konuşurken konuşmasını benim süzgecimden geçirmek istiyor. Sanki evin erkeği ben gibiyim. Her şeyi bana danışıyor bir bebek gibi. 2. ci sıkıntımsa çocuk dilinden hiiiç anlamıyor, onlarla hiç iletişim kuramıyor. Arkadaş ortamında da bu benim diyemiyor hiç. Espriden anlamıyor, kendine bakmıyor, neyi kusur olarak görürse ailemi arıyordu önceleri. Şimdi onlarla küstü çok şükür , rahatladı ailem. Ailesiyle anasıyla danasıyla hep beraber yaşadık bir de Türkiye’de. Kısacası Türkiye de olsam belki mahalle baskısından pek boşanmazdım ama burada aklıma sıkça boşanmak geliyor. Tek derdim bulunduğum yerin dilini bilmemem, araba kullanamamam vs. Arkadaşlar bir çıkış yolu gösterin , kolay senin iş deyin , teşekkürler şimdiden
Niye herkes adamı savunmuş anlamadım.
Tanıyor muyuz ki?
Belki kaba saba, cidden boş beleş yaşayan biri.
Kocanız tuzluğu ters koysa "burnundan getirirsiniz!!!!111birbir" ama burada tanımadığınız adamı savunuyorsunuz, ilginç.
Niye herkes adamı savunmuş anlamadım.
Tanıyor muyuz ki?
Belki kaba saba, cidden boş beleş yaşayan biri.
Kocanız tuzluğu ters koysa "burnundan getirirsiniz!!!!111birbir" ama burada tanımadığınız adamı savunuyorsunuz, ilginç.
Sizi kim yetiştirecek acaba ?Siz eşim değilsiniz, ona bu duyguları bu kadar açık etmiyorum. Onu elimden geldiğince yetiştirmeye çalışıyorum
Ne kadar tepeden bakarak konuşuyorsunuz böyle? Önemli olan şartlar değil. Kimse size şartlarınız nasıl diye sormuyor. Tabi Türkiye’de şartlar böyle anlayamazsınız ne demek? Eşiyle anlaşamadığı İçin veya sizin deyiminizle “denklik” kuramadığı İçin kimse boşanmıyor mu sanıyorsunuz?Çocukları kendim için yaptım, onların da sorun olmadığını, hayatımı güzelleştirdiğini biliyor Ve görüyorum. 3 çocuğum var Ve benim güzellerim onlar. Yurt dışı kriterleri Türkiye ye göre daha yaşanılır boşanınca da. Tabi siz Türkiye de bunu anlayamazsınız, ne desem boş sizin için maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?