- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi Bir seyler degissin artik
-
Ahhhh gerginlik ahhhhÇok şey kaybederim diye düşünmüyorum
Çok şey kaybederim diye düşünmüyorum
Çok şey kaybederim diye düşünmüyorum
Çok ama çok teşekkür ederim, büyük bir şekilde gerginlik ilk yazan arkadaşlardan kaynaklı, üzgünüm dahil edildiğimiz içinKadına niye bu kadar yüklendiniz ya? Buraya yazma sebebi kimsenin kimseyi tanımadığı için duygularını rahatca ifade etmesi değil mi? Kocasiyla ilgili onu tanıyanlara böyle konuşmuyordur heralde. Konu sahibi ben seni anladım insanlar bir yola çıkıyorlar birlikte, ve herkes aynı tempoyu tutturamayinca mesafeler açılıyor zamanla.. Yasin daha genç mecbur bosanacaksin 45 falan olsaydin çocukların için hayat arkadaşlığına devam et derdim ama 35 yaşında insan hala heyecan arıyor. Yalnız o 3 çocuk iyi olmamış, ben sevmek sevilmek aşık olmak istiyorum kafasindaysan 3 çocukla hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Kendini sadece onlara adayabileceksen 4. çocuğu da çekme derim.
Lütfen yazmayınZaten biz de bir şey kazanmayı ummuyoruz. :)
OkÇÖZÜM CÖZMEYE ODAKLI İNSANLAR İÇİNDİR HERSEYE KULP ARAYIP BASKALARINA SALDIRAN İÇİN DEGİL. YA OZAMAN ARKADAS NEDEN KONU ACIYOSUNUZ Kİİ.. BEGENMİYOSANIZ MADEM YORUMLARI YAZMAYIN KİMSE SİİZN SACMA SAPAN USLUBUNUZA KATLANMAZ GİDİN BUNLARI EŞİNİZLE CÖZÜN OZAMAN MADEM BURDAKİ HANILARDAN ŞİKAYETCİNİZ. BENCEÖNCE KİŞİLİGİNİZİ GELİSTIRIN.
BİRBİRİNİZİ AŞAGILAMADIĞINIZ İÇİN MİUDİ ACABA SAYFALARCA ŞİKAYET SİTEMİNİZ HANFENDİ???KENDİNİZLE ÇELİŞMEYİNBüyük harfe gerek yok, çok ihtiraslı cümlelerde gerekli değil, eşime okutsam güleceği yorumlar bunlar, o Ve ben birbirimizi aşağılamayız. Sorun sizlerde, gergin ülkem benim
Çocuklarım Ve kendim için yaşama emelindeyim , başarabilecek kapasite var mı diye danışmak aslında amacım. Konu nerelerde dolaştı gerçektenKadına niye bu kadar yüklendiniz ya? Buraya yazma sebebi kimsenin kimseyi tanımadığı için duygularını rahatca ifade etmesi değil mi? Kocasiyla ilgili onu tanıyanlara böyle konuşmuyordur heralde. Konu sahibi ben seni anladım insanlar bir yola çıkıyorlar birlikte, ve herkes aynı tempoyu tutturamayinca mesafeler açılıyor zamanla.. Yasin daha genç mecbur bosanacaksin 45 falan olsaydin çocukların için hayat arkadaşlığına devam et derdim ama 35 yaşında insan hala heyecan arıyor. Yalnız o 3 çocuk iyi olmamış, ben sevmek sevilmek aşık olmak istiyorum kafasindaysan 3 çocukla hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Kendini sadece onlara adayabileceksen 4. çocuğu da çekme derim.
Lütfen yazmayınBİRBİRİNİZİ AŞAGILAMADIĞINIZ İÇİN MİUDİ ACABA SAYFALARCA ŞİKAYET SİTEMİNİZ HANFENDİ???KENDİNİZLE ÇELİŞMEYİN
Maddi gücünü var mı?Çocuklarım Ve kendim için yaşama emelindeyim , başarabilecek kapasite var mı diye danışmak aslında amacım. Konu nerelerde dolaştı gerçekten
İnsanlara konusma uslubunuzdan yuksek kelimelerinizden olabilir mi bi nakin isterseniz yorumlarınıza..biraz hatayı kendinizdede arayın etkiye tepkiÇocuklarım Ve kendim için yaşama emelindeyim , başarabilecek kapasite var mı diye danışmak aslında amacım. Konu nerelerde dolaştı gerçekten
En mantıklı yorumdan lütfen yazmayınıza haaaa çok komiksinizzzLütfen yazmayın
SevgilerEn mantıklı yorumdan lütfen yazmayınıza haaaa çok komiksinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?