Artık canıma tak dedi galiba, sınıra dayandım

Kadına niye bu kadar yüklendiniz ya? Buraya yazma sebebi kimsenin kimseyi tanımadığı için duygularını rahatca ifade etmesi değil mi? Kocasiyla ilgili onu tanıyanlara böyle konuşmuyordur heralde. Konu sahibi ben seni anladım insanlar bir yola çıkıyorlar birlikte, ve herkes aynı tempoyu tutturamayinca mesafeler açılıyor zamanla.. Yasin daha genç mecbur bosanacaksin 45 falan olsaydin çocukların için hayat arkadaşlığına devam et derdim ama 35 yaşında insan hala heyecan arıyor. Yalnız o 3 çocuk iyi olmamış, ben sevmek sevilmek aşık olmak istiyorum kafasindaysan 3 çocukla hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Kendini sadece onlara adayabileceksen 4. çocuğu da çekme derim.

Çok ama çok teşekkür ederim, büyük bir şekilde gerginlik ilk yazan arkadaşlardan kaynaklı, üzgünüm dahil edildiğimiz için

ÇÖZÜM CÖZMEYE ODAKLI İNSANLAR İÇİNDİR HERSEYE KULP ARAYIP BASKALARINA SALDIRAN İÇİN DEGİL. YA OZAMAN ARKADAS NEDEN KONU ACIYOSUNUZ Kİİ.. BEGENMİYOSANIZ MADEM YORUMLARI YAZMAYIN KİMSE SİİZN SACMA SAPAN USLUBUNUZA KATLANMAZ GİDİN BUNLARI EŞİNİZLE CÖZÜN OZAMAN MADEM BURDAKİ HANILARDAN ŞİKAYETCİNİZ. BENCEÖNCE KİŞİLİGİNİZİ GELİSTIRIN.

Ok

Büyük harfe gerek yok, çok ihtiraslı cümlelerde gerekli değil, eşime okutsam güleceği yorumlar bunlar, o Ve ben birbirimizi aşağılamayız. Sorun sizlerde, gergin ülkem benim
BİRBİRİNİZİ AŞAGILAMADIĞINIZ İÇİN MİUDİ ACABA SAYFALARCA ŞİKAYET SİTEMİNİZ HANFENDİ???KENDİNİZLE ÇELİŞMEYİN

Çocuklarım Ve kendim için yaşama emelindeyim , başarabilecek kapasite var mı diye danışmak aslında amacım. Konu nerelerde dolaştı gerçekten

Çocuklarım Ve kendim için yaşama emelindeyim , başarabilecek kapasite var mı diye danışmak aslında amacım. Konu nerelerde dolaştı gerçekten
İnsanlara konusma uslubunuzdan yuksek kelimelerinizden olabilir mi bi nakin isterseniz yorumlarınıza..biraz hatayı kendinizdede arayın etkiye tepki

Bir garip hikayeye dönüşsede hikayem beni biraz da olsun anlamaya çalışan arkadaşlarım , sorunum şudur: Zorlandığım bir evlilik mi devam etmeli, yoksa şartları zorlayıp eksik yönlerimi tamamlayıp boşanmalı mıyım?

Şimdi eşinizin kendini geliştirmesi gibi söylemişsiniz ama yurt dışına hangi koşullarda ve hangi yeterliliklerinden dolayı gitti. Aranızda eğitim farkı mi vardı. Bazen erkekler çok çalıştıkları için kendilerini geliştirmeye fırsat ve istek bulamayabiliyorlar. Ayrıca eşiniz hep böyleydi ama siz yeni yeni farkına varıyorsunuz belki de artık onu sevmiyorsunuz ve o yüzden de bu ozellikleri daha çok gözünüze görünmeye başladı.

tüh bilgisayarın b sinden anlamıyor ama yaşadığı yerin dilini biliyor ve araba kullanıyor demek ki cahil.
nedir bu tepeden bakmak anlayamadım yerden yere vurmuşsunuz tek bildiği çalışmak demişsiniz adam en azından bildiği şeyleri yapıyor bilmediklerini yapamayanları aşağılamıyor sizin gibi. E ne diyelim o zaman o hiç bişey bilmeyen cahil adam size direksiyon dersi versin bi de idl kursu tamamdır boşayın sonra.
pes doğrusu
herkesin bu hayatta yaptığı elinden gelen gelemeyen şeyler var biri 7 dil bilir onunla alakalı çalışır biri kaporta tamiri yapar o işte çalışır . İnsanız ya hani. Üzüldüm eşinize. Bu evliliği uzatmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…