Artık canıma tak dedi galiba, sınıra dayandım

Canım bende yurt dışındayım kimse sizin gibi türkiye yi vatanını kötülemez valla pislik her yerde pisliktir siz zannediyorsunuz galiba bütün pislikler turkiyedemi toplanmış zaten ben onları türk vatandaşı bile olmaz sizin gibi zihniyetler yüzünden orda burda vatanını kötülemekten bi halt bilmez çünkü ilk kez avrupa görür

Arkadaşlar bir çıkış yolu gösterin , kolay senin iş deyin , teşekkürler şimdiden
Sizin gibi müükemmeel birine gaz vermemize gerek yok, elinizden kaçmaz sizin
Rahat batan insanlara boşan diyerek vebal alamam. Ama kocanız adına üzüldüm.

Dil ve araba mevzusu. Çocuklarıma zaten her şekilde ben bakıyorum. İletişim kuramıyorlar babalarıyla. Babaları sanki hiç çocuk olmamış gibi
O beğenmediğiniz kocanız o dili biliyor, arabada kullanıyor, bir çok insanın kolaylıkla yaptığı ama sizin yapamadığınız şeyleri yapıyor yani, demek ki kendinizi gerekli alanlarda pek de geliştirememişsiniz

Çocuklarıyla iletişim kuruyor,lütfen bu büyük meziyeti göz ardı etmeyiniz.

Ne var biliyor musunuz? Bu kadınlar kulübü genel üslubu zaten. Çemkiren çemkirene, bir ders vermek iyi olur bence burada benim üslubumu takip edenlere. Üslup bu maalesef burada
Hım siz herkese ders vereceğini zanneden ukala tiplerdensiniz amaaa burda ki kadınlar sizin mülayim kocanız değil, haddinizi bilin bakalım

Nedir bu gerginlik, oysa güzel bir ülkeydi ve güzel insanlar vardı orada
Daha burda nasıl mesaj yazıp, alıntı yapacağını bilmeyen en biri başkalarını küçük görüyor kendi kendinizi alıntılayıp cevap vermeyi bırakın

bu kadar saydığınız adamdan 3 çocuk yapmışsınız.. İnsanlar değişmezler 7 'de neyse 70 'de odur. Tabi ki çağa ayak uydurmak gerek ama yapmıyorsa anlamıyorsa bu kadar hakir görmek bana yanlış geliyor. Siz kendinizi çok üste görüp eşinizi resmen çiğnemişsiniz. Bakın sizin de eksikleriniz var eşiniz gibi araba kullanamıyormuşsunuz bu devirde?
Bence boşanın zaten..

Erdemli insanlar dünyanın neresinde olursa olsun belli eder kendini, lakin yurtdışında yaşıyor olmak 0'a meziyet katmaz. Bildiğiniz dilleri çöpe atın, insanların kullandığı dilleri öğrenirseniz onlarla iletişim kurabilirsiniz. Konu sahibi banlanmışsınız, silmeyeyim gelince okursunuz.
Eşinizi küçümsemeniz, onunun değil sizi vasıfsız yapar. Çünkü sizin eşiniz.
Eş=denk=yakın
Onun hakkında düşündüklerinizi tekrar akıl süzgecinden geçirin. Çünkü insan, birlikte en çok zaman geçirdiği 5 kişinin ortalamasıdır

İşte öyle değil, çağ bilgisayar çağı, bir gün çocuklar bilgisayardan başka bir şey konuşmuyor olacaklar. Onlar için bile öğrenmelisin bence
Bilgisayardan başka eşinizde olmayan ne gibi becerileriniz var ? Çünkü bilgisayar sosyal medya vs. bazı insanların ilgisini çekmiyor yani bunları bilmemek bir eksiklik değil de 10yasindakl bir çocuğun bile elinde tablet varken bunu bilmek bir beceri midir?????

Merhaba, öncelikle sizin evinizin için ne olduğunu kimse bilemez, bence siz şikayetçi olduğunuz konuları eşiniz ile paylaşın çocuklarınıza yaklaşımını değiştirmesini söyleyin. Genellikle erkekler anne babalarından ne gördü ise onu uygularlar, gerekirse bir evlilik terapistine gidin bence hala eşinizi seviyorsunuz ama boşlukta gibisiniz geldi yalnız kalmış ve sıkılmış durumdasınız sanırım. Bu hayat sizin ve sizin için en iyi olacak olanı tercih etmelisiniz, eşiniz belli ki sizi seviyor bence sizde onu seviyorsunuz hala neden bir şansınız daha olmasın? :)

Çocuklarınızın babasıyla iyi iletişim kuramadığını söylemişsiniz bunu çocuklarınıza sormak lazım bunu bilemezsiniz her ilişkinin dinamiği farklıdır

Eşinizi artık sevmiyorsunuz.. Bilgisayardan anlamamasının bile size batıyor olması bundan.. Herkes sevgi dolu bir aileyi hakeder.. Boşanıp tabii ki ciddi bir emekle hayatınıza devam edebilirsiniz.. Kadınlarımız çok güçlü, özellikle annelerimiz.. Onların standartlarını ve sevgi ihtiyaçlarını karşılayabilecekseniz sevmediğiniz bir adamla devam ederek mutsuz olmanız ve bunu çocuklarınıza yansıtmanız manasız.. Umarım başarırsınız.

Hepimizin eşlerinden üstün olduğu ve eşimizin bizden üstün olduğu konular var.
Mesela sizin eşiniz dil konuşup, araba kullanabiliyor bu durumda o da sizin için beceriksiz 1 senede öğrenemedi mi demeli ?
Bana orda kendinizce özgür bir yaşam yaşayabilmek için eşinizden kurtulmak istediğiniz bunun için de nedenler oluşturduğunuz fikri geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…