- 1 Şubat 2017
- 3.188
- 8.842
- 158
- 31
- Konu Sahibi Bir seyler degissin artik
-
Sizin gibi müükemmeel birine gaz vermemize gerek yok, elinizden kaçmaz sizinArkadaşlar bir çıkış yolu gösterin , kolay senin iş deyin , teşekkürler şimdiden
Ayrılın da adam kendine saygı duyan biriyle hayatına devam etsin o zamanOlabilir, nefret etmiyorum aslında, sadece ayrılmam için yeterli ve geçerli nedenleri peşi sıra saydım
O beğenmediğiniz kocanız o dili biliyor, arabada kullanıyor, bir çok insanın kolaylıkla yaptığı ama sizin yapamadığınız şeyleri yapıyor yani, demek ki kendinizi gerekli alanlarda pek de geliştirememişsinizDil ve araba mevzusu. Çocuklarıma zaten her şekilde ben bakıyorum. İletişim kuramıyorlar babalarıyla. Babaları sanki hiç çocuk olmamış gibi
Çocuklarıyla iletişim kuruyor,lütfen bu büyük meziyeti göz ardı etmeyiniz.O beğenmediğiniz kocanız o dili biliyor, arabada kullanıyor, bir çok insanın kolaylıkla yaptığı ama sizin yapamadığınız şeyleri yapıyor yani, demek ki kendinizi gerekli alanlarda pek de geliştirememişsiniz
Hım siz herkese ders vereceğini zanneden ukala tiplerdensiniz amaaa burda ki kadınlar sizin mülayim kocanız değil, haddinizi bilin bakalımNe var biliyor musunuz? Bu kadınlar kulübü genel üslubu zaten. Çemkiren çemkirene, bir ders vermek iyi olur bence burada benim üslubumu takip edenlere. Üslup bu maalesef burada
Daha burda nasıl mesaj yazıp, alıntı yapacağını bilmeyen en biri başkalarını küçük görüyorNedir bu gerginlik, oysa güzel bir ülkeydi ve güzel insanlar vardı orada
Tabi ya ah bu nasıl göremedik biz TürkiyelilerÇocuklarıyla iletişim kuruyor,lütfen bu büyük meziyeti göz ardı etmeyiniz.
Herkese iyi günler , uzuuunca süredir takipteydim, yari geldi desresyondan bile çıkardı bu sayfa beni. Sorunum şu ki; eşimle 12 senedir evliyim. Kendisini severek evlenmedim, mantık evliliği bile değildi, 23 yaşında yapılmış bir çocukluk işte... Evlendiğimizde Türkiye de idik, şimdi yurt dışındayız. 3 evladımız var. Eşimi zaten sevmezken beni ondan iyice soğutan gerçeklerim var. Kendisi kendini pek geliştirememiş, sanki 3 değil 4 çocuğum var. Becerebildiği tek şey 24 saat çalışmak ama onda da pek para kazandığı söylenmez. Ben online satış yapıyorum. Onun bilgisayarın b sinden haberi yok. Hadi bunu aşarım çalışırım ben de. Ama çok geri fikirli , hep beni örnek alıyor, arkadaşıyla bile konuşurken konuşmasını benim süzgecimden geçirmek istiyor. Sanki evin erkeği ben gibiyim. Her şeyi bana danışıyor bir bebek gibi. 2. ci sıkıntımsa çocuk dilinden hiiiç anlamıyor, onlarla hiç iletişim kuramıyor. Arkadaş ortamında da bu benim diyemiyor hiç. Espriden anlamıyor, kendine bakmıyor, neyi kusur olarak görürse ailemi arıyordu önceleri. Şimdi onlarla küstü çok şükür , rahatladı ailem. Ailesiyle anasıyla danasıyla hep beraber yaşadık bir de Türkiye’de. Kısacası Türkiye de olsam belki mahalle baskısından pek boşanmazdım ama burada aklıma sıkça boşanmak geliyor. Tek derdim bulunduğum yerin dilini bilmemem, araba kullanamamam vs. Arkadaşlar bir çıkış yolu gösterin , kolay senin iş deyin , teşekkürler şimdiden
Yurtdışında medeniyet mi gördük allasenTabi ya ah bu nasıl göremedik biz Türkiyeliler
Bilgisayardan başka eşinizde olmayan ne gibi becerileriniz var ? Çünkü bilgisayar sosyal medya vs. bazı insanların ilgisini çekmiyor yani bunları bilmemek bir eksiklik değil de 10yasindakl bir çocuğun bile elinde tablet varken bunu bilmek bir beceri midir?????İşte öyle değil, çağ bilgisayar çağı, bir gün çocuklar bilgisayardan başka bir şey konuşmuyor olacaklar. Onlar için bile öğrenmelisin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?