Artık cinnet geçirmek üzereyim!..

aaa alkarısına bak sen :) kimin çocuğunu alıyorsun kendine gel kimse benden izin almadan beni çocuğumu alamaz deseydin..... senin kadar olmasada aynısı benim başımda da var... en son tepem attı açtım ağzımı sustu oturdu... sürekli çocuğun bana kötü davranacağından bahsediyordu yok seni istemeyecek, sana git diyecek blablabla... neden beni istemesin benim çocuğum, belki seni istemez bir daha bizim eve gelme der dedim... ayyyy isim savaşımız hala devam etmekte.. ya insan bir oturur sağlıkla gelsin diye dua eder... yok ama don biçmek daha kolay... eşimede dün söyledim artık rahatsız olmaya başladım çözüm bul yoksa ben çenemi tutamayacağım dedim. başladı yok benim ailemi dışlıyorsun demeye... en iyisi eşleri karıştırmadan uygun dille karşılık vermek... ''bu şekilde konuşman beni rahatsız ediyor sen babaannelik görevini üstlen sadece dua et çocuğumuz ve torunun için senden tüm beklentimiz bu'' bunu söyleyin ona.

Bu kaynanalar sasirmis senin cocugunu o niye buyutecekmis yaninda kalacakmis sen ne gune duruyorsun alsin o dogsun o zaman hey yarabbim

Onlar da böyle dönemden geçtiler niye empati kuramıyorlar. Hadi kendi annen olsa neyse de elin kızına bu kadar yapılmamalı

Kayinvalidem suan olmayan cocuguma elbiselermi dersin, kazaklarmi oruyor dersin, neyse bunu hos karsiladim babanne sonucta heveslenir . Bana demesnmi sen 1 tane getir ele ayaga gelsin ben alirim 2.ciyi dogurursun. Bende sen kolay yerini istiyorsun eli ayagi tuttuktan sonra bende bakarim ddm gulerek. Tabiki bu t3pkim de yanlisti anne olmak zorluklarina da katlanmak demek ama o an cok sasirdim ilk defa boyle birsey kullndgi icin terslemek istemedim ama 2.ciye kesinlikle tepkimi koyarim birde evimiz yakin cocuk yuzunden triplere girmesinler

Okurken bile gerildim cidden, sizi tahmin bile edemiyorum. Bebeğe alışveriş yapmak istemesi normal bırakın alsın, ama bebek arabası beşik vs gibi özellikli ürünlerse beraber gidip beğenelim diyin. Benim yaşadığım şehirde beşik babaanne alır gittik ben beğendim o aldı. Onun dışında kıyafet vs karışmadım. Doğumda da annemi istedim yanımda. Haftasonu k.v de kaldı annem dinlendi. Eşim annesine gca yardım istemedikçe sen bişey deme demiş. Benden önce eltim doğum yapmıştı ve tatsızlık çıkmıştı sağ olsun önlem almış oldu. Gece ağlarken gelirdi mesela ben hallediliyorum derdim gıcık olurdu ama giderdi. Ya el kadar bebe tek derdi meme alıyım oyalıyımlık bişeyi yok ki. Yelek giydir bilmem ne sürekli yorum yapar. Duymazdan gelirim he hıh der bildiğimi okurum. Gülerek laf sokmayı da ayrıca severim. Ama sizinki bi tık daha bağımlı gibi eşiniz sustursun annesini derim

hep öyle derler kaynanalar neden bu kadar dert ediyon bacım bunu ben alayım sen başka dogur vs.gerçekten alacagından mı sanki.

Ayy aynı muhabbeti 3-4 saat once yasadik ki ben daha hamile bile değilim. Benim kv görumcemin çocuklarına bakıyor. Gelmedigi günler cok ozluyolarmis. Kv de oglumuzun olunca ne yapacaksın onlar sık sık gelmiyo demiş kp e. O da alırız çocuğu biz bakarız annesi babası da haftada bir gelir görür demiş

Bu mesajijizi esime soyledim güldü ama bozuldu. Uyaninca soyledim internetre gezerken bisey gordum boyle.boyle diye anlattim. Ay o kadar hosuma gitti ki cevabiniz harikasinuz yaaa
Hala gülüyorum ahahahahahah

bdv de yazılan bu yorumları okudukça diyorum ki iyi ki eşimin ufak kardeşi var kv kendi çocuğu daha 12 yaşında olduğu için bizimkilere pek mecali kalmaz :)

Ben dogurdugum gibi bakmasinida bilirim ben cocgumu kimseye veremem kıymetli benim çocuğum de bir saniye bile ayrı kalamam unut sen onu de çok istiyorsan kendin doğurur de benim kaynanada çocuklarımı yıkama derdindeydi karda kışta kırkı çıkmamış çocuğu soğuk banyoda normal sampuanla yikiyacakti bide ben o soğukta eve goturecekmisim bu en patlama noktam olmuştu bi cildirdim patladim daha sesi çıkmaz oldu bencede o cinneti geçir yani saygini koru ama :)daha sesi cikmaz

O cinnet lütfen gelsin.
Keşke sütüm gelse de ben emzirsem demek ne çeşit bir ruh hastalığıdır yahu? Nasıl cahil insanlar bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…