- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.002
- 133
- 41
- Konu Sahibi Queenkingg
-
aaa alkarısına bak sen :) kimin çocuğunu alıyorsun kendine gel kimse benden izin almadan beni çocuğumu alamaz deseydin..... senin kadar olmasada aynısı benim başımda da var... en son tepem attı açtım ağzımı sustu oturdu... sürekli çocuğun bana kötü davranacağından bahsediyordu yok seni istemeyecek, sana git diyecek blablabla... neden beni istemesin benim çocuğum, belki seni istemez bir daha bizim eve gelme der dedim... ayyyy isim savaşımız hala devam etmekte.. ya insan bir oturur sağlıkla gelsin diye dua eder... yok ama don biçmek daha kolay... eşimede dün söyledim artık rahatsız olmaya başladım çözüm bul yoksa ben çenemi tutamayacağım dedim. başladı yok benim ailemi dışlıyorsun demeye... en iyisi eşleri karıştırmadan uygun dille karşılık vermek... ''bu şekilde konuşman beni rahatsız ediyor sen babaannelik görevini üstlen sadece dua et çocuğumuz ve torunun için senden tüm beklentimiz bu'' bunu söyleyin ona.Artık dayanamıyorum, gittiğimiz her yerde her ortamda milleti doldurup doldurup üzerime salıyor herkes bir ağızdan aaa kaynanana cocugu vermeyecek misin göstermeyecek misin diyor . Neden göstermeyim diyorum anlamıyorlar . Yahu neden yeni doğmuş cocugumu alıp veriyim al sen büyüt diyim ben o cocugun nesiyim diyorum içimden . İçten içe sinir krizi geçiriyorum , doğmamış cocugu ilk kim yıkayacak kavgası, su esyasını kim alacak kavgası . Al sen yıka tamam sunu da sen al dedim olmadı. Ben yapcam sunu yapma dedim olmadı. Doğmamış cocuga biçilen donlar bitmedi. Yalvarırım artık akıl verin nasıl baş edicem . Cocuk dogunca valla göstermek istemiyorum artık bıktım . Sen uyursun geve ben alır gotururum yanıma yatırırım diyo yok diyince haydi al tut dilinin sonunu . Millete kendini iyi gösterip paikolojik baskı yapmasından bıktım artık hamileliğim aşırı stres altında geçiyor . Daha doğumuma 4 aydan fazla var. Ne yaparımda bu kadını sustururum ben bi şey diyin . Doğmayan çocuğumu benimle paylaşamıyor . Direk yüzüne artık yapma demek istiyorum bu konuda taktik istiyorum cunku artık cinnetin eşiğindeyim.
Kaynanamın nasıl bir insan oldugunu diğer konularımdan okuyabilirsiniz . Cevap veremeye bilirim eşim yanımda şimdiden kusura bakmayın .
hahah çok iyi bu :)Hadi gene seninki kadın
Benim babam bebeğe ben bakıcam sen işe ara verme diyip duruyor :) cinnete az kaldı
Kayinvalidem suan olmayan cocuguma elbiselermi dersin, kazaklarmi oruyor dersin, neyse bunu hos karsiladim babanne sonucta heveslenir . Bana demesnmi sen 1 tane getir ele ayaga gelsin ben alirim 2.ciyi dogurursun. Bende sen kolay yerini istiyorsun eli ayagi tuttuktan sonra bende bakarim ddm gulerek. Tabiki bu t3pkim de yanlisti anne olmak zorluklarina da katlanmak demek ama o an cok sasirdim ilk defa boyle birsey kullndgi icin terslemek istemedim ama 2.ciye kesinlikle tepkimi koyarim birde evimiz yakin cocuk yuzunden triplere girmesinlerArtık dayanamıyorum, gittiğimiz her yerde her ortamda milleti doldurup doldurup üzerime salıyor herkes bir ağızdan aaa kaynanana cocugu vermeyecek misin göstermeyecek misin diyor . Neden göstermeyim diyorum anlamıyorlar . Yahu neden yeni doğmuş cocugumu alıp veriyim al sen büyüt diyim ben o cocugun nesiyim diyorum içimden . İçten içe sinir krizi geçiriyorum , doğmamış cocugu ilk kim yıkayacak kavgası, su esyasını kim alacak kavgası . Al sen yıka tamam sunu da sen al dedim olmadı. Ben yapcam sunu yapma dedim olmadı. Doğmamış cocuga biçilen donlar bitmedi. Yalvarırım artık akıl verin nasıl baş edicem . Cocuk dogunca valla göstermek istemiyorum artık bıktım . Sen uyursun geve ben alır gotururum yanıma yatırırım diyo yok diyince haydi al tut dilinin sonunu . Millete kendini iyi gösterip paikolojik baskı yapmasından bıktım artık hamileliğim aşırı stres altında geçiyor . Daha doğumuma 4 aydan fazla var. Ne yaparımda bu kadını sustururum ben bi şey diyin . Doğmayan çocuğumu benimle paylaşamıyor . Direk yüzüne artık yapma demek istiyorum bu konuda taktik istiyorum cunku artık cinnetin eşiğindeyim.
Kaynanamın nasıl bir insan oldugunu diğer konularımdan okuyabilirsiniz . Cevap veremeye bilirim eşim yanımda şimdiden kusura bakmayın .
Hele bir saglikla doğsun gece gaz sancilari avaz avaz cigliklar basladiginda kaynanan kacacak delik arar merak etme
hep öyle derler kaynanalar neden bu kadar dert ediyon bacım bunu ben alayım sen başka dogur vs.gerçekten alacagından mı sanki.Kayinvalidem suan olmayan cocuguma elbiselermi dersin, kazaklarmi oruyor dersin, neyse bunu hos karsiladim babanne sonucta heveslenir . Bana demesnmi sen 1 tane getir ele ayaga gelsin ben alirim 2.ciyi dogurursun. Bende sen kolay yerini istiyorsun eli ayagi tuttuktan sonra bende bakarim ddm gulerek. Tabiki bu t3pkim de yanlisti anne olmak zorluklarina da katlanmak demek ama o an cok sasirdim ilk defa boyle birsey kullndgi icin terslemek istemedim ama 2.ciye kesinlikle tepkimi koyarim birde evimiz yakin cocuk yuzunden triplere girmesinler
Korkmuyor degilim gece gunduz cocuk diye aglarlar. Evin tek oglu birde baya üzerine dusucek gibilerhep öyle derler kaynanalar neden bu kadar dert ediyon bacım bunu ben alayım sen başka dogur vs.gerçekten alacagından mı sanki.
Alamazlar yok öyle bir dünya anası sensin o bebegin.Korkmuyor degilim gece gunduz cocuk diye aglarlar. Evin tek oglu birde baya üzerine dusucek gibiler
Bu mesajijizi esime soyledim güldü ama bozuldu. Uyaninca soyledim internetre gezerken bisey gordum boyle.boyle diye anlattim. Ay o kadar hosuma gitti ki cevabiniz harikasinuz yaaaAllah size sabır versin. Söyle bir okuyunca daraldım yemin ederim. Tüm bunlara katlanıyorsanız, ben cadaloz bir gelinim gerçekten. Ben cevabımı anında veririm ve hoşuma gitmeyen bir konuşma yaparsa da kalkar giderim başka bir odaya. Bir kere, bana güvenip çocuk yapmayın, asla bakmam dedi. Bu arada bekarken hep yeğenlerine bakmış da bıkmış çocuktan. Bir kahkaha attım sonra da sevmek icin bulursan ona dua et, neden vereyim sana çocuğumu dedim. Biz de hala çocuk yok bu arada :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim, hiç bir şey sizden önemli değil.
Bu mesajijizi esime soyledim güldü ama bozuldu. Uyaninca soyledim internetre gezerken bisey gordum boyle.boyle diye anlattim. Ay o kadar hosuma gitti ki cevabiniz harikasinuz yaaa
Hala gülüyorum ahahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?