Artık cinnet geçirmek üzereyim!..

Tatlım sen hamile değil misin ? Herşeye he he de geç.Eşya almak istiyorsa da bırak alsın.Çocuk doğunca da lohusayım der her dediğini yaparsın. Baş edemezsin kaynanayla uğraşma..!!!

bakamıcaksam nıye doğurdum,sen hangi evladını kayınvalıdene verdınde buyuttu de..hangısını koynundan çıkarıp attın de.doya doya kokusunu içime cekcem onsuz olurum ben ayıranıda oldururum de.al sana cınnet.bı tanede benım başımda var ah ahhh

daha önce de açılmıştı buna benzer bi konu siz miydiniz bilmiyorum ama, o zaman da söylemiştim, yine söylüyorum, boşu boşuna kafaya takıyosunuz, gülüp geçin yaa, çok komiksin, çok tatlısın diyin gülün .. Kendi kendinize konuşur gibi "bebeği ben doğurucam ama babaannesi alıp gidecekmiş" diyip ardından da kocaman bi kahkaha patlatın.. Ben olsam beni böyle sinir edeni bin katı sinir ederdim geceleri uyutmazdım onu sinir hastası ederdim.. Ama tabiki bunu kimseye çaktırmadan yapardım Kim nereye çocuğunuzu alıyomuş yaa olabilir mi öyle bişey saçmalamayın Allahaşkına Konuya komşuya da "yoo babaannesi bakıcak çocuğuma ne demek vermemek" falan diyin, yalnız kaldığınızda da "bi daha beni insanlara şikayet edersen yakarım seni" diyin gözlerine deli deli bakıp.. biraz kriz idaresini bilin yaa kendi kendinize sinir olup bebeğe zarar veriyosunuz..

Benim kaynana da işte ben büyütürüm falan diyor ama ben gülüp geçiyorum çünkü işine gelmeyince ben bakamam diyecek hissediyorum. Çünkü çok normal değil psikolojisi. Hatta hiç beklemeyin ikinciyi yapın diyor ses etmiyorum. Eşime de dedim en az 3 yıl yapmam.
Yok beşik alacam dedi. Ben sadece oyun parki alacam o yeter dedim zaten ayrı odaya koymayacağım çocuğumu dedim. Şimdi de kendi evine alacakmış beşik, dedim sen bilirsin.
Bence kalp kırmadan cevap verin mutlaka istemediğiniz şeylerde.

Aynısını banada desi , beşik alcam yanımda yatacak diye . Bu şeylerle aklımı doldurup sinirlendirmek için her şeyi yapıyor . Keşke süyün gelsede ben emzirsem demişliği car siz söyleyin nasıl kalp kırmadan hallolalacak

Krsin bi şekilde dedim ablam gelip yanımda kalacak başka kimseyi istemiyorum diye . Alt katımızda oturuypr . Öyle çirkef bir kadın ki sürekli ağlayıp sızlayıp insanlara kendini acındırıp her iş istediği gibi olsun isteyen bir kadın . Başından beri mesafemi hep korudum cevabını hep yüzüne verdim ama anlamıyor anlatamıyorum

İlk günden bu güne her konu açıldığında pat diye diyorum . Asla ona yaranmaya calısmadım bunu kendiside hissetmiştir en basından beri ama bir mesafe koydum . Önce net konustum sonra istedikleri cevabı verdim ki acaba istedikleri ne diye ama asla baş edemedim . Nasıl bir insan olduğunu bilseniz inanın beni anlardınız . Diğer gelini lohusayken depresyona sokmuş bir kadın ki diğer gelini bendem de dişli o bile baş edememiş. Şimdi torunları görmüyor gitmiyor onlarda gostermiyor . Tek amacı benim cocugumla millete hava yapmal bak o vermedi bu verdi bunu ben büyüttüm demek .

O gün geldiğinde der ki ; sen bana he demiştin şimdi niye yapmıyorsun “ aynı da diyecek . İlk hamileliğimde burnumdan getirdi gitmedim görmedim ama üç haftada bir de görsem yine bir şey yapıp bozdu moralimi , düşüjle sonuçlandı , kızdıgım yer ilkinde peşin peşin konuştu allah nasip etmedi . Bunda hayırlısı de bari. Dilinden hırs asla düşmüyor .

Tövbe estağfurullah yok artık, eşiniz ne diyor peki? Yani bu hiç normal bir cümle değil. Benim kaynana ben bakacam büyütecem uyutacam size vermeyecem falan diyor. Ama dediğim gibi bıkacak yorulacak biliyorum.

e kalbini kırın siz de.

Kayınvalidem de çok çok iyidir, çok severim. Ama oda çok sahiplenir. Bilhassa oğlunu ve kızımı. :) Anlıyorum şuan söylediklerinizi. 18 günlük falandı, o dışarı çıkınca kızımı yıkamıştık tek. Trip atmıştı bensiz niye yıkadın diye, öyle sahiplenir yani :)

Şimdi kızım 2 yaşında. Yavaş yavaş, bildiğimi okuyarak, çoğu zaman salağa yatarak bu durumu aştım. Hala karışır, hala kararlar almak ister. Ama hayırım hayır olduğu için dinlemeyeceğimi bilir.

Şuan çok heyecanlı kayınvalidenizde. Fazlasıyla hemde. Sakinliğinizi koruyun. Sizin istemediğiniz hiçbir şey yapılmayacak. Millete söyledklerinide gülerek ve takmıyor edasıyla karşılayın. Kimseye kötülemeyin.

Artık zaten mübarek aydayız susuyum , taşça büyük ayıp duruyum demiycem bir kalp nasıl en güzel şekilde kırılırsa yapıcam . Çünkü bunaldım .
ya bu kaynanaların derdi ne ya... neden eziyet ediyorlar. sen şimdiden bunaldıysan doğumdan sonra ne yapacaksın bacım. kızım 1,5 yaşında doğum sonrası depresyonu yeni yeni atlatıyorum... Allah yardımcın olsun. çalışmayacaksın değil mi doğumdan sonra.

Valla tepkinizi simdiden koyun sonra daha cok basiniz agirir benimki de yok onu alicam bunu giydiricem dedi aldiklarini gosterdi begenmedim diyip geri biraktim esimle hastaneye goturduk kontolicin orda karsilastik ben cocugu emzirmeye giricem dedim esime odaya girdim ve arkamdan girdi gogsumu cocugun agzina sokmaya calisti bende firladim ayaga al sen emzir istersen diye bagirdim odadan cikti o gunde bebegimin gobegi dustu esim solemis annesine geldi kadin bana diyor hadi gidelim size yikayalim diye 6 yillik evliyim bi kez olaun evime sokmadim bende annemle yikicam artik bize musade edin dedim gitti hastaneden ben istemeden cocugumu goremezde kucagina alamaz en basta tavrimi koydum kafam rahat

Mevlut yapicakmisnz dedi bende coktan yaptik biz dedim dondu kaldi bisey diyemedi ozamn biz eve gelelim takisini takmaya dedi bende o gun musait degilim dedim ertesi gun gelirim ozamn dedi kocamla gezmeye gidicez dedim orda takisini takti agzini acmadi bidaha ben uzulicegime o uzulsun

Benim de çevremde gördüğüm;
Kadın 5 dk dışarı çıkacak diye bebeği kv'ye bırakmak istiyo.
''Yok misafirim gelecek, yanında götür ayrılmasın anasından çocuk'' falan bir ton bahane

Ayarı yok kesinlikle bu kvdelerin arayı tutturamıyolar..

Cook istiyorsan cocuk bakmak kendin bitane doğur ona bak derim ....nefret ediyorum bu tarz kvlerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…