- 30 Mayıs 2018
- 24
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi Queenkingg
-
daha önce de açılmıştı buna benzer bi konu siz miydiniz bilmiyorum ama, o zaman da söylemiştim, yine söylüyorum, boşu boşuna kafaya takıyosunuz, gülüp geçin yaa, çok komiksin, çok tatlısın diyin gülün .. Kendi kendinize konuşur gibi "bebeği ben doğurucam ama babaannesi alıp gidecekmiş" diyip ardından da kocaman bi kahkaha patlatın.. Ben olsam beni böyle sinir edeni bin katı sinir ederdim geceleri uyutmazdım onu sinir hastası ederdim.. Ama tabiki bunu kimseye çaktırmadan yapardımArtık dayanamıyorum, gittiğimiz her yerde her ortamda milleti doldurup doldurup üzerime salıyor herkes bir ağızdan aaa kaynanana cocugu vermeyecek misin göstermeyecek misin diyor . Neden göstermeyim diyorum anlamıyorlar . Yahu neden yeni doğmuş cocugumu alıp veriyim al sen büyüt diyim ben o cocugun nesiyim diyorum içimden . İçten içe sinir krizi geçiriyorum , doğmamış cocugu ilk kim yıkayacak kavgası, su esyasını kim alacak kavgası . Al sen yıka tamam sunu da sen al dedim olmadı. Ben yapcam sunu yapma dedim olmadı. Doğmamış cocuga biçilen donlar bitmedi. Yalvarırım artık akıl verin nasıl baş edicem . Cocuk dogunca valla göstermek istemiyorum artık bıktım . Sen uyursun geve ben alır gotururum yanıma yatırırım diyo yok diyince haydi al tut dilinin sonunu . Millete kendini iyi gösterip paikolojik baskı yapmasından bıktım artık hamileliğim aşırı stres altında geçiyor . Daha doğumuma 4 aydan fazla var. Ne yaparımda bu kadını sustururum ben bi şey diyin . Doğmayan çocuğumu benimle paylaşamıyor . Direk yüzüne artık yapma demek istiyorum bu konuda taktik istiyorum cunku artık cinnetin eşiğindeyim.
Kaynanamın nasıl bir insan oldugunu diğer konularımdan okuyabilirsiniz . Cevap veremeye bilirim eşim yanımda şimdiden kusura bakmayın .
Aynısını banada desi , beşik alcam yanımda yatacak diye . Bu şeylerle aklımı doldurup sinirlendirmek için her şeyi yapıyor . Keşke süyün gelsede ben emzirsem demişliği car siz söyleyin nasıl kalp kırmadan hallolalacakBenim kaynana da işte ben büyütürüm falan diyor ama ben gülüp geçiyorum çünkü işine gelmeyince ben bakamam diyecek hissediyorum. Çünkü çok normal değil psikolojisi. Hatta hiç beklemeyin ikinciyi yapın diyor ses etmiyorum. Eşime de dedim en az 3 yıl yapmam.
Yok beşik alacam dedi. Ben sadece oyun parki alacam o yeter dedim zaten ayrı odaya koymayacağım çocuğumu dedim. Şimdi de kendi evine alacakmış beşik, dedim sen bilirsin.
Bence kalp kırmadan cevap verin mutlaka istemediğiniz şeylerde.
yanina gitmesiniz ve ya olurda zile basarsa evde yokmuş gidi davransan olmazmı? kendinizden biraz uzak tutsanız? ve ya başka eve taşınsanız? eşiniz sonucta ne kadar stressli olduğunuzu görüyor dimi? rahat etmenizi istemezmi?Altlı üstlü oturuyoruz .
gece nasıl alıp koynunda yatıracakmış. beraber mi yaşıyorsunuz?
yatak odanız kilitlenmiyor mu?
önlemlerinizi önceden alın.
beraber yaşamıyorsanız sizde gelip kalmasına müsade etmeyin. lohusalığınızda felaket olur bu kadınla.
Ben bu tarz konularda gelinleri hatalı buluyorum.
Hâlâ diyorsun ki yüzüne karşı söylemek istiyorum da vs.vs.
Yahu ilk dediği lafta söyleseydin böyle kendi kendini yemezdin zaten.
Ama yok hala kaynanaya yaranma çabası yok ona evet dedim buna evet dedim ee madalya taktilar mi ?
Gördüğün gibi takmamışlar .
Demek ki taviz tavizi doğuruyormuş.
Ya dediklerini yav he he diyin geçinnn olmamış bir şey için dellenmeye gerek yok şimdiden. zamanı gelince de yürü git dersin. lohusalık vs cinnetten cinnet beğenirsin. şimdilik muhatap olmamak, cevap bile vermemek, konuşunca odadan çıkmak vs en iyisi.
Tövbe estağfurullah yok artık, eşiniz ne diyor peki? Yani bu hiç normal bir cümle değil. Benim kaynana ben bakacam büyütecem uyutacam size vermeyecem falan diyor. Ama dediğim gibi bıkacak yorulacak biliyorum.Aynısını banada desi , beşik alcam yanımda yatacak diye . Bu şeylerle aklımı doldurup sinirlendirmek için her şeyi yapıyor . Keşke süyün gelsede ben emzirsem demişliği car siz söyleyin nasıl kalp kırmadan hallolalacak
Aynısını banada desi , beşik alcam yanımda yatacak diye . Bu şeylerle aklımı doldurup sinirlendirmek için her şeyi yapıyor . Keşke süyün gelsede ben emzirsem demişliği car siz söyleyin nasıl kalp kırmadan hallolalacak
e kalbini kırın siz de.
ya bu kaynanaların derdi ne ya... neden eziyet ediyorlar. sen şimdiden bunaldıysan doğumdan sonra ne yapacaksın bacım. kızım 1,5 yaşında doğum sonrası depresyonu yeni yeni atlatıyorum... Allah yardımcın olsun. çalışmayacaksın değil mi doğumdan sonra.Artık zaten mübarek aydayız susuyum , taşça büyük ayıp duruyum demiycem bir kalp nasıl en güzel şekilde kırılırsa yapıcam . Çünkü bunaldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?