- 10 Şubat 2017
- 290
- 380
- 53
- Konu Sahibi Queenkingg
-
Hele bir saglikla doğsun gece gaz sancilari avaz avaz cigliklar basladiginda kaynanan kacacak delik arar merak etmeArtık dayanamıyorum, gittiğimiz her yerde her ortamda milleti doldurup doldurup üzerime salıyor herkes bir ağızdan aaa kaynanana cocugu vermeyecek misin göstermeyecek misin diyor . Neden göstermeyim diyorum anlamıyorlar . Yahu neden yeni doğmuş cocugumu alıp veriyim al sen büyüt diyim ben o cocugun nesiyim diyorum içimden . İçten içe sinir krizi geçiriyorum , doğmamış cocugu ilk kim yıkayacak kavgası, su esyasını kim alacak kavgası . Al sen yıka tamam sunu da sen al dedim olmadı. Ben yapcam sunu yapma dedim olmadı. Doğmamış cocuga biçilen donlar bitmedi. Yalvarırım artık akıl verin nasıl baş edicem . Cocuk dogunca valla göstermek istemiyorum artık bıktım . Sen uyursun geve ben alır gotururum yanıma yatırırım diyo yok diyince haydi al tut dilinin sonunu . Millete kendini iyi gösterip paikolojik baskı yapmasından bıktım artık hamileliğim aşırı stres altında geçiyor . Daha doğumuma 4 aydan fazla var. Ne yaparımda bu kadını sustururum ben bi şey diyin . Doğmayan çocuğumu benimle paylaşamıyor . Direk yüzüne artık yapma demek istiyorum bu konuda taktik istiyorum cunku artık cinnetin eşiğindeyim.
Kaynanamın nasıl bir insan oldugunu diğer konularımdan okuyabilirsiniz . Cevap veremeye bilirim eşim yanımda şimdiden kusura bakmayın .
Ne demek yeni doğan bebek onunla yatacakmış gece.Nasıl kafa var bunlarda ya.Millete ne oluyo ayrıca kendileri doğurduğu bebeği kaynanalarına verirmiymiş.Bebeğin anneye ihtiyacı olur.O cinneti bi an önce geçirin bence yoksa doğumunuz burnunuzdan gelecek.Artık dayanamıyorum, gittiğimiz her yerde her ortamda milleti doldurup doldurup üzerime salıyor herkes bir ağızdan aaa kaynanana cocugu vermeyecek misin göstermeyecek misin diyor . Neden göstermeyim diyorum anlamıyorlar . Yahu neden yeni doğmuş cocugumu alıp veriyim al sen büyüt diyim ben o cocugun nesiyim diyorum içimden . İçten içe sinir krizi geçiriyorum , doğmamış cocugu ilk kim yıkayacak kavgası, su esyasını kim alacak kavgası . Al sen yıka tamam sunu da sen al dedim olmadı. Ben yapcam sunu yapma dedim olmadı. Doğmamış cocuga biçilen donlar bitmedi. Yalvarırım artık akıl verin nasıl baş edicem . Cocuk dogunca valla göstermek istemiyorum artık bıktım . Sen uyursun geve ben alır gotururum yanıma yatırırım diyo yok diyince haydi al tut dilinin sonunu . Millete kendini iyi gösterip paikolojik baskı yapmasından bıktım artık hamileliğim aşırı stres altında geçiyor . Daha doğumuma 4 aydan fazla var. Ne yaparımda bu kadını sustururum ben bi şey diyin . Doğmayan çocuğumu benimle paylaşamıyor . Direk yüzüne artık yapma demek istiyorum bu konuda taktik istiyorum cunku artık cinnetin eşiğindeyim.
Kaynanamın nasıl bir insan oldugunu diğer konularımdan okuyabilirsiniz . Cevap veremeye bilirim eşim yanımda şimdiden kusura bakmayın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?