Artık cinnet geçirmek üzereyim!..

Kp yaşıyorsa, baba annem çocuk istiyor bak derim..
Sanki yanına alsa emzirecek.. Eşiniz ne diyor? Aman takmayın yaa.. Ne almak istiyorsa, şunu istiyorum bunda kanserojen yok diyerek aldırın.. Aldıklarını, içeriğini okudum bu madde tatil yapıyor, yok şunu yapıyor bunu yapıyor diyerek değiştirin ya da kullanmayın.. Ne de olsa dediği gibi olamayacak boşverin.. Yatarken kapıyı kilitlersiniz :)

Ramazandada şu kaynana dedikoduları. Allahım sen milletin nefsine hakim ol

Beraber banyo yapmak mi? Viyh? Kaynanani bi hastaneye yatirin karpuzcugum iyi degil belli

Benim rahmetli babaannem büyük abime seni ben doğurdum dermiş, büyütmek istemiş abimi, oda yetmemiş amcam bana ver ben büyütüyim demiş, oda yetmez abim doğduğunda babaannem dedem sabah olmayı bırak karanlıkta gecenin bı yarısı gelir, abimin başına oturur nefesini dinlerlermiş, her şeyede karışırlarmış.
Allah yardımcın olsun.

Ramazandada şu kaynana dedikoduları. Allahım sen milletin nefsine hakim ol

Aynen dedikodu , aynen nefsime yenik düştüm de kaynanamı burda kesmeye geldim. Saçma sapan konuşmayım lütfen. Ben artık kafayı yemek üzereyim siz gibi fesat düşünceli değilim önce dedikodu olsun niyetim . Bir bebeğimi kaybettim aylarca aynı şeyleri dinledim.şimdi aynısını yine yapmasına artık dayanamıyorum . Verdiğin tepkiler işe yaramadı nasıl bir tepki veriyim diye fikir istiyorum . Sizden değil ama .

Valla konu ne bilmiyorum bebegini niye kaybettin kaynanmı çaldı omu kaybettirdi onuda bilmiyorum ama eften püften kaynanam şunu dedi bunu dedi dedikodularına benziyo şu yazdıklarınız.fesat kim ortada.dedikoduyu yapan ben degilimki fesat olayım

10 kayınvalideden 9u söylüyor bu yazdıklarınızı. Takmamak bu kadar mı zor?

Elbette çocuğunuzu verecek değilsiniz. Zaten verseniz de bakamaz boş boş konuşuyor işte.

En güzel zamanları zehir ettiğinize değmez. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Ayyyyy aynı benım kaynana ben birlik oturdum 4 sene benı verem etti beni hıc anne olarak girmedi cocuguma ne yaptıysam karıştı sonunda ayrı evdeyim oğlum dört yasında halen Bı konuda oğluma kızdıgımda yapmaması gerektıgını soyledıgımde karisma cocuguma dıyo benı takmkyolar

Direk yüzüne artık yapma demek istiyorum bu konuda taktik istiyorum cunku artık
Taktik falan Yok
Annelik içgüdüsü ile daha doğmadan onu korumaya başlıyoruz , sana yardımcı olmaktan öte bir şey bu , bir kedi alın onu sevsin

Eşimin babası bir gün dedi ki çocuk bir yaşına gelsin, ondan sonra annesini... (eliyle boşver gibi bir işaret yaptı) üstelik de şaka olarak söylemedi. Çok üzüldüm, çok kırıldım. Hala aklımda. Çok korkmuştum o zaman. O korkuyu, üzüntüyü Allah sorsun dilerim

tövbe tövbeeee... vicdansız...

tövbe tövbeeee... vicdansız...
Demek istiyor ki bir yaşından sonra çocuğu istediğimiz gibi öpüp seveceğiz. Sanki ben aksini söylemişim gibi. Bizim bebek doğunca üç kere kuvöze girdi. Dr bana bile öpmeyi yasakladı Ama ben hiç ellerinden almadım bebeği. O kadar abarttılar ki gripken bile her gün geliyorlardı kv falan. Hiç kalp kırmayayım dedim ama bu lafı etti bana. Kv nin söylediklerini saymıyorum bile. Yok çocuğa acıyormuş uykusu var diye... Yok kızı uyutsunmuş. Kızı da bekar.

Allahım yarabbim sen insanlara merhamet ver ya... siz de benim gibi ses çıkartamayanlardansınız.. keşke biraz konuşabilsek.. keşke en azından evladımızı böyle insanlardan koruyabilseydik.

Allahım yarabbim sen insanlara merhamet ver ya... siz de benim gibi ses çıkartamayanlardansınız.. keşke biraz konuşabilsek.. keşke en azından evladımızı böyle insanlardan koruyabilseydik.
Yani insan bu kadar absürt bir şey duyunca kalakalıyor. En güzeli kavga etmeden, bağırmadan anında tepki vermek galiba. Allah selamet versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…