Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir dönem çini kursuna gitmiştim aşırı iyi geliyordu. Çizimi el işlerini ince Ayrıntılı işleri seviyorsanız gitmenizi öneririmMerhaba kızlar daha öncede benzer konular yazmıştım belki hatırlarsınız iş ev inanılmaz sıkıldım malum korona tamam ama ben en azından haftanın bir günü gidebileceğim bana iyi gelecek aktivite kurs yada başka bişi arıyorum.Yalnızım da insan da yok birlikte birşeyler yapacak çok bunaldım.İlişkim zaten yeni bitti birde depresyona çok meyilliyim.Ankaradayım neler yapabilirim yardım edin![]()
Kesinlikle spor yapın depresyonun önüne geçecek en etkili ilaç.Merhaba kızlar daha öncede benzer konular yazmıştım belki hatırlarsınız iş ev inanılmaz sıkıldım malum korona tamam ama ben en azından haftanın bir günü gidebileceğim bana iyi gelecek aktivite kurs yada başka bişi arıyorum.Yalnızım da insan da yok birlikte birşeyler yapacak çok bunaldım.İlişkim zaten yeni bitti birde depresyona çok meyilliyim.Ankaradayım neler yapabilirim yardım edin![]()
Benim dolabım da aslında elden gecmelı ama gıysı dolabı degılde yukluk olarak yaptırmıs zamanında babam sonradan da mobılya alınmadı asırı zorlanıyorum ıcınde kayboluyorum resmenBol bol yürüyüş. Tempolu olunca inanılmaz kafa dağıtıyor. Bu dönemde kurs açılmaz. Bir de evdeki eşyaları elden geçirebilirsiniz. Ben kapsül dolaba merak saldım. Tüm dolabı döküp mevsimlere göre düzenledim ayırdım baya vaktimi aldı.
Sizi çok iyi anlıyorum. Zaten memleketin yarısı sizin durumunuzdadır emin olun. Şu an çok sırası olduğunu düşünmüyorum doğrusu. İlle ortama girmek istiyorsanız ben olsam spor salonuna giderim. Bir taşla iki kuşYeni birileriyle tanışmaya ihityacım var o nasıl olacak![]()
Ayrılık durumu ve yalnızlık olmasa inanın katlanırım ama ayrılık olunca toparlanmam için sanki birileriyle tanışmaya ihtiyacım varSizi çok iyi anlıyorum. Zaten memleketin yarısı sizin durumunuzdadır emin olun. Şu an çok sırası olduğunu düşünmüyorum doğrusu. İlle ortama girmek istiyorsanız ben olsam spor salonuna giderim. Bir taşla iki kuş![]()
Aman daha bu sabah Ankara Wuhan oldu diyorlardı..Merhaba kızlar daha öncede benzer konular yazmıştım belki hatırlarsınız iş ev inanılmaz sıkıldım malum korona tamam ama ben en azından haftanın bir günü gidebileceğim bana iyi gelecek aktivite kurs yada başka bişi arıyorum.Yalnızım da insan da yok birlikte birşeyler yapacak çok bunaldım.İlişkim zaten yeni bitti birde depresyona çok meyilliyim.Ankaradayım neler yapabilirim yardım edin![]()
Ben galiba spor ve yürüyüşe abanacağım hem zaten temiz besleniyorum bu sayede güzel ve fit bir vucudum olursa belki moralim yerine gelir o zamana kadar da virüs biter umarımAman daha bu sabah Ankara Wuhan oldu diyorlardı..
kafamı dağıtayım derken virüs kapmayın bence.
daha önce yazan arkadaşların birinin önerisi çok güzeldi; evden online bir eğitime katılabilirsiniz..
en iyisi..✌Ben galiba spor ve yürüyüşe abanacağım hem zaten temiz besleniyorum bu sayede güzel ve fit bir vucudum olursa belki moralim yerine gelir o zamana kadar da virüs biter umarım![]()
maalesef son zamanlarda insanlarla buluşmak da riskli maalesef. tek mi yaşıyorsunuz? ben de çok bunalıyorum. çok arkadaşım da var ama virüs nedeni ile anneme bulaştırırım diye görüşemiyorum.Mesela bugün cumartesi ama aktivite olarak yapacak hiçbir fikrim yok.İşe geldim çalışacağım ama kendime iyi gelecek bir aktivitem bir buluşmam olmayacaksürekli bu şekilde ve ben artık hasta olacağımı hissediyorum.
Anneniz yaninizda değil mi ? Onunla dertlesin. Özel aracınız varsa, termosa çay koyun, çekirdek alın bir yerlere gidin. Yoksa da yürüme mesafesinde oturma alanları varsa oraya gidin. Birileriyle paylaşmanız gerek duygulanizi. İnsanı en iyi annesi anlarMesela bugün cumartesi ama aktivite olarak yapacak hiçbir fikrim yok.İşe geldim çalışacağım ama kendime iyi gelecek bir aktivitem bir buluşmam olmayacaksürekli bu şekilde ve ben artık hasta olacağımı hissediyorum.
ankaradaysaniz size tek onerim özellikle şu bir ay mumkun olduğunca toplu alanlara çıkmayınMerhaba kızlar daha öncede benzer konular yazmıştım belki hatırlarsınız iş ev inanılmaz sıkıldım malum korona tamam ama ben en azından haftanın bir günü gidebileceğim bana iyi gelecek aktivite kurs yada başka bişi arıyorum.Yalnızım da insan da yok birlikte birşeyler yapacak çok bunaldım.İlişkim zaten yeni bitti birde depresyona çok meyilliyim.Ankaradayım neler yapabilirim yardım edin![]()
Udemy’den ilginizi çekebilecek kurslara bakabilirsiniz.Bazen çok güzel indirimler oluyor 20₺ye kadar düşüyorMerhaba kızlar daha öncede benzer konular yazmıştım belki hatırlarsınız iş ev inanılmaz sıkıldım malum korona tamam ama ben en azından haftanın bir günü gidebileceğim bana iyi gelecek aktivite kurs yada başka bişi arıyorum.Yalnızım da insan da yok birlikte birşeyler yapacak çok bunaldım.İlişkim zaten yeni bitti birde depresyona çok meyilliyim.Ankaradayım neler yapabilirim yardım edin![]()