• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık çok bunaldım

Kesinlikle spor yapın depresyonun önüne geçecek en etkili ilaç.
Bu spor durumunu göz ardı etmeyin, plates gibi kolay bi sporda olabilir.

Eğer spor yapmıyorsanız, yaptığınız zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Evde spor yapmak isteyenlere Chloe Ting ve Pamela Reif’i öneririm 👍🏻

Merhaba kızlar daha öncede benzer konular yazmıştım belki hatırlarsınız iş ev inanılmaz sıkıldım malum korona tamam ama ben en azından haftanın bir günü gidebileceğim bana iyi gelecek aktivite kurs yada başka bişi arıyorum.Yalnızım da insan da yok birlikte birşeyler yapacak çok bunaldım.İlişkim zaten yeni bitti birde depresyona çok meyilliyim.Ankaradayım neler yapabilirim yardım edin :KK43:
Ben olsam Ankara su haldeyken evden cıkmam:(
Ankara yanıyor hemsire ne kursu:/(

Önerileriniz için hepinize çok teşekkürler kızlar.Dün mesela birşeyler boyayım dedim evde, tek pazar tatil olunca geç kalktım yığıldım kaldım yattığım yere tüm gün.Çalışmak da ayrı bir yoruyor enerji de gerekli tabiki bunları yapmak için. :(

Gerçi depresyonla da alakalı olabilir.

Ankaradayım. Aracınız var ise;
Haftada 1 gün eymir de bisiklet sürmeye gidin.
Bunaldıkça alın kitabınızı, bi termosta çay veya kahve hazırlayın . trafik sesinin olmayacağı bir park bulun okuyun. Benim favori mekanım Ahlatlıbel.
Kızılay a ait aşevlerinde gönüllü olarak çalışabilirsiniz ki bu yüreğinizi ferahlandıracaktır.
Cambly uygulaması ile ingilizcenizi geliştirebilirsiniz bu sayede sosyalleşmişte olursunuz.
Ben bu dönemde herhangi bir kursa para bağlamayı çok mantıklı görmüyorum. Ocak ayında bir spor salonu ile anlaştım 1800 tl nakit ödeme yaptım fakat yalnızca 2 ay kullanabildim. Şimdi korkumdan gidemiyorum o parayı yaktım diyeyim :)
Her gün düzenli yürüyüşler yapabilirsiniz.
Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar. :)

Ankaradayım. Aracınız var ise;
Haftada 1 gün eymir de bisiklet sürmeye gidin.
Bunaldıkça alın kitabınızı, bi termosta çay veya kahve hazırlayın . trafik sesinin olmayacağı bir park bulun okuyun. Benim favori mekanım Ahlatlıbel.
Kızılay a ait aşevlerinde gönüllü olarak çalışabilirsiniz ki bu yüreğinizi ferahlandıracaktır.
Cambly uygulaması ile ingilizcenizi geliştirebilirsiniz bu sayede sosyalleşmişte olursunuz.
Ben bu dönemde herhangi bir kursa para bağlamayı çok mantıklı görmüyorum. Ocak ayında bir spor salonu ile anlaştım 1800 tl nakit ödeme yaptım fakat yalnızca 2 ay kullanabildim. Şimdi korkumdan gidemiyorum o parayı yaktım diyeyim :)
Her gün düzenli yürüyüşler yapabilirsiniz.
Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar. :)
Spor salonu uyelıgım benım de var eve asırı yakın bı yer 1500 e aldım bende ocakta ama vırusten ara verınce gıdemedım bende suanda da hem ısten zaman yok hemde vırusten dolayı gıtmıyorum.Botaniği seviyorum bende havalar sogumadan aslında gidilir.Cambly a bakacagım.Bısıklet surmeyı bılmıyorum ve sevmıyorum travmam var kucuklukten.Ama spor kesınlıkle ıyı gelıyor haklısınız.Kacta kapanıyor sızın salon ? Hangi semtte ? Birde kızılaya ait aşevleri nasıl ulaşabiliriz hiç yaptınız mı nasıl oluyor süreç ?

Yardım etmek insanı ferahlatır aslında.Ankarada bu şekilde insanlara faydalı olup gönüllü çalışabileceğim nereleri var başka ki ?

Gerçi depresyonla da alakalı olabilir.
Depresyona cok yatkin yapimiz var.Cok asiriya kacmadigi surece bir yenilenme olarak dusunun.Son 1 yildir inanilmaz duygusal aci cektim ve halen cekiyorum.Hani sanki defalarca kafami duvara carpmisim da kafam halen patlamamis gibi.Standart rutin bize iyi gelmiyor kaos lazim:) yapmak istediginiz ama zaman bulamadiginiz birsey varsa onlara bakin.

Yardım etmek insanı ferahlatır aslında.Ankarada bu şekilde insanlara faydalı olup gönüllü çalışabileceğim nereleri var başka ki ?
Ahbap Ankara ya üye olabilirsiniz
Cebeci aşevi yazarsanız internete kızılayın sitesinden gönüllü ol kısmı mevcut.
Bir kelebek hastası bulup onun eczane giderlerini karşılayabilirsiniz.
Bilemiyorum herkesin terapi olma yöntemi farklıdır ben böyle yaptığımda kendimi iyi hissediyorum

Önerileriniz için hepinize çok teşekkürler kızlar.Dün mesela birşeyler boyayım dedim evde, tek pazar tatil olunca geç kalktım yığıldım kaldım yattığım yere tüm gün.Çalışmak da ayrı bir yoruyor enerji de gerekli tabiki bunları yapmak için. :KK43:
depresyondandır. içinizden bir şey gelmiyordur. ben zoraki de olsa yürüyüşe çıkıyorum. biraz olsun zihnim rahatlıyor.

Güncel

Merhaba kızlar daha öncede benzer konular yazmıştım belki hatırlarsınız iş ev inanılmaz sıkıldım malum korona tamam ama ben en azından haftanın bir günü gidebileceğim bana iyi gelecek aktivite kurs yada başka bişi arıyorum.Yalnızım da insan da yok birlikte birşeyler yapacak çok bunaldım.İlişkim zaten yeni bitti birde depresyona çok meyilliyim.Ankaradayım neler yapabilirim yardım edin :KK43:
Hayvan seviyorsan belki bu dönem geçici yuva ihtiyacı olan bir kedicik sana iyi gelir. Hem yuva bulunana dek ona bir yuva olursun, hem de o sana, bu dönemine iyi gelir. Stres seviyeni azaltır.

Hayvan seviyorsan belki bu dönem geçici yuva ihtiyacı olan bir kedicik sana iyi gelir. Hem yuva bulunana dek ona bir yuva olursun, hem de o sana, bu dönemine iyi gelir. Stres seviyeni azaltır.
Zamanım işten dolayı olmuyor.Sanırım ona bakamam çünkü anneme kalır sorumluluk ve oda istemez :(

Merhabaaa :110:

Hangi ildesiniz acaba?Bulundugunuz yerdeki treaking veya hiking gruplarina katilin derim.Hem mis gibi dogada olur tertemiz hava alirsiniz hem de yeni arkadasliklar kurarsiniz..Hem de spor yapmis olursunuz.Fiyatlarda cok makul geldi bana..

Bencede açık hava yürüyüş spor vs. etkinlikler ya da evde yapabileceğin şeyler olmalı boyama, puzzle vs. yemekler yapıp bi sosyal medya hesabı açıp orda paylaş falan ama öyle kurs vs kalabalık ortamlara girme Ankarada vakaların çok olduğunu söylüyorlar

Ingilizceniz varsa camply üyeliği başlatın. Ordan kocam bir abd li hocayla sohbet muhabbet derken adam gecen yaz bize geldi beraber tatil vs çok eğlendik. Hem ingilizcede yasadik 2/3 hafta hala diyor ki corona bitsin tekrar gelcem...

Ingilizceniz varsa camply üyeliği başlatın. Ordan kocam bir abd li hocayla sohbet muhabbet derken adam gecen yaz bize geldi beraber tatil vs çok eğlendik. Hem ingilizcede yasadik 2/3 hafta hala diyor ki corona bitsin tekrar gelcem...
Uygulaması mı var içeriği nasıl sitenin ?

Yürüyüş, spor , camply - İngilizce geliştirme - ama bir ilişki için hala ortam oluşturamadım :(

Back
X