- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Hayır değilYaşınız kac? 25 altı değil mi?
Anlıyorum hiç söz etmedimi size yurt dışına gidebiliceğinden
Hımm gencken insan bazen böle düşünebiliyor Dicektim ki belki tecrübenizin az olmasındandır. İnsan alısıyor zamanla bu tarz seylere. Hayatınızdaki insana bu kadar anlam yüklememeyi öğreneceksiniz sizde, üzülmeyin.Hayır değil
Sizi çok iyi anlıyorum. Ona alıştığınız için de ağlayabilirsiniz kandırıldığınız için de. Ama sizi aptal yapan bir durum yok. Herkes hayatını biriyle birleştirip DAHA mutlu olmak ister. DAHA mutlu olmak diyorum çünkü normal olan o yokken de mutlu olmanız gerektiği. Üzüldüğünüz şey bu sanırım. Mutluluğunuz başkasına bağlı olursa , o gittiğinde elinizde mutsuzluk kalır. Belki bu sizin için olması gereken bir tecrübeydi. Neden gitti diye ağladığıma bugün iyi ki gitmiş diyorum. Hayatımız uzun bir şerit gibi. Biz dümdüz yürüyoruz , insanlar bize bir noktada eşlik edip sonra tekrar ayrılıyorlar. İlerde bir başkası çıkıyor. Her gidene bu kadar ağlarsak daha güzel günlere enerjimiz kalmaz.
Sen bide benim yanlizligimi görsen, kendinle halay çekersin...
Boşver sen daha iyilerine layıksın:)
Mikrop adam gönül eğlendirmiş aklı sıra, yakındır sümküre sümküre seni arıyacağı günler, ah almak kolaymı öyle
Siz daha güzel şeyler başarmışsınız eminim daha iyi insanlar çıkar karşınıza. Allah beterinden saklasın ya bu hareketi evliyken yapsaydı. Yolun başında dönmüş daha iyi. 9 ay kısa mı diyeceksiniz çok uzun bi zaman ama evliliğe nazaran hiç bi şey.Peki ya onunlyken Harika olan bi hayatınız varsa yani normal hayatınız hep kötülüklerle dolu geçmişse
Bu mutluluğu ona bağlamak olmuyor onjnlayken mutlu olmak oluyor
Çok parlak bi hayatım olmadı bebeklikten beri. Maalesef acizim bi insanda mutluluk arayacak kadar kendi basıma okudum çalıştım büyüdüm ekmek Sahibi oldum allah a binlerce şükür ama o eksiklik var ya geçmiyor
Hava almaya çıktım iyi hissedeyim diye Tutamadım kendimi oturdum Çarşı’nın ortasında ağlamaya başladım. Kimsem yok kime gideyim anlatayım çok yoruldum.
Aşırı heyecanlıyım diye bir konu açmıştım uzun zaman sonra mutluydum .
Uzun zamandır platonik olduğum bey eklemişti sonra biz yavaş yavaş konuşmaya başladık görüştük defalarca gözükün içine bakan avcumun içini öpen göklerde hissettirdiği zamanlar geçirdik çok uzun süre de değil.
Bugün bitti yurt dışı eğitimine gidecek olduğundan 8 9 ay olmayacağından sonunu olmayan bir seye devam edemeyeceği gibi Birseyler söyledi o böyle deyince ne var ki 9 ayda diyemedim. Beklerim diyemedim çünkü kapattı her şeyi Sadece tamam dedim.
Onjnlayken tamam dedim oldu artık mutlu olacağım bu kadar karakteri oturmuş makam mevki sahibi biri biri ne aldatır ne yalan söyler ne istediğini biliyordur dedim.
Yurt dışı eğitimi olduğunu bile bile ülkedeki son zamanlarını Benimle değerlendirmiş ben salak anlamadım.
Hesap sorsam neden desem boşuna nefes tüketeceğim. Sosyal medyadan silerken baktım bana ayrılık konuşması yaptığı gün kaç kadın ı eklemiş beğenmiş.
Alnımda enayi yazıyor sanırım benim. Ayrılırken şefkatli şefkatli konuşması zaten gösterdi her şeyi.
İçim acıdı ya salaklıgıma aptal asık gibi adamın gözüne bakmama, vedalaşırken istemsizce gözlerimin dolmasına acizliğime.
Şuan kapkaranlık evde tek başıma oturuyorum geçmiyor kıramıyorum döngüyü yalnızlıgım sadece boyut değiştiriyor şehir değiştiriyor hep aynı.
çok param olsa tek bir şey yapardım onlarca terapiye gider anlatır anlatır her yaramı onarmak isterdim hafiflemek kuş gibi olmak... çok şey istemiyorum bana dua edin olur mu
Musmutlu uyuyup musmutlu uyandığım günler gelsin :) çok kalabalık neşe dolu bi hayatım olsun kimseye üzülmeye kimseyi düşünmeye fırsatım olmasın. Çocukluğumdan beri diliyorum olmuyor :) yalnız öleceğim sanırım
Allahım konuya bak. Kızım çok paran olunca ne yalnızlığın ne mutsuzluğun olacak, niye terapiye gidiyosun? 7 ceddini tanırsın valla 1 ayda. Ne akrabalatın çıkar :) Al parayı git çocuk esirgeme de saç, hayvan barınaklarında saç valla nasıl mutlu olursun.Hava almaya çıktım iyi hissedeyim diye Tutamadım kendimi oturdum Çarşı’nın ortasında ağlamaya başladım. Kimsem yok kime gideyim anlatayım çok yoruldum.
Aşırı heyecanlıyım diye bir konu açmıştım uzun zaman sonra mutluydum .
Uzun zamandır platonik olduğum bey eklemişti sonra biz yavaş yavaş konuşmaya başladık görüştük defalarca gözükün içine bakan avcumun içini öpen göklerde hissettirdiği zamanlar geçirdik çok uzun süre de değil.
Bugün bitti yurt dışı eğitimine gidecek olduğundan 8 9 ay olmayacağından sonunu olmayan bir seye devam edemeyeceği gibi Birseyler söyledi o böyle deyince ne var ki 9 ayda diyemedim. Beklerim diyemedim çünkü kapattı her şeyi Sadece tamam dedim.
Onjnlayken tamam dedim oldu artık mutlu olacağım bu kadar karakteri oturmuş makam mevki sahibi biri biri ne aldatır ne yalan söyler ne istediğini biliyordur dedim.
Yurt dışı eğitimi olduğunu bile bile ülkedeki son zamanlarını Benimle değerlendirmiş ben salak anlamadım.
Hesap sorsam neden desem boşuna nefes tüketeceğim. Sosyal medyadan silerken baktım bana ayrılık konuşması yaptığı gün kaç kadın ı eklemiş beğenmiş.
Alnımda enayi yazıyor sanırım benim. Ayrılırken şefkatli şefkatli konuşması zaten gösterdi her şeyi.
İçim acıdı ya salaklıgıma aptal asık gibi adamın gözüne bakmama, vedalaşırken istemsizce gözlerimin dolmasına acizliğime.
Şuan kapkaranlık evde tek başıma oturuyorum geçmiyor kıramıyorum döngüyü yalnızlıgım sadece boyut değiştiriyor şehir değiştiriyor hep aynı.
çok param olsa tek bir şey yapardım onlarca terapiye gider anlatır anlatır her yaramı onarmak isterdim hafiflemek kuş gibi olmak... çok şey istemiyorum bana dua edin olur mu
Musmutlu uyuyup musmutlu uyandığım günler gelsin :) çok kalabalık neşe dolu bi hayatım olsun kimseye üzülmeye kimseyi düşünmeye fırsatım olmasın. Çocukluğumdan beri diliyorum olmuyor :) yalnız öleceğim sanırım
Allahım konuya bak. Kızım çok paran olunca ne yalnızlığın ne mutsuzluğun olacak, niye terapiye gidiyosun? 7 ceddini tanırsın valla 1 ayda. Ne akrabalatın çıkar :) Al parayı git çocuk esirgeme de saç, hayvan barınaklarında saç valla nasıl mutlu olursun.
Olumsuz düşünme bu kadar.
Adama eziyet etmemişsiniz , bakin o size neler yapiyorr?
Ahaaaaa benım eskı nişanlım bu. Allahım ya ınsan ayrılmayı bıle beceremez mı ayrılınca gerı donuyolar ama afedersın hemde ıt gıbı
Bilemezdiniz bırakıp gideceğini. Kendinize kızmayı bırakın. Evet zor şeyler yaşamışsınız. Ama şu anda ağlayın, üzülün elbette normal bunlar. Ama kendinize kızmanız çok gereksiz. Hiç şans vermeseydiniz bu kişiye ilerde belki de hiç şans vermedim diye üzülcektiniz. En azından denediniz. Bunun için bu kadar kendinizi hırpalamayın. Kıymetlisiniz. Demek ki frekanslar tutmamış. Umarım karşınıza size değer verecek tüm bunları unutturacak çok güzel bir insan çıkar. Nasipte yokmuş deyin. Kendinizi hırpalamayın. Önünüze bakın. Dünyada tek o kişi yok. Kendinize iyi davranın.
mevki ve makam sahibi birinin aldatmayacağı ya da yalan söylemeyeceğini size düşündürten nedir?
Bu adamla evlenmeden ondan ayrıldığınıza ve geçirdiğiniz güzel zamanlara bakıp mutlu olmalısınız, bu da bir hayat tecrübesi diyip önünüze bakmalısınız sonuçta daha uzun süre platonik olarak kalabilir ve adamın gerçek yüzünü (sizi sevmediğini/yanında istemediğini) göremeyebilirdiniz.
Unutmayın hatalar ve olumsuz tecrübeler de insanı güçlendirir sonraki hayatınızda daha az üzülmenize daha iyi kararlar almanızda yardımcı olur.Umarım hakettiğiniz ve sizi hakeden biri karşınıza çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?