Artık çok çok iyi olmak istiyorum

Sizi çok iyi anlıyorum. Ona alıştığınız için de ağlayabilirsiniz kandırıldığınız için de. Ama sizi aptal yapan bir durum yok. Herkes hayatını biriyle birleştirip DAHA mutlu olmak ister. DAHA mutlu olmak diyorum çünkü normal olan o yokken de mutlu olmanız gerektiği. Üzüldüğünüz şey bu sanırım. Mutluluğunuz başkasına bağlı olursa , o gittiğinde elinizde mutsuzluk kalır. Belki bu sizin için olması gereken bir tecrübeydi. Neden gitti diye ağladığıma bugün iyi ki gitmiş diyorum. Hayatımız uzun bir şerit gibi. Biz dümdüz yürüyoruz , insanlar bize bir noktada eşlik edip sonra tekrar ayrılıyorlar. İlerde bir başkası çıkıyor. Her gidene bu kadar ağlarsak daha güzel günlere enerjimiz kalmaz.

Peki ya onunlyken Harika olan bi hayatınız varsa yani normal hayatınız hep kötülüklerle dolu geçmişse

Bu mutluluğu ona bağlamak olmuyor onjnlayken mutlu olmak oluyor

Çok parlak bi hayatım olmadı bebeklikten beri. Maalesef acizim bi insanda mutluluk arayacak kadar kendi basıma okudum çalıştım büyüdüm ekmek Sahibi oldum allah a binlerce şükür ama o eksiklik var ya geçmiyor

O konuda hiç emin olmayın :)) bir Önceki konumda yazdım hatta :)

Bilemezdiniz bırakıp gideceğini. Kendinize kızmayı bırakın. Evet zor şeyler yaşamışsınız. Ama şu anda ağlayın, üzülün elbette normal bunlar. Ama kendinize kızmanız çok gereksiz. Hiç şans vermeseydiniz bu kişiye ilerde belki de hiç şans vermedim diye üzülcektiniz. En azından denediniz. Bunun için bu kadar kendinizi hırpalamayın. Kıymetlisiniz. Demek ki frekanslar tutmamış. Umarım karşınıza size değer verecek tüm bunları unutturacak çok güzel bir insan çıkar. Nasipte yokmuş deyin. Kendinizi hırpalamayın. Önünüze bakın. Dünyada tek o kişi yok. Kendinize iyi davranın.

Siz daha güzel şeyler başarmışsınız eminim daha iyi insanlar çıkar karşınıza. Allah beterinden saklasın ya bu hareketi evliyken yapsaydı. Yolun başında dönmüş daha iyi. 9 ay kısa mı diyeceksiniz çok uzun bi zaman ama evliliğe nazaran hiç bi şey.

Seninle yine veda konuşması yapmış. Sevdiğini söyleyip veda konuşması yapmayan bile var.. Geçirdiğin mutlu günleri düşün. Boşver.

Allahım konuya bak. Kızım çok paran olunca ne yalnızlığın ne mutsuzluğun olacak, niye terapiye gidiyosun? 7 ceddini tanırsın valla 1 ayda. Ne akrabalatın çıkar :) Al parayı git çocuk esirgeme de saç, hayvan barınaklarında saç valla nasıl mutlu olursun.
Olumsuz düşünme bu kadar.

Onjnlayken tamam dedim oldu artık mutlu olacağım bu kadar karakteri oturmuş makam mevki sahibi biri biri ne aldatır ne yalan söyler ne istediğini biliyordur dedim.

mevki ve makam sahibi birinin aldatmayacağı ya da yalan söylemeyeceğini size düşündürten nedir?

Bu adamla evlenmeden ondan ayrıldığınıza ve geçirdiğiniz güzel zamanlara bakıp mutlu olmalısınız, bu da bir hayat tecrübesi diyip önünüze bakmalısınız sonuçta daha uzun süre platonik olarak kalabilir ve adamın gerçek yüzünü (sizi sevmediğini/yanında istemediğini) göremeyebilirdiniz.
Unutmayın hatalar ve olumsuz tecrübeler de insanı güçlendirir sonraki hayatınızda daha az üzülmenize daha iyi kararlar almanızda yardımcı olur.Umarım hakettiğiniz ve sizi hakeden biri karşınıza çıkar.

Ahaaaaa benım eskı nişanlım bu. Allahım ya ınsan ayrılmayı bıle beceremez mı ayrılınca gerı donuyolar ama afedersın hemde ıt gıbı

İşte olsa yapardım :)

Evet hiç şans vermeseydim acaba derdim. Ana şns verince güzelliği görünce de bu sefer bitmesin güzel olsun yanında olsun istiyor insan işte. Birde böyle çocukça bir ayrılık konuşması benim hislerimin yanında basit kaldı değersiz hissettirdi

Amin inşallah ah su mesajınızı yarım saat önce okusaydım boş bulunup mesaj attım salak kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…