- 2 Temmuz 2019
- 1.486
- 1.496
- 133
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Umarım korur keşke öyle birşey olsa mesela yaşadığın her köyü anı gelecekte çok güzel şeylere neden olsayaşadığınız acıyı zırh yapıp giyin kendinize bu beni nelerden koruyacak derseniz, daha büyük acılardan koruyacak. geçmişte bırakılanı tecrübe olarak kabul edin yaşanması gerekiyordu yaşandı bitti diyin ve önünüze bakın.
Umarım korur keşke öyle birşey olsa mesela yaşadığın her köyü anı gelecekte çok güzel şeylere neden olsa
Hayati fazla drama bağlamamak lazim. Sizde onun la birlikteyken mutluydunuz. Ama cidden o hayata devamedilecek bir karakter değilmiş. Yaşınız kac bilmiyorumama umarım gerçek aşk sizi bulsunHava almaya çıktım iyi hissedeyim diye Tutamadım kendimi oturdum Çarşı’nın ortasında ağlamaya başladım. Kimsem yok kime gideyim anlatayım çok yoruldum.
Aşırı heyecanlıyım diye bir konu açmıştım uzun zaman sonra mutluydum .
Uzun zamandır platonik olduğum bey eklemişti sonra biz yavaş yavaş konuşmaya başladık görüştük defalarca gözükün içine bakan avcumun içini öpen göklerde hissettirdiği zamanlar geçirdik çok uzun süre de değil.
Bugün bitti yurt dışı eğitimine gidecek olduğundan 8 9 ay olmayacağından sonunu olmayan bir seye devam edemeyeceği gibi Birseyler söyledi o böyle deyince ne var ki 9 ayda diyemedim. Beklerim diyemedim çünkü kapattı her şeyi Sadece tamam dedim.
Onjnlayken tamam dedim oldu artık mutlu olacağım bu kadar karakteri oturmuş makam mevki sahibi biri biri ne aldatır ne yalan söyler ne istediğini biliyordur dedim.
Yurt dışı eğitimi olduğunu bile bile ülkedeki son zamanlarını Benimle değerlendirmiş ben salak anlamadım.
Hesap sorsam neden desem boşuna nefes tüketeceğim. Sosyal medyadan silerken baktım bana ayrılık konuşması yaptığı gün kaç kadın ı eklemiş beğenmiş.
Alnımda enayi yazıyor sanırım benim. Ayrılırken şefkatli şefkatli konuşması zaten gösterdi her şeyi.
İçim acıdı ya salaklıgıma aptal asık gibi adamın gözüne bakmama, vedalaşırken istemsizce gözlerimin dolmasına acizliğime.
Şuan kapkaranlık evde tek başıma oturuyorum geçmiyor kıramıyorum döngüyü yalnızlıgım sadece boyut değiştiriyor şehir değiştiriyor hep aynı.
çok param olsa tek bir şey yapardım onlarca terapiye gider anlatır anlatır her yaramı onarmak isterdim hafiflemek kuş gibi olmak... çok şey istemiyorum bana dua edin olur mu
Musmutlu uyuyup musmutlu uyandığım günler gelsin :) çok kalabalık neşe dolu bi hayatım olsun kimseye üzülmeye kimseyi düşünmeye fırsatım olmasın. Çocukluğumdan beri diliyorum olmuyor :) yalnız öleceğim sanırım
Hayati fazla drama bağlamamak lazim. Sizde onun la birlikteyken mutluydunuz. Ama cidden o hayata devamedilecek bir karakter değilmiş. Yaşınız kac bilmiyorumama umarım gerçek aşk sizi bulsun
Bunun keşkesi yok bu dediğiniz şey hayatın kendisi zaten. Bu bir realite tam manasıyla. elbetteki yaşadığınız kötü şeyler, gelecekte güzel şeylere neden olacak. Mesela şimdi bu kişiyle ayrılmanız devam etmemeniz, belkide gelecekte çok daha iyi ve sizi mutlu edecek biriyle tanışmanıza neden olacaktır...
Değmez amaSizi değersiz hissettiren bu karakterde bir adam için üzülmeye değer mi ya?
Hava almaya çıktım iyi hissedeyim diye Tutamadım kendimi oturdum Çarşı’nın ortasında ağlamaya başladım. Kimsem yok kime gideyim anlatayım çok yoruldum.
Aşırı heyecanlıyım diye bir konu açmıştım uzun zaman sonra mutluydum .
Uzun zamandır platonik olduğum bey eklemişti sonra biz yavaş yavaş konuşmaya başladık görüştük defalarca gözükün içine bakan avcumun içini öpen göklerde hissettirdiği zamanlar geçirdik çok uzun süre de değil.
Bugün bitti yurt dışı eğitimine gidecek olduğundan 8 9 ay olmayacağından sonunu olmayan bir seye devam edemeyeceği gibi Birseyler söyledi o böyle deyince ne var ki 9 ayda diyemedim. Beklerim diyemedim çünkü kapattı her şeyi Sadece tamam dedim.
Onjnlayken tamam dedim oldu artık mutlu olacağım bu kadar karakteri oturmuş makam mevki sahibi biri biri ne aldatır ne yalan söyler ne istediğini biliyordur dedim.
Yurt dışı eğitimi olduğunu bile bile ülkedeki son zamanlarını Benimle değerlendirmiş ben salak anlamadım.
Hesap sorsam neden desem boşuna nefes tüketeceğim. Sosyal medyadan silerken baktım bana ayrılık konuşması yaptığı gün kaç kadın ı eklemiş beğenmiş.
Alnımda enayi yazıyor sanırım benim. Ayrılırken şefkatli şefkatli konuşması zaten gösterdi her şeyi.
İçim acıdı ya salaklıgıma aptal asık gibi adamın gözüne bakmama, vedalaşırken istemsizce gözlerimin dolmasına acizliğime.
Şuan kapkaranlık evde tek başıma oturuyorum geçmiyor kıramıyorum döngüyü yalnızlıgım sadece boyut değiştiriyor şehir değiştiriyor hep aynı.
çok param olsa tek bir şey yapardım onlarca terapiye gider anlatır anlatır her yaramı onarmak isterdim hafiflemek kuş gibi olmak... çok şey istemiyorum bana dua edin olur mu
Musmutlu uyuyup musmutlu uyandığım günler gelsin :) çok kalabalık neşe dolu bi hayatım olsun kimseye üzülmeye kimseyi düşünmeye fırsatım olmasın. Çocukluğumdan beri diliyorum olmuyor :) yalnız öleceğim sanırım
Mutluluk bir başkasıyla olmuyor arkadasım. Sen mutlu olacaksın ki hayatına birini aldığında daha mutlu olasınız sonra bir gün giderse -daha’sı gider ama mutluluğun kalır. Her şey bir sevgilin, eşin olması değil... Olursa çok şükür dersin ama olmuyorsa zorlama. Allah kötü biri ile karşılaştıracağına hiç karşılaştırmasın sonra yara bere içinde kalıyor insan.
Hayat sürprizlerle dolu, emin ol hiç ummadığın bi anda bir dolu güzellik bi anda gelecek hayatına. Yeter ki gerçekten İnan, gerçekten iste. Yatağına yatıp uyumadan hemen önce (hissedersin birazdan uyulacağını) ne istiyorsan onu olmuş gibi hayal et. Her gece tekrar et. İnanarak. Tüm detayları düşünerek. Hayatında nasıl bir ilişkin olsun istiyorsun. Herşeyi detaylıca hayal et ve olmuş gibi cümleler kur. Hep mutlu olduğunu düşün. İşe yarayacak göreceksin. Unutma ama her gün
Kesinlikle haklısın... Ama hayat böyle işte şarkıda diyor ya “İyi dostlar biriktirdim hepsi ailem oldu” aile kardeş kan bağıyla olmuyor hep gerçi o dostları bulmak da çok zor hele ki bu devirde. Senin ailen kendin ve ailenden birini üzme elin iti için. Ayrıca döndüğünde de bu adama lütfen fırsat verme bir kere üzen hep üzüyor.Sevgili eş değil ki istediğim sadece
Akraba aile kardeş bunlar olmayınca elin adamı arkasından ağlıyorsun ister istemez elimde değil
Kesinlikle haklısın... Ama hayat böyle işte şarkıda diyor ya “İyi dostlar biriktirdim hepsi ailem oldu” aile kardeş kan bağıyla olmuyor hep gerçi o dostları bulmak da çok zor hele ki bu devirde. Senin ailen kendin ve ailenden birini üzme elin iti için. Ayrıca döndüğünde de bu adama lütfen fırsat verme bir kere üzen hep üzüyor.
Değmez ama
Şuan içinde bulunduğum psikolojiye engel olamıyorum bir ay geçtiğinde belki sevineceğim ama böyle bir anda göklere çıkıp yere inince çok fena sarsıldım
Ne yaparsan yap adam o ulkede ayakbagi istememis, yeni maceralara kapisini aralamak istemis. Bu cok net (ve benim penceremden bakinca anlasilir) bir istek.Anlamam lazımdı gideceğini kaptırmamam lazımdı.
Ne yaparsan yap adam o ulkede ayakbagi istememis, yeni maceralara kapisini aralamak istemis. Bu cok net (ve benim penceremden bakinca anlasilir) bir istek.
Sen yalvarsan da aglasan da, ya da herseyin guzel oldugunu hissettirip bu konusmayi yapmasina fırsat birakmasaydin da o yine orada yasayacagi macerayı yasamaya çalışırdı (umduğunu bulamayinca da kuyrugunu kistirir geri donerdi)
Vallahi bak, guven sen ablana...
Bitti diye uzulme,yasandi diye sevin demisler. Benim mottom bu :)
Böyle düşünmeyin. Düşünce şeklinizi değiştirin. O bir ayda siz onunla epey eglendiniz güzel vakit geçirdiniz olarka düşünün. Demek istiyorum ki beyninize doğru komutugönderinElimde değil ki ufak bir mutluluk tadınca hep benimle kalsın istiyor insan.
Sonsuza kadar sürecek diye bir şey yok bitebilir ama beni üzen bitiş şekli ben tr de kalan bir ayında oyalanmış olmak
Bence eger basliktaki gibi "cok cok iyi" olnak istiyorsan bakis acini degistirmelisin.Bende böyle düşünüyorum sorumluluk istemedi peşinden gelecek
Ben olsam ben de istemem evet ama benim ona baglılogomınaz buçuk biliyor ya su bir ayını benimle oyalanmasaydı bende o güzellikleri görmeseydim keşke diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?