- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Ayrilirken siz daha iyilerine layiksiniz dedi mi? Ben oyle ayrilirdim da
Cok duygusal ve inanmaya musaitsiniz bu da sizi uzun vadede cok uzer.
Umarim bir an once toparlarsiniz.
Evet dedi :)
Ben bazen kadinlari anlamiyorum hayatiniza bir erkek varsa cok mutlusunuz sizden mutlusu yok ama o erkek çikip girerse sizden kötüsü yok ölmek bile istiyorsunuz bi kendinize gelin lütfen o erkek sizi bukadar dusunmemistr eminim
Ay istemsizce guldum ya :) lutfen kusura bakmayin.
Insan karsisindakini uzmek istemedigi zaman boyle yapar kendimden biliyorum :)))
Bundan sonra dikkatli olursunuz birini severken buda ders olduO erkek çıktı diye değil üzüntüm kendi saflıgıma kızıyorum. Anlamam lazımdı normal bi ilişki bitirme değildi ilişkim bitti diye de üzgün değişim ayrıca
Anlamam lazımdı gideceğini kaptırmamam lazımdı.
Ve evet maalesef yapayalnız olunca su yeryüzünde sarsılıyorsunuz ister istemez
aynı sorunu bende yasadım yıllardır seviyodum 6 yıl oldu tam ona acıldım bulustuk ettik hersey mükemmeldi ben yurtdısına gidiyorum egitim icin, beni bekleme cünkü gelmek istemiyorum falan dedi. Oraya gidince de aradım konustuk önüne bak beni beklemek zaman kaybı olur vs dedi. Normalde gelmesine 3 ay kaldı ama oraya yerlesmeye calıscagı icin belkide hic gelmeyecek... Sizi cok iyi anlıyorum moralinizi yüksek tutmak zorundasınız kendiniz icin
Kendine bnu yapma değmeyecek insan için hiç üzme kendini yarn bigün iyki gitmiş diceksin güçlü durmaya çalış şans seninle olsun
Üzülmeyin değmez gidene kadar sizinle vakit geçirmiş sadece böyle bir insan için kendinizi kahır ettiğinize değmez toparlanmaya çalışın hayatınızda bir sevgili olmadanda çok mutlu olabilirsiniz.
hayır aksine daha cok baglandım. Sürekli oranın saatine göre hareket ediyorum mesela saat suan 12.38 uygun bir saat belki arar diye ümit ediyorumUnutabildiniz mi
Anlıyorum hiç söz etmedimi size yurt dışına gidebiliceğindenVakit geçirmesi zaten beni üzen keşke normal bitseydi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?