Artık çok çok iyi olmak istiyorum

Bu noktaya gelmek çok da kolay değil. Belki de insan tadımlık değil, doyumluk istiyor bazı şeyleri.

Canım öncelikle çok değerli olduğunu kendine hissettir. Bir dahakine daha dikkatli ol. Karşındakini iyice tanı ondan sonra kalbini ac. Karşındakine duygularından emin olup olmadığını sorumluluk alması gerektiğini söyle ve üzülme lütfen emin ol geçiyor.

Kaderinizdeki kişi değilmiş. Umarım çok daha güzel biri gelir hayatınıza. İyi ki dersiniz. Aslında burdan bakınca iyi ki gitmiş biz diyebiliyoruz sizin için. Ancak siz yaşayan kişi olduğunuzdan şuan bunları hissetmeniz çok normal. Bir kitapta okumuştum “başımıza gelen olayları değiştiremeyiz, ancak o duruma karşı verdiğimiz tepkilerimizi değiştirebiliriz”. Çok doğru değil mi? Size karşı konuşmasını da, ayrılmasını da, hislerini de değiştiremezsiniz elbette. Ancak kendinizi değersiz görmekten vazgeçebilirsiniz. Değerli olmanız için birinin size bunu hissettirmesine gerek yok. Çünkü zaten bu dünyada sizden tek var, değerli ve özelsiniz. Bu şekilde yaşadığınızda da kendinize değer verecek kişileri çekersiniz. Şimdi herşey çok yeni belki zor geliyor. Ama zaman geçince anlayacaksınız beni.

Oncelikle cok mutlu olmani dilerim. Kendine kiznaktan vazgec. Senin bir sucun yok. Ortada bir suclu varsa o da o. Gitmek isteyeni urganla baglasan yine de tutamazsin. O an icinde sakladigin ne varsa soyleseydin yine bir sey degismeyecekti, adamin yuzu kizarmayacakti. Onun karakteri boyle imis ya da karaktersizligi. Kendini aptal gibi hissetme. Sen sussan da melekler senin yerine konusur merak etme. Uzme artik kendini.
Sunu biliyorum ki evren boslugu sevmiyor. Belki de baska birinin gelmesi icin bunun gitmesi gerekiyordu, oyke dusun.
Ben de yalnizim. Ancak yalnizligi da seven biriyim. Suan yanimda olsan sana sarilmak isterdim. Cok cok mutlu olmani dilerim.

Ahh o kadar mutlu oldum ki mesajınıza sarılmış kadar da mutlu oldum. İnşallah sizin de yalnızlığınızı çok değerli biri doldurur

İyi ki konu açmışım çok daha iyi hissediyorum çok teşekkürler minnettarım

Artık zaten yeni gelen kişiye öyle vurdum duymaz olacağım ki elimde olmadan aşıksa bile kaçacak

Evet biliyorum bunu zaten bu üzdü Zaman geçirilmek üzüleceğim bile bile

Hayır işte asla katılmıyorum bu adama aylarca uzaktan baktım asla tanışma görüşme gibi çabam olmadı imkanım olduğu halde.

Yazmadım aramadım görüşmedim duygularımı az buçuk biliyordu. Bir çok önünde seçenek varken vakit geçireceği gidişine 3 hafta kala mümkünse beni aramasın elimi tutmasın gözüme bakmasın. Kullanıldık demiyorum vakit geçirdi diyorum

Sen daha iyilerine layiksin dedigin de
Numarasını ver veya tanıştır oyle git deseydin keske. Gider ayak bir inme ineydi rahatlardın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…