Merhabalar nolur yardımcı olun çok bunaldım düşünmekten.. Ben 25 yaşında düzgün bi aileye sahip normal bi yaşantısı olan bi kızım.. Hayatımda bi kaç insan oldu ama hepsi çok yanlış seçimlerdi ve olmadı hiçbiriyle.. Daha sonra karşıma biri çıktı nişanlandım iki ay içerisinde beni aldattı nişanı attım... Sonra da kimseye güvenemedim karşıma da evlenebileceğim kimse çıkmadı. Ve çıkmasından birine şans vermekten çok korkuyorum.. Çünkü kiminle olursam olayım adını kim olduğunu bilmediğim biri sürekli hayatımdaki insana ve bana sahte hesaplardan iğrenç msjlar atıp hesabı kapatıyor. Nişanlandım nişanlıma da bir dünya msj attı sahte hesaptan bu kız böyle bununla bununla oldu beni bir sürü kötüledi.. Nişanlandığım çocuk inanmadı ama nişan atmamış olsaydım hala msjlar gelmeye devam edecekti.. Ben nişanı attım biriyle konuşmaya başladım bir süre sonra bi baktım ki yine sahte hesaptan o çocuğa da iğrenç msjlar gelmeye başladı.. Neyse aradan zaman geçti o çocukla da olmadı.. Ve kimseyi almadım hayatıma çok uzun süre.. Bu defa bana msj atmaya başladı her gece ama her gece üst üste sahte hesaplar açıp tehdit dolu küfür dolu msjlar atıyor engelliyorum yine başka hesap açıp atıyor.. Başlarda umursamıyordum sonra devam edince aileme söyledim karakola gittik msjları hesapları gösterdim.. Polis bana hiçbir şey yapılamaz sahte hesaplardan gelen msjlar için dedi ve bizi gönderdi.. Sonra ara sıra yine msjlar gelmeye başladı yine ahlaksız küfür cümle tehditler... İlk defa cevap verdim ya dedim kimsin benden ne istiyosun niye sahte hesaptan açıyorsun yazıyosun derdin neyse söyle adın neyse söyle dürüstçe çık dedim çok yakında adımı duyarsın dedi yine hesabı kapattı... Artık çok bunaldım böyle msjlar dan neredeyse bir kaç yıldır sürekli bu kişi böyle msjlar atıyor bana ve hayatıma giren kişilere ne yapacağımı bilmiyorum korkudan kimseyi alamıyorum hayatıma derseniz ki yanlışım da yok kimseye uyanacağım çeküneceğim hiçbir şeyim yok hergün dua ediyorum Allaha bu kişi kim derdi neyse son versin diye hayatıma kimseyi alamıyorum ona da bulaşıp tehdit edecek diye.. Adını da demiyor açtığı her hesabı saniyesinde de kapatıyor.... Ne yapacam çok rahatsızım bu olay beni mahvetti ama her kimse bütün hayatımı beni çok iyi biliyor tanıyor neredeyse dört yıldır böyle
Son düzenleme: