artık çok tırsıyorum

Karanlıktan falan korkmam da..
Kabus hiç görmedim ama; 2008 yılından beri böyle yaşıyorum ben.. :)

evet çok stresli dönemlerimde çok yoğun yaşıyorum haklısın..

teşekkür ederim..röpörtaja baktım da o daha farklı bişiy ya yok evdeki muskayı buluyomuş falan bendeki o tarz değil.

neden öyle dedinn?noluyo tuvalette banyoda fazla durunca?

cin mektubu diye bir dua var internetten bulabilirsin onu yaz yastığının kılıfına iliştir bana da cok oluyo böyle şeyler bu dua ile yattığım zamanlar hiç olmadı sonra kağıdı kaybettim tekrar yazmaya da üşendim ama gerçekten iyi geliyo.bide bende şöyle bi olay var gece ayatarken aklımın ucundan geöirdiğim an üç harflileri görüyorum o gecem zehir oluyo ağzımı falan kapatıyolar nefes nefese uyanıyorum düşünce cok önemli ona yoğunlaşma düşünme

yok canm btanesi öyle ztn ryaları fln çıkıyr napm ya alıştım gbi

Aklima Son Durak filmi geldi :)
Izleyenler bilir o kiz da uyku hali bile degilken sirasiyla kimlerin olececegini ve olum sekillerini goruyordu
Sonra kizi akil hastanesine kapattilar vs

Ruyamizda olacaklari gorebiliriz ,
bazi insanlar duygusal olarak daha hassasdir.
Bizim okulda bir resim ogretmenimiz var o da oyle...
Her gun birini ruyasinda gorur ve kotu bir sey olur
Artik ruyanda sakin beni gorme diye takiliyoruz. :)

Seslerin psikolojik oldugunu dusunuyorum
stres de tetikliyor
Felak Nas okuyunca geciyor demissin
Ayetel Kursi de oku her gece

Psikiyatriste de gidebilirsin
sen farkinda olmayabilirsin ama depresyon da olabilir
Kendini dinlemeyi birak
Insan kendini dinledikce garip sesler duyar orasi burasi agrir vb ...

bende zamanında karanlıktan çok korkardım geceleri ışığı açıp yatardım evimize yeni taşınmıştık yatağa kafamı koyar koymaz sesler duyardım daha sonra bi akrabamız bana dedi ki yattığın tarafı değiştir gerçekten işe yaradı sende yatağının yönünü değiştirebilirsin belki işe yarar sürekli oku felak nas dualarını yasin oku odanda ben korkularımı bu şekilde yendim dua sayesinde

inş. sende atlatırsın bu sıkıntı Allah yar ve yardımcın olsun.

E o zaman nas felak oku öyle yat. 30 saniyeni almaz diye düşünüyorum. Neyse ki çözümün basitmiş senin. Bazıları neler okur neler yapar da gitmez bahsettiğin şikayetleri.

canım yatmadan önce 7 ayetelkürsi 3 nas 3 felak oku etrafına üfle güzelce uyu
ben de okumadan yatarsam bazen rüyamda korkutulurum
cinleri görürüm falan

dersen ki yok geçmiyor
o zaman bence bir psikiyatrdan da yardım al
hem dua hem pozitif bilimi bir arada kullanabilirsin

bir de itikadın nasıl bilmiyorum ama namaz kılsan
ben namaz kılmaya başladım yeni
rahatım bu ara

E o zaman nas felak oku öyle yat. 30 saniyeni almaz diye düşünüyorum. Neyse ki çözümün basitmiş senin. Bazıları neler okur neler yapar da gitmez bahsettiğin şikayetleri.

ama bu daha korkunç değil mi sence? dua okuduğunda gitmesi bişey olduğunu kanıtlıyo resmen.

ama bu daha korkunç değil mi sence? dua okuduğunda gitmesi bişey olduğunu kanıtlıyo resmen.

birşey olmadığına inanmasan bukadar rahatsız edilmessin zaten, kanıta ihtiyaç yokki kanıt senin gözlerin ve kulakların bizi ikna etmek zorunda değilsin bir çok insan yaşıyor bunları oyüzden çözüm yoluna bak sen.

akşamları banyoda tvalette fazla durmamalsn canm oralar pis oldgu için orlrda gezerlermş srekli ve akşamları aynya fazla bakma elinden gelyrsa hiç bakma

Senin ilk sayfadaki yazını okudum da ben bile tırstım yani. Sen nasıl rahatsın? Yani kadın nasıl gelebilmiş o hale? Astral seyahat falan çok derin şeyler. Neden böyle bir şey yapma gereği duyuyor ki normal yaşantısına devam etmek varken…görümcende falan da varmış.ben de pek inanmam böyle elle tedaviye falan. Gerçekten nasıl oluyor bu tedavi işi biraz anlatır mısın?
Neden dersen benim eklem rahatsızlığım var ağrı vs.. bioenerji ile tedavi edilebilir diye duymuştum hatta uzaktan tedavi. Ben adama buradan havale yapıyormuşum adam transa geçiyormuş. Ofisi Ankara’daymış..bana çok inandırıcı gelmediği için ilgilenmedim.

Sandığın şeyden felak ve nas tek başına koruyamazmış. Bir arkadaşım, ki asla yalan söyleyecek yada abartacak bir insan değildir. Anlatmıştı bana musallatlar bana diye. Ama zarar vermiyorlarmış. Sadece ismimi söylüyorlar, gece yatarken odada gürültü ediyorlar. Ayak sesine benzer sesler, ara ara kulağımda kadın kahkahası duyuyorum diyordu. Ben de ona kendimden çok emin bir tavırla "ee nas felak okusana" demiştim. :) Varlıklarını hissettiğim zaman değil nas felak neler okuyorum ama gitmiyorlar demişti. Ciddiye alınacak kadar güçlü yada tehlikeli varlıklar olsalar nas felak okuduğunda gitmezlerdi. Ya bir de konu sahibi kızacak belki bana ama bunlar biraz da psikolojik. Korkulacak ufak tefek bir şey yaşadığın zaman ardı arkası da geliyor. İçine bir ürperti gelince normalde varlığına dikkat bile etmediğin sesler dikkatini çekmeye başlıyor vs.. Bir de bak dua okuduğunda gitmesi demişsin. Ne güzel ki dua edince Allah onu koruyor. Çaresiz değil.

Pardon konu sahibi senmişsin zaten. :) Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim. Ben de bir dönem çok kısa sürdü ama ürkütücü şeyler yaşamaya başlamıştım. İlahiyatçı tanıdıklarım var onlara bahsettim. Neden korkutulduğumu araştırmak istedi epey düşündü bu konu hakkında falan. Sonra boynumda sürekli taşıdığım ayetel kürsi yazılı kolyemi tuvalette banyoda da çıkarmadığımı ve bununla bağlantılı olabileceğini fark ettik. Gerçekten de artık o konuda çok dikkatliyim ve çok şükür bir daha tekrarlanmadı. Bu ve buna benzer yapmaman gereken bir şey yapıyor olabilir misin acaba bir düşünsen.. ?

Hamile ve loğusa kadınlara bu tarz şeyler olurmuş ben de çok duydum. Özellikle erkek çocuk annelerine ve erkek çocuk annesi olacaklara..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…