- 10 Nisan 2014
- 42.513
- 113.872
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Sizin yazdıklarınızı kastederek yazmadım ceycey0406, bazı üyeler var ki ne zaman konu açsalar dalga geçiliyor.
Birkaç gün önce de yine her konusu her yazdığı sorgulanan bir üyenin topiğinde yazdım, sizler kendinizle alakalı bilgileri yazmaktan çekinmiyor olabilirsiniz lakin üyelerin yabana atılmayacak bir kısmı çevresinden gizli saklı aldığı üyeliğin ifşa olacağından endişelendiği için mesleğini, yaşını, yaşadığı şehri, evliyse medeni durumunu, çocukları varsa cinsiyetlerini saklıyor, gerçekleri yazmaya korkuyor.
Bu korku öyle yenebilecekleri bir boyutta da olmuyor kimi zaman, obsesif bir hal alıyor.
Sizler pek bilmiyorsunuz ama arka planda deşifre olma kaygısıyla bize atılan mesajları bir bilseniz bizim gözümüzden bakabilirsiniz üyelere ve yazdıklarına, kimi eşinin korkusuna 3 ay sınırını doldurur doldurmaz üyelik ismini değiştiriyor, profilini gizliyor.
zorunlualann'ın da belki kendince gerekçeleri var bilemeyiz, üstelik biz siz dahil her üyenin kendisiyle ilgili yazdıklarını ben şu gerekçeyle gerçekleri yazamam dediğinizde kabul etmek zorundayız veya ben gerçekleri yazıyorum dediğinde üye beyanını esas almakla yükümlüyüz.
Daha dün üyelerden biri açtığı eski konularla yargılanıp her açtığı konuda bunlar önüne getirildiği için mesaj atmış, biraz içini dökmüş sonra da artık sitede hiçbir şey yazmak istemediğini yazmış, burada kurallara uyduğu sürece herkesin konu açma hakkı var, hiçbir üye dalga geçerek bu hakkı ellerinden alamaz.
haklısınız.dün bir üye pilav yapmayı yemek yapmayı beceremediği hakkında konu açtı.ama konuyla alakasız sevgilisinin yaşından vuruldu .Dede dendi amca dendi kart dendi.Üye kışkırtıldı o da maalesef ağıza alınmayacak hakaretler etti.orda bir üye vardı 2. kez evlenmiş mutlu hayatında.konuyla alakasız yazmayın dedi diye o da eski eşi üzerinden vuruldu.konu açtığına pişman ediliyor herkes.ha akla zarar konularda maalesef ben de eğleniyorum zaman zaman ama bir yardım isteniyorsa ne olursa olsun düzgün yorumlar yapmalıyız.hiçbirimiz mükemmel insanlar değiliz .iyi geceler
Verdiğiniz örnek tam olmuş, raporlarına baktığım bir konuydu ama arada başka üyelere yazılanları okuma imkanım olamadı maalesef, biriyle dalga geçeceğim derken, ki siteyi trollemek için gelen biriyse başka ama yönetimin teyit edip onayladığı biriyle dalga geçilmesinden yana değilim, bir başkasını da incitecek şekilde yazılıyor.Ben katılıyorum yaf, bazı üyeler konu sahibelerine saldırmak/aşağılamak/dalga geçmek için yer arıyor. Konunun amacı yardımcı olmaktan çıkıyor sen öylesin, sen böylesin ben çok coolum sen kezbansına dönüyor. Bu sinir bozucu mesajları okumamak için saçmalayan üyeleri göz ardı ettim, en temizi bu şekilde.
Misal pilav konusu, konu sahibesi yemek sormuş bize ne sevgilisinden, tipinden ondan bundanEminim konu açıp açacağına pişman olmuştur.
"Ben çok cool um sen kezbansına dönüyor olay" bayıldım bu anlatıma.Ben katılıyorum yaf, bazı üyeler konu sahibelerine saldırmak/aşağılamak/dalga geçmek için yer arıyor. Konunun amacı yardımcı olmaktan çıkıyor sen öylesin, sen böylesin ben çok coolum sen kezbansına dönüyor. Bu sinir bozucu mesajları okumamak için saçmalayan üyeleri göz ardı ettim, en temizi bu şekilde.
Misal pilav konusu, konu sahibesi yemek sormuş bize ne sevgilisinden, tipinden ondan bundanEminim konu açıp açacağına pişman olmuştur.
Evet gerçekten öyle. Bazı üyeler, konu açan üyenin geçmiş konularını dedektif gibi tarayıp onunla vurmaya çalışıyor. Birini eleştirirken saygı boyutuna asla dikkat etmiyorlar. Rahatsız olan göz ardı eder, kendilerinin alaycı yorumları sadece kendilerini düşürüyor farkında değiller. Öyle gülücüklü, alay içeren mesajlarla seni umursamıyorum güçlü kadınım ayakları yemiyor malesef.Cidden ben de sinir oluyorum bazı şeylere. Bence konu sahibi doğru söylüyor, kendimden biliyorum, 10 yıllık memurum ve soru soramiyip çekindigim oluyor, zorlanıyorum, konu bile açmıştım, evet eleştiri sert olunca insanı kendine getiriyor iyi hoş ama alaysı tavırlar hissedince insan, diyor keşke acmasaydim konu. Keşke ben de saf olmasaydım, keşke konu acmasaydim, tek başıma üstesinden gelebilseydim . Yardımcı olmak isteyen olur, istemeyen de sırf alay edeyim de beğeniler gelsin diye, gelişigüzel iki kelime yazmaz . Ay bı de birden fazla konu açınca, yine mi sen??? Seni konularından hatırlıyorum, yok sen daha çok konu açarsın ? Böyle diyerek kaç kişinin derdine derman olacak kişilerden mesaj almasını engelliyorsunuz, çünkü konu açamıyoruzzz! ne desek boş da diyoruz işte , insanoğlu,
O konusuna bende yazmıştım 30 dk olursa alev alır adamın bir yerleri diyeKendi dedi demin, Atıyor her zamanki gibi, zaman mefhumu yaşıyor arkadaş. 30dk şee yapan 10 yıllık da memur olur
Vala mune hanım benimle de dalga geçtiler asagladılar psikolojim çöktü yani keşke buraya gizlilik ile ilgili yeni kararlarda gelse başka soru soruyoruz konu başka yere gidiyor ben kendimi yedim bitirdim ağlamaktan evhamliyimda ama sizin adaletinize ben güveniyorum ve sizi çok samimi buluyorumSizin yazdıklarınızı kastederek yazmadım ceycey0406, bazı üyeler var ki ne zaman konu açsalar dalga geçiliyor.
Birkaç gün önce de yine her konusu her yazdığı sorgulanan bir üyenin topiğinde yazdım, sizler kendinizle alakalı bilgileri yazmaktan çekinmiyor olabilirsiniz lakin üyelerin yabana atılmayacak bir kısmı çevresinden gizli saklı aldığı üyeliğin ifşa olacağından endişelendiği için mesleğini, yaşını, yaşadığı şehri, evliyse medeni durumunu, çocukları varsa cinsiyetlerini saklıyor, gerçekleri yazmaya korkuyor.
Bu korku öyle yenebilecekleri bir boyutta da olmuyor kimi zaman, obsesif bir hal alıyor.
Sizler pek bilmiyorsunuz ama arka planda deşifre olma kaygısıyla bize atılan mesajları bir bilseniz bizim gözümüzden bakabilirsiniz üyelere ve yazdıklarına, kimi eşinin korkusuna 3 ay sınırını doldurur doldurmaz üyelik ismini değiştiriyor, profilini gizliyor.
zorunlualann'ın da belki kendince gerekçeleri var bilemeyiz, üstelik biz siz dahil her üyenin kendisiyle ilgili yazdıklarını ben şu gerekçeyle gerçekleri yazamam dediğinizde kabul etmek zorundayız veya ben gerçekleri yazıyorum dediğinde üye beyanını esas almakla yükümlüyüz.
Daha dün üyelerden biri açtığı eski konularla yargılanıp her açtığı konuda bunlar önüne getirildiği için mesaj atmış, biraz içini dökmüş sonra da artık sitede hiçbir şey yazmak istemediğini yazmış, burada kurallara uyduğu sürece herkesin konu açma hakkı var, hiçbir üye dalga geçerek bu hakkı ellerinden alamaz.
İzin almasinin nedeni dinlenmek olabilir..başka bir sıkıntısı olabilir.İş yerinde yapayalnız kaldığımda soru sorabilecek kimseyi bulamıyorum . Benden başka o işi yanımdaki kadın yapıyor. Oda izne çıktığı zaman bana soru sormayın beni rahatsız etmeyin diyor . Yardım alabileceğim kişi isimleri söylüyor ancak onlarda tam anlamıyla mesajlaşarak cevap veremiyor . Evet biraz araştırarak öğrenmeliyim biliyorum . Ancak neden soru sormama izin vermezki . Bana soru sormayın rahatsız etmeyin diye neden yazar ki ? Birinin kişiliğidir bumu demeliyiz . Eğer hata yaparsam çok büyük cezaları var . Nasıl yapmalıyım bilmiyorum . İnanın çok yoruldum .
İşinizi sakince ve dikkatlice yapın.İş yerinde yapayalnız kaldığımda soru sorabilecek kimseyi bulamıyorum . Benden başka o işi yanımdaki kadın yapıyor. Oda izne çıktığı zaman bana soru sormayın beni rahatsız etmeyin diyor . Yardım alabileceğim kişi isimleri söylüyor ancak onlarda tam anlamıyla mesajlaşarak cevap veremiyor . Evet biraz araştırarak öğrenmeliyim biliyorum . Ancak neden soru sormama izin vermezki . Bana soru sormayın rahatsız etmeyin diye neden yazar ki ? Birinin kişiliğidir bumu demeliyiz . Eğer hata yaparsam çok büyük cezaları var . Nasıl yapmalıyım bilmiyorum . İnanın çok yoruldum .
Kımsenı durup dururken dalga gectıgını dusunmuyorum. 25 yasında bırı 10 yıllık çalışanım diyince komık oluyor haliyle insanlar dalga gecıyor. Daha usturuplu atsa belkı bu kadar olmazHanımlar lütfen üsluplara dikkat edelim, polemiğe de girmeyin rica ediyorum.
Z zorunlualann 'a gelince üye kadın, ama anlattıkları gerçek mi değil mi bilemeyiz, belki yaşını vs bilgileri net olarak yazmak istemiyordur, ne zaman konu açsa geyik de yapılsa, laf da sokulsa kimseye ne hakaret etti ne küfür etti, aksine genelde dalga geçilerek yazılan yazılara bile usturuplu cevaplar yazıyor.
zorunlualann gibi bazı üyelerle, ki kadın olduklarını defalarca teyit ettiğimiz kişilerdir çoğu, ne zaman konu açsalar dalga geçiliyor, bazen ileri gidilip rencide edecek sözler sarf ediliyor.
Bu üyelerin konularını göz ardı etme, yorum yazmama hakkınız var ama sesleri çıkmıyor diye dalga geçmek hoş olmuyor.
Hamile misin kız?ben kendi adıma yorumlarımda daha dikkatli olacağım söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?