Artık çok yoruldum … iş hayatından …

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben katılıyorum yaf, bazı üyeler konu sahibelerine saldırmak/aşağılamak/dalga geçmek için yer arıyor. Konunun amacı yardımcı olmaktan çıkıyor sen öylesin, sen böylesin ben çok coolum sen kezbansına dönüyor. Bu sinir bozucu mesajları okumamak için saçmalayan üyeleri göz ardı ettim, en temizi bu şekilde.

Misal pilav konusu, konu sahibesi yemek sormuş bize ne sevgilisinden, tipinden ondan bundanEminim konu açıp açacağına pişman olmuştur.

Verdiğiniz örnek tam olmuş, raporlarına baktığım bir konuydu ama arada başka üyelere yazılanları okuma imkanım olamadı maalesef, biriyle dalga geçeceğim derken, ki siteyi trollemek için gelen biriyse başka ama yönetimin teyit edip onayladığı biriyle dalga geçilmesinden yana değilim, bir başkasını da incitecek şekilde yazılıyor.

Bu site herkesin ama aynı zamanda kimsenin tekelinde de değil, kimse kimsenin ne zekasıyla, ne özel hayatıyla dalga geçemez, çok özür dilerim ama herkes önce bir aynaya baksın da yazsın.

Son düzenleme:
Bu konuya kesinlikle katılıyorum. Bazı üyeler, konu açan üyeyle sırf dalga geçmek ve onu aşağılamak için önceki konularını öne sürüp açtığı konuyla alakasız yorumlar yapıyorlar. Bugün bir kadın, genç bir kıza yaptığı yardımdan bahseden bir konu açmış. Fakat altına sen önce kendi çocuğuna yardım et, sen önce seni aldatan kocanı neden affettin, çocuğuna neden böyle yaptın onu söyle, 20 TL yardım yapmışsındır gibi aşağılayıcı ve sorgulayıcı söylemlerde bulunmuşlar ve farkettim ki banlanmışlar.Bazı üyelerde özellikle belirli üyelerde ciddi üslup problemi var. Seviyeyi çok aşağıya çekiyorlar. Tabi bir de yandaşçıları olduğu için kendileri asla eleştiri almıyorlar. Burada bazı üyeler yerden yere vurulurken, bazı üyeler ise ne söylerse söylesin eleştirilmiyor. İyi ki Mune var, asla saygısızlığı cezasız bırakmıyor.

Yok acıtasyon yapıyorsun, yok kendini hep iyi fedakar gösteriyorsun,tamam anladık en iyi en yardımasever sensin gibi yorumlar var. Yahu rahatsızsanız göz ardı edin, okumayın. Eleştirip aşağılamak size mi kaldı?

Cidden ben de sinir oluyorum bazı şeylere. Bence konu sahibi doğru söylüyor, kendimden biliyorum, 10 yıllık memurum ve soru soramiyip çekindigim oluyor, zorlanıyorum, konu bile açmıştım, evet eleştiri sert olunca insanı kendine getiriyor iyi hoş ama alaysı tavırlar hissedince insan, diyor keşke acmasaydim konu. Keşke ben de saf olmasaydım, keşke konu acmasaydim, tek başıma üstesinden gelebilseydim . Yardımcı olmak isteyen olur, istemeyen de sırf alay edeyim de beğeniler gelsin diye, gelişigüzel iki kelime yazmaz . Ay bı de birden fazla konu açınca, yine mi sen??? Seni konularından hatırlıyorum, yok sen daha çok konu açarsın ? Böyle diyerek kaç kişinin derdine derman olacak kişilerden mesaj almasını engelliyorsunuz, çünkü konu açamıyoruzzz! ne desek boş da diyoruz işte , insanoğlu,

"Ben çok cool um sen kezbansına dönüyor olay" bayıldım bu anlatıma.

Evet gerçekten öyle. Bazı üyeler, konu açan üyenin geçmiş konularını dedektif gibi tarayıp onunla vurmaya çalışıyor. Birini eleştirirken saygı boyutuna asla dikkat etmiyorlar. Rahatsız olan göz ardı eder, kendilerinin alaycı yorumları sadece kendilerini düşürüyor farkında değiller. Öyle gülücüklü, alay içeren mesajlarla seni umursamıyorum güçlü kadınım ayakları yemiyor malesef.

Evet yorumlarda bir suredir seviyesizlik var.. Insanlari asagilamak, kucuk gormek, dalga gecmek vs. asla yapmadigim bir sey cunku merhamet,vicdan gibi insani duygular tasiyorum. Baskasina bunlar yapildiginda da rahatsizlik duyuyorum sanal ortamda olsa bile birilerinin ezilmesi beni uzuyor. Ve sundan da emin olun ki evrendeki muthis duzen bu saldirilarinizin benzerlerini size yasatarak empati yeteneginizin gelismesini saglar birgun merak etmeyin..Son olarak İlla edep illa edep! diyorum.☺

Ayy Allah sizinle çalışanlara yardım etsin. İzinde beni birisi arayıp işle ilgili bir soru sorsa tatilden koşarak gelir ağzına kürerle vurur sonra tatilime geri dönerim o derece ayıp birşey izindeyken birini arayıp iş sormak.

Seviye sınırı içinde konu sahibine takılıyoruz, kaldı ki kendi de kendi ile dalga geçebilecek potansiyelde biri. Ayrıca unutulmamalı ki, yazdığı şeyler alışık olmadığımız cinsten. Ve tüm kendine getirme çabalarımıza yanıt vermeksizin aynı şeyleri yaşamaya ve yazmaya devam ediyor. Düşmez kalkmaz bir Allah, asla yargılamıyorum. Lakin etkiye tepki son derece doğal bi olgu.

Vala mune hanım benimle de dalga geçtiler asagladılar psikolojim çöktü yani keşke buraya gizlilik ile ilgili yeni kararlarda gelse başka soru soruyoruz konu başka yere gidiyor ben kendimi yedim bitirdim ağlamaktan evhamliyimda ama sizin adaletinize ben güveniyorum ve sizi çok samimi buluyorum

İş yerimde bi kız vardı sinir olduğum bana onu hatırlatıyorsunuz. izindeyken yada başka bir iş için dışarı çıktığımda sürekli arar mesaj atardı. Gece 3'te bile işle ilgili onlarca mesaj atardı. Bırak bari uyuyayım.
Benim bilgisayarımdan iş yapma, yazıcıya dokunma derdim. her seferinde bozduğu için.
Bir gün sabah yazıcı yine çalışmıyordu makineyi söktüm içinden sıkışan kağıtları çıkardım bilim bakalım ne var? Hanımefendinin şahsi evraklarını çıktısı. Onu da almayı becerememiş. Üzerine bir de yazıcının fişini çekmiş garip sesler çıkartıyor diye.
Odayı da kapatma şansım yoktu benimle aynı yerde durmak zorundaydı.
Telefonla konuşmasını da bilmezdi.
İşi yapmasını da. En son çıkardılar özel sektör olduğu için ama devlette böyle biri çalışsa kim öle kim kala. Biz memur olacağız diye sınavlara giriyoruz bir türlü olmuyor. İyi bir üniversiteye derece ile girdim ama kpss olmuyor. Bazılarının da şansı yaver gidiyor iş yapmayı bilmedikleri halde atanıyorlar. Keşke üniversite boyunca kendi alanıma ilgili değil de kpssye çalışsaymışım.

İzin almasinin nedeni dinlenmek olabilir..başka bir sıkıntısı olabilir.
Size tavsiyem bir işi sorunca nasıl yapılacağını yazın.
Birde araştırma şansınız varsa araştırın.

Sen memlekete tatile gidince böyle şeyler için arandın mi ki

İşinizi sakince ve dikkatlice yapın.
Şahsen bende izindeyken zırt pırt aranmak istemem.
Çok özel konular/sorunlar/acil durumlar olur o ayrı ama oda ayda yılda bir defa olur.

Ayrıca evet biraz araştırıp öğrenmeniz lazım tabi ki takıldığınız yerlerde danışın ama danışmadan öğrenmenin yolu varsa önce onu deneyin.
Bu şekilde hem daha çabuk öğrenirsiniz hem de öğrendikleriniz kalıcı olur.

Burada bile sorunların bitmiyor, bak bence acil terapi al, psikiyatriste falan git genel bir sorunun var gibi duruyor, senin için söylüyorum burada bile insanlar dalga geçiyor artık, hiç mi sormuyorsun kendine “ben napıyorum?” diye. Lütfen kendin için bi adım at artık. Şiştim.

Kımsenı durup dururken dalga gectıgını dusunmuyorum. 25 yasında bırı 10 yıllık çalışanım diyince komık oluyor haliyle insanlar dalga gecıyor. Daha usturuplu atsa belkı bu kadar olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…