- 31 Temmuz 2011
- 3.013
- 9.208
- 358
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Konu aslında benim verdiğim cevapla alakalı. Ben kendisiyle herhangi bi özel konuşma yapmadım, yazdıklarını mevcut konulardan biliyorum ve maalesef kendisini ciddiye alamıyorum, ciddiyetsiz cevabımda, doğru bir cevapta mevcuttu ki şöyleydi ;izni insanlar dinlenmek için kullanır, aday memur değilsin.Sizin yazdıklarınızı kastederek yazmadım ceycey0406, bazı üyeler var ki ne zaman konu açsalar dalga geçiliyor.
Birkaç gün önce de yine her konusu her yazdığı sorgulanan bir üyenin topiğinde yazdım, sizler kendinizle alakalı bilgileri yazmaktan çekinmiyor olabilirsiniz lakin üyelerin yabana atılmayacak bir kısmı çevresinden gizli saklı aldığı üyeliğin ifşa olacağından endişelendiği için mesleğini, yaşını, yaşadığı şehri, evliyse medeni durumunu, çocukları varsa cinsiyetlerini saklıyor, gerçekleri yazmaya korkuyor.
Bu korku öyle yenebilecekleri bir boyutta da olmuyor kimi zaman, obsesif bir hal alıyor.
Sizler pek bilmiyorsunuz ama arka planda deşifre olma kaygısıyla bize atılan mesajları bir bilseniz bizim gözümüzden bakabilirsiniz üyelere ve yazdıklarına, kimi eşinin korkusuna 3 ay sınırını doldurur doldurmaz üyelik ismini değiştiriyor, profilini gizliyor.
zorunlualann'ın da belki kendince gerekçeleri var bilemeyiz, üstelik biz siz dahil her üyenin kendisiyle ilgili yazdıklarını ben şu gerekçeyle gerçekleri yazamam dediğinizde kabul etmek zorundayız veya ben gerçekleri yazıyorum dediğinde üye beyanını esas almakla yükümlüyüz.
Daha dün üyelerden biri açtığı eski konularla yargılanıp her açtığı konuda bunlar önüne getirildiği için mesaj atmış, biraz içini dökmüş sonra da artık sitede hiçbir şey yazmak istemediğini yazmış, burada kurallara uyduğu sürece herkesin konu açma hakkı var, hiçbir üye dalga geçerek bu hakkı ellerinden alamaz.
Bu şekilde bazı konularda uyarıda bulunduğumuzda bizi linçliyorlar ama yazık yani..Hanımlar lütfen üsluplara dikkat edelim, polemiğe de girmeyin rica ediyorum.
Z zorunlualann 'a gelince üye kadın, ama anlattıkları gerçek mi değil mi bilemeyiz, belki yaşını vs bilgileri net olarak yazmak istemiyordur, ne zaman konu açsa geyik de yapılsa, laf da sokulsa kimseye ne hakaret etti ne küfür etti, aksine genelde dalga geçilerek yazılan yazılara bile usturuplu cevaplar yazıyor.
zorunlualann gibi bazı üyelerle, ki kadın olduklarını defalarca teyit ettiğimiz kişilerdir çoğu, ne zaman konu açsalar dalga geçiliyor, bazen ileri gidilip rencide edecek sözler sarf ediliyor.
Bu üyelerin konularını göz ardı etme, yorum yazmama hakkınız var ama sesleri çıkmıyor diye dalga geçmek hoş olmuyor.
Çok konu dışı olacak ama ben lisanstayken (düşün 2003 mezunuyum) ataması zor bölümdekilerin 3.sınıfta kendi alam derslerini değil kpss çalıştıklarını görürdüm. Bir arkadaş "not ortalaması yaparak mezun olmanın anlamı yok..atanamadıktan sonra mezun bile olmak saçma " demişti.İş yerimde bi kız vardı sinir olduğum bana onu hatırlatıyorsunuz. izindeyken yada başka bir iş için dışarı çıktığımda sürekli arar mesaj atardı. Gece 3'te bile işle ilgili onlarca mesaj atardı. Bırak bari uyuyayım.
Benim bilgisayarımdan iş yapma, yazıcıya dokunma derdim. her seferinde bozduğu için.
Bir gün sabah yazıcı yine çalışmıyordu makineyi söktüm içinden sıkışan kağıtları çıkardım bilim bakalım ne var? Hanımefendinin şahsi evraklarını çıktısı. Onu da almayı becerememiş. Üzerine bir de yazıcının fişini çekmiş garip sesler çıkartıyor diye.
Odayı da kapatma şansım yoktu benimle aynı yerde durmak zorundaydı.
Telefonla konuşmasını da bilmezdi.
İşi yapmasını da. En son çıkardılar özel sektör olduğu için ama devlette böyle biri çalışsa kim öle kim kala. Biz memur olacağız diye sınavlara giriyoruz bir türlü olmuyor. İyi bir üniversiteye derece ile girdim ama kpss olmuyor. Bazılarının da şansı yaver gidiyor iş yapmayı bilmedikleri halde atanıyorlar. Keşke üniversite boyunca kendi alanıma ilgili değil de kpssye çalışsaymışım.
İnanılmaz haklılarmış.Çok konu dışı olacak ama ben lisanstayken (düşün 2003 mezunuyum) ataması zor bölümdekilerin 3.sınıfta kendi alam derslerini değil kpss çalıştıklarını görürdüm. Bir arkadaş "not ortalaması yaparak mezun olmanın anlamı yok..atanamadıktan sonra mezun bile olmak saçma " demişti.
Bu neydi gıııı.Şimdi zorunlu alan kayganlaştırıcı prezervatif alıp kamerada yakalamayı biliyorsun da bi insan izindeyken dinlenmek isteyebiliri mi anlamıyorsun? Aday memur değilsin...
Zorunlu yaşı konusunda medeni durumu konusunda işi konusunda hep ayni konuşmuyor mu? 10 yillik memuriyet konusunda dalga gecti diye düşünüyorum. Geri kalan seylerde yalani varsa ben unutmusum.buraya bir gün işsizim yazsam ertesi gün 5 yıllık kariyerimden bahsetsem bir gün evliyim yazsam bir hafta sonra sevgilimi anlatsam bir gün yaşım 43 desem haftaya 25 im desem normal mi?bu bel altı vurmak falan değil.yalana sanal da olsa tahammülüm yok benim.burada yalanı huy edinen üyeler reel hayatlarında da aynına devam ederler alışıp .
Canımm, var biraz çelişkiler. Bazı mesajlarında adamla 4 senedir beraber olduğunu söylüyor. Bazı mesajlarında 7 aydır. Bazı mesajlarında adamın 33 olduğunu yazmış, bazılarında 35. Hepsi bu sene içinde atılan mesajlar.Ay insallah zorunlu ve anlattiklari yalandir, keske oyle olsa
izne çıktığında işle ilgilenmemek istemesi en doğal hakkı değil mi mesai bitince iş biterİş yerinde yapayalnız kaldığımda soru sorabilecek kimseyi bulamıyorum . Benden başka o işi yanımdaki kadın yapıyor. Oda izne çıktığı zaman bana soru sormayın beni rahatsız etmeyin diyor . Yardım alabileceğim kişi isimleri söylüyor ancak onlarda tam anlamıyla mesajlaşarak cevap veremiyor . Evet biraz araştırarak öğrenmeliyim biliyorum . Ancak neden soru sormama izin vermezki . Bana soru sormayın rahatsız etmeyin diye neden yazar ki ? Birinin kişiliğidir bumu demeliyiz . Eğer hata yaparsam çok büyük cezaları var . Nasıl yapmalıyım bilmiyorum . İnanın çok yoruldum .
YuhhhKıdemli memur arkadaş, aday değil. Ama kıdemli olduğu başka uğraşları da var
Direkt sizi kastederek yazmayacağım, konu sadece zorunlualann da değil, bu üye gibi birçok üyeyle dalga geçilmesi, mesela ceycey0406 pilav içerikli konuyla iyi bir örnek verdi, o konuyu açan kişinin üslubu asla savunulacak gibi değil ama geçmiş konusu üzerinden dalga geçilmesini bir yana bıraktım, onunla dalga geçilmesine tepki gösteren başka bir üyeyi evliliği üzerinden vurmak doğru bir hareket mi?Konu aslında benim verdiğim cevapla alakalı. Ben kendisiyle herhangi bi özel konuşma yapmadım, yazdıklarını mevcut konulardan biliyorum ve maalesef kendisini ciddiye alamıyorum, ciddiyetsiz cevabımda, doğru bir cevapta mevcuttu ki şöyleydi ;izni insanlar dinlenmek için kullanır, aday memur değilsin.
Ben kendisine üzülüyorum ve fake olduğunu asla düşünmüyorum. Yalnızlık cidden zor, çoğu hezeyanı bundan... herkese karşı arkadaşın dediği tavır içinde olsam sorun bende derim. ama mevzu zorunlu olunca onun kadar ciddi olabiliyorum.
Sesli güldümŞimdi zorunlu alan kayganlaştırıcı prezervatif alıp kamerada yakalamayı biliyorsun da bi insan izindeyken dinlenmek isteyebiliri mi anlamıyorsun? Aday memur değilsin...
Direkt sizi kastederek yazmayacağım, konu sadece zorunlualann da değil, bu üye gibi birçok üyeyle dalga geçilmesi, mesela ceycey0406 pilav içerikli konuyla iyi bir örnek verdi, o konuyu açan kişinin üslubu asla savunulacak gibi değil ama geçmiş konusu üzerinden dalga geçilmesini bir yana bıraktım, onunla dalga geçilmesine tepki gösteren başka bir üyeyi evliliği üzerinden vurmak doğru bir hareket mi?
Şimdilerde dalga geçenlerin veya açık arayanların bir kısmı vaktiyle kendisiyle dalga geçilen, mesleğine, paylaşımlarına inanılmayan kişiler olması da ayrı bir ironi.
Dalga geçenler kendileriyle dalga geçildiğinde veya bel altı vurulduğunda kızıyorlar hakaret gerekçesiyle rapor ediyorlar, dalga geçenlerin kombin seçimlerine, yaptırdıkları estetiklere, kaç kere evlendiklerine, anne olup olmadıkları vb üzerinden bel altı vuruluyorlar, bu hoş bir şey mi? Ama maalesef istediğini söyleyen istemediğini işitiyor.
zorunlualann gibi üyeler yönetimin teyit ettiği kişiler, konuları anlattıkları için garanti verilemiyor ama kişilerin kadın olduğu biliniyor.
Ciddiye almadığınız kişilerin konularına yazmanızın mantığı nedir?
Dalga geçmek mi? Geyik mi? Her ikisi için de geyik bölümü var, üyeyi silkeleyip kendine getirmek mi? İsteği bu yönde değilse.
Kafa buluyorum keyifli oluyor mantığıyla yazmak insanı aşağılamaktan başka bir şey değil, aşağılamayı sevimli bulan varsa bilemem, o zaman kimse gün gelip başkalarına attıkları oklar kendine döndüğünde ağlamayacak.
Estağfurullah, üzerime alınacağım bir husus yok yazdıklarınızda ve son cümlenizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.Direkt sizi kastederek yazmayacağım, konu sadece zorunlualann da değil, bu üye gibi birçok üyeyle dalga geçilmesi, mesela ceycey0406 pilav içerikli konuyla iyi bir örnek verdi, o konuyu açan kişinin üslubu asla savunulacak gibi değil ama geçmiş konusu üzerinden dalga geçilmesini bir yana bıraktım, onunla dalga geçilmesine tepki gösteren başka bir üyeyi evliliği üzerinden vurmak doğru bir hareket mi?
Şimdilerde dalga geçenlerin veya açık arayanların bir kısmı vaktiyle kendisiyle dalga geçilen, mesleğine, paylaşımlarına inanılmayan kişiler olması da ayrı bir ironi.
Dalga geçenler kendileriyle dalga geçildiğinde veya bel altı vurulduğunda kızıyorlar hakaret gerekçesiyle rapor ediyorlar, dalga geçenlerin kombin seçimlerine, yaptırdıkları estetiklere, kaç kere evlendiklerine, anne olup olmadıkları vb üzerinden bel altı vuruluyorlar, bu hoş bir şey mi? Ama maalesef istediğini söyleyen istemediğini işitiyor.
zorunlualann gibi üyeler yönetimin teyit ettiği kişiler, konuları anlattıkları için garanti verilemiyor ama kişilerin kadın olduğu biliniyor.
Ciddiye almadığınız kişilerin konularına yazmanızın mantığı nedir?
Dalga geçmek mi? Geyik mi? Her ikisi için de geyik bölümü var, üyeyi silkeleyip kendine getirmek mi? İsteği bu yönde değilse.
Kafa buluyorum keyifli oluyor mantığıyla yazmak insanı aşağılamaktan başka bir şey değil, aşağılamayı sevimli bulan varsa bilemem, o zaman kimse gün gelip başkalarına attıkları oklar kendine döndüğünde ağlamayacak.
Ya ben de sert yorum yapmışımdır zorunluya zamanında ama yok aşağıdan yukarı çıkamıyor, yok başka konularda kıdemli vs. Resmen namusuna laf sayılıyor takır takır. Gülerek. Çekinmeden. Ayıp.Zorunlu ben senin yerinde olsam silerim üyeliğimibu kadar lafi yemem
Ayy merankkk ettim konuyuKıdemli memur arkadaş, aday değil. Ama kıdemli olduğu başka uğraşları da var
yok ayoll.sevdiğim bir emoji sadece.Hamile misin kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?