- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Aaa düzelir, düzelir demişti düzeldi
Bu konuda niye tepki var … etkiye tepki böyle olmaz yapmayın lütfenSeviye sınırı içinde konu sahibine takılıyoruz, kaldı ki kendi de kendi ile dalga geçebilecek potansiyelde biri. Ayrıca unutulmamalı ki, yazdığı şeyler alışık olmadığımız cinsten. Ve tüm kendine getirme çabalarımıza yanıt vermeksizin aynı şeyleri yaşamaya ve yazmaya devam ediyor. Düşmez kalkmaz bir Allah, asla yargılamıyorum. Lakin etkiye tepki son derece doğal bi olgu.
Bu konuda niye tepki var … etkiye tepki böyle olmaz yapmayın lütfen
Aynen, bende sizinle hem fikriim. Zorunlunun ilk başlıklarında böyle bir bıkkınlık yoktu üyelerde. Baktı ki üyeler verdikleri tavsiyeler bir kulağından giriyor, diğerinden çıkıyor ciddiye almamaya başladı. İnsanların tahammülünü bitirdi. Zorunlu zaten değişik bir kadın. Kim kendine “bende zeka geriliği var heralde” der? Ben dahil pek çok insan troll olduğunu düşünüyor. Kendi gerçek olabilir ama yazdıkları fantastik.Sevgili Z zorunlualann size ve sizin gibi aynı konuları defalarca açıp, verilen destek ve tavsiyeleri dikkate almayan bazı üyeler ciddiye alınmıyor malesef artık. Örneğin sürekli iş arayan bir arkadaş, sevgsizlikten ölme noktasına gelmiş sürekli şapşal aşk öyküleri yazan genç kız ya da tüm hayatını pembe dizi dramatikliğinde anlatan ve sürekli kendini öven üye gibi.
Ben sevgiliMune nin yazdığına çok şaşırdım çünkü ne birbirini yiyen üyelerden ne kimin ne estetik yaptırdığından ne de kombininden haberdarım yazıyor geçiyorum kendi özelimde.
Sizi ciddiye almama ve dalga geçme nedeni (dalga geçmeyi meşru gösterir demiyorum) size verilen tavsiyelere uymadan kendinize sizi hak etmeyen bencil bir adamı reva görmeniz. Özgüveniniz yok gibi bu iş konularında da belli oluyor ve bu alınganlık yapıyor belli ki. Tabii eğer bizimle dalga geçen bir troll değilseniz. Bunun dışında kiminle yattığınız, kaç kişiyle yattığınız kimseyi ilgilendirmez. Siz sadece kendi özünüzü sevin, gerekirse terapi alın ama kendinize bunları reva görmeyin.
Eeee 10 seneniz olduysa neyin muhabbeti bu?Yok 10 sene oldu
vive,Sevgili Z zorunlualann size ve sizin gibi aynı konuları defalarca açıp, verilen destek ve tavsiyeleri dikkate almayan bazı üyeler ciddiye alınmıyor malesef artık. Örneğin sürekli iş arayan bir arkadaş, sevgsizlikten ölme noktasına gelmiş sürekli şapşal aşk öyküleri yazan genç kız ya da tüm hayatını pembe dizi dramatikliğinde anlatan ve sürekli kendini öven üye gibi.
Ben sevgiliMune nin yazdığına çok şaşırdım çünkü ne birbirini yiyen üyelerden ne kimin ne estetik yaptırdığından ne de kombininden haberdarım yazıyor geçiyorum kendi özelimde.
Sizi ciddiye almama ve dalga geçme nedeni (dalga geçmeyi meşru gösterir demiyorum) size verilen tavsiyelere uymadan kendinize sizi hak etmeyen bencil bir adamı reva görmeniz. Özgüveniniz yok gibi bu iş konularında da belli oluyor ve bu alınganlık yapıyor belli ki. Tabii eğer bizimle dalga geçen bir troll değilseniz. Bunun dışında kiminle yattığınız, kaç kişiyle yattığınız kimseyi ilgilendirmez. Siz sadece kendi özünüzü sevin, gerekirse terapi alın ama kendinize bunları reva görmeyin.
Evet Mune Hanım. Ben gerek sanal hayatta gerek gerçek hayatta ciddiye alınmak isterim. Karşımdakini de ciddiye alırım. Eğer bir derdimi açmışsam onun fikirlerine önem veririm. Dalga geçer gibi hem akıl isteyip, hem de aynı hataları ısrarla yapmaya devam etmem. Bu karşındakini önemsemeyen bir durumken, kendini de son derece aciz konumuna düşüren bir durum. Zorunlu bizim kızımız, kızkardeşimiz, arkadaşımız olsaydı da 1 ya da 2 kere nasihat verirdik. Baktık aylarca aynı sorunla gelirse hiç kimse ısrarla mücadele etmez. Ne hali varsa görsün der. Kendiyle alay edenlere karşı sert bir tepki vereyişinin de kimsenin hoşuna gittiğini sanmıyorum. Burdaki kadınlar gerçekten belli duruşu olan, güçlü kadınlar. Kimsenin vurmak için bir kum torbasına ihtiyacı yok. Zorunlu “ben artık akıllandım, erkeklere kendimi kullandırmayacağım. Sürtünme yolu ile ilişki yaşamaktan vazgeçtim. Karşımdaki kadar kendimde tatmin oluyorum” gibi konular açsa ben adım gibi enimin ona alaycı mesaj atan pek çok üye “Aferin” der. Hiçkimse diğerinin namus bekçisi değil, forumdaki cinselliği en rahat yaşayan üye Zorunlu değil. Üyelerin sinirini bozan zorunlunun hayatında yaşadığı kaosa çözüm üretemiyor oluşu. Bence tepkinin altında yatan sebep bu.@Nihal Shibuya ilk zamanlar size de inanmıyorlardı, bu sizi üzüyordu değil mi?
Hepiniz dürüstlük arıyorsunuz biliyorum ama sitede yakın bulduğunuz veya mesajlarını tasvip ettiğiniz ya da beğendiğiniz kaç kişi gerçekte dürüst bilebilir misiniz?
Zira bu sitede 3 farklı üye modeli var, gerçekten dürüstler, istikrarlı şekilde belli bir hikayeye sadık kalarak gerçeklerini saklayarak yazanlar, bir de üyelerin ne düşüneceğini umursamadan farklı hikayelerle yazanlar.
Sizler her seferinde farklı yazanları yakalayıp yalnızca onlar gerçek dışı sanıyorsunuz.
Bu neydi ayŞimdi zorunlu alan kayganlaştırıcı prezervatif alıp kamerada yakalamayı biliyorsun da bi insan izindeyken dinlenmek isteyebiliri mi anlamıyorsun? Aday memur değilsin...
Kaç yıl oldu sektör nedirİş yerinde yapayalnız kaldığımda soru sorabilecek kimseyi bulamıyorum . Benden başka o işi yanımdaki kadın yapıyor. Oda izne çıktığı zaman bana soru sormayın beni rahatsız etmeyin diyor . Yardım alabileceğim kişi isimleri söylüyor ancak onlarda tam anlamıyla mesajlaşarak cevap veremiyor . Evet biraz araştırarak öğrenmeliyim biliyorum . Ancak neden soru sormama izin vermezki . Bana soru sormayın rahatsız etmeyin diye neden yazar ki ? Birinin kişiliğidir bumu demeliyiz . Eğer hata yaparsam çok büyük cezaları var . Nasıl yapmalıyım bilmiyorum . İnanın çok yoruldum .
kamudamisin özeldemi önce onu soruyum:)İş yerinde yapayalnız kaldığımda soru sorabilecek kimseyi bulamıyorum . Benden başka o işi yanımdaki kadın yapıyor. Oda izne çıktığı zaman bana soru sormayın beni rahatsız etmeyin diyor . Yardım alabileceğim kişi isimleri söylüyor ancak onlarda tam anlamıyla mesajlaşarak cevap veremiyor . Evet biraz araştırarak öğrenmeliyim biliyorum . Ancak neden soru sormama izin vermezki . Bana soru sormayın rahatsız etmeyin diye neden yazar ki ? Birinin kişiliğidir bumu demeliyiz . Eğer hata yaparsam çok büyük cezaları var . Nasıl yapmalıyım bilmiyorum . İnanın çok yoruldum .
Sinirinizi bozacak bir şey yok ki, hayat onun hayatı nasıl isterse öyle yaşar, buradaki kimse diğerinin hayatının takibini yapmakla, yaşamını düzeltmekle yükümlü değil, konu açar bakarsınız yine aynı kişi sekme kapatırsınız, tavsiye de alana verilir, tavsiyemdir ben öyle yapıyorumEvet Mune Hanım. Ben gerek sanal hayatta gerek gerçek hayatta ciddiye alınmak isterim. Karşımdakini de ciddiye alırım. Eğer bir derdimi açmışsam onun fikirlerine önem veririm. Dalga geçer gibi hem akıl isteyip, hem de aynı hataları ısrarla yapmaya devam etmem. Bu karşındakini önemsemeyen bir durumken, kendini de son derece aciz konumuna düşüren bir durum. Zorunlu bizim kızımız, kızkardeşimiz, arkadaşımız olsaydı da 1 ya da 2 kere nasihat verirdik. Baktık aylarca aynı sorunla gelirse hiç kimse ısrarla mücadele etmez. Ne hali varsa görsün der. Kendiyle alay edenlere karşı sert bir tepki vereyişinin de kimsenin hoşuna gittiğini sanmıyorum. Burdaki kadınlar gerçekten belli duruşu olan, güçlü kadınlar. Kimsenin vurmak için bir kum torbasına ihtiyacı yok. Zorunlu “ben artık akıllandım, erkeklere kendimi kullandırmayacağım. Sürtünme yolu ile ilişki yaşamaktan vazgeçtim. Karşımdaki kadar kendimde tatmin oluyorum” gibi konular açsa ben adım gibi enimin ona alaycı mesaj atan pek çok üye “Aferin” der. Hiçkimse diğerinin namus bekçisi değil, forumdaki cinselliği en rahat yaşayan üye Zorunlu değil. Üyelerin sinirini bozan zorunlunun hayatında yaşadığı kaosa çözüm üretemiyor oluşu. Bence tepkinin altında yatan sebep bu.
sen öyle konu açarsan ben de bu şekilde tepki veririm, o seninse bu da benim özgürlüğüm.Bu konuda niye tepki var … etkiye tepki böyle olmaz yapmayın lütfen
Yanılmıyorsam iki gece önce açılan konu..Sinirinizi bozacak bir şey yok ki, hayat onun hayatı nasıl isterse öyle yaşar, buradaki kimse diğerinin hayatının takibini yapmakla, yaşamını düzeltmekle yükümlü değil, konu açar bakarsınız yine aynı kişi sekme kapatırsınız, tavsiye de alana verilir, tavsiyemdir ben öyle yapıyorumzorunlu veya diğer dalga geçilen üyelere söylenilen şeylerin de maalesef savunulacak yanı yok, sert tepki vermeyişi belki de uysal bir kadın olmasından, ki yazılanlar bir kısmı tepki değil aşağılama.
Aşağılamalara biraz tepki verenler de hemen şikayet ediliyor ya da inanmıyoruz bakalım kaç gün sürecek denip yine üstüne gidiliyor.
Sizler hakkında uluorta yazılmıyor oluşu bu sitede dedikodular dönmediği anlamına gelmiyor, eski kulağı kesik bir üye olarak tavsiyeydi yazdıklarım, alan alır almayan kendi bilir demişler
Yaşınız 24. Çünkü önceki konularınızda 33 yaşında kendinizden 9 yaş büyük biri ile birlikte olduğunuzu yazmışsınız.. 10 yıldır da çalışıyor olduğunuza göre 14 yaşında mı memur oldunuz?Yok 10 sene oldu
But türleri direk şikayet edin yaptığı yorumu ve yardım kısmındanda sorunu bildirin temizliyorlafYanılmıyorsam iki gece önce açılan konu..
Cok uzuldum gercekten bir arkadas konu acti sonrasinda aniden uzerine gidildi olur olmadik seyler soylenince konu sahibi de artik iyice cirkinlesti..konu nerden nerelere geldi..
Bakınca biri normal konu acmis ben cevap veriyorum gecmisi bilmiyorum ya da bakmıyorum bu kim diye kimse kim yardimci olmak icin fikir vermek icin yaziyorum.
Ya da gecmis konusunu biliyorsam ayni hatalari hep yapan biriyse de konusuna yazmamayi tercih ediyorum.
Kimsenin kimseyi asagilama kucuk dusurme hakki yok.
Kucuk dusurmek icin yazanlardan, uyelerle dalga gecenlerden burda surekli tartismak icin bahane sebep arayanlardan sıkıldım kendi adıma..
Cok guzel ifade etmissiniz tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?