- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
Merhaba daha önce annemle ilgili konu açmıştım, kayınailem ve eşim hakkında üstüme gereksiz geliyor diye, psikolojim bozuldu kendimi tırnaklama başladım sinirden, burdaki kardeslerimden arana mesafe koy yoksa evliligin bozulur gibi tavsiyelerden sonra annemi kesin bir dille uyardıktan sonra anladı tamam bir daha konuşmıcam dedi ve ben de düzeldi sanıyordum. Ta ki bugüne kadar artık ne yapmam gerektiğini bilemiyorum Yine sizlerden akıl isteyeceğim. Benim ailem inançlıdır ama namaz kılmazlar cok fazla dindar değildir. Ben öyle değilim herseyi kendim öğrendim Hatta bana Ailenin hocası derler. Biz de eşimle bu karantina sürecinde namaz kılmaya başladık Kuran okumaya başladık birbirimizi teşvik ediyoruz ve bu durumdan çok mutluyum. Dün anneme anne bu süreçte sende namaz kılmayı öğrensene ne güzel olur dedim sen bu gidişle kapanırsın dedi ben de şuan öyle bir düşüncem yok ama Allah nasip ederse neden olmasın dedim. Bugün telefonu açtı, eski mevzular tekrar günyüzüne cıktı, bundan 1.5 ay önce eşim ameliyat olmustu ameliyat olacagi günün sabahı kayınpederim anneme selam vermemiş 5 dakika sonra artık annem selam vermiş. Bugün telefonda bunu diyor eşine söylemedin mi bunu nasıl söylemezsin bana ettikleri ayıbı bilsin, kapanma mevzusunda eşin seni kapatcagina gitsin kardeşini kapatsın, Allahım neler neler ben şok oldum. Kardesimle konustum o da annem bu konuda haklı anneme ayıp etmişler diyor. Kimse benim eşimle aramın bozulabilcegini düşünmüyor. Tamam ayıp etmiş herkesin görgüsü kendine ama bana da yazık artık. Ne yapmalıyım eşime söylesem anneme baban böyle yapmiş desem sanki babasını mı kötülicek ? Bir yardım?