Din ve ibadet konusunda çok bilgili inanılmaz bilgili bir büyüğüm var. Onun gibi birisini hiç görmedim. Terbiye, akıl, zeka, edep... Hepsine sahip birisi maşallah. Dinle ilgili bir sohbet oldu. Kadınların kapalı olmasına dair. Sadece ama sadece 1kere dedi ki sende tesettüre girsen tam olacak. Bunu emrivaki gibi değil, suçlar yada ezer gibi değil, açık kadınlar hepiniz cehennemde yanacaksınız gibi değil o kadar kibar ve incitmeden tavsiyede bulundu ki. Bende aynı şekilde şuan düşünmediğimi söyledim. Konu orda bitti. Aynı şekilde bir arkadaşıma sende namaz kılsan dedim sonra özür diledim. Bu onun bileceği bir iştir. Israr edip etmemek, konusma tarzı, seçtiği kelimeler çok önemli. Konu sahibin annesiyle iletişimi zaten sıkıntılı. Annesinin bakış açısı ters biraz. Ters olduğu konuları konuşunca zaten tartismislar. Tartıştiklari için annesini, ailesinden biraz uzak tutması gerekiyor. Annesinin Sıkıntısi varsa kendi konuşup çözecek, kızını doldurușa getirmeyecek. Bir büyük olarak, anne olarak kızının huzurunu kaçırmamasi gerekiyor.