Artık çözüm bulamıyorum!!

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Kizlar telden yaziyorum. Yazdim hatam olursa Kusura bakmayin. Babamin pide dukkani var, kardesim askere gittikten sonra Onun yerine Bi kadin Aldi. Annem normalde birsey demez (eleman konusunda) bir gun firina gitti. Kadin cok dar giyinen, hareketlerine dikkat etmeyen biriymis. Birde sanayi gibi bir Ortamda calisiyor. (Firin sanayide) Annem Bu kadini istemedi, babama soyledi babamda Tamam cikaricam dedi . 2 ay oyaladi annemi, annemin psikolojisi bozuldu. Psikologa gitti Babamin umrunda olmadi. Buyuk kavga cikti. Babamda Tamam dedi cikardi. Ama gitmis Bu kadini amcamin firinina sokmus.Bu arada Kadin bosanma asamasinda, 2 Cocugu var.
Annem, Tabi amcamin dukkanina soktugunu ogrenince yine bagirdi cagirdi. Arada kaldim. Napicagimi Bilmiyorum. Babamla konustum Bana Kizim cok zor durumda kadinin ekmegiyle Nasil oynarim diyor. Annem ise Baska yer yokmu diyor. Ya napicam Ben bir Akio verin Vallahi cok bunaldim. Universite sinavina bile calisamiyirun artik. Birak calismayi dun gece hic uyuyamadim. Kimse Ne desem sasirdim. Napmaliyim ya :kızgın:

Babanız kadına ulaşmak isterse her şartta ulaşır zaten. İlla kardeşinin yanında işe sokmasına gerek yok. Anneniz kadını boşanacağı ve sizin tabirinizle kıyafetlerine dikkat etmediği için potansiyel tehlike olarak görmüş. Babanız iyilikten başka bir şey yapmamış bence.

Ya Simdi soyle birsey var. Siz kendi yerinize koyun annemi. Esiniz bir elrman aliyor dukkana. Sizde is yerine gidiyordunuz. Kadinin ustunde beyaz t shirt altinda su yesili sudyen, Onun altinda dar pantalon. Siz gorseniz tepkiniz nolurdu
Kendimde öyle giyiniyorum afadfsadaaddt:confused:

Ya Simdi soyle birsey var. Siz kendi yerinize koyun annemi. Esiniz bir elrman aliyor dukkana. Sizde is yerine gidiyordunuz. Kadinin ustunde beyaz t shirt altinda su yesili sudyen, Onun altinda dar pantalon. Siz gorseniz tepkiniz nolurdu
Lütfen insanları kıyafetiyle yargılamayın. Ayakta kalmak zorunda 2 çocuğuna bakmak zorunda olan bir anne o. Tam tersi annen babanla gurur duysun ki vicdanı olan bir kocaya sahip

beyaz tisortun altına siyah sutyen giyerim. belli oluyor ama umrumda değil böyle daha güzel olduğunu düşünüyorum. skinny pantolon giyerim genelde. e şimdi bizim elemanların, patronun eşi gelip beni kovdursun mu?

Kadın olmak ne kadar zor. İşin kötüsü bir kadını ancak kadın anlar demek isterdim ama maalesef kadının düşmanı yine kadır.
Dar giymiş
2 çocuklu ve boşanmak üzere
Eeee öyleyse anneniz krizlere girmeyi, o kadını ekmeğinden etmeyi, psikolaglara gidip aile huzurunu kaçırmayı kendine vazife edinmiş.
Çok günah yahu. Cidden günah. Annenizi bir kadın olarak şiddetle kınıyor, erkek olduğu halde kadının ekmeğini düşünen babanızı takdir ediyorum.

Back
X