- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
Kizlar telden yaziyorum. Yazdim hatam olursa Kusura bakmayin. Babamin pide dukkani var, kardesim askere gittikten sonra Onun yerine Bi kadin Aldi. Annem normalde birsey demez (eleman konusunda) bir gun firina gitti. Kadin cok dar giyinen, hareketlerine dikkat etmeyen biriymis. Birde sanayi gibi bir Ortamda calisiyor. (Firin sanayide) Annem Bu kadini istemedi, babama soyledi babamda Tamam cikaricam dedi . 2 ay oyaladi annemi, annemin psikolojisi bozuldu. Psikologa gitti Babamin umrunda olmadi. Buyuk kavga cikti. Babamda Tamam dedi cikardi. Ama gitmis Bu kadini amcamin firinina sokmus.Bu arada Kadin bosanma asamasinda, 2 Cocugu var.
Annem, Tabi amcamin dukkanina soktugunu ogrenince yine bagirdi cagirdi. Arada kaldim. Napicagimi Bilmiyorum. Babamla konustum Bana Kizim cok zor durumda kadinin ekmegiyle Nasil oynarim diyor. Annem ise Baska yer yokmu diyor. Ya napicam Ben bir Akio verin Vallahi cok bunaldim. Universite sinavina bile calisamiyirun artik. Birak calismayi dun gece hic uyuyamadim. Kimse Ne desem sasirdim. Napmaliyim ya
Annem, Tabi amcamin dukkanina soktugunu ogrenince yine bagirdi cagirdi. Arada kaldim. Napicagimi Bilmiyorum. Babamla konustum Bana Kizim cok zor durumda kadinin ekmegiyle Nasil oynarim diyor. Annem ise Baska yer yokmu diyor. Ya napicam Ben bir Akio verin Vallahi cok bunaldim. Universite sinavina bile calisamiyirun artik. Birak calismayi dun gece hic uyuyamadim. Kimse Ne desem sasirdim. Napmaliyim ya