- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Ya Simdi soyle birsey var. Siz kendi yerinize koyun annemi. Esiniz bir elrman aliyor dukkana. Sizde is yerine gidiyordunuz. Kadinin ustunde beyaz t shirt altinda su yesili sudyen, Onun altinda dar pantalon. Siz gorseniz tepkiniz nolurduBaban hakli. Yazik günah değil mi kadına
Bilmiyorum ki iste annemde ondan supheleniyorBaban anneni aldatiyor mu? Aldatmiyorsa zor durumda olan birisine yardım eli uzatmis bunda bu kadar buyutecek ne var? Senlik bir durum da yok sen sinavina çalış. Geleceğin önemli.
Kendimde öyle giyiniyorum afadfsadaaddtYa Simdi soyle birsey var. Siz kendi yerinize koyun annemi. Esiniz bir elrman aliyor dukkana. Sizde is yerine gidiyordunuz. Kadinin ustunde beyaz t shirt altinda su yesili sudyen, Onun altinda dar pantalon. Siz gorseniz tepkiniz nolurdu
Annem kendi gorduKadının hareketlerine dikkat etmediğini kim söyledi
Lütfen insanları kıyafetiyle yargılamayın. Ayakta kalmak zorunda 2 çocuğuna bakmak zorunda olan bir anne o. Tam tersi annen babanla gurur duysun ki vicdanı olan bir kocaya sahipYa Simdi soyle birsey var. Siz kendi yerinize koyun annemi. Esiniz bir elrman aliyor dukkana. Sizde is yerine gidiyordunuz. Kadinin ustunde beyaz t shirt altinda su yesili sudyen, Onun altinda dar pantalon. Siz gorseniz tepkiniz nolurdu
Mesela kadın ne yapmışAnnem kendi gordu
Ya Simdi soyle birsey var. Siz kendi yerinize koyun annemi. Esiniz bir elrman aliyor dukkana. Sizde is yerine gidiyordunuz. Kadinin ustunde beyaz t shirt altinda su yesili sudyen, Onun altinda dar pantalon. Siz gorseniz tepkiniz nolurdu
Su yesili sutyen ve beyaz t shirt seklinde sanati de gezinir misinizKadının istediğini giyme hakkı olduğunu düşünüyorum.
Dar giymesi size neyi ispatladı?
Ben de dar giyiyorum da ?
Bende gittim zaten .Kadin gercekten annemin dedigim gibiAnneniz bir gün fırına gitti kadına notunu verdi ve 2 çocuğuyla birlikte ayakta kalmaya çalışan bir kadının işten cikarilmasini salık verdi. Gidin bakalım amcabizin dükkanına ziyarete bir de siz görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?