- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Benim Annem gayet merhametli Siz merAk etme yin. Hatta cikardigini duyunca acaba Yanlis mi yaptim diye de cok dusunup kendini Zora soktu.. Ama Siz olsaniz napardinizAnneniz cok kotu bir kadin , yazik be , emegiyle para kazanmaya calisan 2 cocuklu bir kadini isinden etmeye calisiyor
Allah akil fikir versin ve en onemlisi de merhamet versin annenize
Kadın olmak ne kadar zor. İşin kötüsü bir kadını ancak kadın anlar demek isterdim ama maalesef kadının düşmanı yine kadır.
Dar giymiş
2 çocuklu ve boşanmak üzere
Eeee öyleyse anneniz krizlere girmeyi, o kadını ekmeğinden etmeyi, psikolaglara gidip aile huzurunu kaçırmayı kendine vazife edinmiş.
Çok günah yahu. Cidden günah. Annenizi bir kadın olarak şiddetle kınıyor, erkek olduğu halde kadının ekmeğini düşünen babanızı takdir ediyorum.
Bu konuda haklısın sanayinin içinde öyle gezilmesi doğru değil sonra şu asıldı bu laf attıya gider olay.Su yesili sutyen ve beyaz t shirt seklinde sanati de gezinir misiniz
Yanlış mı yaptım deyip de amcanın is yerine girdi diye tekrar sinir krizleri mi yaşıyor ?Benim Annem gayet merhametli Siz merAk etme yin. Hatta cikardigini duyunca acaba Yanlis mi yaptim diye de cok dusunup kendini Zora soktu.. Ama Siz olsaniz napardiniz
Ne alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuzha bi de boşanıyor ya zaten kesin gözü dışardadır kadının.
Bu yuzden zaten aldatmalar cok oluyor sizin gibi saf ve temiz kalpli inssnlar oldugu icin. Kusura bakmayin Dunya o kadar guzel ve toz pembe degilKadın olmak ne kadar zor. İşin kötüsü bir kadını ancak kadın anlar demek isterdim ama maalesef kadının düşmanı yine kadır.
Dar giymiş
2 çocuklu ve boşanmak üzere
Eeee öyleyse anneniz krizlere girmeyi, o kadını ekmeğinden etmeyi, psikolaglara gidip aile huzurunu kaçırmayı kendine vazife edinmiş.
Çok günah yahu. Cidden günah. Annenizi bir kadın olarak şiddetle kınıyor, erkek olduğu halde kadının ekmeğini düşünen babanızı takdir ediyorum.
Bosanmasi seni ilgilendirmiyor ama kuzeni ile yaşaması ilgilendiriyor öyle mi ? Garip.Ne alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuz
Hayir annemin Suan dudundigu acaba Niye onu Yanindan ayirmiyir sorusu. Aralarinda birsey MI var diye dusunuyor. Kadinin psikolojisi bozuldu Calismak calisamiyir. AnlamiyorsunuzYanlış mı yaptım deyip de amcanın is yerine girdi diye tekrar sinir krizleri mi yaşıyor ?
Bunların uydurma olmadığını nereden biliyorsunuz?Ne alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuz
Bu kadar bilgiyi nerden biliyosunuz bende bunu merak ettim..Ne alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuz
Benim Annem gayet merhametli Siz merAk etme yin. Hatta cikardigini duyunca acaba Yanlis mi yaptim diye de cok dusunup kendini Zora soktu.. Ama Siz olsaniz napardiniz
Cevap basit kadının ihtiyacı var ve baban destek olmaya çalışıyor. Vicdanı olduğu icinHayir annemin Suan dudundigu acaba Niye onu Yanindan ayirmiyir sorusu. Aralarinda birsey MI var diye dusunuyor. Kadinin psikolojisi bozuldu Calismak calisamiyir. Anlamiyorsunuz
Bak in burasida kucuk bir yer. Sanayi zaten full Erkek. Orda kadinin calismasi normal Ama giyinisine dikkat etmeliydi. Eminim sizin eslerinizin Yaninda Boyle bir kadin gorseniz Sizde tepki gosterirdiniz Yargilamak icin yorum yapma yin luften. Gercekten cok BunaldimDar giymesi tam olarak annenizi neden ilgilendiriyor?
Ayrıca dar giyinir,giyinir isterse mini etek giyer isterse şort. Bu o kadının "kötü" olduğu anlamına gelmez.
Annenin özgüvensiz biri belli ki kendine güvenmiyor kocasının onu aldatacağını falan düşünüyor.
Bu konuda babanız haklı,siz haksızsınız.
Sizi işyerinizden böyle bir nedenden dolayı çıkarsalar hoşunuza gider mi? Ne hissedersiniz?
Yo yargılamak için yapmıyorum.Bak in burasida kucuk bir yer. Sanayi zaten full Erkek. Orda kadinin calismasi normal Ama giyinisine dikkat etmeliydi. Eminim sizin eslerinizin Yaninda Boyle bir kadin gorseniz Sizde tepki gosterirdiniz Yargilamak icin yorum yapma yin luften. Gercekten cok Bunaldim
Evet bende bunu söylemek istiyordum . Normal hayatında elbet giyinebilir ama özellikle küçük yerlerde bende yaşadım insanlara ne iftiralar atılıyor bu yüzden yerine göre giyinmeliydi yani.Bir kadının kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinmesi taraftarıyım. Dar, açık giyinen bir kadının aranıyor olduğu şeklinde etiketlenmesine de karşıyım.
Ancak şu var. Yerine ve zamanına göre giyinmek. Fırında ve erkeklerin bulunduğu bir ortamda çalışıyor iken, sırf atılabilecek iftiralar yada kötü düşünceler olabileceğini hesaplayıp ortama uygun giyinebilir bir kadın. Hele de boşanma aşamasındaki bir bayana toplumun genel cehalet ağırlıklı bakışını da hesaba katarsak.
O işler giyimle kuşanma, evliyle boşanıkla, uzakla yakınla olmuyor biliyorsunuz. Aldatmak isteyen her durumda her koşulda aldatıyor. Ancak dediğim gibi boşanıyor olmasa evli olsa yada bekar olsa da bir kadın yerine göre giyinmeli diye düşünüyorum.
Bu yuzden zaten aldatmalar cok oluyor sizin gibi saf ve temiz kalpli inssnlar oldugu icin. Kusura bakmayin Dunya o kadar guzel ve toz pembe degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?