Artık çözüm bulamıyorum!!

Anneniz cok kotu bir kadin , yazik be , emegiyle para kazanmaya calisan 2 cocuklu bir kadini isinden etmeye calisiyor
Allah akil fikir versin ve en onemlisi de merhamet versin annenize
Benim Annem gayet merhametli Siz merAk etme yin. Hatta cikardigini duyunca acaba Yanlis mi yaptim diye de cok dusunup kendini Zora soktu.. Ama Siz olsaniz napardiniz

Benim Annem gayet merhametli Siz merAk etme yin. Hatta cikardigini duyunca acaba Yanlis mi yaptim diye de cok dusunup kendini Zora soktu.. Ama Siz olsaniz napardiniz
Yanlış mı yaptım deyip de amcanın is yerine girdi diye tekrar sinir krizleri mi yaşıyor ?

Dar giymesi tam olarak annenizi neden ilgilendiriyor?
Ayrıca dar giyinir,giyinir isterse mini etek giyer isterse şort. Bu o kadının "kötü" olduğu anlamına gelmez.
Annenin özgüvensiz biri belli ki kendine güvenmiyor kocasının onu aldatacağını falan düşünüyor.
Bu konuda babanız haklı,siz haksızsınız.
Sizi işyerinizden böyle bir nedenden dolayı çıkarsalar hoşunuza gider mi? Ne hissedersiniz?

ha bi de boşanıyor ya zaten kesin gözü dışardadır kadının.
Ne alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuz

Bu yuzden zaten aldatmalar cok oluyor sizin gibi saf ve temiz kalpli inssnlar oldugu icin. Kusura bakmayin Dunya o kadar guzel ve toz pembe degil

Ne alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuz
Bosanmasi seni ilgilendirmiyor ama kuzeni ile yaşaması ilgilendiriyor öyle mi ? Garip.

Bunların uydurma olmadığını nereden biliyorsunuz?
Kadının ağzından duydunuz mu?
Ya da kadın gelip böyle anlattı mı size?
Pek inanamadım da.

Bu kadar bilgiyi nerden biliyosunuz bende bunu merak ettim..
İnsanları yaftalamak ne kolay mış !!!

Ne demek ne yaparim? Destek olurum tabi ki , elimden geldigince maasina zam yaparim , calisma kosullarini cocuklarina gore organize ederim , arkasinda olurum
Merhametli bir insan bu durumdaki kadini isinden etmez

Bak in burasida kucuk bir yer. Sanayi zaten full Erkek. Orda kadinin calismasi normal Ama giyinisine dikkat etmeliydi. Eminim sizin eslerinizin Yaninda Boyle bir kadin gorseniz Sizde tepki gosterirdiniz Yargilamak icin yorum yapma yin luften. Gercekten cok Bunaldim

Bir kadının kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinmesi taraftarıyım. Dar, açık giyinen bir kadının aranıyor olduğu şeklinde etiketlenmesine de karşıyım.
Ancak şu var. Yerine ve zamanına göre giyinmek. Fırında ve erkeklerin bulunduğu bir ortamda çalışıyor iken, sırf atılabilecek iftiralar yada kötü düşünceler olabileceğini hesaplayıp ortama uygun giyinebilir bir kadın. Hele de boşanma aşamasındaki bir bayana toplumun genel cehalet ağırlıklı bakışını da hesaba katarsak.
O işler giyimle kuşanma, evliyle boşanıkla, uzakla yakınla olmuyor biliyorsunuz. Aldatmak isteyen her durumda her koşulda aldatıyor. Ancak dediğim gibi boşanıyor olmasa evli olsa yada bekar olsa da bir kadın yerine göre giyinmeli diye düşünüyorum.

Yo yargılamak için yapmıyorum.
Demekki anneniz özgüvensiz birisi,babanıza da güvenmiyor.
Benim eşimde şuan benim işyerimde geçici olarak çalışıyor,yanında 2 muhasebeci kadın var aynı odadalar hatta.
Ben yanlarına gittiğimde hep eğlenirler espri falan yaparlar. Ama ben eşime gidip o muhasebecileri hemen işten çıkar diyerek sinir krizleri geçirmiyorum,kendimi yırtmıyorum. O kızlar mini etek giyiyordur eminim o kadar erkeğin içinde çalışıyorlar onlarda. Ama biz asla böyle saçma sapan bir düşünceye kapılmadık. Zihniyet önemli,demekki biraz zihmiyet probleminiz var. Her düzgün insan dar giyinmez diye birşey yok,her dar giyinende düzgün insan olmaz diye birşeyin olmadığı gibi.
Boşanıp boşanmaması da sizi ilgilendirmez.

Evet bende bunu söylemek istiyordum . Normal hayatında elbet giyinebilir ama özellikle küçük yerlerde bende yaşadım insanlara ne iftiralar atılıyor bu yüzden yerine göre giyinmeliydi yani.

Bu yuzden zaten aldatmalar cok oluyor sizin gibi saf ve temiz kalpli inssnlar oldugu icin. Kusura bakmayin Dunya o kadar guzel ve toz pembe degil

Ehhh be yavrucuğum 52 yaşındayım. Feleğin çemberinden birkaç kez geçtim. Senin yürüdüğün o yollardan kaç kere gidip geldim.
Dünyanın bu kadar güzel ve toz pembe olup olmayacağını senden kat be kat fazlasıyla bilirim.
İşim icabi binbir fetbazı tanır, insanın ses tonundan hatta yazısından niyetini anlarım merak etme sen.
İlk mesajındaki cümlelerinden zaten kadın hakkında ileriki mesajlarında çok şey atıp tutacağını da anlamıştım ki sen bunun dozunu zaten artırarak devam ettireceksin.
Annem merhametli, babam işten çıkarınca acaba ekmeğinden mi ettim diye üzüldü diyorsun ama amcanın yanına işe koydu diye annenin babanın canına okuduğunu da önceki mesajında söylüyorsun.
Kadının iç çamaşırı, kiminle kaldığı vs. hepsini biliyorsunuz. Yani zaten araştırmanızı yapmış işinize gelen açıkları (kendinizce) not etmişsiniz. Gerektikçe kullanacaksınız.
Size kolay gelsin. Ama şunu bilin ki vebal altında kalıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…