- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Bak canm bizim anlamadigimiz Ne biliyonmu, sanki babam olmasa kadin is bulamicak mi Ac mi kalicak bitek babam mi var. Ya Aile huzurunu bozuyorsa Niye birakmiyon deme.Babanizda da var biseyler konudan acayip memnum yardim etme adi altinda.o yuzden birakin ne halleri varsa görsünler sen derslerini ihmal etme oku kurtul aralarindan hayir bunu anne ve babanin dusunmesi lazim babana cok kizdim bi kadin yüzüne evin huzurunu bozmus evde sinava hazirlanan kizi var kadinin yardimini dusunecegine size baksin once kendi ailesi sonra diğerleri
Bak canm bizim anlamadigimiz Ne biliyonmu, sanki babam olmasa kadin is bulamicak mi Ac mi kalicak bitek babam mi var. Ya Aile huzurunu bozuyorsa Niye birakmiyon deme.
Kim ban yedi ki. Valla Ben kimseyi sikayet etmedim.bunca kişi bu konu yüzünden mi ban yedi
kadını bilemem ama baba da bir gariplik var sağlam ayakkabı değil gibi, bilemiyorum
Diğer kısımları bilemem ama boldladığım kısmı kötü birşeymiş gibi algılayamam, para verdi diye altında birşey aramam, eşimde ihtiyacı olan biri olursa cebindeki parayı son kuruşuna kadar verir, bugüne kadar hiç altında mana aramadım, belki baban da ihtiyacı olan birine yardım etmek niyetiyle vermiştir, sonuçta kadının çocukları var, çocuklara üzülmüştür belki ama baban daha önceki aldatmalarında bunu yapıyorsa bilemem tabii.Iki gun once telefonda konustular. Annem baya Bi bagirdi. Sonra dun eve gelmis, hic birsey yokmus gibi davranma ya calismis. Annem yuz vermemis. Niye vereyim ki diyor Bu zamana kadar Bana deger mi verdi de Ben ona yuz vereyim diyor dedi. O kadın 2 aylik Ben 27 senelik evliyim o kadına Para vermis Cocuklar I icin karsiliksiz, bizim de durumumuz kotu dedi, Bana vermiyor kadına veriyor dedi. Gercekten Annem in de durumu kotu. Tutun icmeye baslicam diyordu. Bu kafayla birakamam sigarayi Keske biraksam diyor Ama olmuyor. Ben karismiyorum artik. Kendi aralarinda cozsunler.
Kendimi Yanlis I fade ettigim soyledim Niye hala ustune gidiyorsunuz anlamiyorum.Önce kadının giyiminden girdin,davranışlarından girdin (ki ortada bir şey yok) kadını boşanıyor diye potansiyel tehlike görmüşsünüz ana kız şimdi de babam para vermiş vs vs. Önce baban kendini bilecek ailesine karşı sorumlu olan o kadın değil. Bu kafalar oldukça kadınların tek başına ayakları üstünde durması zor.
Anneminde zaten Bu yuzden kafasında sori isareti var. Simdi kesin aralarinda birsey var diyor. Nolur bilemem ama hayirlisi...Diğer kısımları bilemem ama boldladığım kısmı kötü birşeymiş gibi algılayamam, para verdi diye altında birşey aramam, eşimde ihtiyacı olan biri olursa cebindeki parayı son kuruşuna kadar verir, bugüne kadar hiç altında mana aramadım, belki baban da ihtiyacı olan birine yardım etmek niyetiyle vermiştir, sonuçta kadının çocukları var, çocuklara üzülmüştür belki ama baban daha önceki aldatmalarında bunu yapıyorsa bilemem tabii.
Yalnız bu konudan ban yemedin, ki yanlış hatırlamıyorsam bu topikte yazdı diye uyarı alan yok, gelen bilgilendirme mesajlarındaki parantez içinde olan kısma tıklamanız lazım, hangi konuda hangi yorum nedeniyle uyarı aldığınız anlaşılıyor ona tıklayıncabunca kişi bu konu yüzünden mi ban yedi
kadını bilemem ama baba da bir gariplik var sağlam ayakkabı değil gibi, bilemiyorum
Baban daha önce aldattığı için kadınla ilgili her hareketin altında birşey arıyordur annen, bu yüzden anneni suçlayamam, baban annenin güvenini sarstığı için gerçekten bu sefer aldatma niyetinde olmasa dahi annen sürekli bir acaba mı diyecektir, belki baban gerçekten o kadına yardım etmeye çalışıyordu veya annen şüphelerinde haklıdır, baban belki kadına yaklaşabilmek için maddi yardım yapıyordur ama fırındaki kadın babanın niyetinden haberdar olmayabilir, Babacan bir insan bana yardım ediyor diye de düşünmüş olabilir, kadının içini bilmeden değerlendiremeyiz, ki zaten burada aslolan babanın niyetinin ne olduğu.Anneminde zaten Bu yuzden kafasında sori isareti var. Simdi kesin aralarinda birsey var diyor. Nolur bilemem ama hayirlisi...
Yalnız bu konudan ban yemedin, ki yanlış hatırlamıyorsam bu topikte yazdı diye uyarı alan yok, gelen bilgilendirme mesajlarındaki parantez içinde olan kısma tıklamanız lazım, hangi konuda hangi yorum nedeniyle uyarı aldığınız anlaşılıyor ona tıklayınca
Ben annene hak veriyorum. Kadın hisseder kaç senelik kocası bilir huyunu boşuna rahatsız olmamıştırIki gun once telefonda konustular. Annem baya Bi bagirdi. Sonra dun eve gelmis, hic birsey yokmus gibi davranma ya calismis. Annem yuz vermemis. Niye vereyim ki diyor Bu zamana kadar Bana deger mi verdi de Ben ona yuz vereyim diyor dedi. O kadın 2 aylik Ben 27 senelik evliyim o kadına Para vermis Cocuklar I icin karsiliksiz, bizim de durumumuz kotu dedi, Bana vermiyor kadına veriyor dedi. Gercekten Annem in de durumu kotu. Tutun icmeye baslicam diyordu. Bu kafayla birakamam sigarayi Keske biraksam diyor Ama olmuyor. Ben karismiyorum artik. Kendi aralarinda cozsunler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?