- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Böyle yazmayın,ellerinize yazık.Ehhh be yavrucuğum 52 yaşındayım. Feleğin çemberinden birkaç kez geçtim. Senin yürüdüğün o yollardan kaç kere gidip geldim.
Dünyanın bu kadar güzel ve toz pembe olup olmayacağını senden kat be kat fazlasıyla bilirim.
İşim icabi binbir fetbazı tanır, insanın ses tonundan hatta yazısından niyetini anlarım merak etme sen.
İlk mesajındaki cümlelerinden zaten kadın hakkında ileriki mesajlarında çok şey atıp tutacağını da anlamıştım ki sen bunun dozunu zaten artırarak devam ettireceksin.
Annem merhametli, babam işten çıkarınca acaba ekmeğinden mi ettim diye üzüldü diyorsun ama amcanın yanına işe koydu diye annenin babanın canına okuduğunu da önceki mesajında söylüyorsun.
Kadının iç çamaşırı, kiminle kaldığı vs. hepsini biliyorsunuz. Yani zaten araştırmanızı yapmış işinize gelen açıkları (kendinizce) not etmişsiniz. Gerektikçe kullanacaksınız.
Size kolay gelsin. Ama şunu bilin ki vebal altında kalıyorsunuz.
Ne alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuz
evet kıskanırdım ama kimsenin ekmeğini elinden almaya kalkmazdımYa Simdi soyle birsey var. Siz kendi yerinize koyun annemi. Esiniz bir elrman aliyor dukkana. Sizde is yerine gidiyordunuz. Kadinin ustunde beyaz t shirt altinda su yesili sudyen, Onun altinda dar pantalon. Siz gorseniz tepkiniz nolurdu
ne gibi hareketlerini görmüş meselaAnnem kendi gordu
kuzeni o kuzeniiii diyorumNe alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuz
Anneniz babanıza güvenmiyor mu? tamam dürüst olmak gerekirse öyle bir ortamda giyimine dikkat etmeyen birini gördüğümde bende kızardım, ama kadını keşke bir uyarsalarmış burası sanayi dikkat et laf söz gelmesin diye. Anneniz kadının babanıza asıldığını onu baştan çıkarmaya çalıştığını filan gördü değil mi? Yoksa neden psikologluk olsun kadın..Kizlar telden yaziyorum. Yazdim hatam olursa Kusura bakmayin. Babamin pide dukkani var, kardesim askere gittikten sonra Onun yerine Bi kadin Aldi. Annem normalde birsey demez (eleman konusunda) bir gun firina gitti. Kadin cok dar giyinen, hareketlerine dikkat etmeyen biriymis. Birde sanayi gibi bir Ortamda calisiyor. (Firin sanayide) Annem Bu kadini istemedi, babama soyledi babamda Tamam cikaricam dedi . 2 ay oyaladi annemi, annemin psikolojisi bozuldu. Psikologa gitti Babamin umrunda olmadi. Buyuk kavga cikti. Babamda Tamam dedi cikardi. Ama gitmis Bu kadini amcamin firinina sokmus.Bu arada Kadin bosanma asamasinda, 2 Cocugu var.
Annem, Tabi amcamin dukkanina soktugunu ogrenince yine bagirdi cagirdi. Arada kaldim. Napicagimi Bilmiyorum. Babamla konustum Bana Kizim cok zor durumda kadinin ekmegiyle Nasil oynarim diyor. Annem ise Baska yer yokmu diyor. Ya napicam Ben bir Akio verin Vallahi cok bunaldim. Universite sinavina bile calisamiyirun artik. Birak calismayi dun gece hic uyuyamadim. Kimse Ne desem sasirdim. Napmaliyim ya
Ben de dar giyinirim, sorun nedir bu husustaki?Kadin cok dar giyinen, hareketlerine dikkat etmeyen biriymis.
Kadının babanızla ilişkisi varsa niye amcanızın dükkanına soksun. Ev açar olur biter. Önemli olan niyet. Bir kadın boşanıyor dar giyiniyor diye işinden olmamalı.Kizlar telden yaziyorum. Yazdim hatam olursa Kusura bakmayin. Babamin pide dukkani var, kardesim askere gittikten sonra Onun yerine Bi kadin Aldi. Annem normalde birsey demez (eleman konusunda) bir gun firina gitti. Kadin cok dar giyinen, hareketlerine dikkat etmeyen biriymis. Birde sanayi gibi bir Ortamda calisiyor. (Firin sanayide) Annem Bu kadini istemedi, babama soyledi babamda Tamam cikaricam dedi . 2 ay oyaladi annemi, annemin psikolojisi bozuldu. Psikologa gitti Babamin umrunda olmadi. Buyuk kavga cikti. Babamda Tamam dedi cikardi. Ama gitmis Bu kadini amcamin firinina sokmus.Bu arada Kadin bosanma asamasinda, 2 Cocugu var.
Annem, Tabi amcamin dukkanina soktugunu ogrenince yine bagirdi cagirdi. Arada kaldim. Napicagimi Bilmiyorum. Babamla konustum Bana Kizim cok zor durumda kadinin ekmegiyle Nasil oynarim diyor. Annem ise Baska yer yokmu diyor. Ya napicam Ben bir Akio verin Vallahi cok bunaldim. Universite sinavina bile calisamiyirun artik. Birak calismayi dun gece hic uyuyamadim. Kimse Ne desem sasirdim. Napmaliyim ya
Abbovvv diyorum. Öyle desenize. Bak sen şu arsızlara. Kuzen annenize anlattı durumu sanırım. Yoksa bu kadar emin olamazsınız.Ne alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?