Artık çözüm bulamıyorum!!

Babanız annenizi aldatacak tıynetteyse fırında elli erkek de çalıştırsa o kadını muş’a da gönderse aldatır. Zaten kadına göz koyduysa ha amcanızın fırını ha başka fırın gene gider Peşinden. Ama anneniz ve siz olayın aslını faslını bilmeden kadına kötülük yakıştırarak şu kriz ortamında ekmeğini elinden almaya çalışarak büyük vebal altına giriyorsunuz. Ben ateistim ben bile böyle bir manevi yükün altına girmem korkarım

Böyle yazmayın,ellerinize yazık.
Önceki konularına bir göz atarsanız bu ilk insanların hayatına karışması değilmiş.
Değişmez yani,sadece kendini haklı görüyor arkadaş.

Ne alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuz

sizi veya bizi ilgilendirmez diyorum.

Ya Simdi soyle birsey var. Siz kendi yerinize koyun annemi. Esiniz bir elrman aliyor dukkana. Sizde is yerine gidiyordunuz. Kadinin ustunde beyaz t shirt altinda su yesili sudyen, Onun altinda dar pantalon. Siz gorseniz tepkiniz nolurdu
evet kıskanırdım ama kimsenin ekmeğini elinden almaya kalkmazdım
zaten kocamın aldatacağı varsa o kadına göz koyduysa ben işte çıkartsam bile telefon diye bişe var arar dışarıda görüşür yapar yine yapacağını

Son düzenleme:
Anneniz babanıza güvenmiyor mu? tamam dürüst olmak gerekirse öyle bir ortamda giyimine dikkat etmeyen birini gördüğümde bende kızardım, ama kadını keşke bir uyarsalarmış burası sanayi dikkat et laf söz gelmesin diye. Anneniz kadının babanıza asıldığını onu baştan çıkarmaya çalıştığını filan gördü değil mi? Yoksa neden psikologluk olsun kadın..

Baban hakli. Annen gereksiz kuruntu yapmis. Babani takdir ettim gecim derdindeki bi kadinin ekmegiyle oynamak yanlis.

Babanın yardımcıya ihtiyacı varmış. Annen o kadar endişeleniyorsa gitsin o çalışsın eşinin yanında, hem de göz kulak olur.

Insanlar giyimle yargınamaz..bazısı vardır açık ama içi kapalı..bazısı vardır kapalı ama içi açık..

Annen bu konuda haklı ama dar giyiniyor diye kızı işiden de etmemek lazım.. Uygun bir şekilde ya bu şekilde giyinme kızım burası sanayi kötü bişey derler.. Denilebilirdi.. Sonraki çalıştığı yer için de aynı şey söz konusu.. Kimse istemez eşinin çalıştığı yerde öyle birini.. Tanıdığın yanında işe başlaması da işsiz kalmaması içindir.. Bir söyleyecek uygun biri varsa söyleyebilir kızım buralar bu kıyafetleri kaldırmaz diye..

Kusura bakmayın da bize ne sormuş olduğunuzu ben anlayamadım. Olay zaten anne-babanız ve bu kadınla ilgili, size düşen bir şey yok. Ha sadece fikirden söz edeceksek siz zaten bu kadın hakkındaki fikrinizi çoktan edinmişsiniz, burda yazılanlar sizin yargınızı değiştirmeyecek.

Kadının babanızla ilişkisi varsa niye amcanızın dükkanına soksun. Ev açar olur biter. Önemli olan niyet. Bir kadın boşanıyor dar giyiniyor diye işinden olmamalı.

Anneniz o kadına haksızlık ediyorsa insallah ayni durumu yaşar. Türkiyede kadın olarak, heleki bosanmak üzere olan bir kadin olmak o kadar zor ki. Tshirt ve dar pantolon giydi diye ne oluyor acaba.? Insan uyarabilirdi ama anneniz kendi. Menfati uğruna iki çocuğun ekmegi ike oynadi ve hala oynuyor. Ben en iyisi yarın gidip esimin yaninda çalışan hemsireleri kontrol ediyim. Olur ya dar pantolon giyen vardir. Hey Allahim

Ne alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuz
Abbovvv diyorum. Öyle desenize. Bak sen şu arsızlara. Kuzen annenize anlattı durumu sanırım. Yoksa bu kadar emin olamazsınız.

Ben olsam bende kiskanirdim galiba. Ki normalde hic kiskanclik krizi vs gecirmedim. Esim is geregi cok fazla da kadin arkadasiyla meslektasiyla vs basbasa gorusuyor konusuyor 1 gun aklima soru isarwti gelmedi. Ama annenizin guveni yok demek ki babaniza. Kadina mal etmemek lazim bu durumu. Yalniz hal boyleyken de gider kadinla uygunca konusur uyarirdim. Sonra gozlemlerdim. Kismeyi isinden attirmazdim galiba..

Burada kadını asla yargılamıyorum ama kimse k.bakmasın burada konu sahibine tepki gösterenlerin %90 ı kesinlik eşinin yanında öyle bir kadını bırakın normal kadın çalıstırmazdı!! Burada acılan konuların çoğu eş ve eşşn çevresindeki ya bayan arkadaşı , ya eski sevgilisi ya da komşusu vs .) bu kadar tepki göstermeyin yani..

Kadin nosanma asamasinda sığınacak yer bulamadığı icin kuzeninin evinde kaliyordur. Bu inun problemi.
Sizin probleminiz babanizin aldatma potansiyeli var mi? Cunku bu kadini işinden etseniz de baska kadinla o potansiyel varsa yine yapar. Yani sorun kadin degil babaniz sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…