Artık çözüm bulamıyorum!!

Canm soyledim zaten. Dun Dedim. Benim derdim Bana yetiyor zaten Dedim anlamiyor

üzücü bi durum geçmiş olsun da anneniz kendisine bunları yaşatan adamı hala niye elalemden kıskanıyor ben anlamadım. ne hali varsa görsün adam.
Ya Bende onu diyorum zaten. Ya birak gitsin naparsa yapsin diyorum. Elimde degil psikolojim bozuldu iyice diyor. Keske Elimde olsa da hic dusunmesem diyor gece 4 e kadar konustuk

Ya Bende onu diyorum zaten. Ya birak gitsin naparsa yapsin diyorum. Elimde degil psikolojim bozuldu iyice diyor. Keske Elimde olsa da hic dusunmesem diyor gece 4 e kadar konustuk

boşansın artık yapacak bişey yok ya da adamı hiç takmayacak ne hali varsa görsün diyecek.

Konuyu " dar giyiniyor , boşanmak üzere diye yazınca elbette yanlış anlasildiniz.

Aldatma konusunda bir kadın eğer kıskançlık hastalığı yoksa ne hissediyorsa odur.

Demek ki eşine güvenmiyor ki psikolojik olarak çökmüş.

Diğer yönden anneniz ne yaparsa yapsın bir şey varsa zaten olan olmuştur. Yoksa günah alır boşuna.

Bıraksın kadın ekmeğini kazansın. Boşanmak uzereyse işe herkesten çok ihtiyacı vardır.

Kadının giyim tarzı budur , ötesine geçmek, iş ortamına göre giyinmek zor geliyordur şimdilik.
Iş kıyafeti çözer bu sorunu. :) ama sadece kıyafet sorunu hallolur.

Aldatma varsa , çuval giysin sonucu değiştirmez.

Sen elbette annenin yanında durmalısın ama konuyu açtığında durumu yanlış anlattın ya da yanlış anlaşılmana sebep olacak şekilde aktardın diyeyim, umarım sorunu anlatabilmişimdir, direkt kadını hedef alınca tepki gördün çünkü burada sorunun temeli o kadın değil, baban.

Annenle yaşıt olduğumu farz ederek kendimi örnek vereyim eşim böyle birşey yapsa ben eşimin yakasına yapışırım, kadına birşey demem, bugün x, yarın y, aldatmak isteyen biri için birlikte olduğu kişinin kim olduğunun önemi yoktur, adamın zihniyeti bozuksa eve dönerken sokakta kadınlara kaş göz yapar yine birini bulur, aynı şekilde ben eşimden boşanmak zorunda kalsam ve geçinebilmek için bir işe girsem, kot tişört giyen bir kadınım ben de, işverenim bana sarkıntılık etse, eşimden ayrılıyorum diye kıyafetlerime de bakarak bana göz koyabileceğini düşünse kafasına geçiririm küreği, dükkanında indirilmedik cam çerçeve kalmaz, o yüzden diyorum kimseyi dış görünüşe göre değerlendirme diye.

Annen senelerdir babanın bazı sıkıntılarını çekmiş, e haliyle birikmiş bir öfke var, kaç yıllık evliler bilmiyorum ama sanırım bizim kadar evliler, onlar birbiriyle restleşiyor bence, benim dediğim olacak inadına tutuşmuşlar gibi görünüyor, biraz bağırıp çağırırlar, biraz tafra yaparlar ama sonra iş boşanmaya gidiyor gibi görünüp ciddileşince yelkenleri suya iner barışırlar bence.

Ne alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuz
Ay sanane ya sanane! Ona ne diyosun buna ne diyosun. Kadının nerde kaldığına da mı karışacaksınız? Annenle aynı zihniyettesin işte. Daha ne konusu açıyosunki?!

Ya Annem Oyle kiskanclik seviyesi abartili sekilde degil. Cunku Benim babam firinda bir cok kadına calisti. Çok kiskanc biri olsaydi onlari cikarirdi.

Haklisin abla. Ben kendimi Yanlis ifade ettim Kusura bakmayin. Babamin onceden aldatma konusu var zaten annemi 20 sene once aldatmis. Babam da Tamam hatam var Ama Ben yasimi aldim yapmam diyor Ama Annem, o kadini dusunuyor San Beni Niye dusunmuyorsun diyor. O kadına aciyorsan Bana Niye acimiyorsun diyor. Benim elimde olan birsey degil Ben surekli Bunu dusunmem istemiyorum diyor Ama babam hala o kadini savunuyor Annem de deliye donuyor ki Kim olsa doner diye dusunuyorum

İşte asıl mesele çıktı ortaya, babanın mazisinde bir aldatma var, annen babana güvenmemekte haklı ama yine de sorumlusu fırındaki kadın değil, baban.

Annen o kadını görünce geçmişte babanın aldattığı kadın aklına gelmiş olabilir, belki giyim ve fiziki özellikleri birbirine benziyordu ya da annen babanın hoşlandığı kadın tipini biliyordur, kafasında o kadın tipiyle fırında çalışan kadını bağdaştırmıştır ama öfkeyle ani hareket edip yanlış yerden girmiş annen, öyle olunca da ters tepmiş.

Ya eger babanizda ve o kadinla arasinda supheli davranislar vs gormediyseniz eger anneniz haksiz. Ekmegiyke oynamayin derim bosanma asamasindaymis zaten hayata tutunmaya calisiyordur kadin

Ya Simdi soyle birsey var. Siz kendi yerinize koyun annemi. Esiniz bir elrman aliyor dukkana. Sizde is yerine gidiyordunuz. Kadinin ustunde beyaz t shirt altinda su yesili sudyen, Onun altinda dar pantalon. Siz gorseniz tepkiniz nolurdu
Kıyafetten kişiliğe dair çıkarım yapılıyor mu hâlâ, ilginç gerçekten. Ayrıca babanız iyilik yapmış bunda kıskanılcak bir şey yokki. Kadının boşanma aşamasında olması da bir şeyi ifade etmez. Bu şekilde “boşanma aşamasında ve dar giyiniyor” imaları hoş değil. Aldatmanın bin türlü yolu var zaten, isteyen insan öyle de böyle de yapar.

Tesekkur ederim abla haklisin.

Babanın olayı bu kadar büyütmesi ve evi terk etmeye niyetlenmesi bana şüpheli geldi
Iki gun once telefonda konustular. Annem baya Bi bagirdi. Sonra dun eve gelmis, hic birsey yokmus gibi davranma ya calismis. Annem yuz vermemis. Niye vereyim ki diyor Bu zamana kadar Bana deger mi verdi de Ben ona yuz vereyim diyor dedi. O kadın 2 aylik Ben 27 senelik evliyim o kadına Para vermis Cocuklar I icin karsiliksiz, bizim de durumumuz kotu dedi, Bana vermiyor kadına veriyor dedi. Gercekten Annem in de durumu kotu. Tutun icmeye baslicam diyordu. Bu kafayla birakamam sigarayi Keske biraksam diyor Ama olmuyor. Ben karismiyorum artik. Kendi aralarinda cozsunler.

Kusura bakma canim ama annenin yaptigi simariklik ne demek kadin calisiyor diye pskikolijik ilac falan kullanmak Allah askina kocası kocaman insanlae ortak bi noktaya ulasip karar veremiyolar mi.sizi etkiliyor lar bak sınavin varmis senin gibi yasi küçük birisi nasil cozum bulsun bence karışma islerine.babanda da suc var her ne kadar kadinla arasinda bisey olmasada cikarsin canim evdeki huzurunu bozmaya deger mi

Annem in gercekten psikolojisi bozulmustu Ama. Her gece ruyalarima giriyor du. Onu dusunmekten calisamiyor, hatta yemek yemiyordu. Anne yapma diyorum Benim elimde degil, Bende dusunmem istemiyorum Ama yapamiyor um Beni anlamiyorsunuz diyirdu. Ya annemi en cok Kiran olay Ne biliyon mu, Bunu sonradan ogrendim biz, babam gidip kadıni cikarmamis. Kadinin kocasi firinin etrafinda geziniyirmus, kadin gidip babama soylemis babam da kadını amca in firinina yerlestirmis. Annem de diyor ki Bu kadin Hani kocasiyla barismak istiyordu, Bak demekki Adam da barismak istiyor Niye Sen kadını alip kocasindan kaciriyon diyo. Babam da I at etti kadin da falan diyor. Ya bize Ne kadinin inadindan. Annem diyor ki Sen kadını Niye kanaylarinin altinda aliyorsun Niye koruyorsun Adam belli barismak istiyor diyor birsey demiyor. Kadını surekli ovuyor annemde deliye donuyor. Ki hakli da. Kac gundur zaten calisamadim tarihe baslicaktim basladim ilk konum LA kaldim. Valla dogru diyon karismicam

Babanizda da var biseyler konudan acayip memnum yardim etme adi altinda.o yuzden birakin ne halleri varsa görsünler sen derslerini ihmal etme oku kurtul aralarindan hayir bunu anne ve babanin dusunmesi lazim babana cok kizdim bi kadin yüzüne evin huzurunu bozmus evde sinava hazirlanan kizi var kadinin yardimini dusunecegine size baksin once kendi ailesi sonra diğerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…