Artık çözüm bulamıyorum!!

Adam niyeti bozduysa dükkandan göndermek işe yarar mı sizce?

Kusura bakmayin da. Riskleri biliyordu derken? Başka ülkelerde boşanmış kadınlar neden böyle ithamlar altında kalmıyor? Veya böyle insanlarla karşı karşıya kalabilir diye bosanmasinlar mi kadınlar?
Ben risk derken ekonomik olarak zorlanacağı, iş bulma durumu, tek başına tüm yükleri sırtlayabileceği gibi şeylerden bahsediyorum, sizin aklınızdan geçenler beni ilgilendirmiyor.

dar giyinen herkes de gelip sizin babanıza kerkinme niyetinde zaten. yazık günah. insanların ekmeğiyle oynamayı. babanızın gözü dışarda ise her yerde bulur aldatır zaten.
+10000
Benim akrabam metresini internet üzerinden suriyeden buldu getirdi
Hemde çarşaflı bir kadın
Yapan her yerde yapar
İnsanları kıyafetleri ile yargılamayı bırakırsak çoğu sorunu halledeceğiz

Evet yaramaz. O zaman soyleyelim kadina kocan niyeti bozduysa yapar zaten ses cikarma ne yapacaklarsa yapsinlar .
Ee yapar yani. Yapsınlar temiz don hazırlasın demiyorum ki. Yaparsa ben ne yaparım diye düşünmeli kadın. Bu şekilde olacağın önüne geçemez ama masum olma ihtimali olan bir kadının hakkına girebilir.

Kizlar Annem zamaninda babam Dan cok cekti. Icip Icip gelip zaten bizi doverdi. Anneme olmadik suclarla itham ederdi. Hicbir yere cikmaz bir yere gidemezdi ki hala Oyle. Ama kendisi her yere giderdi. Annem cok yiprandi..hayirlisi neyse o olsun cok zorlancak Biliyorum cunku babam yuzunden o kadar borc var ki kesin odemicek onlari. 40 milyara Yamin borc var. O dukkani yaparken oldu. Taksitler var. Kardesim askerde oburu okuyor. Annem bitek 2000 e yakin Maas aliyor. Nasil olacak Bilmiyorum. Dua edin hayirlisi neyse o olsun. Birikmislikler var ortada. Ben onceden bosan diye Kac kere soyledim Beni dinleme di. Çok eziyet gorduk. Hic sorumluluk sahibi olmadi. Beni cok seviyor aslinda kucuk kizi gibi gorur hala Ama icince cok degisiyor. Kucuk kardesim var dun gece anneme Anne babamla Niye kavga ettiniz demis. Annemde bosver Oglum Sen kafana yorma derslerine calis demis. Kardesim de yine napti babam demis. Bence Bu soz Hersey I acikliyor. Hayirlisi Allahtan...

Borçlar kimin üzerine? Annenizin ya da sizin üzerinize değilse sizin probleminiz değil.

Vallahi cok bunaldim. Universite sinavina bile calisamiyirun artik. Birak calismayi dun gece hic uyuyamadim. Kimse Ne desem sasirdim. Napmaliyim ya
Yukarıda alıntıladığım cümleyi babana kullan...

Babana " sen elin kadınını düşüneceğine bizi düşün, evdeki huzursukluk yüzünden benim hayatım kayıyor, ilerde de başkası beni mi düşünsün" de...
Biraz aklı varsa anlar...

Ama benim fikrim baban kadını bulmuş kaçırmak istemiyor..

Pammik,
kimsenin dört duvarının arasında ne yaşanıyor bilemeyiz ama şu anlattıklarına bakarsak suç babanın fırınında çalışan kadının değil, suç babanın, annende babana olan birikmişliklerini 2 çocukla ekmek derdine düşen bir kadından çıkarmış, aslında hepinizin öfkesi babana.

Senin kadar kızım var benim, eşimle de flörttü, evlilikti derken 30 yılı bulan bir mazim, tecrübeli bir kadınım anlayacağın, bu yaşıma kadar bir sürü kadın tanıdım, bir sürü evli çiftlerle görüşmüşlüğümüz var, erkek modellerini de bilirim kadın modellerini de, bir erkek veya kadın eşini aldatmaya niyetliyse aldatır, macera yaşadığı kadına suç bulmam, suçu eşine karşı sorumluluğu olan kişide bulurum, çünkü evlilik ve bağlılık yemini eden o, annen babanın fırında çalışan kadınla onu aldatacağı hissine kapıldıysa bu kadının suçu değil, demek ki annen babana güvenmiyor, annenin meselesi babanla, kadınla değil.

Biz senin ve ailenin hayatını bilmiyoruz, o yüzden bilmeden yapılan eleştirilere nasıl kızıyorsan, hiç tanımadığın, hayatını bilmediğin, eşinden neler çektiğini, ne oldu da ayrılmak zorunda kaldığını, ne oldu da kuzeninin evine sığındığını bilmediğin o kadın hakkında ithamlarda bulunmamalısın, kimseyi dış görünüşüyle değerlendirmemelisin, dış görünüş yanıltıcı olabilir, kıyafetine bakıp bu kadından herşey beklenir dersin ama yüreği öyle güzeldir ki hakkında kötü düşündüğün için üzülürsün, benim bir komşum var, kadıncağıza dışardan bakan hiç iyi şeyler demiyor ama yüreğini ben biliyorum, öksüz yetim bir garibancık, o kadar saf bir yüreği var ki ve öyle çile çekmiş ki anlatınca ağlamaktan perişan oluyorum, bir benle konuşur zaten, onun bir merhaba deyip hatrını sormama bile ettiği dualar var ya dünyanın servetine bedel, o yüzden ablacım sen sen ol ne yaşadığını bilmediğin insanlar için hakka girme.

Annenle babanın kavgasına gelince, baban tüfeğini istemiş, eğer annene sizlere zarar verecek kadar kötü biriyse zaten hiç durma emniyete gidip durumu bildir ama baban kimseyi incitmeyecek bir karakterdeyse bu kavga onların birbiriyle restleşmesi, üstünlük kurma savaşı olarak görünüyor, öfkeleri geçince barışırlar, annen boşanacağım diye blöf yapıyor olabilir.

üzücü bi durum geçmiş olsun da anneniz kendisine bunları yaşatan adamı hala niye elalemden kıskanıyor ben anlamadım. ne hali varsa görsün adam.

Abla haklisin cok dogru soyluyon. Biz aslinda babama kiziyoruz. Adini sucu yoktur. Tufek konusunda babam guya goz dagi veriyor iste. Bosanma konusunu bilemem Ama barisirlar diye tahmin ediyorum. Annem hicbir zaman babami birakmadi ep arkasinda durdu cok sevdi. Bu saatten sonra bosansa da bosanmasada kendi bilir. Benim bir tanecik Annem var Ben hep Onun yanindayim. Benim Annem hep Benim arkamda durdu. Simdi sira bende, Bende Onun Yaninda olucam. Yorumun icin Tesekkur ederim ablacim

Bende anlamiyorum. Çok konustum zamaninda cok soyledim dinlenedi cok cekti. HAyirlisi
Kadına yatıp kalkıp şükredim,babanızın gerçek yüzünü size gösterdiği için. Bakın bir kadın yüzünden bile silebiliyor sizi hayatından. Bırakın kendi halinde takılsın,annenizde daha fazla ezilip büzülmeden bu adamdan boşansın. Size,kardeşinize zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…