- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
- 18
- Konu Sahibi Tasprenses
-
Aklında tanıştırmak vardı askere gitmeden 1 ay önce falan. Yüzük takıp gidecekti ama Babamda buna razı olmadı haklı olarak 1 aydır tanıdığım adama yuzuk taktırıp göndermem dedi..Bellı kı adam cıddı bırseyler dusunmuyor, lay lay lom yasama cabasında.Sence senı gercekten sevse senı aılenın onunde kuçuk mu dusururdu yoksa cıddıyetını,sevgisini görup tanışmayamı gelırdı.Bence dua et babana kı onun sayesınde cok gec olmadan gercek yuzunu nıyetını gordun erkek arkadasının!
Babanız haklı bence, ha bır ay once ha bır sonra sevgılınız neyı dert etmıs bu kadar anlamadım , seven ınsan kaçmaz kovalar helekı bayanda sensın yanı üzücü bır durum kendını ezdırme,istemıyorsan kapı orada deAklında tanıştırmak vardı askere gitmeden 1 ay önce falan. Yüzük takıp gidecekti ama Babamda buna razı olmadı haklı olarak 1 aydır tanıdığım adama yuzuk taktırıp göndermem dedi..
Biliyorum ayrılmalıyım ama yapamıyorum onu böylece bırakıp gidemiyorumAslında cinsellikten sonra daha çok bağlanmalı tekrar tekrar aşık olmalıydınız.
Yani en azından bende olan bu.
4 sene öyle çok uzun aman aman bi zaman da değil.
demek ki artık birbirinizi sevmiyorsunuz.
ayrılmanız bu aşamada daha doğru gibi duruyor.
kaybettiğin heyecanı bulabileceğini zannetmiyorum ki anladıgım kadarıyla sende bu karara varmışsın.onu yüzüstü bırakacagını düşünme sonuçta oda meraklıymış ayrılmaya.
şu aşamada en doğru karar ayrılmak olacaktır diye düşünüyorum.
Belkide dediğiniz gibi ben öyle zannediyorum. Beraberken herşey çok güzel oluyor ama son olaydan sonra uzaklaştım ondan yaşadığımız kavgalar tartışmalar üstelik soğuk davranması..cınsellık ortaya cıkınca nasıl heycan bıter anlamıyorum
yada boylemı gormek ıstıyorsun bılmıyorum
bız evlıler ne yapalım o zaman
Kesinlikle duygularıma net olarak bu diyemiyorum. Bir yanım soğudun diyor bir yanım hala aşıksın..bir süre ayrı kalıp duygularınızı gözden geçirseniz.
özellikle cinsellik de yaşanınca evli gibi olunduğundan insan tam duygularını kestiremiyor, ayrı kalıp düşününce daha net anlaşılır diye düşünüyorum.
Eskisi gibi canım yanmıyor bi boşluk var ama dolmayacak gibi değil.. Bu ilişki evlilikte hiç yürümez biliyorum o yüzden ailelerin tanışmaması en iyisi olacaktanışmayı askerlik sonrasına da ertleyebilirsiniz.
peki şöyle bişey denesen
bi an için onun hayatından çıktığını ayrıldığınızı düşün. ne hissedersin?
4 sene az bi süre değil, mutlaka ilk günlerdeki gibi kelebekler olmayabilir. ama evlenmek için yeterli duygulara sahip misiniz? bunu düşünmeniz lazım sanırım.Kesinlikle duygularıma net olarak bu diyemiyorum. Bir yanım soğudun diyor bir yanım hala aşıksın..
Değilim sanırım4 sene az bi süre değil, mutlaka ilk günlerdeki gibi kelebekler olmayabilir. ama evlenmek için yeterli duygulara sahip misiniz? bunu düşünmeniz lazım sanırım.
senden yana bı sogukluk varsa memnun olmadıgın bısı vardır derımBelkide dediğiniz gibi ben öyle zannediyorum. Beraberken herşey çok güzel oluyor ama son olaydan sonra uzaklaştım ondan yaşadığımız kavgalar tartışmalar üstelik soğuk davranması..
siz kararınızı vermişsiniz sanırımDeğilim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?