• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık daha fazla ne onu ne kendimi kandırmak istemiyorum çüknü AŞK bitti..

Cinsellikle alakası yok ki, aşk bitmiş. Birde gelecek kurmak isteyen mısın kırın etmez diye düşünüyorum. 4 yıldan sonra zor ama bir karar verince rahatlayacaksın emin ol.
Not: 4 yıllık ilişkiyi aynı sebeple bitirmiştim.
Peki şimdi nasıl hayatınız ondan izler var mı zor mu unuttunuz yeni biri girdi mi hayatınıza ?

Bazen zorlamamak, mücadeleyi bırakmak gerekir
Dört yıl az bir zaman değil
Şu yazdıklarına çok daha farklı bir cevap vermesi gerekirdi
Dün kızkardeşiyle konuştum bu kadar çabuk bitemez ona biraz zaman ver seni çok seviyor falan dedi çok kafamı karıştırdı yoksa bitirmiştim ben :(

Peki şimdi nasıl hayatınız ondan izler var mı zor mu unuttunuz yeni biri girdi mi hayatınıza ?
Kararımı verdim ve o andan itibaren hiç pişmanlık duymadım, özlemedim de ..
Benimde hatalarım oldu onunda suçu bi tarafa atamam ama bir şekilde ilişki miyadını doldurmuştu. Sonra da dua ettim Allah ım karşıma olduğu gibi sevebileceğim birini çıkar diye, nasıl içten ettiysem artık eşimle tanıştık ;) Ve boşuna 4 yıl oyalanmışım , kendimi değersiz hissediyorum bana ilgi göster diye kavgalar etmişim . Eşimi tanıdığım andan itibaren bana özel bir kadın olduğumu hissettirdi, söylettirmedi. Diyeceğim o ki ; bitmiş şeylerle hala oyalansaydım hayatımın aşkıyla tanışamazdım

Kararımı verdim ve o andan itibaren hiç pişmanlık duymadım, özlemedim de ..
Benimde hatalarım oldu onunda suçu bi tarafa atamam ama bir şekilde ilişki miyadını doldurmuştu. Sonra da dua ettim Allah ım karşıma olduğu gibi sevebileceğim birini çıkar diye, nasıl içten ettiysem artık eşimle tanıştık :KK66: Ve boşuna 4 yıl oyalanmışım , kendimi değersiz hissediyorum bana ilgi göster diye kavgalar etmişim . Eşimi tanıdığım andan itibaren bana özel bir kadın olduğumu hissettirdi, söylettirmedi. Diyeceğim o ki ; bitmiş şeylerle hala oyalansaydım hayatımın aşkıyla tanışamazdım
Vay bee çok güzel yazmışsın bende cesaretlendim şimdi :) Allah bozmasın canımm inşallah benimde hakkımda hayırlısı olur

yaşadığın 4 yıl için ömrünü heba etme belki 50 yıl daha yaşayacaksın ve 50 yıl boyunca o 4 yılın ceremesini çekmek daha beter.

belki karşına sıfırdan biri çıkar ve heyecan dolu bir ilişki sonucu evlenirsin ;)

Vay bee çok güzel yazmışsın bende cesaretlendim şimdi :) Allah bozmasın canımm inşallah benimde hakkımda hayırlısı olur
Hayırlısı olsun, daha sevgiliyken alışkanlığa dönmüş bi ilişkiyi sürdürmenin bi manası yok bence. Gençsin daha bir çok insanla tanışacaksın

Back
X