• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık daha güçlüyüm..

Cerenimou

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
51
11
3
30
4 gün önce 5 aylık ilişkim bitti. Evet 5 ay uzun bi süre olmayabilir. Ama yasanmisliklar, güzel anılar, alışkanlıklar var. İnsan bazen birine değil 5 ay 5 günde bile alisabiliyor. Uzun zamandır tanıdığım biriydi, yaklaşık 8-9 aydir tanımaya çalışıyorduk. Şu 5 aydır da bi ilişki yaşıyorduk. Kırılgan ve hassas bi yapıya sahibim. Ondan sadece beni anlamasını istedim. Ama o sinirli halleri, 3-4 gün bitmeyen siniri, hiç Özür dilememesi, beni bitirdi artık. Bana yaşattığı güzel anıları inkar edemem. Ama tam anlamıyla mutlu muydum bilmiyorum. Hep kirildigimla kalırdım, gönül almayi bilmedi hiç. İlgi manyağı biri değildim. Ama ondan da bekledigim ilgiyi hic göremedim. Ne ozur ne gönül alma ne guzel bi söz. . Hiçbiri yoktu Kendisi de söylerdi zaten ağzından öyle güzel sözlerin çıkmadığını, belitirdi. Yani yapim bu, inan ben romantik olmayi beceremiyorum derdi. Neyse dedim kabul ettim olduğu gibi. Değiştirmeye çalışmadım. Ama bir süre sonra hep kaba tavırları, incelikten ve gönül almaktan yoksun sözleri, aksi halleri beni yavaş yavaş soguttu. Ve artık mutlu olabilecegime bi inancim kalmadı onunla. Bu ilişki zaten bitti ama ilk günki gibi değilim artık. Daha güçlü hissediyorum. Onun yokluğu evet acitti, ama olmasi gereken buydu. Mutsuz bir ilişki daha fazla sürmezdi zaten..

Son düzenleme:
8-9 ay tanımaya çalışmak için uzun bisüre.
5 ayda bişeyler yaşamak için çok kısa.
Üzülmek ise gereksiz.

Hayat üzülüp geçmişle yaşamak için çok ama çok kısa.
Önünüze bakın Tecrübe diyin.

Back
X