Artik dayanamiyorum anlaticam

Yuhh bu ne ciger yeyiksin ellaam umarım adam çıkınca bi kötülük çıkmaz...

sanane kardeşim?! kadınlığını mı bırakmışlar kadının? sen hayatında herşeyi çok mu mükemmel yapıyosun? çaresiz kalmış belliki kendini güvende hissetmiş belki illa herseyin kadına yakışması mı lazım?
Kimse dört dörtlük degil ayrica bn kndi fikrimi paylastim yorumlarda ayni seyi butun kadinlar demis ..

Kizlar sizden tepki alacagimi bile bile bu konuyu aciyorum artik cunku dayanamiyorum gercekten birine soylemezsem patlicam.
Ben evliyim ve eşim cezaevinde 1bucuk yıl olacak nerdeyse eşimle 1 yildir bosanmaya calisiyorum fakat surekli mahkeme uzadikca uzadi o bosanmak istemiyor. Cezaevine girmeden hemen once bana kredi cektirmisti ve bu parayla da uyusturucu almis kadinlarla yemiş gezmis eglenmis cezaevine ilk girdiginde bana 2 ay sonra cikicam demişti hala daha cikicam falan diyip duruyo mektuplar atiyor tehdit icerikli...
Bu 1bucuk yil arasinda ben biriyle tanistim ve birbirimizi cok sevdik gercekten hayatimda boyle birini bulamam diye düşünüyorum 2 cocugu var benim cocugum yok. Mahkeme aşamasında maddi manevi cok destek oldu ve gercekten psikolojim konusunda o olmasaydi ben ne yapardim bilemiyorum.Beraber yaşıyoruz cocuklara benden baska bakabilecek kimsesi yok şuanda, ikimiz birbirimize cok destek olduk.benim tek derdim kimseye bisey anlatamiyorum kim ne düşünürse düşünsün artik söyledim oh beee
Yargilamak isteyen yargilayabilir çünkü bende biliyorum dogru düzgün bir hayatim olmadığını

Ne biliyoruz o adamin evli olup ( resmi ya da gayri resmi) karisina kredi cektirip seninle yemedigini?

Bosanmadan yani resmi nikahiniz olmadan bunu ne kendinize ne çocuklarınıza yapmayın.

Mesele esini aldatman değil benim için nikahsiz yasaman. Yapma.

Bosanmadan yapma.

Cezaevinde olmasi bosanma sebebi olarak sayilir sanirim bitirin evliligi öyle yeni bir şeye baslayin.

Hanimlar ne olur nikahsiz yasamayin.. Ne maddi ne manevi hakkınız olmaz esiniz uzerinde...

Ne biliyoruz o adamin evli olup ( resmi ya da gayri resmi) karisina kredi cektirip seninle yemedigini?

Bosanmadan yani resmi nikahiniz olmadan bunu ne kendinize ne çocuklarınıza yapmayın.

Bosanmadan yapma.

Cezaevinde olmasi bosanma sebebi olarak sayilir sanirim bitirin evliligi öyle yeni bir şeye baslayin.

Hanimlar ne olur nikahsiz yasamayin..

Neden ?

Sizde elinizi vicdaniniza koyun lutfen yaptigi dogru mu birinden kurtulamamisken baska biri suan birlikte oldugu kisi neyin garantisini verebilrki adam cezaevinden ciksin konu sahibini atip gitmeyecegi garanti mi hata uzerine hata yapiyor suan suan o adamin yaninda hangi sifatla duruyorki yani hangi bagla..

Kadının kimsesi yok o çalıştırıldığı yerden bu şu an birlikte yaşadığı adam para vererek kurtarmış.
Zaten garanti filan vermiyor diğer mesajlarını okuduysanız öldürse de artık umrumda değil demiş kadın
öyle bir bezmiş.
Hangi bağla? Gönül bağı olabilir mi? Eşiyle nikah bağı vardı da ne oldu? Kadına etmediğini bırakmamış.
Bir kağıt parçası mıdır sadece birilerine bizi bağlayan.. Ha konu sahibine bizde dikkatli olmasını söyledik zaten.
Ama şu an en önemli şey kocası hapisten çıkana kadar bir çaresini bulmalı. Adam tehdit mektupları gönderiyormuş. Yani şimdi kadının düşüneceği en son şey 'bu adamla nikahsız yaşıyorum yarın bir gün ya
beni almazsa' diye düşünmesi olur.

Bosanmadan yapma.

Hanimlar ne olur nikahsiz yasamayin..
Nikahsiz yasamayin derken hemen yanlis anlasiliriz canim hemen dini boyut gelir akillara..herkesin hayati kendinedir ama ne olursa olsa nikahsiz yasamayin karsi tarafa karsi hicbir hak isteyemezsiniz birazda bu acidan bakin nikah oldugu zaman ayrildiginda nafaka tazminat her turlu haktan yararlaniyorsunuz..

Amaaaan hep adamlar mı aldatacak
Boşver kızım ya sen iyi olursan dünya mı düzelecek
Boşanma uzamış sen kafanda bitirmişsin zaten iş resmiyette bitmemiş sadece
Kendini bu nedenle yargılama da.. Şu hapistekine karşı bir önlem Alman lazım

Bosanmadan yapma.

Hanimlar ne olur nikahsiz yasamayin.. Ne maddi ne manevi hakkınız olmaz esiniz uzerinde...

Nikahlı yaşayınca ne oluyor adam dövmekten sövmekten aldatmaktan geri duruyor mu? Bu adam üstüne bir de bu kadını satmaya kalkışmış nikahın bu kerametini de gözden kaçırmayın.....dua edin de bu kadının o imzayla kazandığı hakları! adam! hapisten çıkınca geri istemesin!!!!

Bende çok abartılı bişey göremedim bence asıl adamın yaptıkları iğrenç karısını aldatıcak uyuşturucu içicek kadın napıcaktı onumu bekliycekti adam durduk yere aldatmış etmiş evliyken sonuçta bayan boşanma aşamasında aralarında bi ilişki kalmamış ben ihanet olarak göremedim herkes eleştirmeyi bilir ancak konu kadın olunca insanlar çok acımasız hiçkmse adamın aldattığını okumuyo heralde

Kızacak ne var bu konuda?
Kadın aylardr ayrılmaya çalışıyor, yani bitmis bir evlilik var aslında ortada. E diger adam da evli değil. Ve Kağıt üzerinde evli olsa bile aslında bekar bir kadınla bir iliskisi var.
Çocuklarına bakıcı olsun diye ilişkisi olsa bunu bu kadın da anlardı..

Sadece tek endisem hapishanedeki adam sizin ve diger adamn başına bela olma ihtimali..

Adam hak etmesine hak etmiş. Ama kendinize bunu yakıştırmasaydınız iyiydi. Bari boşanma davası açtıktan sonra mı tanıştınız flört ettiniz yoksa bu adamla tanışınca mı boşanma kararı aldınız?
Zaten bosanma davasi acmak istedim fakat disari cikmaya izin vermiyorlardi
Igrenc yerlerde calistirilmis olabilirim ama bende bir insanim ve zaten zorla calistirdigim halde neden evli kalayim ki

Kadının kimsesi yok o çalıştırıldığı yerden bu şu an birlikte yaşadığı adam para vererek kurtarmış.
Zaten garanti filan vermiyor diğer mesajlarını okuduysanız öldürse de artık umrumda değil demiş kadın
öyle bir bezmiş.
Hangi bağla? Gönül bağı olabilir mi? Eşiyle nikah bağı vardı da ne oldu? Kadına etmediğini bırakmamış.
Bir kağıt parçası mıdır sadece birilerine bizi bağlayan.. Ha konu sahibine bizde dikkatli olmasını söyledik zaten.
Ama şu an en önemli şey kocası hapisten çıkana kadar bir çaresini bulmalı. Adam tehdit mektupları gönderiyormuş. Yani şimdi kadının düşüneceği en son şey 'bu adamla nikahsız yaşıyorum yarın bir gün ya
beni almazsa' diye düşünmesi olur.
Kadin hakli olabilir ama benim anlatmak istedigim diger adamin aynisini yapmayacagini nerden biliyor o kadar herseyden yoksun bir toplum olmusuzki kimseye guvenecegimiz kalmamis

Sonra kadinlar neden olduruluyor...Neden gazetelerin bas sayfasinda... burda ki gibi sacma sapan dusunen insan toplulugu cok fazla oldugu icin malesef. apacik yazildigi halde hala alakasiz seyler yazan insanlarimiz gibi evinin perdesinin arkasindan cok cok matah on yargilariyla yorumlar yapip cigdem citleyip izledikleri kisir gunlerinde aa evli barkli kadin tuh pis yorumlari yuzunden bu kadar kadin buna benzemez neler yasiyor. ''evli kadin '' kuru bi imzamj kadini bu kadar bagimli yapan boyle bi serefsizle evli bi kadin olsa ne olur olmasa ne olur kime ne herkes ne kadarda mukemmel hayatlar yasiyor masallah. Konu sahibi tek tavsiyem kendi ayaklarinin ustunde durmaya bak ki yagmurdan kacarken doluya tutulma dedikleri gibi Allah yardimcin olsun umarim hersey hakkinda hayirlisi olur..

Back
X