Artik dayanamiyorum anlaticam

Vanilyalikahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
435
301
53
Kizlar sizden tepki alacagimi bile bile bu konuyu aciyorum artik cunku dayanamiyorum gercekten birine soylemezsem patlicam.
Ben evliyim ve eşim cezaevinde 1bucuk yıl olacak nerdeyse eşimle 1 yildir bosanmaya calisiyorum fakat surekli mahkeme uzadikca uzadi o bosanmak istemiyor. Cezaevine girmeden hemen once bana kredi cektirmisti ve bu parayla da uyusturucu almis kadinlarla yemiş gezmis eglenmis cezaevine ilk girdiginde bana 2 ay sonra cikicam demişti hala daha cikicam falan diyip duruyo mektuplar atiyor tehdit icerikli...
Bu 1bucuk yil arasinda ben biriyle tanistim ve birbirimizi cok sevdik gercekten hayatimda boyle birini bulamam diye düşünüyorum 2 cocugu var benim cocugum yok. Mahkeme aşamasında maddi manevi cok destek oldu ve gercekten psikolojim konusunda o olmasaydi ben ne yapardim bilemiyorum.Beraber yaşıyoruz cocuklara benden baska bakabilecek kimsesi yok şuanda, ikimiz birbirimize cok destek olduk.benim tek derdim kimseye bisey anlatamiyorum kim ne düşünürse düşünsün artik söyledim oh beee
Yargilamak isteyen yargilayabilir çünkü bende biliyorum dogru düzgün bir hayatim olmadığını

Kizlar sizden tepki alacagimi bile bile bu konuyu aciyorum artik cunku dayanamiyorum gercekten birine soylemezsem patlicam.
Ben evliyim ve eşim cezaevinde 1bucuk yıl olacak nerdeyse eşimle 1 yildir bosanmaya calisiyorum fakat surekli mahkeme uzadikca uzadi o bosanmak istemiyor. Cezaevine girmeden hemen once bana kredi cektirmisti ve bu parayla da uyusturucu almis kadinlarla yemiş gezmis eglenmis cezaevine ilk girdiginde bana 2 ay sonra cikicam demişti hala daha cikicam falan diyip duruyo mektuplar atiyor tehdit icerikli...
Bu 1bucuk yil arasinda ben biriyle tanistim ve birbirimizi cok sevdik gercekten hayatimda boyle birini bulamam diye düşünüyorum 2 cocugu var benim cocugum yok. Mahkeme aşamasında maddi manevi cok destek oldu ve gercekten psikolojim konusunda o olmasaydi ben ne yapardim bilemiyorum.Beraber yaşıyoruz cocuklara benden baska bakabilecek kimsesi yok şuanda, ikimiz birbirimize cok destek olduk.benim tek derdim kimseye bisey anlatamiyorum kim ne düşünürse düşünsün artik söyledim oh beee
Yargilamak isteyen yargilayabilir çünkü bende biliyorum dogru düzgün bir hayatim olmadığını

:olamaz:
hah kım ne dusunurse dusunsun anlattın rahatladın oh be oyle mı
gunah cıkardın yanı
ne tuhaf ne degısık bı ınsansın sen ya

Cezaevinden tehdit içerikli nasıl mektup gönderiyor o mektuplar incelenmiyor mu.
Doğru yolda değilsin tabiki seni bu kadar tehdit eden adam bunu duyarsa başka şeylere sebebiyet verebilir.
boşanmadan ortak bi hayata başlamasaydın keşke.şu yolu izle diyemeceğim benim aklım pek almadı

Yaptığınızın iyi bişey olduğunu söylemiyorum ama anlamaya çalışıyorum. Hayal kırıklığı mutsuzluk hayatında koca bi boşluk olmuş ve sende o boşluğu öyle doldurmuşsun. Tasvip etmiyorum ama sizi kötü de yargılamiyorum. Yapacağınız şey önce eşinizden ayrılmak sonra sevdiğiniz insanla ne istiyorsanız onu yaşamak. Rabbim yardımcınız olsun inşallah.

Ben konu sahibesine evlisin diye yüklenilnesini anlayamadım. Ne evliliği? Kadın boşanmak istiyorken adam kendir olmuş yapışmış. Ortada bir evlilik bir beraberlik yok. Konu sahibesinin başkasına aşık olması normal, anlaşılır bir durum. Hapisteki manyağın yola gelmesini bekleyip ömür mü tüketseydi?

Cok duzgunmus gercekten, evli kadinla yasamasindan belli :KK53:
Adam cocuklarina karin tokluguna bakacak kendisine de yatak arkadasligi yapacak birini bulmus, kocan cezavinďen cikinca aninda sutlar, basina bela almaz.
Sen de esine soylemede de ortada kalma bari, tencere kapak aynen hayatiniza devam edersiniz.

Back
X