Artik dayanamiyorum anlaticam

Sevgilinle imam nikahi yapmalisin kesinlikle. Nikahsiz olmaz:KK53:

Gecenlerde ayni konu vardi. Ama onun kocasi yurt disindaydi galiba.

Peki siz bir kez empati kurdunuz mu?

Ve bu filmi izledim diyen icin söylüyorum bir kabus olmasini film olmasini o kadar cok isterdim ki suan bende sizin gibi kahkahalarla gulmek isterdim...

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın
Bu Adam hapisten çıkınca karım beni aldattı diye size bir zarar vermesin, keşke boşanıp diğer adamla beraber yaşamaya başlasaydınız, öteki pisliğin zarar vermesinden korkarım

Ben sizi pek de suçlamıyorum.Bana göre yaptıklarınız anlaşılabilir.Koca uyuşturucudan içeride,üstelik çektiği parayı kadınlarla yemiş falan filan.Ortada bir evlilik yok,size duyulan bir saygı yok.
Ama kendi iyiliğiniz için yani eşinizin duyma ihtimaline karşılık dikkatli olun diyorum sadece.

Kizlar sizden tepki alacagimi bile bile bu konuyu aciyorum artik cunku dayanamiyorum gercekten birine soylemezsem patlicam.
Ben evliyim ve eşim cezaevinde 1bucuk yıl olacak nerdeyse eşimle 1 yildir bosanmaya calisiyorum fakat surekli mahkeme uzadikca uzadi o bosanmak istemiyor. Cezaevine girmeden hemen once bana kredi cektirmisti ve bu parayla da uyusturucu almis kadinlarla yemiş gezmis eglenmis cezaevine ilk girdiginde bana 2 ay sonra cikicam demişti hala daha cikicam falan diyip duruyo mektuplar atiyor tehdit icerikli...
Bu 1bucuk yil arasinda ben biriyle tanistim ve birbirimizi cok sevdik gercekten hayatimda boyle birini bulamam diye düşünüyorum 2 cocugu var benim cocugum yok. Mahkeme aşamasında maddi manevi cok destek oldu ve gercekten psikolojim konusunda o olmasaydi ben ne yapardim bilemiyorum.Beraber yaşıyoruz cocuklara benden baska bakabilecek kimsesi yok şuanda, ikimiz birbirimize cok destek olduk.benim tek derdim kimseye bisey anlatamiyorum kim ne düşünürse düşünsün artik söyledim oh beee
Yargilamak isteyen yargilayabilir çünkü bende biliyorum dogru düzgün bir hayatim olmadığını
O aldatti bnde aldattim ödeştik demissin yani :işsiz:

Peki siz bir kez empati kurdunuz mu?

Ve bu filmi izledim diyen icin söylüyorum bir kabus olmasini film olmasini o kadar cok isterdim ki suan bende sizin gibi kahkahalarla gulmek isterdim...
Ne yasadigini bilemem belki haklisindir canim ama yaptigin dogru bisey degil bak ayrilip o adamla yasasan eyvallah..birde su var o adamla hic bir bagin yok nasil bu kadar cok inanabildin kanabildin isin ihanet boyutunu da gectim ama bu kadar nasil inandin guvendin birinden kurtulamamisken ..yarin adam da evlenmek istemese senle o zaman ne yapcaksin..

ben sizi hiç suçlamadım kimseninde yaşadıklarından dolayı suçlamaya hakkı yok kim ne derse desin! sen boşanmaya çalış ve dikkat et cezaevinden çıktıktan sonra başınıza bela olmasın allah korusun böyle tipler çünkü kendileri çok düzgün bi bokmuş adammış gibi kadınlara zarar vermeye çalışırlar inşallah kazasız belasız kurtulursun böyle bi pislikten ömrün boyunca mutlu olursun:dua:

O aldatti bnde aldattim ödeştik demissin yani :işsiz:
arkadaşım okudun mu? uyuşturucu kullanmış karıkızla gezmiş üstüne kadını parayla çalıştırmaya kalkmış? neyden bahsediyosun sen ya belki gidicek kimsesi yok ailesi yok parası yok biraz düşünce nasıl insanlarsınız siz ya??

Ne yasadigini bilemem belki haklisindir canim ama yaptigin dogru bisey degil bak ayrilip o adamla yasasan eyvallah..birde su var o adamla hic bir bagin yok nasil bu kadar cok inanabildin kanabildin isin ihanet boyutunu da gectim ama bu kadar nasil inandin guvendin birinden kurtulamamisken ..yarin adam da evlenmek istemese senle o zaman ne yapcaksin..

evlenmesin ..
kadınlar evlenmeden duramıyorlar mı ?
illa evlenmesi mi lazım..

İyi de ortada ihanet yok ki. Konu sahibi zaten 1.5 senedir dava açmış boşanmak için adam işi yokuşa sürüp
boşanmayı reddediyormuş. Ha bunun sebebi de konu sahibine olan aşkı sevgisi değil kadını zorla kötü yerlerde
çalıştırıp parasını uyuşturucu ve diğer kadınlarla yiyormuş. Ne evliliği, ne ihaneti Allah aşkına.
Elinizi vicdanınıza koyun lütfen.
Sizde elinizi vicdaniniza koyun lutfen yaptigi dogru mu birinden kurtulamamisken baska biri suan birlikte oldugu kisi neyin garantisini verebilrki adam cezaevinden ciksin konu sahibini atip gitmeyecegi garanti mi hata uzerine hata yapiyor suan suan o adamin yaninda hangi sifatla duruyorki yani hangi bagla..

Adam hak etmesine hak etmiş. Ama kendinize bunu yakıştırmasaydınız iyiydi. Bari boşanma davası açtıktan sonra mı tanıştınız flört ettiniz yoksa bu adamla tanışınca mı boşanma kararı aldınız?

arkadaşım okudun mu? uyuşturucu kullanmış karıkızla gezmiş üstüne kadını parayla çalıştırmaya kalkmış? neyden bahsediyosun sen ya belki gidicek kimsesi yok ailesi yok parası yok biraz düşünce nasıl insanlarsınız siz ya??

Tamam ben onu yargilamiyorum bosansin bari òyle evli bi kadina yakismiyor bosanmadan bi baska bi erkekle yasamasi ...

Kizlar sizden tepki alacagimi bile bile bu konuyu aciyorum artik cunku dayanamiyorum gercekten birine soylemezsem patlicam.
Ben evliyim ve eşim cezaevinde 1bucuk yıl olacak nerdeyse eşimle 1 yildir bosanmaya calisiyorum fakat surekli mahkeme uzadikca uzadi o bosanmak istemiyor. Cezaevine girmeden hemen once bana kredi cektirmisti ve bu parayla da uyusturucu almis kadinlarla yemiş gezmis eglenmis cezaevine ilk girdiginde bana 2 ay sonra cikicam demişti hala daha cikicam falan diyip duruyo mektuplar atiyor tehdit icerikli...
Bu 1bucuk yil arasinda ben biriyle tanistim ve birbirimizi cok sevdik gercekten hayatimda boyle birini bulamam diye düşünüyorum 2 cocugu var benim cocugum yok. Mahkeme aşamasında maddi manevi cok destek oldu ve gercekten psikolojim konusunda o olmasaydi ben ne yapardim bilemiyorum.Beraber yaşıyoruz cocuklara benden baska bakabilecek kimsesi yok şuanda, ikimiz birbirimize cok destek olduk.benim tek derdim kimseye bisey anlatamiyorum kim ne düşünürse düşünsün artik söyledim oh beee
Yargilamak isteyen yargilayabilir çünkü bende biliyorum dogru düzgün bir hayatim olmadığını
Kinadiginiz sey basiniza gelmeden ölmezsiniz diye bir soz var ayrilip bunlari yapman mantikli olman belli ki esin seni rahatda birakmaz cikinca

Tamam ben onu yargilamiyorum bosansin bari òyle evli bi kadina yakismiyor bosanmadan bi baska bi erkekle yasamasi ...
sanane kardeşim?! kadınlığını mı bırakmışlar kadının? sen hayatında herşeyi çok mu mükemmel yapıyosun? çaresiz kalmış belliki kendini güvende hissetmiş belki illa herseyin kadına yakışması mı lazım?

Back
X