Artik dayanamiyorum anlaticam

Bazen sanki bunlar bir kabusmus ve ben uyanmisim gibi geliyo ineklerin yanina gittigimde
Hayatimda ben hic bilmezdim ya istedigim bir esyam olacagini bir evim olacağını çünkü bizim gibiler oralarda sadece isteyecegi şey kitlenebilen kapisi olan bir tuvalet
Can'ım seni nerde çalıştırıyordu bu eşin olacak pislik tahmin ettiğim yer mi allahım ne hayatlar var inş kurtulursun tatlım içim parçalandı gözümden yaş geldi ben çocuğum olsun diye Nasıl uğraşıyorum annenin biricik kızıyormuş git bir manyak yüZünden hayatın kararsın inş tez Zaman'da kurtulur yuvan olur kıyamam içim parçalandı inan

tek bir yerden sonra okumadım size ceza etinden tehdit içerikli mektup nasıl yazıyor cezaevine giren çıkan mektuplar okunmadan girmez okunmadan çıkmaz üstünde okundu yazar tehdit mektubunu görüpte hangi kişi okundu yazıp gönderebilir aklım almıyor buna cevap istiyorum

burası Türkiye kim okucak mektup felam

Anlatmak seni ferahlatip rahatlattiysa zaten soyleyecek bir şey yok zira yazarken bile durumun vehametini bilmiyorsan gormuyorsan yapacak bir şey yok sana...

cezaevinden okunmadan mektup cikmaz diyen arkadaslar :
-acik goruslerde yakini olan kisinin cebine mektup sIkistirsa o mektup OKUNMADAN cikar ve konu sahibine ulasir..Uzayda degil Turkiye`de yasiyoruz,bu durum cok normal.
evlisin,elin adamiyla yasiyorsun diyen arkadaslar :
-kafanizda evlilik sadece iki fotograftan ve imzadan olusan evlilik cuzdani mi? ozaman kadin evet evli ama evli oldugu adam kadincagiza yapmadigini birakmamis,bosanmiyor..yapsin konu sahibi,curusun mu bu kokusmusluk icinde?

azcik elinizi vicdaniniza koyarak yorum yapin ya..

Konu sahibi arkadasim,suan yasadigin yerde de hayatin tehlikede olabilir.Bence yengesi de olsa o rezil kocanin tanidiklariyla gorusme.
Allah yardimcin olsun

Anlatmak seni ferahlatip rahatlattiysa zaten soyleyecek bir şey yok zira yazarken bile durumun vehametini bilmiyorsan gormuyorsan yapacak bir şey yok sana...
Konuyu tam bilmiyorsunuz sanırım cezaevindeki Ada'm onu pavyona satmış borçlandırıp bu Ada'mda para verip çıkarmış Gitcek yeri yokmuş biz kendi penceremizden değil onun şartlarında duruma bakmalıyız

Kimseyi yaşadığı hayatla ve seçtiği tercihten ötürü yargilamam. Bunu kendi eşime bile yapmadım. Keşke bosanip bir hayat kursaydiniz.

Eşin seni aldatmis neler yapmış neler. Sen de ne yapsan haketmis valla

arkadaslar burası dert anlatma ıc dokme yerı degıl mı tamam yaptıgı dogru bısey degıl bende sıze katılıyorum ama her bu tarz sorunu olşan ınsana bu sekılde yaklasılırsa kımse burayada bıseyını yazamaz ınsanlar ne dıcek dıye dogru yada yanlıs boyle dusunuyorum cok agır yargılıyanlarınız oluyo sızınde basınıza gelebılırdı hayat bu dusmem der duser sasmam der sasarsınız daha uygun bı dılle uyarmak verken set bı uslup kullanmayalım bence kesınlıkle hak vermıyorum bende ama daha yumusak bı dılle desek mı kı acaba dıyorum :)

Yorumları fazla okumadan yazmıştım kusura bakmayın keşke konuyu yazarken anlatsaydınız da kimse de bu kadar ön yargılı davranmak zorunda kalmasaydı.
Yine de yaptığınızın dogru bisey oldugunu desteklemiyorum evet büyük bi boşluktaymışsınız ve kapılmışsınız. Ama bunun birde o adamın cezaevinden cıktıktan sonrası var? Yani bunu ben bile düşünüp, olucakları tahmin edebiliyosam.. Sizin daha iyi bilmeniz gerekir. Uyuşturucu kullanan, karım dediği namus bildiği insana bunlara yaşatan birinden çokta insancıl birsey bekleyemeyiz doğal olarak.

Madem tehdit ediliyorsunuz gidip sikayette bulunun. Anlatın olanı biteni. Belki daha emniyetli olursunuz, ya da boşanmanız daha kolaylaşır. Çözüm üretemicek kadar vahim bi durum :(

Sana yazık be güzelimm...
Allah yardımcın olsun diyelim diyecek söz bulamıyorum...
Ne desek boş.. Allah affetsin.

keşke boşanmayı bekleseydin.

karşındaki de düzgün biri olsa emin ol başkası ile nikahlı olan bi kadınla beraber yaşamazdı.

Kimse karşılıksız bir şey yapmaz oldu, o size yardım etmiş sizde onun çocuklarına bakıyorsunuz. Eşinizden boşansaydınız , belki dahada düzgün insanlar çıkabilirdi karşınıza. Benim aile, yaşantıma, bakış açıma ters bi durum ne desem bilemedim.

Konuyu tam bilmiyorsunuz sanırım cezaevindeki Ada'm onu pavyona satmış borçlandırıp bu Ada'mda para verip çıkarmış Gitcek yeri yokmuş biz kendi penceremizden değil onun şartlarında duruma bakmalıyız
Konunun tamamını asla hiç birzaman bilemeyiz zaten...yaşayan bilir ...Ancak hangi pencereden bakarsam bakayım evli bir kadın ve dost hayatı ....burda bir ahlaksizlik var Bosanir istediği gibi yasar ...Bu hapisteki adama saygı değil ;Kendine Saygının getirisi. ..yoksa doğru BIR ' dir o pencere bu pencere değişmez. ..

Resmi olarak boşanmadan resmen aldatıyorsun demek hee utanma dan gururla yazdın helal siz insan kocan içerden çıksa vursa sizi haklı olur sen epey kullanılmaya alışmışsın nikahsız olduğun adamın başınıda belaya sarıcan gibi

Konunun tamamını asla hiç birzaman bilemeyiz zaten...yaşayan bilir ...Ancak hangi pencereden bakarsam bakayım evli bir kadın ve dost hayatı ....burda bir ahlaksizlik var Bosanir istediği gibi yasar ...Bu hapisteki adama saygı değil ;Kendine Saygının getirisi. ..yoksa doğru BIR ' dir o pencere bu pencere değişmez. ..
Açıkcası pavyondaysam Nikah defterine imza attığım şahıs beni Oray'a borçlandırıp sattıysa benim kendime saygım orda çalışarak mı olacak kurtulmuş Ada'm para vermiş çıkarmış bu kızı tövbe gergin binlerce ayyaşın içinde kendine saygıdan bahsedilirsiniz ilk defa eşyam oldu diyor çıkar Ada'mın yanına gidilir sokakta mı kalsın ortada bir evlilik yok zaten hanımefendi

Back
X