Bir de eşiniz aleyhinizde delil toplarken siz ne yapıyosunuz şiddet gördüğünüzde gidip darp raporu almalısınız.Eşimle görücü usulü evlendik.5 ay nişanlı kaldık .sigara bile içmem derdi.evlrmdikten sonra bambaşka bi adam çıktı karşıma daha ilk haftamızda yatağı terk etti.hamileyken kapıları kitledi yatak odasının kapısının önünde yatırdı.sürekli sinirini tolere etmekten bıktım.saglıgım çok kötü degıl bi iş bulup çalışmak çocuğuma çok zor bakıyorum.boşanmak çare değil o kadar kurnaz ki kocam kendini cimcikler sen cimcikledin der.ses kayıtları yapar.her an aleyhime kullanacak deliller toplar.ailesinin önünde de her fısçrsatta yerin dibime sokar beni. Bu kadar anlattın sen sütten çıkmış ak kaşık musın diyeceksiniz hayır tabi ki bana vurduğunda s..r git dediğinde kendimi kaybediyorum ağzıma geleni sayıyorum terbiyeslz ahlaksız gibi :/ ve vurunca kendimi savunuyorum hatta vuruyorumda tabi kendisinin vurduğunun yanında kuştüyü:/ her anlamda gücüm yok aileminde durumu iyi değil napcam bilmiyorum.
Ses kayıdı yapsa bile kullanamaz mahkeme kabul etmez ses kayıdı suç eşin suçlu çıkar,ayrıya nafaka alırsın çocuğunun velayetini alırsın nafaka ödemez deme memurmuş eşin direk maaşından keserler senin hesabına geçer.Ayrıya darp raporuda alırsın.
Çok güzel bir noktaya ayak bastın sen_kolik oğlumda bana vurmaya başladı aptalsın sen diyor babasından duyduğu ne varsa söylüyor artık parmaklarıyla oynuyor soymaya çalışıyor araştırdığım kadarıyla psikolojik bu yaptığı . Eşimden korkuyorum evet niye mi çünkü o vurunca hakaret edince kimse bilmez ben yapınca hemen ses kayıtları deliller.. adam kurnazın sinsinin TEK'i.sramızda olanı ondan dinleseniz vay bu kadın neymiş dersiniz öyle güzel savunuyor ki kendini politikacılar haltetmiş.maddiyata gelince boşanınca yarısı da Benim kocamın yarım trilyonu var ama adına tapulu degıl hep abisine kardeşine koymuş malvarlığını.hadi boşandık diyelim benim çalışacak saglıgım yok. İleri derecede kansızlık , eklem iltihapları be kemik erimesi var bu genç yaşımda.egilip bir şeyi yerden kaldırdığımda dahi nefes nefese kalıyırym oğluma zor bakıyorum . Üstüne dayak yiyince dayanamadım buraya yazdım bi akıl verim lütfen
Iyi de canım sen herşeye olmaz diyosun zaten. Kac yasindasin?çalışan her kadın da çok sağlıklı değil ama mecburuzÇok güzel bir noktaya ayak bastın sen_kolik oğlumda bana vurmaya başladı aptalsın sen diyor babasından duyduğu ne varsa söylüyor artık parmaklarıyla oynuyor soymaya çalışıyor araştırdığım kadarıyla psikolojik bu yaptığı . Eşimden korkuyorum evet niye mi çünkü o vurunca hakaret edince kimse bilmez ben yapınca hemen ses kayıtları deliller.. adam kurnazın sinsinin TEK'i.sramızda olanı ondan dinleseniz vay bu kadın neymiş dersiniz öyle güzel savunuyor ki kendini politikacılar haltetmiş.maddiyata gelince boşanınca yarısı da Benim kocamın yarım trilyonu var ama adına tapulu degıl hep abisine kardeşine koymuş malvarlığını.hadi boşandık diyelim benim çalışacak saglıgım yok. İleri derecede kansızlık , eklem iltihapları be kemik erimesi var bu genç yaşımda.egilip bir şeyi yerden kaldırdığımda dahi nefes nefese kalıyırym oğluma zor bakıyorum . Üstüne dayak yiyince dayanamadım buraya yazdım bi akıl verim lütfen
Önce sağlığınızı düzeltin o halde hemen bugün doktora gidin ve değerlerinizi ölçtürüp uygun ilaçları alınÇok güzel bir noktaya ayak bastın sen_kolik oğlumda bana vurmaya başladı aptalsın sen diyor babasından duyduğu ne varsa söylüyor artık parmaklarıyla oynuyor soymaya çalışıyor araştırdığım kadarıyla psikolojik bu yaptığı . Eşimden korkuyorum evet niye mi çünkü o vurunca hakaret edince kimse bilmez ben yapınca hemen ses kayıtları deliller.. adam kurnazın sinsinin TEK'i.sramızda olanı ondan dinleseniz vay bu kadın neymiş dersiniz öyle güzel savunuyor ki kendini politikacılar haltetmiş.maddiyata gelince boşanınca yarısı da Benim kocamın yarım trilyonu var ama adına tapulu degıl hep abisine kardeşine koymuş malvarlığını.hadi boşandık diyelim benim çalışacak saglıgım yok. İleri derecede kansızlık , eklem iltihapları be kemik erimesi var bu genç yaşımda.egilip bir şeyi yerden kaldırdığımda dahi nefes nefese kalıyırym oğluma zor bakıyorum . Üstüne dayak yiyince dayanamadım buraya yazdım bi akıl verim lütfen
Sanırım yazdığımı görmediniz ses kayıtlarını delil olarak kullanamaz suç eşin suçlu çıkar,Nafakanıda alırsın maaşından kesilir,baro sana avukatta atar.Malları evlendikten sonra mı aldı eşiniz eğer evlenmeden önce alındıysa hak iddia edemiyorsun.
Kullanamaz gizli yapılıyor sonuçta ve suç şikayet edersiniz eşiniz suçlu çıkar.Banka hesapları falan incelenebilir tabi ama boşanmayı istiyorsanız baroya başvurun avukat atarlar.Evet görmedim . Mallar kendi üstünde degıl o yüzden hak iddia edemem maalesef . Ses kayıtları kullanılmıyor mu gerçekten?
Tedavi oluyor musunuz? Doktora gidiyorsunuzdur, gerekli ilaçlarla düzelmeyecek bir sağlık sorununuz yok. Profilinizde lisans mezunu yazıyor. Ne mezunusunuz?Çok güzel bir noktaya ayak bastın sen_kolik oğlumda bana vurmaya başladı aptalsın sen diyor babasından duyduğu ne varsa söylüyor artık parmaklarıyla oynuyor soymaya çalışıyor araştırdığım kadarıyla psikolojik bu yaptığı . Eşimden korkuyorum evet niye mi çünkü o vurunca hakaret edince kimse bilmez ben yapınca hemen ses kayıtları deliller.. adam kurnazın sinsinin TEK'i.sramızda olanı ondan dinleseniz vay bu kadın neymiş dersiniz öyle güzel savunuyor ki kendini politikacılar haltetmiş.maddiyata gelince boşanınca yarısı da Benim kocamın yarım trilyonu var ama adına tapulu degıl hep abisine kardeşine koymuş malvarlığını.hadi boşandık diyelim benim çalışacak saglıgım yok. İleri derecede kansızlık , eklem iltihapları be kemik erimesi var bu genç yaşımda.egilip bir şeyi yerden kaldırdığımda dahi nefes nefese kalıyırym oğluma zor bakıyorum . Üstüne dayak yiyince dayanamadım buraya yazdım bi akıl verim lütfen
Ne mezunusun bi soyle kardes belki yol gosterecezÇalışan arkadaşlar ne güzel yazmışlar . Emin olun çalışmayı ne kadar çok istediğimi bilemezsiniz hani her insanın içinde bi yara vardır ya Benim ki de bu! Ama 3 senede 30 sene yaşlandım.Konuşurken bilginiz yoksa dikkat edin lütfen.kemik değmesi diyorum.? 70-80 yaşlarında başlar ben daha 28 yasındayım. Hareketlerim kısıtlanıyor çok agrılarım oluyor.kansızlık migren eklem iltihabı o kadar kötüyüm kı
Kemik erimesi olacak o yanlış yazmışımÇalışan arkadaşlar ne güzel yazmışlar . Emin olun çalışmayı ne kadar çok istediğimi bilemezsiniz hani her insanın içinde bi yara vardır ya Benim ki de bu! Ama 3 senede 30 sene yaşlandım.Konuşurken bilginiz yoksa dikkat edin lütfen.kemik değmesi diyorum.? 70-80 yaşlarında başlar ben daha 28 yasındayım. Hareketlerim kısıtlanıyor çok agrılarım oluyor.kansızlık migren eklem iltihabı o kadar kötüyüm kı
Üniversite mezunuyum evetNe mezunusun bi soyle kardes belki yol gosterecez
Bizde de sihirli değnek yok ki canımÇalışan arkadaşlar ne güzel yazmışlar . Emin olun çalışmayı ne kadar çok istediğimi bilemezsiniz hani her insanın içinde bi yara vardır ya Benim ki de bu! Ama 3 senede 30 sene yaşlandım.Konuşurken bilginiz yoksa dikkat edin lütfen.kemik değmesi diyorum.? 70-80 yaşlarında başlar ben daha 28 yasındayım. Hareketlerim kısıtlanıyor çok agrılarım oluyor.kansızlık migren eklem iltihabı o kadar kötüyüm kı
Bolumunu lise mezuniyet alanini soyler misin yorulmuyacagin uygun bir is var elbet bulursun.Üniversite mezunuyum evet
Üniversite mezunuyum evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?