Artık dayanamıyorum!Kocam hayvanın önde gideni!

Bir de eşiniz aleyhinizde delil toplarken siz ne yapıyosunuz şiddet gördüğünüzde gidip darp raporu almalısınız.

Çok güzel bir noktaya ayak bastın sen_kolik oğlumda bana vurmaya başladı aptalsın sen diyor babasından duyduğu ne varsa söylüyor artık parmaklarıyla oynuyor soymaya çalışıyor araştırdığım kadarıyla psikolojik bu yaptığı . Eşimden korkuyorum evet niye mi çünkü o vurunca hakaret edince kimse bilmez ben yapınca hemen ses kayıtları deliller.. adam kurnazın sinsinin TEK'i.sramızda olanı ondan dinleseniz vay bu kadın neymiş dersiniz öyle güzel savunuyor ki kendini politikacılar haltetmiş.maddiyata gelince boşanınca yarısı da Benim kocamın yarım trilyonu var ama adına tapulu degıl hep abisine kardeşine koymuş malvarlığını.hadi boşandık diyelim benim çalışacak saglıgım yok. İleri derecede kansızlık , eklem iltihapları be kemik erimesi var bu genç yaşımda.egilip bir şeyi yerden kaldırdığımda dahi nefes nefese kalıyırym oğluma zor bakıyorum . Üstüne dayak yiyince dayanamadım buraya yazdım bi akıl verim lütfen

kadın sığınma evlerine yerlelebilirsin.
Çocuğunda o şekilde hareket etmesi ne acı verici.

Sanırım yazdığımı görmediniz ses kayıtlarını delil olarak kullanamaz suç eşin suçlu çıkar,Nafakanıda alırsın maaşından kesilir,baro sana avukatta atar.Malları evlendikten sonra mı aldı eşiniz eğer evlenmeden önce alındıysa hak iddia edemiyorsun.

kadın sığınma evlerine yerlelebilirsin.
Çocuğunda o şekilde hareket etmesi ne acı verici.

Iyi de canım sen herşeye olmaz diyosun zaten. Kac yasindasin?çalışan her kadın da çok sağlıklı değil ama mecburuz

Önce sağlığınızı düzeltin o halde hemen bugün doktora gidin ve değerlerinizi ölçtürüp uygun ilaçları alın
Çocuğunuzu da eğitin size vuramasın küfür edemesin bir zahmet 2 buçuk yaşındaki çocuk

Evet görmedim . Mallar kendi üstünde degıl o yüzden hak iddia edemem maalesef . Ses kayıtları kullanılmıyor mu gerçekten?

Canım bak sana şu kadarını söyleyeyim eşin babama benziyor. Adamda öfke kontrolü yok ruh sağlığı yerinde değil. Annemle senin farkın sen sesini çıkardığında için iş şiddete kadar gitmiş. Annem gikini çıkarmadı. Keşke bosansalar diyorum hala.cocuguna bunu yapma lütfen.bir çaresi bulunur. Hayatta tüm işler ağır değil sonuçta. Nerede yaşıyorsun çevremde iş imkanı ne durumda bilemiyorum. Bak yengem kızına böbreğini verdi 2 ay sonra ise girdi. Oturduğu yerde şişelerin kapağını takıyor

Allah yardımcınız olsun en çok yavruya üzüldüm
sağlığım bozuk demişsiniz neyiniz var? tedavisi zor bişey mi?
ne olursa olsun ailenize dönemez misiniz?

Evet görmedim . Mallar kendi üstünde degıl o yüzden hak iddia edemem maalesef . Ses kayıtları kullanılmıyor mu gerçekten?
Kullanamaz gizli yapılıyor sonuçta ve suç şikayet edersiniz eşiniz suçlu çıkar.Banka hesapları falan incelenebilir tabi ama boşanmayı istiyorsanız baroya başvurun avukat atarlar.

Tedavi oluyor musunuz? Doktora gidiyorsunuzdur, gerekli ilaçlarla düzelmeyecek bir sağlık sorununuz yok. Profilinizde lisans mezunu yazıyor. Ne mezunusunuz?

Çalışan arkadaşlar ne güzel yazmışlar . Emin olun çalışmayı ne kadar çok istediğimi bilemezsiniz hani her insanın içinde bi yara vardır ya Benim ki de bu! Ama 3 senede 30 sene yaşlandım.Konuşurken bilginiz yoksa dikkat edin lütfen.kemik değmesi diyorum.? 70-80 yaşlarında başlar ben daha 28 yasındayım. Hareketlerim kısıtlanıyor çok agrılarım oluyor.kansızlık migren eklem iltihabı o kadar kötüyüm kı

Ne mezunusun bi soyle kardes belki yol gosterecez

Kemik erimesi olacak o yanlış yazmışım

Bizde de sihirli değnek yok ki canım
Allah sabır versin sana ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…