Artık dayanamıyorum!Kocam hayvanın önde gideni!

Tedavi oluyor musunuz? Doktora gidiyorsunuzdur, gerekli ilaçlarla düzelmeyecek bir sağlık sorununuz yok. Profilinizde lisans mezunu yazıyor. Ne mezunusunuz?
Doktora gittim ilaçlar fayda etmedi çünkü kansızlık var onun için iyi beslenmek gerekiyor ama ben kendimle ilgilenemiyorum

Ç

Öyle bi iş bulsam yaparım ben sağlıklıyken kendimi paraladım iş bulup bi merhametsizin altında ezilmemek için ama olmadı çocuk doğurduktan sonra tüm sağlığımı kaybettim gören herkes çok üzülüyor bu halime ama elden birşey gelmiyor nasıl bir kaderim var Allahım

nasil dovus moduna giriorsunuz... hemde ikinizde...

Bak canim evlilik ve es ile Allah imtihan etmesin gercekten zor imtihanlardandir.eger bir koca karisinin hayatindan sagligindan cok sey goturuyor ve senin gibi isyan boyutuna getirmisse bosanmanin helal oldugunu da bilmeni isterim.sonucta bu beden de bize emanet dimi korumamiz gerekir..cocuk konusuna deginmek istemiyorum o apayri bir yara.boyle giderse esinin suanki halini 30 sene sonra cocugunda goreceksin.bir cocuk sevgi dolu bir evde buyumeli.

Son düzenleme:
Doktora gittim ilaçlar fayda etmedi çünkü kansızlık var onun için iyi beslenmek gerekiyor ama ben kendimle ilgilenemiyorum
Kızmışsınız bize ama biz sizin iyiliğiniz için çözüm bulmaya çalışıyoruz. Malesef eşinizi yola getirebilmek gibi bir şansımız yok, olsa zaten şimdiye kadar siz düzeltmiştiniz.
Tek yapabileceğiniz kendi ayağınızın üzerinde durmak öncelikle. O yüzden ısrarla eğitiminizi, sağlık durumunuzu soruyoruz.Nasıl beslenmeniz gerekiyorsa beslenmeye çalışın, ihmal etmeyin kendinizi önemli çünkü bu konu eve yiyecek alınıyordur heralde memur eşiniz sonuçta.
Masabaşında, muhasebe işlerini öğrenmeye çalışarak biyerden başlayabilirsiniz. Az maaşla başlasanız bile ilk etapta kendinize güveninizi kazanırsınız, kendinize güvendikçe sağlık olarak da daha iyi hissedeceksiniz bence, çünkü insan mutlu olmayınca ne yaşamdan zevk alıyor, ne sağlıklı hissediyor, o açıdan bakın.

Ancak ay esim bugun ev isine yardim etmedi..kv savundu yanimda..bi cicek almadi...yaptigim yemegi begenmedi vs.gibi basit konulardan elbet yuva yikilmaz..dayak hakaret ac birakma kadinin namusunu ifsa etme aldatma vs gibi sebepler var ve duzelmiyorsa bosanma gundeme gelmeli.

nasil dovus moduna giriorsunuz... hemde ikinizde...
Eşim sinir hastası öfke kontrol sorunu mu var attık ona ne deniyorsa onun sakin olduğu zaman hiç yoktur sürekli bağırır çay getir , konuşma lan senin ağzını burnunu kurarım (Recep İvedik gibi şirin olduğunu mu zannediyor acaba böyle yapanlar) yanı adamın normal hali böyle gülmeden yumruj gösterecek gözlerini kaşlarını çatıp kocaman açıp dişlerini sıkarak adam tüm gün böyle geziyo evde sürekli onu ben Tolere ediyorum senin sinirlerim mi bozuk geçicek sakin ol canım vs vs sonra yumuşuyor iki dk sonra haydii gene aynı :/ yıprandım

Ya öyle diyenlere ne gülümsüyorum hemde nasıl acı bi gülümseseme ile . O kadar isterdim ki ya bana çiçek almadı deyip nazlanmayı .. kadınlığımı unuttum o kadar acı ki bu duygu gönlüm hiç alınmadı mesela .. hani dedim ya yukarda. hakaret eder iki vurur gel elimi öp . Öpmek degıl mesele boyun eğmek değil adam deli napcam alttan almazsam oğlum var görüyor yok diyip diklenecem sonra başa saracaz hep aynı seyler ..

bosan.

Yok kızmadım da anlamaya çalışın üni mezunuyum daha yaşım 28 . Sizce evde oturup koca beklemek onun eline bakmak bana koymaz da kime koyar bu kadar? Kimin gururuna dokunur bu kadar? Saglıgım çok kötü İnan'ın biriyle oturup konuşacak halim yok beslenmeye bakıma ihtiyacım var ama ben oturup evliliğimi nasıl düzeltebilirim derdine düşüyorum oğlum var herşeyden önce o kadar ki rüyamda ölüyorum kurtulmuş gibi hissediyorum aklıma oğlum geliyor henüz gidemem deyip sıçrayarak uyanıyorum

aferin ya. çocuk 2,5 yaşında küfre başlamış. 30 yaşındaki halini düşünemiyorum. dayak ve hakaret yerken. çocuğun bundan etkilenirken kendinle gurur duyuyosundur heralde.

Siddet falan girdiyse isin icine bi an once kurtulmaya bak derim.

İşte ben de sağlığınızı bozan evliliğiniz olduğu için, önce sağlığınızın derdine düşün diyorum. Kocanızın kafa yapısı değişmeli ki o evlilik düzelsin, çok zor işte o da. Ya böyle katlanacaksınız, ya da yavaş yavaş kendinizi kurtarmaya bakacaksınız.
Aslında sadece kendinizi değil oğlunuzu da kurtarmış olacaksınız. Çünkü şimdiden küfür etmeye başlamış çocuk, devamlı şiddet içinde, babası annesine kötü davranan bir evde büyüyen çocuk ileride nasıl olacak? Ya o da babası gibi şiddet eğilimli, karısına zulüm eden bir erkek olacak ya da korkak, pısırık, psikolojik sorunları olan birisi olacak. Çünkü hiç sağlıklı bir ortamda yetişmiyor şuan. O yüzden asıl oğlunuz için evliliği kurtarma derdine değil de önce kendi sağlığınıza, sonra maddi gücünüze kavuşmaya çalışmalısınız.

Çok mu düşündünüz bunu yazmayı acaba? Ben senin evladın için böyle desem boşuna gider mi? Hani Düşünmüyorsun da düşündün diyelim üzüldün bu duruma böyle mi yazman gerekirdi ? Dikkat edin konuşmanıza ....!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…