- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Annesi neden kizdi ki aradiniz diye?
daha once erkek arkadasima ulasmak isteyenler olmus annesini erkekler falan aramis o durumdan cok rahatsiz olmuslar bende bunu bilmiyordum erkek kuzenime annesini arattim ben konusmak istemedim uygun olmaz diye kuzenim arayip sevgilimi telefona isteyince kadin cildirmis erkek arkadasimda buna cok kizdi zaten ayri gibiydik yavas yavas aramiz duzeliyorken bu olay oldu
sen onu bence annesini arayarak dahada kendinizden soğutuyorsunuz sesiz kalmayı deneyin seven insan zaten er yada geç dönmek isyecek onu çşok sevdiğinizden acınızzdan yapıyorsunuz anlıyorum ama kendinize hakkim olun sabırla bekleyin baktınız dönmüyo demekki istemiyor o zaman durumu kabullenın ve unutmaya çalışın
hiç onaylamıroum ortada bişey yokken ailerle olan bu işleri
yani hangi cesaretle arıyosunuz
annesi gözündeki profilinizi düşünsenize
neyse konumuz bu değil
canım çok sogumuz
bence zaman vermlsin. aramamalısın.. uzak durmalısın.. severse zaten döner:S
kendini özlettirmelisin
ırak oda azcık boşlugunu hissetsin
ona cok baglanmistim bir genc kiz olarak ilklerimi onda yasadim oda boyle oldugunu bildigi icin beni cok seviyodu ve cok deger veriyodu simdi sacma sebeplerden ne durumdayiz bunu kabullenmek cok zor
İste sen bu durumda ona muhtac olmadigini göstermelisn su anda senin k. bakma ama avucunda oldugunu bildigi icinde böyle davraniyor olabilir tek diyecegim uzak ve dik dur iste baska söylenecek birsey yok
haklisin canim ama duygularim mantigimdan on planda su durumda cok uzuluyorum
ona cok baglanmistim bir genc kiz olarak ilklerimi onda yasadim oda boyle oldugunu bildigi icin beni cok seviyodu ve cok deger veriyodu simdi sacma sebeplerden ne durumdayiz bunu kabullenmek cok zor
canim annesi bana sen erkek kuzenine aratsaydin ben kizmazdim oglumu bu konularda kisitlayan bir anne degilim senide taniyorum oglumun sana ne kadar deger verdgnide biliyorum ama israrci davranarak onu kendinden sogutmussun dedi bana
aynen bak kadına katılıyorum.
bırak çocuk özlesin seni azcık.
bırak hasret kalsın.
böyle anlamaz boşlugunu
erkekler her zaman güçlü kadınlara hayran kalmışlardır
bırakta ona güçlü olduğunu kanıtla
bıkmadan actıgın konuları okumaya çalıstım...ilkönce siz ne mezunusunuz profılde yüksek lisans yazıyor ama sankı siz liselı kız gıbı davranmıssınız hep.çabanızı anlarım ama yaptıgınız davranıslar çok cocukca gercekten kusura bakmayın....bır erkek bu kadar bunaltmaya gelır mı hıc asıır bunaltmıssınız o da dogal olarak bıkmıs yanı....ayrıca annesı ıle aranızda bu sekılde konusmaların gecmesı hiç ii olmamış...sevgılınız sizi sevıyor sızın dedııgnıze göre ama sizden bıktıgı ıcın mantıklı olarak sizden ayrılmayı tercıh edıyor...bilemicem valla işiniz zor gözukuyor...
bıkmadan actıgın konuları okumaya çalıstım...ilkönce siz ne mezunusunuz profılde yüksek lisans yazıyor ama sankı siz liselı kız gıbı davranmıssınız hep.çabanızı anlarım ama yaptıgınız davranıslar çok cocukca gercekten kusura bakmayın....bır erkek bu kadar bunaltmaya gelır mı hıc asıır bunaltmıssınız o da dogal olarak bıkmıs yanı....ayrıca annesı ıle aranızda bu sekılde konusmaların gecmesı hiç ii olmamış...sevgılınız sizi sevıyor sızın dedııgnıze göre ama sizden bıktıgı ıcın mantıklı olarak sizden ayrılmayı tercıh edıyor...bilemicem valla işiniz zor gözukuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?