Artık dayanamıyorum onsuz nefes bile alamıyorum

Aramak isteyen kimseyi dinlemez. Ama sen buna odaklanma hiç aramayacakmış gibi hayatına devam et işine gücüne bak o ararsa ne ala aramazsada kattıklarını düşünürsün biliyorum çok zor bende beceremiyorum ama böyle olması gerekiyo

cok zor onu bu kadar severken bunu kabullenmeye calismak

kaç yaşındasın sen ve ne kadr çıktınız

Son düzenleme:
canım benım daha oncekı konunu da okumustum .ama keske annesını hıc aramasaydın .anlıyorum senı sevgılıne ulasmak ıcın duygularınla hareket edıp aramak ıstedın ama ,bu durum senın ısını bıraz daha zorlastırmıs.daha oncekı konunda da belırtmıstım ,annesı bır baskasına arattıgın da bagırmıs bu sefer sen arayınca sakın konusmus;bız senı sevıyordum ama ogluma yaptıgın baskıların ve ısrarcılıgın yuzunden oglum senı artık ıstemıyor.ama bız senı senı sevıyorduk dıyerek bırazcık masumu oynamıs kadın.daha oncede belırtmıstım bunu sana ,kadın senın ısrarcı telefonlarından korkmus ve basına ıs acmadan tatlılıkla mevzu kapansın ıstemıs.nıtekım sen de aynı sonuca varıp annesıne guvenmedıgını belırtmıssın .sana sadece sunu soyleyebılrım kı ılıskınızde annesı su anda buyuk bır rol oynuyor .sevgılınız duygularıyla bas basa kalsa bıle hemen annesı engel olabılecektır ,cok ısrarcı baskıcı olmaz bu kızla dıyerek annesı oglunun aklını yıkıyordur buyuk ıhtımalle.annesıne keske bu kozu hıc vermeseydın .neyse olan olmus .su an bıraz sabret sessız ka hıc kımseye ulasmaya calısma .hersey yerıne bır otursun bakalım .eger cocuk senı bu zaman zarfın da aramaz ıse,sen o'na bır sekılde ulasırsın ama sakın annesınden ulasmaya kalkma.o'nun yuzune karsı konustugunda cok daha rahat hıssedeceksın zaten senın de amacın bu .annesınden ogrenmek degıl de o'ndan ogrenmek ıstıyorsun ,veya benım soyledıklerımı ne kadar dogru aksatıyor ogluna dıye merak edıyorsun .dedıgım gıbı bır muddet bekle .ses soluk cıkmadıgı zaman cocuga bır sekıl de ulasırsın

annesi normalde çok anlayışlı bir insan ama bu duruma kızdı bayağı bana telefonda eğer ısrarcı tavırların olmasaydı ben gelir Allah'ın emriyle isterdim seni kızım falan dedi

konularını hatırlıyorum..
Sıla yüzünden yaptığınız tartışma hala mı sürüyor??
yoksa kaçırdığım biryer mi var?

bilek kesme fılan acıkcası korkuttu benı erkek arkadasın.
Annesını araman hos olmamıs ama daha oncesınden gorusuyorsanız hata da sayılmaz
bence zorlama bır ılıskı ıcın ıkı tarafın ısteklı olması gerekır.
hayatının bıtmedıgını onsuz da mutlu olacagını sadece bıraz zamana ıhtıyacın oldugunu soylersem bana kızarmısın bılmem ama benım dusuncem bu
yalnız kalma cık gez dolas bır sure sonra alısacagını dusunuyorum sen nekadar kendını cekersen ben okadar duzelme ıhtımalının oldugunuda dusunuyorum aynı zamanda bırde su acıdan bak bugun barıstınız yarın kavga ettınız sana dıyor kı sen ıstedın kızım bana donmek benmı gel barısalım dedım
ılerısınıde dusunmelısın yavas yavas mantıgınıda dınlesen ıyı edersın
umarın en kısa surede atlatırsın bu durumu gercekten senın adına cok uzuldum

teşekkür ederim canım ben hala bir umut bekliyorum kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ama olmuyor dediklerini yapmaya çalışacağım çok sağol

kızlar dün gece beni bir özel numara aradı o olabilir diye düşünüyorum çünkü hattım yeni ve numaram az kişide var veee o beni görüştüğümüz son zamanlarda hep özel numaradan arardı:26: o olabilir mi ya off Allahım çağrıya yetişemedim ve sadece bir kere aradı lütfen o olsun ve birdaha arasın bana dua edin kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…