- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Katılıyorum yani son olay bardağa taşıran son damla gibi bişey olmuş ama umarım yanılırım, umarım geri döner canım.
Ü<ülme cnm 4 5 gün kısa bi süre 1 2 hafta bi bekle kafasını dinlesin sende sevdiğin işlerle uğraşş dağıt kafanı üzülme
Aramak isteyen kimseyi dinlemez. Ama sen buna odaklanma hiç aramayacakmış gibi hayatına devam et işine gücüne bak o ararsa ne ala aramazsada kattıklarını düşünürsün biliyorum çok zor bende beceremiyorum ama böyle olması gerekiyo
kaç yaşındasın sen ve ne kadr çıktınız
canım benım daha oncekı konunu da okumustum .ama keske annesını hıc aramasaydın .anlıyorum senı sevgılıne ulasmak ıcın duygularınla hareket edıp aramak ıstedın ama ,bu durum senın ısını bıraz daha zorlastırmıs.daha oncekı konunda da belırtmıstım ,annesı bır baskasına arattıgın da bagırmıs bu sefer sen arayınca sakın konusmus;bız senı sevıyordum ama ogluma yaptıgın baskıların ve ısrarcılıgın yuzunden oglum senı artık ıstemıyor.ama bız senı senı sevıyorduk dıyerek bırazcık masumu oynamıs kadın.daha oncede belırtmıstım bunu sana ,kadın senın ısrarcı telefonlarından korkmus ve basına ıs acmadan tatlılıkla mevzu kapansın ıstemıs.nıtekım sen de aynı sonuca varıp annesıne guvenmedıgını belırtmıssın .sana sadece sunu soyleyebılrım kı ılıskınızde annesı su anda buyuk bır rol oynuyor .sevgılınız duygularıyla bas basa kalsa bıle hemen annesı engel olabılecektır ,cok ısrarcı baskıcı olmaz bu kızla dıyerek annesı oglunun aklını yıkıyordur buyuk ıhtımalle.annesıne keske bu kozu hıc vermeseydın .neyse olan olmus .su an bıraz sabret sessız ka hıc kımseye ulasmaya calısma .hersey yerıne bır otursun bakalım .eger cocuk senı bu zaman zarfın da aramaz ıse,sen o'na bır sekılde ulasırsın ama sakın annesınden ulasmaya kalkma.o'nun yuzune karsı konustugunda cok daha rahat hıssedeceksın zaten senın de amacın bu .annesınden ogrenmek degıl de o'ndan ogrenmek ıstıyorsun ,veya benım soyledıklerımı ne kadar dogru aksatıyor ogluna dıye merak edıyorsun .dedıgım gıbı bır muddet bekle .ses soluk cıkmadıgı zaman cocuga bır sekıl de ulasırsın
konularını hatırlıyorum..
Sıla yüzünden yaptığınız tartışma hala mı sürüyor??
yoksa kaçırdığım biryer mi var?
Merhaba kızlar önceki konularımda erkek arkadaşıma ulaşmak için annesini aradığımı falan anlatmıştım aradan beş gün geçti hala ses seda yok ondan 5 gündür ne yediğimden tat alıyorum ne içtiğimden hayat zindan gibi resimlerine bakıp ağlıyorum buna dayanmak çok zor geliyor benden bu kadar çabuk mu vazgeçti çok tartışıyoruz çok ısrarcısın diyerek zaten ilişkimizi istemediğini vurguluyordu ama meselenin içine anneside girince imkansıza mı dönüştü şimdibeni o kadar seven birisi ben küstüm diye bileğini kesen birisi benden önce hayatına ayda bir kız giren fakat son 2 senedir ayrılıklarımız olmasına rağmen hiçbir kızla alakası olmayan beni kız arkadaşlarımla bile paylaşamayacak kadar seven elimi tutup anlımdan öpüp sen benim diğer yarımsın diyen bir erkek nasıl böyle olur buna inanamıyorum anılarımız hatırlarımız gözümün önünden gitmiyor her an ağlamak istiyorum yalnız kaldığım dakika ağlamaya başlıyorum kızlar çok bunalıyorum onsuz hayat benim için bitmiş gibi hayatım boyunca böyle olmamıştım çok pişmanım annesini aradığım ve arattığım i,çin
sizce tekrar arar mı beni oluru var mı gerçekten çok sevdi beni işin en kötü kısmı annesi çok kızmıştı bana o artık aramaz zaten dedisuçum ona ulaşmak istemek mi oldu tamam hatamı kabul ediyorum çok üzerine gittim ama ben bu kadarını haketmedim tekrar dönmesini çok istiyorum ve bekliyorum ben onu çok seviyorum
bilek kesme fılan acıkcası korkuttu benı erkek arkadasın.
Annesını araman hos olmamıs ama daha oncesınden gorusuyorsanız hata da sayılmaz
bence zorlama bır ılıskı ıcın ıkı tarafın ısteklı olması gerekır.
hayatının bıtmedıgını onsuz da mutlu olacagını sadece bıraz zamana ıhtıyacın oldugunu soylersem bana kızarmısın bılmemama benım dusuncem bu
yalnız kalma cık gez dolas bır sure sonra alısacagını dusunuyorum sen nekadar kendını cekersen ben okadar duzelme ıhtımalının oldugunuda dusunuyorum aynı zamanda bırde su acıdan bak bugun barıstınız yarın kavga ettınız sana dıyor kı sen ıstedın kızım bana donmek benmı gel barısalım dedım
ılerısınıde dusunmelısınyavas yavas mantıgınıda dınlesen ıyı edersın
umarın en kısa surede atlatırsın bu durumu gercekten senın adına cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?