• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanamıyorum!

Çok geçmiş olsun. Geçmişteki kendinize lütfen yüklenmeyin. Biz insanız, beşeriz şaşarız. Geçmişte yanılmış olabilirsiniz. Bende yanıldım. Eski halimi affettim. Yaptıklarımı ve yapmadıklarımı da affettim. Dersler çıkardım yoluma devam ediyorum. Hepimiz günün sonunda sevgi arıyoruz. Biri bizi sevdiğini söyleyince de inanıyoruz daha doğrusu inanmak istiyoruz. Lütfen kendinize çok yüklemeyin. Dersinizi alın devam edin. Hayattaki en büyük kazanım bence farkındalık kazanmak. Ben ne yapmalıydım bundan sonra ne yapabilirim demek.

Benim boşanma nedenime gelirsek, eski eşimle 3 yıllık evliydik çocuk yoktu. Bir gün eski eşimin beni kadınlarla aldattığını yakaladım. Onlarla boşanmayı planlamaya başlamış, onlara paralar göndermiş, beni saatlerce kötülemiş. Beni sevmiyormuş, benden tiksiniyormuş, ben gelince uyuma numarası yapıyormuş, bilerek çocuk yapmamış. Daha neler neler. Benim aldatıldığımı bildiğimi keşfedince de bana ağır iftiralar atarak çekişmeli dava başlattı. Suçunu örtmek için kadınlık yapmamışım, paralarını yemişim, çalmışım ailesinin evinde oturuyorduk onları tehdit edip evi üstüme istemişim neler neler. Evin maddi yükünün yüzde doksanı bendeydi ona rağmen paragöz, asalak dediler, sinir krizleri geçirdim. İlk 6 ay çok kötüydü. Cehenneme gittim geldim. Eşim aldatmış yetmemiş bir de beni dolandırıcı, katil, hırsız diye dilekçelere yazıp dava açtı. Bende elimdeki kadınlarla olan tüm kanıtları sundum. Çekişmeli süreçteyim. Benim dava yıllarca sürecek. Ama kendime yemin ettim haklarımı öleceğimi bilsem bile ona bırakmayacağım. Çünkü bunu kendi istedi. Sonuna kadar hakkımı arayacağım. Bu arada yaş 38. Onun yüzünden anne de olamadım. Bu saatten sonra da yaş bitti. O yüzden kaybedecek bir şeyim yok. Bundan sonrasını o düşünsün. Benim yıllarımı aldı, bunun bedelini ödeyecek.

Bu kadar boşanma konularına yazmam bu yüzden. Ben cehennemden geçtim. Buradaki tüm boşanmadaki herkese yardım için yazıyorum.

Bu arada hazırlıklı olun. Erkekler ayrılırken merhamet asla etmezler. Çok çirkinleşirler çok acımasız olurlar. O yüzden elinizde ne kanıt var ise kullanın. Çünkü eşiniz yalan yanlış iftiralar atabilir. Hazırlıklı olmanız lazım. Dava süreci başladıktan sonra erkekler duygusuz bir varlığa dönüşüyor. O yüzden sizinde öyle olmanız lazım. Ve iyi bir avukat bulmanız gerek. Sakin avukat tutmamazlik yapmayın. Çekişmeli davalar avukatsız olmaz. Soracağınız bir şey olursa lütfen yazın. Bu arada ortak mal mülk varsa başkasının üzerine geçirebilir. Başkasının üzerine mal devrederse 1 yılınız var. 1 yıldan sonra tapu iptal davası açamazsınız. O yüzden ya devretmesin diye tedbir konulacak ya da devirden sonra 1 yıl geçmeden tapu iptal davası açmalısınız.

Avukat değilim ama boşanma hukuku ile ilgili çok şey biliyorum. Bu arada altınlarınız için ziynet davası açabilirsiniz. Düğünde takılan altin formundaki kadına özgü tüm takılar hangi tarafın takmış olduğuna bakmaksızın sizin. Onları da alın.sizin hakkınız çünkü. Anlaşmalı dava olacaksa da iyi bir protokol hazirlatın. Nafaka isteyin ayrıca çocukların eğitim masraflarını da karşılamalı.
Çok teşekkür ederim yine çok güzel bilgilendirici bir şekilde yazmışsınız bu sitedeki kadınlara hayranım siz de öyle ne kadar güzel kendinizi gelistirmissiniz yazım dilinizden belli eski eşiniz olacak geride ne desem bilemedim meymenetsiz işte eşinin değerini bilememiş bir tip
Evet çok farkındayım bu arada ne kadar acımasız olduğunu biliyorum o aşamaya gelmeden belli etti ki zaten oyleydi hep benim gözüm kapalıymis bakmayın ben göremedim avukatım çok şükür sağlam kuzenim avukatım olacak dişlerini sökmek için bekliyor desem ama çok iğrenç çok karaktersiz davranıyor dayanamıyorum bazen iş arıyorum deli gibi henüz bulamadım evden gitmiyor şöyle bir havası var para bende sende essek gibi hizmet edeceksin bana
Bu bir haftadır çok tükendim artık hayatımı elime alıp bir an önce bu saçma durumun içinden cikmak istiyorum o eski neşeli halimi ışığımi arıyorum.Siz de lütfen çok yipratmayin kendinizi biliyorum çok zor ama ben de iki çocuklu anne olarak yazayım evladimin bu hallerini görmek kahrediyo beni kendi yikamadigi için evlatlarima döndürüyor işi bu seviyede bir şerefsiz
Kızım 12 yaşında artık 7.sinif arkadaşları dersaneye gidiyor neler neler aliyorr istiyorlar ki tam ergenlik zamanı ve benim çocuğuma en basit bir test kitabi ya aklima geldikçe deliriyorum yalvarmak zorunda kalsin diye bekliyor böyle bir baba sectigim için bana da lanet olsun gerçekten çok çökertti beni
İşte bir de böyle adamlardan cocukgunuz olduğunda bunları yaşamak ta var böyle ciğerim sizliyo anlatamam umarım siz de bu heriften kurtulursunz yolunuz çiçekler açar çok sever.cok sevilirsiniz ve haklarınizdan vazgecmemeniz çok güzel alicaksiniz bütün haklarınizi kalpten diliyorum bunu 💓

Babası herşeyi karşılayacağını söylüyor babası düşkün herşey yapar ondan şüphem yok sadece bana yapmaz
Ayrilirken çocuğun resimlerini atarsın diyen baba musveddesi resmini atınca engelledi kısaca bakmazlar hepsi laf ,talep et

Sinir oldum eşinize.Bakmak icin eldiven istiyor yoksa da bakmam diyor.Siz eşisiniz,size bunu yapıyorsa adamda ne sevgi var ,ne ilgi.

Eski eşinize dank etmez. Çünkü sizi sevmiyor.
Birini sevmiyorsanız onu özlemezsiniz. Hayatınızda istemezsiniz. Bir şeyler dank etmez.

Bende eski eşimin beni evlenirken sevdiğini sandım. Çok emindim ama beni sevmiyormuş, hepsi numaraymış. Yıllarca eski eşim beni kandırmış. Eski eşimin beni sevmediğini artık kabul ettim. Ben eski eşimi çok ama çok sevdim, ona çok aşıktım. Eski eşimin bana yaptığı kalleşliklere, kötülüklere, aldatmalara rağmen ona olan duygularımın küllenmesi çok vaktimi aldı. 1 yıl boyunca eski eşime olan tüm iyi duygularım bitsin diye çok uğraştım. Kendimi çok zorladım.

Bu hayatta sizi istemeyen birini istememeyi öğrenmeniz lazım. Zor da olsa sizi istemiyorsa siz de ondan vazgeçeceksiniz. Başka yolu yok. Bunu duymak çok acı farkındayım ama bu sınavı vermeniz lazım. Emin olun güçleneceksiniz. Bir adamın size bakarken gözlerinin içi parlamıyorsa o ilişkiden asla olmaz. O yüzden bırakın, eski eşiniz pişman olmasın bırakın, eski eşiniz gelmesin.

Erkekler sadece sizden iyisini bulamadığında veya sizden daha iyisini bulduğunu sanıp o kişi sizden iyi çıkmadığında pişman olur. O da gerçek bir pişmanlık değildir. O yüzden gerçekten pişman olan ya sıcağı sıcağına size gelirdi ya da size bu yanlışları yapmazdı.

Ağlayın,yas tutun, acınızı yaşayın ama eski eşinizin kapısına gitmeyin.
Vazgeçeceksiniz, ne kadar zor olsa da vazgeçeceksiniz. Sizde, benim gibi başka kadınlar gibi sizi istemeyen birinden vazgeçeceksiniz. Gerçekten başka yolu yok.
Sevilmemeyle nasıl başa çıkabiliyor sunuz ? Telefonda bı hoca ile konuşuyordu talak hakkında beni sevmediğini söyledi aslında mantikliydi sevmeyen bir insan bunca kötülüğü eziyeti yapardı sevmeyene en ufak sey batardi o zaman diyosun neden evlendin onurumla şerefimle oynadın
Kabul edemiyorum sevmemeyide beceremiyorum yazmıyorum ufacık yedi aylık bebeğini görmek istememesi içini acitiyor boşandık tebliğde geldi itiraz süreci kaldı oda geçince kesinlesecek hep hevesi vardi başkasıyla evlenicem daha iyi adam olucam başkasıyla evlenicem mutlu olucam mutsuzluğun sen ve çocuk diyordu asamiyorum ilaç kullanmam emziriyorum

Şuan yazdıklarınızı okurken ağlıyorum evet tamda bu haldeyim.. ama artık gurursuzluk yapamam mahkemede hemen boşancam asla boşanmama gibi bi durum yaratamam. Ama çok zorlanıyorum kabullenemiyorum o evde nasıl kalıyor benim dzğenim eşyalarım hiç mi üzülmüyor onca anılarımız vardı hayallerimiz vardı nasıl vazgeçti benden aklım almıyor içim acıyor çok zorlanıyorum
Erkekler böyle, duygusuz mallar hepsi. Bizdeki ince düşünce onlarda yok. Hepsi de aynı ş.r.fsizler. İlahi adalete devrettim ben.

Erkekler böyle, duygusuz mallar hepsi. Bizdeki ince düşünce onlarda yok. Hepsi de aynı ş.r.fsizler. İlahi adalete devrettim ben.
Evet Allah cezaısnı vrrsin bende göreyim mutlu olamasın beni bu hallere getirdi sebepsiz yere inşallah kendi daha beter olur ben iyi oluym o çok kötü olsun inşallah

Bugün iş yerinde iki kişi konuşuyo masalar yakın olduğu icin duyyorum.Adamın yeni çocugu oldu ordan konusmaya basladilar.kadina diyoki ablama para göndercem su kadar altin alsin .birini eşime söylüyecem digerleri ablamda dursun soylemiyecem.kadinda dediki neden olsun abla dünyanin bin turlu hali var yarin basimiza ne gelcegi belli mi olur hem oda benden gizliyo bazi seyleri.Şok oldum bende işe basladigin ilk aydan itibaren maasinin tamamini eşine gondermis biriyim her ay senelerdir.ayni gun hemde ayni saatler icinde:)) aklima bigun bile su durumda olacagim gelmeden hesap kitap yapmadim.ne oldu adam simdi benim maasimla birikim yapti ev aldi bende destek oldum.beni tehdit ediyo evden attiracam seni diye.cocugunu goruyo herhafta hicbirsekilde destegi yok.okul ihtiyaclari servisi vs.cocuk bana dediki anne bu hafta oyun alani icin sen verirmisin parayi:)) evden kiyafet koyyuyorum adam iki takim kiyafet alip evine koyamiyor ustu kirli bi sekilde geliyor yirtilmis bazen.yani demem oki kimseye guvenme bakar eder diye.sorsan benimkide cok duskun cocuguna ki evet oyleydi 6 yasina kadar kucaginda uyuttu sallayarak derdimki kollarim agrimiyo mu düşün.şimdi sadece goruyo baska hicbir sekilde destegi yok.anlasmali bosanmada nafaka istemedigimi bile kabul etti.evden cikmami istedi.Hoş cocuguda gormesi mahkemede bakin boyle babayim demek icin diyede dusunmuyo degilim.yoksa insan bi kere sorar bi eksigi varmi diye.durumuda iyi bu arada.iyi düşün sonradan pisman olma keske nafaka alsaydim en azindan yarin okula baslayinca ihtiyaclari olcak.simdi devlet okullari bile hergun yeni bisey icin para istiyor.hakim sorar zaten nafaka konusunu eger hepsi soruyosa orda belirt o an icin istemedim ama sonra cocugumun okula basliyacak vs diye dusununce istiyorum de.

Bugün iş yerinde iki kişi konuşuyo masalar yakın olduğu icin duyyorum.Adamın yeni çocugu oldu ordan konusmaya basladilar.kadina diyoki ablama para göndercem su kadar altin alsin .birini eşime söylüyecem digerleri ablamda dursun soylemiyecem.kadinda dediki neden olsun abla dünyanin bin turlu hali var yarin basimiza ne gelcegi belli mi olur hem oda benden gizliyo bazi seyleri.Şok oldum bende işe basladigin ilk aydan itibaren maasinin tamamini eşine gondermis biriyim her ay senelerdir.ayni gun hemde ayni saatler icinde:)) aklima bigun bile su durumda olacagim gelmeden hesap kitap yapmadim.ne oldu adam simdi benim maasimla birikim yapti ev aldi bende destek oldum.beni tehdit ediyo evden attiracam seni diye.cocugunu goruyo herhafta hicbirsekilde destegi yok.okul ihtiyaclari servisi vs.cocuk bana dediki anne bu hafta oyun alani icin sen verirmisin parayi:)) evden kiyafet koyyuyorum adam iki takim kiyafet alip evine koyamiyor ustu kirli bi sekilde geliyor yirtilmis bazen.yani demem oki kimseye guvenme bakar eder diye.sorsan benimkide cok duskun cocuguna ki evet oyleydi 6 yasina kadar kucaginda uyuttu sallayarak derdimki kollarim agrimiyo mu düşün.şimdi sadece goruyo baska hicbir sekilde destegi yok.anlasmali bosanmada nafaka istemedigimi bile kabul etti.evden cikmami istedi.Hoş cocuguda gormesi mahkemede bakin boyle babayim demek icin diyede dusunmuyo degilim.yoksa insan bi kere sorar bi eksigi varmi diye.durumuda iyi bu arada.iyi düşün sonradan pisman olma keske nafaka alsaydim en azindan yarin okula baslayinca ihtiyaclari olcak.simdi devlet okullari bile hergun yeni bisey icin para istiyor.hakim sorar zaten nafaka konusunu eger hepsi soruyosa orda belirt o an icin istemedim ama sonra cocugumun okula basliyacak vs diye dusununce istiyorum de.
Offf ne zorluklar yaşamışsınız allahım yardım etsin inşallah evet mahkeme de söylicem 16sında nafakayı söylicem orda ekleme yapılıyormuş sanırım

Back
X