Artık dayanamıyorum!

Ya madem açıkça ben boşanmak istemıyorum bıraraya gelelim tekrar de biz ikna edemedik belki o ikna eder seni
Adama yazdiginda adam bana yazma artik, istemiyorum, taciz ediyorsun beni dedigi icin adama da yazamiyor ki.
Adam nasil ayrilmak istiyorsa hem dövüyor sövüyor hem taciz etme diyor ustune.

Ya niye vazgeçiyorsun yazmak çok mu zor, zor durumda birine yardım etmiş oluyorsun
Yazmak zor evet. Biz de sizin gibi kafamızı dağıtacak, günün yorgunluğunu atacak şeyler okumak ya da yazmak istiyoruz.
Şimdi ben neden günlerce ve günlerce ve günlerce derdini dinleyip kendimce akıl verdiğim kadının 'ıy ımı çık sıvıyırım" demesine katlanayım.
Sizin kendinize saygınız yok, buradakilerden fazlasını beklemeyin o yüzden.

Adaya bir bir veda ediyoruz
Cidden sinirlerim geriliyor. Konusuyla alakalı da yazmıyorum artık. Millet kendini paraladı kendine gel, kendini sev bilmem ne diye. Hala ıy ımı ılkım ı bınım. Gerçekten bize de günah yani.

Boşanınca biraz daha rahatlayacağını düşünüyorum çünkü o zaman dank edecek sana. Sen şu an bittiğini kabullenmediğin için zor geliyor ama kafanda her şey netleşince daha iyi olacaksın
Evet annemde öyle söylüyor suan evli gibiyim rahat hareket edemiyorum aklımda hep o

Ya öyle mi diyorum ben sayenizde bak ne arıyorum ne yazıyorum ay olcak nerdeyse

Ya öyle mi diyorum ben sayenizde bak ne arıyorum ne yazıyorum ay olcak nerdeyse
Gözünüzü seveyim ne olur. Ben konuya yazmadım. Başka bir üyenin mesajını alıntıladım. Cidden benim söyleyecek bir şeyim yok.

Kaygılı bağlanmışsınızdır.Kaygılı bağlananların yapması gerekenlerle ilgili videoları izleyin.Kendinizi iyileştirin.Acınız zamanla hafifleyecek şuan acı çekmeniz çok normal.Kendinizi olumlu anılarda kaybolmuş hissettiğinizde olumsuz özelliklerini hatırlayın neden boşanıyorsunuz tekrarlayın kendinize

Bugün çocuğu görmek için annemi aradı alcam biraz anne dedi annemde tamam dedi geldi aldı çocuk çok ağlamış geri getirdi biraz üzülmüşnğdğr acaba dank etmişmidir birazda olsa
Eski eşinize dank etmez. Çünkü sizi sevmiyor.
Birini sevmiyorsanız onu özlemezsiniz. Hayatınızda istemezsiniz. Bir şeyler dank etmez.

Bende eski eşimin beni evlenirken sevdiğini sandım. Çok emindim ama beni sevmiyormuş, hepsi numaraymış. Yıllarca eski eşim beni kandırmış. Eski eşimin beni sevmediğini artık kabul ettim. Ben eski eşimi çok ama çok sevdim, ona çok aşıktım. Eski eşimin bana yaptığı kalleşliklere, kötülüklere, aldatmalara rağmen ona olan duygularımın küllenmesi çok vaktimi aldı. 1 yıl boyunca eski eşime olan tüm iyi duygularım bitsin diye çok uğraştım. Kendimi çok zorladım.

Bu hayatta sizi istemeyen birini istememeyi öğrenmeniz lazım. Zor da olsa sizi istemiyorsa siz de ondan vazgeçeceksiniz. Başka yolu yok. Bunu duymak çok acı farkındayım ama bu sınavı vermeniz lazım. Emin olun güçleneceksiniz. Bir adamın size bakarken gözlerinin içi parlamıyorsa o ilişkiden asla olmaz. O yüzden bırakın, eski eşiniz pişman olmasın bırakın, eski eşiniz gelmesin.

Erkekler sadece sizden iyisini bulamadığında veya sizden daha iyisini bulduğunu sanıp o kişi sizden iyi çıkmadığında pişman olur. O da gerçek bir pişmanlık değildir. O yüzden gerçekten pişman olan ya sıcağı sıcağına size gelirdi ya da size bu yanlışları yapmazdı.

Ağlayın,yas tutun, acınızı yaşayın ama eski eşinizin kapısına gitmeyin.
Vazgeçeceksiniz, ne kadar zor olsa da vazgeçeceksiniz. Sizde, benim gibi başka kadınlar gibi sizi istemeyen birinden vazgeçeceksiniz. Gerçekten başka yolu yok.

Son düzenleme:
Sizin yorumlarinizi görüyorum hele bu konuya uzun çok anlaşılır bir şekilde yazmışsınız emeğinize sağlık ama konu sahibinden bı yol olmaz ben bu konuyu gördükçe deli oluyorum ailesi var elinde olan nimetin farkında asla değil saçma sapan kendisine hakaret eden şiddet gösteren bir herifin yasini tutmaya devam ediyor cocukmus aileymis bak o adam bugün gel dese koşa koşa gider.
Ben de bosanma aşamasına çok yakınım iş arıyorum deli gibi bulduğum an acicam o kadar bunaldım ailem yok yapayalnızim yaşıyorlar ama yoklar çok şükür destek olan kendi sectigim ailem dediğim dostlarim var ama zor mu çok çok zor iki evladım var nerden tutarım nasıl yaparimi düşünmekten 6:aydır aynalara bakıamiyorum ama yine de tutmaya çalışıyorum bı yerden böyle kendi değerini bilmeyen onu hor görüp itip kalana ama anılar var diye ağlayıp duran kadınlar bilmiyorum anlayamiyorum

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Siz güçlü bir kadınsınız. Bazı kadınların sizin gibi ruhsal dayanıklılığı çok yüksektir. Önce kendini ve çocuklarını düşünür. Kendini ve çocuklarını kurtarmaya çalışır. Kör kütük eşine tutunmaz. Tahminen sizin öz saygınız ve öz benlik algınız yüksek. O yüzden önceliğiniz kendinizsiniz. Umarım evliliğinizdeki çıkmazdan bir an önce kurtulursunuz.

Konu sahibi bence şu an mantıklı düşünemiyor. Zaten mantıklı düşünse, nafakasindan ve ziynetlerinden sorgusuz sualsiz vazgeçmezdi. Eski eşi anahtar teslim boşanıyor. Adam konu sahibine hem her türlü eziyeti yapmış hem de kendi açısından rüya gibi bir protokolle boşanıyor. Tahminen konu sahibi avukat tutmadı eski eşi de avukatı olmamasından yararlandı.

Ben bunu yapamazdım. Eski eşimle boşanıyorum ve çekişmeli süreçteyim. Adalet arayışım inanılmaz boyutta. Büyük konuşmayayım ama yarın öleceğimi bilsem bile gene de haklarımı eski eşime bırakmam. Çünkü ben hayatta yapılan her yanlışın bir bedeli olduğunu düşünüyorum. Herkes yaptıklarının bedelini ödemeli. Buna eski eşim de dahil. Sizde tahminen benim gibisiniz. Konu sahibi bizim gibi mantıklı düşünemiyor.

Konu sahibinin benlik algısı gitmiş durumda. Eşi ondan bosanacak. Böyle anahtar teslim bosanmayi bir daha bulamaz. Konu sahibi de boşandıktan sonra olayları idrak etmeye başlayacak. Belki boşandıktan sonra burayı tekrar okur diye tane tane yazıyorum. Nafaka için umarım aklı başına gelir. Tahminen konu sahibi eşine bağımlı. Bu bağımlılığı da aşk sanıyor. Halbuki bu sağlıksız bir ruh hali. Umarım konu sahibi bir an önce düzelir.

Siz özel değilse neden boşanmak istiyorsunuz? Eşiniz affedilemez bir hata mı yaptı?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim ne kadar güzel şeyler yazmışsınız aslında çok çökmus bir haldeyim kendi salakliklarimin bedelini ödüyorum ben sadece içim çok sizliyo kendime evlatlarima böyle biri nasıl anlatsam antisosyal kişilik bozukluğu ve gizli narsizm teşhisli ben fark edemedim anlayamadım asla çok çok kötü bir aileden geldigin icin önüme bı fiske sevgi atar gibi yapana koştum ve sonuç bu
Neden bosaniyorim çünkü artık aynaya bakamıyorum kendime saygım kalmadı ben çok neşeli enerjisi yüksek bir kadindim ışığımi çaldı beni de kendi karanliginda boğmak için elinden geleni ardına koymadı.
Ve geçen gün bosanmak istediğimi söylediğimde dedi ki zaten ben iki sene önce seni kafamda bitirmiştim düşünün iki koca sene ve bu iki senede neler oldu hepsinde yanındaydım beni bastonu gibi kullandı ve hiç utanmadan bu sözü söyledi mideme bı yumruk yemiş gibi oldum asla aklim almadı bir insanı kafanda bitirio iki sene nasıl devam edersin çok şey var da umarım belasını bulur geri dönüşü olacak birşey değil ve tabi ki bende bütün haklarımi almak için savasicam daha kılıcimi çıkarmadım bekliyorum
Siz neden bosaniyorsunuz peki özel değilse

Çok geçmiş olsun. Geçmişteki kendinize lütfen yüklenmeyin. Biz insanız, beşeriz şaşarız. Geçmişte yanılmış olabilirsiniz. Bende yanıldım. Eski halimi affettim. Yaptıklarımı ve yapmadıklarımı da affettim. Dersler çıkardım yoluma devam ediyorum. Hepimiz günün sonunda sevgi arıyoruz. Biri bizi sevdiğini söyleyince de inanıyoruz daha doğrusu inanmak istiyoruz. Lütfen kendinize çok yüklemeyin. Dersinizi alın devam edin. Hayattaki en büyük kazanım bence farkındalık kazanmak. Ben ne yapmalıydım bundan sonra ne yapabilirim demek.

Benim boşanma nedenime gelirsek, eski eşimle 3 yıllık evliydik çocuk yoktu. Bir gün eski eşimin beni kadınlarla aldattığını yakaladım. Onlarla boşanmayı planlamaya başlamış, onlara paralar göndermiş, beni saatlerce kötülemiş. Beni sevmiyormuş, benden tiksiniyormuş, ben gelince uyuma numarası yapıyormuş, bilerek çocuk yapmamış. Daha neler neler. Benim aldatıldığımı bildiğimi keşfedince de bana ağır iftiralar atarak çekişmeli dava başlattı. Suçunu örtmek için kadınlık yapmamışım, paralarını yemişim, çalmışım ailesinin evinde oturuyorduk onları tehdit edip evi üstüme istemişim neler neler. Evin maddi yükünün yüzde doksanı bendeydi ona rağmen paragöz, asalak dediler, sinir krizleri geçirdim. İlk 6 ay çok kötüydü. Cehenneme gittim geldim. Eşim aldatmış yetmemiş bir de beni dolandırıcı, katil, hırsız diye dilekçelere yazıp dava açtı. Bende elimdeki kadınlarla olan tüm kanıtları sundum. Çekişmeli süreçteyim. Benim dava yıllarca sürecek. Ama kendime yemin ettim haklarımı öleceğimi bilsem bile ona bırakmayacağım. Çünkü bunu kendi istedi. Sonuna kadar hakkımı arayacağım. Bu arada yaş 38. Onun yüzünden anne de olamadım. Bu saatten sonra da yaş bitti. O yüzden kaybedecek bir şeyim yok. Bundan sonrasını o düşünsün. Benim yıllarımı aldı, bunun bedelini ödeyecek.

Bu kadar boşanma konularına yazmam bu yüzden. Ben cehennemden geçtim. Buradaki tüm boşanmadaki herkese yardım için yazıyorum.

Bu arada hazırlıklı olun. Erkekler ayrılırken merhamet asla etmezler. Çok çirkinleşirler çok acımasız olurlar. O yüzden elinizde ne kanıt var ise kullanın. Çünkü eşiniz yalan yanlış iftiralar atabilir. Hazırlıklı olmanız lazım. Dava süreci başladıktan sonra erkekler duygusuz bir varlığa dönüşüyor. O yüzden sizinde öyle olmanız lazım. Ve iyi bir avukat bulmanız gerek. Sakin avukat tutmamazlik yapmayın. Çekişmeli davalar avukatsız olmaz. Soracağınız bir şey olursa lütfen yazın. Bu arada ortak mal mülk varsa başkasının üzerine geçirebilir. Başkasının üzerine mal devrederse 1 yılınız var. 1 yıldan sonra tapu iptal davası açamazsınız. O yüzden ya devretmesin diye tedbir konulacak ya da devirden sonra 1 yıl geçmeden tapu iptal davası açmalısınız.

Avukat değilim ama boşanma hukuku ile ilgili çok şey biliyorum. Bu arada altınlarınız için ziynet davası açabilirsiniz. Düğünde takılan altin formundaki kadına özgü tüm takılar hangi tarafın takmış olduğuna bakmaksızın sizin. Onları da alın.sizin hakkınız çünkü. Anlaşmalı dava olacaksa da iyi bir protokol hazirlatın. Nafaka isteyin ayrıca çocukların eğitim masraflarını da karşılamalı.

Son düzenleme:
Adama yazdiginda adam bana yazma artik, istemiyorum, taciz ediyorsun beni dedigi icin adama da yazamiyor ki.
Adam nasil ayrilmak istiyorsa hem dövüyor sövüyor hem taciz etme diyor ustune.
Erkekler maymun gıbıdır bi dalı tutmadan öbür dalı bırakmaz konu sahibi boşuna üzülüyor adam boşanır boşanmaz başkasıyla olacak

Yazılan her şeyi üzülerek okuyorum. Ne kadar yoruyor bu erkekler bizi. Benim de ışığımı çalan, gülen yüzümü solduran bir eşim var kızlar. Sürekli laf sokar, doğum sonrası aldığım kilolarla dalga geçer vs vs. .
Şimdi size bugün yaşadığım bir şeyle ilgili fikir sormak istiyorum. Aynaya baktığımda koltuk altımda 5 ,6 tane kahverengi leke tarzi oluşumlar gördüm. Eşime gösterdim ve sıkıntılı bir durum olup olmadığını sordum. Muayene edemem eldivenim yok dedi ( kendisi doktor). Eldivensiz bak ,elini sonra hemen yıkarsın nolcak dedim. Bakamayacagini tiksinen bi ifadeyle belirtti Ve gitti. Yerimde olsanız ne düşünürsünüz?

Önceliği size bakmak olmayacak da ne olacakmış. Üzgünüm size karşı sevgisini vicdanını her şeyini kaybetmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…