Artık dayanamıyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi prla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

prla

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
160
-61
11
Gerçekten artık dayanamıyorum alışamıyorum sabah 7 de uyanıyorum hep aklımda. Korkunc rüyalar görüyorum sürekli onu stalkluyırum profilinden cıkamıyorum 15 gün kaldı mahkemeye. Hala umut ediyorum belki düzelticek diye ama hiç umut yok içim acıyor ayrılık acısı çok kötğ gerçekten hiç yazmıyorum 20 gün oldu. Kabullenmeye çalışıyorum onun yaptığı kötü sözleri hatırlıyorum ama hala içim acıyor keşke dönse diyorum pişman olsa evliliğini kurtarsa diyorum kendi menfaatleri için yuvasını yıkıyor. Kendi tek kalsın rahat yaşasın diye ama anlayacak hatasını er yada geç çocuğum olmasa yaşamak istemiyorum resmen ölü gibiyim hiç bi yaptığım şeyden zevk almıyorum

1 inkar
2 öfke
3 pazarlık
4 depresyon
5 kabullenmek
Kabul etmenin 5 aşaması
Siz daha 1. Aşamasındasınız adam 5 aşamayı 5 defa hatim etmiş
Kabullenin artık
Ve donuna kadar alabiliyorsanız alın
İyi oldukça bu halinize acıyacaksız

Boşanma sebebiniz nedir?

Lütfen saplantı haline getirme artık. Bu da bir süreç geçecek. Hayata onunla gelmedin onsuz da devam edebilirsin.

Ya sizin bebeğiniz yok mu ( şu faydasızın peşinden gitmek için annenize bırakıp yaz boyu çeşmede kalmıştınız)
O masuma acıyın bari kendinize acımanız yok onu anladık.

Ana babanız görmüyor mu şu halinizi , yaşınız mı küçük nedir yapmayın bunu kendinize , beş para etmez bir tip için günlerdir dramdan drama koşuyorsunuz, kendinize gelin artık.

Hiç bişey talep etmedim imza attım protokol getirdi tek isteğim velayetti onu da yazdım o kdr başka hiç bişey nafaka vs hiç bişey almadım

İşte onlar aklıma gelmiyor. Hep iyi şeyler aklıma geliyor o evimde o üzülmeden nasıl yaşıyor ben bi beraber gittiğimiz markete gittim ağladım o benim düzenim olan evde yaşıyor ve hiç üzülmüyor

Yaşım var 33 annem babam neler söylüyor asla isteniyor ve kendime gelmem için herşey yapıyorlar maddi manevi ama benim beynim işte çok kötü onu istiyor halbuki bu hayatım daha iyi

Rahat batiyor muhtemelen.

Adam bosanma davasini actigindan beri çocuk icin bile konu sahibiyle muhatap olmuyor. Bir sey gerekirse avukatimi ara diyor.

Konu sahibi hala insallah barisir derdinde
Yok avukat değil çocuğu görmek için annemi arıyor öyle görüyor gelip benimle iletişimi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…