Çok acı çekiyorum ya kurtulamıyorum düzelemiyorum ne yapcam ben yaGonder birini alsın niye aldirmiyorsun? Çünkü dönecek diye bekliyorsun hala ondan
İçim çok acıyor alışamıyorum onsuzluga ölüyorum her gün resmen pişman olsun dönsün diyorum 10 gün kaldıÇocuğun varsa git onun için uğraş. Onu geleceği için ugras. Rahat etmek için ailesini silen bir adamdan ne fayda goreceksin
O zmn peşini bırak o gelsin. Mesaj atma arama. Kaçan kovalanır. Çocuğunu on3mse dememe rağmen ondan bahsediyorsun.İçim çok acıyor alışamıyorum onsuzluga ölüyorum her gün resmen pişman olsun dönsün diyorum 10 gün kaldı
Çocuğumu çok önemsiyorum çocuğumlaykm zaten ailemleyim bide çocuğum. O peşimden gelmiyor işte mahkemeye 10 gün kaldı az önce çocuğu görmek için annemi aradı geldi aldı gördü getirdi. Beni aramıyor 10 gün kaldı mahkemeyeO zmn peşini bırak o gelsin. Mesaj atma arama. Kaçan kovalanır. Çocuğunu on3mse dememe rağmen ondan bahsediyorsun.
Bırak peşini ya. Git bir doktora yardım al. . Aklını başına al çocuğun var karşında güçlü ol .Çocuğumu çok önemsiyorum çocuğumlaykm zaten ailemleyim bide çocuğum. O peşimden gelmiyor işte mahkemeye 10 gün kaldı az önce çocuğu görmek için annemi aradı geldi aldı gördü getirdi. Beni aramıyor 10 gün kaldı mahkemeye
Çocuğuna önem versen, onun en doğal hakkı olan nafakasi için böyle gevşek gevşek davranmazdın. Yarın bu adam evlenip baska cocuk yapıp varını yoğunu ona verdiğinde bak bakalim senin çocuğun ne düşünecek, ne hissedecek. Annem benim hakkımı korumamış diyecek. Şimdi bu adam geri gelsin beni sevsin diye yaptığın seyler yüzünden bakalim çocuğun seni ne kadar sevip takdir edecek.Çocuğumu çok önemsiyorum çocuğumlaykm zaten ailemleyim bide çocuğum. O peşimden gelmiyor işte mahkemeye 10 gün kaldı az önce çocuğu görmek için annemi aradı geldi aldı gördü getirdi. Beni aramıyor 10 gün kaldı mahkemeye
Hala nafaka konusunu söylüyorsunuz ya tamam evet onu halledicm ama ben suan kötü durumdayımÇocuğuna önem versen, onun en doğal hakkı olan nafakasi için böyle gevşek gevşek davranmazdın. Yarın bu adam evlenip baska cocuk yapıp varını yoğunu ona verdiğinde bak bakalim senin çocuğun ne düşünecek, ne hissedecek. Annem benim hakkımı korumamış diyecek. Şimdi bu adam geri gelsin beni sevsin diye yaptığın seyler yüzünden bakalim çocuğun seni ne kadar sevip takdir edecek.
Doktora da gittim ilaç alıyorum ama gerçekten işe yaramıyor beynim de hep bi umut var içimdeBırak peşini ya. Git bir doktora yardım al. . Aklını başına al çocuğun var karşında güçlü ol .
Yahu kadin gonder birilerini esyalarini aldir diyor, sizin cevaba bak.Çok acı çekiyorum ya kurtulamıyorum düzelemiyorum ne yapcam ben ya
Dua zinciri yapıp kocasını geri getirsek istiyor bence.Yahu kadin gonder birilerini esyalarini aldir diyor, sizin cevaba bak.
Allah'ım sabır ver yarabbim...Çok acı çekiyorum ya kurtulamıyorum düzelemiyorum ne yapcam ben ya
Ben havlu attım yarışmacı arkadaşlara başarılarYahu kadin gonder birilerini esyalarini aldir diyor, sizin cevaba bak.
Aldırcam zaten boşanma davasından sonraYahu kadin gonder birilerini esyalarini aldir diyor, sizin cevaba bak.
Allah'ım sabır ver yarabbim...
Ben havlu attım yarışmacı arkadaşlara başarılar
Şuan eşyaları düşüncek durumda değilim gidip alma gibi bi enerjim yokAldırcam zaten boşanma davasından sonra
Bir koca kolay bulunmuyor tabii, sinek kadar kocaları olsun başlarında dursun yeter.Çünkü son ana kadar ya dönerse diye bekliyorsun. Dönse hesabı kapatıp gideceksin biz boşuna o kadar sayfa konuştuk. Bazı kadınlar kendi istiyor demek ki kötü muameleyi
Eşiniz size şiddet uyguladığı zamanlarda kafanıza çok mu darbe aldının
Bari çocuğun için dönme diyorum onu da dinlemiyor. Ben çocuğumu korurum diyor da erkek gücü ile kadın gücü bir değil. Bugün ona yarın çocuğuna yapacak barışırlarsa
Dönmüyor zaten döbecek gibi de değil ben baş etmeye çalışıyorum bu acıyla mahkeme 10 gün kaldıÇünkü son ana kadar ya dönerse diye bekliyorsun. Dönse hesabı kapatıp gideceksin biz boşuna o kadar sayfa konuştuk. Bazı kadınlar kendi istiyor demek ki kötü muameleyi
Neden böyle davranıyorsunuz isteyerek bu durumda değilim ki acı çekiyorumEşiniz size şiddet uyguladığı zamanlarda kafanıza çok mu darbe aldınız?
Ya onca hayal emek sevmişim öyle zamanlar geçmiş.. kolay mı değil ilkleri hep onunla yaşadım zor durumdayımBir koca kolay bulunmuyor tabii, sinek kadar kocaları olsun başlarında dursun yeter.
Onurmuş, gururmuş, çocukmuş bunlar önemsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?