Artık dayanamıyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi prla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğun varsa git onun için uğraş. Onu geleceği için ugras. Rahat etmek için ailesini silen bir adamdan ne fayda goreceksin
İçim çok acıyor alışamıyorum onsuzluga ölüyorum her gün resmen pişman olsun dönsün diyorum 10 gün kaldı

İçim çok acıyor alışamıyorum onsuzluga ölüyorum her gün resmen pişman olsun dönsün diyorum 10 gün kaldı
O zmn peşini bırak o gelsin. Mesaj atma arama. Kaçan kovalanır. Çocuğunu on3mse dememe rağmen ondan bahsediyorsun.

O zmn peşini bırak o gelsin. Mesaj atma arama. Kaçan kovalanır. Çocuğunu on3mse dememe rağmen ondan bahsediyorsun.
Çocuğumu çok önemsiyorum çocuğumlaykm zaten ailemleyim bide çocuğum. O peşimden gelmiyor işte mahkemeye 10 gün kaldı az önce çocuğu görmek için annemi aradı geldi aldı gördü getirdi. Beni aramıyor 10 gün kaldı mahkemeye

Bırak peşini ya. Git bir doktora yardım al. . Aklını başına al çocuğun var karşında güçlü ol .

Çocuğuna önem versen, onun en doğal hakkı olan nafakasi için böyle gevşek gevşek davranmazdın. Yarın bu adam evlenip baska cocuk yapıp varını yoğunu ona verdiğinde bak bakalim senin çocuğun ne düşünecek, ne hissedecek. Annem benim hakkımı korumamış diyecek. Şimdi bu adam geri gelsin beni sevsin diye yaptığın seyler yüzünden bakalim çocuğun seni ne kadar sevip takdir edecek.

Hala nafaka konusunu söylüyorsunuz ya tamam evet onu halledicm ama ben suan kötü durumdayım

Çünkü son ana kadar ya dönerse diye bekliyorsun. Dönse hesabı kapatıp gideceksin biz boşuna o kadar sayfa konuştuk. Bazı kadınlar kendi istiyor demek ki kötü muameleyi
Bir koca kolay bulunmuyor tabii, sinek kadar kocaları olsun başlarında dursun yeter.
Onurmuş, gururmuş, çocukmuş bunlar önemsiz

Bari çocuğun için dönme diyorum onu da dinlemiyor. Ben çocuğumu korurum diyor da erkek gücü ile kadın gücü bir değil. Bugün ona yarın çocuğuna yapacak barışırlarsa

Çünkü son ana kadar ya dönerse diye bekliyorsun. Dönse hesabı kapatıp gideceksin biz boşuna o kadar sayfa konuştuk. Bazı kadınlar kendi istiyor demek ki kötü muameleyi
Dönmüyor zaten döbecek gibi de değil ben baş etmeye çalışıyorum bu acıyla mahkeme 10 gün kaldı

Bir koca kolay bulunmuyor tabii, sinek kadar kocaları olsun başlarında dursun yeter.
Onurmuş, gururmuş, çocukmuş bunlar önemsiz
Ya onca hayal emek sevmişim öyle zamanlar geçmiş.. kolay mı değil ilkleri hep onunla yaşadım zor durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…