İyi halt ettinHiç bişey talep etmedim imza attım protokol getirdi tek isteğim velayetti onu da yazdım o kdr başka hiç bişey nafaka vs hiç bişey almadım
Saplantı mı bu yoksa aşk mı bilmiyorum geçsin lütfen daha kötü oldum sanki 2 ay olduLütfen saplantı haline getirme artık. Bu da bir süreç geçecek. Hayata onunla gelmedin onsuz da devam edebilirsin.
Evet tam olarak bu. Keşke bende iyi ki desem suan çok acı çekiyorum.Şiddet var, hakaret var, el hareketi var, bütün terbiyesizlikler mevcut. Arada sevgi saygı kalmamış. Sizi istemiyor, üstelik bir de boşanma davasını kendisi açmış.
Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin. Başlarda üzülürsünüz çok normal, sonra iyi ki dersiniz.
Evet hep iyi günler geliyor aklıma onca kötü şey varken… iyi ki dicekniyim gerçektenAyrılığın ilk günleri öyle olabilir iyi anılar gelir sürekli akla falan zamanla iyiki dersin
Çocuğuna bakacakmış en iyi şekilde ama bana zaten faydası yokİyi halt ettin
Züğürt gururu
Te allahım
Yavrum bak o keyfine bakacak sen çocuğunun toparlanmana para güçtür yardım eder
O yüzden kendine kucağındakine acı
Öyle bir insandan kurtulduğunuz için şükür edeceğinize hala bir umut beklemenizi aklım almıyor kusura bakmayın size üzülemeyeceğim. Umarım bir an önce silkelenip kendinize gelirsinizAnnemdeyim zaten beraber ilgileniyoruz ama durumum kötü
Haklarınızı talep edin.Evet tam olarak bu. Keşke bende iyi ki desem suan çok acı çekiyorum.
Bu saatten sonra çocuğunu düşünmeli artık.Rahat batiyor muhtemelen.
Adam bosanma davasini actigindan beri çocuk icin bile konu sahibiyle muhatap olmuyor. Bir sey gerekirse avukatimi ara diyor.
Konu sahibi hala insallah barisir derdinde
Katılıyorum bu da vardır. Psikolojik destek alması lazım. Bu kadar diretmek normal değil.Konu sahibi mazoşist bence
Tamam demek ki yardım almadan üstesinden gelemiyorsunuz , tıbbi destek alın o zaman.Yaşım var 33 annem babam neler söylüyor asla isteniyor ve kendime gelmem için herşey yapıyorlar maddi manevi ama benim beynim işte çok kötü onu istiyor halbuki bu hayatım daha iyi
Babası herşeyi karşılayacağını söylüyor babası düşkün herşey yapar ondan şüphem yok sadece bana yapmazTamam demek ki yardım almadan üstesinden gelemiyorsunuz , tıbbi destek alın o zaman.
Ayrıca olabiliyorsa şartları değiştirin nafaka için , geri dönsün diye herşeye he diyorsunuz da kızınızın hakları ne olacak ?
Tamam her şeyi yapar madem mahkeme onaylı yapsın işte.Babası herşeyi karşılayacağını söylüyor babası düşkün herşey yapar ondan şüphem yok sadece bana yapmaz
Babası herşeyi karşılayacağını söylüyor babası düşkün herşey yapar ondan şüphem yok sadece bana yapmaz
Lütfen kendinize zaman verin geçecek.Gerçekten artık dayanamıyorum alışamıyorum sabah 7 de uyanıyorum hep aklımda. Korkunc rüyalar görüyorum sürekli onu stalkluyırum profilinden cıkamıyorum 15 gün kaldı mahkemeye. Hala umut ediyorum belki düzelticek diye ama hiç umut yok içim acıyor ayrılık acısı çok kötğ gerçekten hiç yazmıyorum 20 gün oldu. Kabullenmeye çalışıyorum onun yaptığı kötü sözleri hatırlıyorum ama hala içim acıyor keşke dönse diyorum pişman olsa evliliğini kurtarsa diyorum kendi menfaatleri için yuvasını yıkıyor. Kendi tek kalsın rahat yaşasın diye ama anlayacak hatasını er yada geç çocuğum olmasa yaşamak istemiyorum resmen ölü gibiyim hiç bi yaptığım şeyden zevk almıyorum
Protokolde yazmıyor mahkeme de söyleyebilirmyim?Boşandıktan 2 ay sonra görürüz babalığını. Gerçekten baba olan insan çocuğunun annesine saygısızlık edip şiddet uygulamaz. Edepsiz, arsız bir kocanız var işte. Gözümde canlanıyor tipi, seviyesi. Sevmeyebilir, bitebilir herşeyin bir adabı var. O yüzden salaklık edip verecek, yapacak, edecekle çocuğunuzun hakkına mani olmayın.
Ay bide işiniz yok sanırım yorumlardan anladığım kadarıyla. İyice saçmalamışsınız. Ne olacak ne gururlu kadın tekrar aşık olayım mı diyecek? Çocuğunuza yazık.
Protokolde yazmıyor mahkeme de söyleyebilirmyim?
Ben cekişmeliye çevirmem. Hiç uğraşmam zaten bana hiç bişey yapmaz. Evliyken bile tüm paramı yedin diyen insan sadece yiyip içmem bide özel hiçbişeyim yokken! Zaten çok bişeyi de yok o yüzden hiç gerek yok çekişmeye sadece çocuğuna baksın yeter ama nafaka yazmıyor protokolde o getirmiş hazırlatmış onu mahkeme de söylesem düzeltilir mi yada mecburi nafakam belirliyorum mu mahkeme?Lütfen kendinize zaman verin geçecek.
Ben çekişmeli boşanma aşamasındayım. İlk 6 ay felaket geçti. Sürekli ağlamalar, kabuslar görmeler, eski eşimi ozlemeler vs. Ki eski eşim beni aldattı, iftiralar attı, üstüne iftiralarla boşanma davası açtı. Adaletsizlikten kafayı yiyordum. Çocuğumuz yok.
Peki ne yaptım? Bende çekişmeli dava açtım. Tüm kanıtlarımı sundum. Ve ondan tüm hakkımı almadan gitmeyeceğim. Gerekirse yıllar sürsün fark etmez. Siz neden tüm haklarınızı bıraktınız ki? Neden yani? Tüm haklarınızı alacaktınız.
Bu çekişmeli davalarda gururlu davranan kadınların düşüncesini söyleyeyim. Onlara ( eski eşe ve ailesine) muhtaç olmadığımı bilsinler, paragöz değilim bilsinler. Neden karşı tarafa şirin gözükmeye çalışıyorsunuz ki? Neden sizin iyi bir insan olduğunuzu onaylatmaya çalışıyorsunuz ki? Onlar karar mercii mi? Değiller. İsterse seni şeytanın kız kardeşi diye görsünler. Umursayacak mısın? Zerre umursamayacaksın. Onun düşüncesi senin için neden hala önemli ki? Ne düşünürlerse düşünsünler umrunda bile olmayacak. Onun senin üzerinde zerre manevi gücü olmamalı. Bunu geçin lütfen. Sen onun hikayesinde kötüsün. O da senin hikayende kötü. Bunu kabul et.
Şu an eski eşimin hakkımda ne düşündüğü zerre umrumda bile değil.. üstümde hiçbir manevi gücü yok. Hepsi bitti. Bakın ben onu canımdan çok seviyordum ona rağmen tüm sevgim bitti. Şu an sadece öfke, adalet arayışı var. Sizinde duygularınız bitecek. Ama önce yasınızı yaşamanız lazım.
Yasınızı yaşamadan düzelemezsiniz. Çünkü hayatınızdaki birini kaybettiniz. Boşanma da öyle bir şey. Yasınızı yaşayın ve zamanla duygularınız bitecek. 3. Göz olarak sanki olayları dışarıdan izliyormuş gibi hatırlamaya başlayacaksınız ve ben neleri çekmişim, nasıl sevgisiz, saygısız bir ilişkideymişim diyeceksiniz. Ve tüm sevginiz küllenecek. Zaman, zaman, zaman..
Ve insan fıtratı herseye alışmaya müktedir. Yaşayamam dersiniz öyle bir yaşarsınız ki.. sadece çektiğiniz kötülüklerin maddi karşılığını keşke alsaydınız. Manevi karşılığını bari vermeyin. Tüm haklarınızı haram edin. Ben ettim. Hem ailesine hem kendine zerre hakkım geçtiyse hepsini haram ettim. Ve bir daha evlendiğinde benden çok daha kötü aldatılsın, kandırılsın, bana yaptıklarının bedelini çok ağır ödesin dedim. İnşallah ilahi adalet tecelli edecek.
Önce olayı olmasını istediğiniz gibi değil, olduğu gibi kabullenin. Acınızı yaşayın. Zaten bizi mahveden bizden gidilmesi değil, hem bizden gidilip hem de kötülükler yaparak sonlanması. Bende de aynısı oldu. Hem eski eşim aldatmış, kadınlara ailemizin rızkını yedirmiş hem de bana iftiralar atarak gitmiş. Bu beni mahvetti. Yoksa beni aldatmadan güzellikle bu evlilikten gitseydi bu kadar öfke dolu olmazdım. Adalet arayışım bu boyutta olmazdı. Ama şimdi gerekirse 5 yıl sürsün adaleti sağlayıp öyle boşanacağım. Öyle kolay değil tek celsede her kötülüğü yapıp gitmek. Ben istemeden tek celsede boşanamaz. Ve tek celsede olmayacak.
Siz olayı daha kabule geçemediniz. Ve size şunu diyeyim öyle olayı kabule geçmek kolay değil. Ben hala evliliğimden dolayı tetikleniyorum. Olayları hatırlayınca kötü oluyorum. Ama bu davaya devam etmemi engellemiyor. Sizde isterseniz boşanma evrakı için baskı altında imza alındı deyin çekişmeliye çevirin.
Çekişmeli süreçte karşı tarafın pisliklerini gördükçe zaten inanılmaz soğuyacaksiniz. Ben hakkımda yazılan iftiralarla dolu dilekçeleri görüp sevgimi bitirdim. Defalarca o iftiraları okudum ve eski eşime tüm sevgimi bitirdim. Çekişmeli sürecin çok faydası oluyor. Bir de sana kötülük yapmış birine neden haklarını bırakacaksın ki? Ne münasebet.. Bir de sizin çocuğunuz var çok şükür. Benim o da yok. Ama umurumda mı? Hayır gerekirse 5 yılımı yerim gene de hakkımı bırakmam.
Gidin anlaşmalıdan çekişmeli sürece çevirin o dilekçeleri okudukça sevginiz bitecek. Ve yasınızı tutun. Dibine kadar yaşayın. O kişiyi kalbinizde bitirin. İnanın duygular zamanla değişiyor. Bir de kendinize zaman verin. Benim 1 yılı geçti anca kendime geliyorum öyle 1 ayda vs gerçekten eski eşinizi sevdi iseniz unutamazsınız. Zamana ihtiyacınız var. Yasınızı yaşayın ve davayı çekişmeli sürece çevirin haklarınızın hepsini alın.
Davacı eş davalı eşinden gerek maddi gerekse de manevi tazminat istenmediği gibi herhangi bir nafakada talep etmemektedir. Yazıyor protokolde o hazırlatmış bu ne demek yani?Lütfen kendinize zaman verin geçecek.
Ben çekişmeli boşanma aşamasındayım. İlk 6 ay felaket geçti. Sürekli ağlamalar, kabuslar görmeler, eski eşimi ozlemeler vs. Ki eski eşim beni aldattı, iftiralar attı, üstüne iftiralarla boşanma davası açtı. Adaletsizlikten kafayı yiyordum. Çocuğumuz yok.
Peki ne yaptım? Bende çekişmeli dava açtım. Tüm kanıtlarımı sundum. Ve ondan tüm hakkımı almadan gitmeyeceğim. Gerekirse yıllar sürsün fark etmez. Siz neden tüm haklarınızı bıraktınız ki? Neden yani? Tüm haklarınızı alacaktınız.
Bu çekişmeli davalarda gururlu davranan kadınların düşüncesini söyleyeyim. Onlara ( eski eşe ve ailesine) muhtaç olmadığımı bilsinler, paragöz değilim bilsinler. Neden karşı tarafa şirin gözükmeye çalışıyorsunuz ki? Neden sizin iyi bir insan olduğunuzu onaylatmaya çalışıyorsunuz ki? Onlar karar mercii mi? Değiller. İsterse seni şeytanın kız kardeşi diye görsünler. Umursayacak mısın? Zerre umursamayacaksın. Onun düşüncesi senin için neden hala önemli ki? Ne düşünürlerse düşünsünler umrunda bile olmayacak. Onun senin üzerinde zerre manevi gücü olmamalı. Bunu geçin lütfen. Sen onun hikayesinde kötüsün. O da senin hikayende kötü. Bunu kabul et.
Şu an eski eşimin hakkımda ne düşündüğü zerre umrumda bile değil.. üstümde hiçbir manevi gücü yok. Hepsi bitti. Bakın ben onu canımdan çok seviyordum ona rağmen tüm sevgim bitti. Şu an sadece öfke, adalet arayışı var. Sizinde duygularınız bitecek. Ama önce yasınızı yaşamanız lazım.
Yasınızı yaşamadan düzelemezsiniz. Çünkü hayatınızdaki birini kaybettiniz. Boşanma da öyle bir şey. Yasınızı yaşayın ve zamanla duygularınız bitecek. 3. Göz olarak sanki olayları dışarıdan izliyormuş gibi hatırlamaya başlayacaksınız ve ben neleri çekmişim, nasıl sevgisiz, saygısız bir ilişkideymişim diyeceksiniz. Ve tüm sevginiz küllenecek. Zaman, zaman, zaman..
Ve insan fıtratı herseye alışmaya müktedir. Yaşayamam dersiniz öyle bir yaşarsınız ki.. sadece çektiğiniz kötülüklerin maddi karşılığını keşke alsaydınız. Manevi karşılığını bari vermeyin. Tüm haklarınızı haram edin. Ben ettim. Hem ailesine hem kendine zerre hakkım geçtiyse hepsini haram ettim. Ve bir daha evlendiğinde benden çok daha kötü aldatılsın, kandırılsın, bana yaptıklarının bedelini çok ağır ödesin dedim. İnşallah ilahi adalet tecelli edecek.
Önce olayı olmasını istediğiniz gibi değil, olduğu gibi kabullenin. Acınızı yaşayın. Zaten bizi mahveden bizden gidilmesi değil, hem bizden gidilip hem de kötülükler yaparak sonlanması. Bende de aynısı oldu. Hem eski eşim aldatmış, kadınlara ailemizin rızkını yedirmiş hem de bana iftiralar atarak gitmiş. Bu beni mahvetti. Yoksa beni aldatmadan güzellikle bu evlilikten gitseydi bu kadar öfke dolu olmazdım. Adalet arayışım bu boyutta olmazdı. Ama şimdi gerekirse 5 yıl sürsün adaleti sağlayıp öyle boşanacağım. Öyle kolay değil tek celsede her kötülüğü yapıp gitmek. Ben istemeden tek celsede boşanamaz. Ve tek celsede olmayacak.
Siz olayı daha kabule geçemediniz. Ve size şunu diyeyim öyle olayı kabule geçmek kolay değil. Ben hala evliliğimden dolayı tetikleniyorum. Olayları hatırlayınca kötü oluyorum. Ama bu davaya devam etmemi engellemiyor. Sizde isterseniz boşanma evrakı için baskı altında imza alındı deyin çekişmeliye çevirin.
Çekişmeli süreçte karşı tarafın pisliklerini gördükçe zaten inanılmaz soğuyacaksiniz. Ben hakkımda yazılan iftiralarla dolu dilekçeleri görüp sevgimi bitirdim. Defalarca o iftiraları okudum ve eski eşime tüm sevgimi bitirdim. Çekişmeli sürecin çok faydası oluyor. Bir de sana kötülük yapmış birine neden haklarını bırakacaksın ki? Ne münasebet.. Bir de sizin çocuğunuz var çok şükür. Benim o da yok. Ama umurumda mı? Hayır gerekirse 5 yılımı yerim gene de hakkımı bırakmam.
Gidin anlaşmalıdan çekişmeli sürece çevirin o dilekçeleri okudukça sevginiz bitecek. Ve yasınızı tutun. Dibine kadar yaşayın. O kişiyi kalbinizde bitirin. İnanın duygular zamanla değişiyor. Bir de kendinize zaman verin. Benim 1 yılı geçti anca kendime geliyorum öyle 1 ayda vs gerçekten eski eşinizi sevdi iseniz unutamazsınız. Zamana ihtiyacınız var. Yasınızı yaşayın ve davayı çekişmeli sürece çevirin haklarınızın hepsini alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?