- 28 Mart 2020
- 21.852
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.863
- 598
Protokole nafakayı yazmayan biri , yazmayan derken bilerek yazmayan sizin çocuğunuza bakacak mi sanıyorsunuz?Ben cekişmeliye çevirmem. Hiç uğraşmam zaten bana hiç bişey yapmaz. Evliyken bile tüm paramı yedin diyen insan sadece yiyip içmem bide özel hiçbişeyim yokken! Zaten çok bişeyi de yok o yüzden hiç gerek yok çekişmeye sadece çocuğuna baksın yeter ama nafaka yazmıyor protokolde o getirmiş hazırlatmış onu mahkeme de söylesem düzeltilir mi yada mecburi nafakam belirliyorum mu mahkeme?
Er ya da geç anlasa nolcak senin canının değeri yok mu zaten anlar muhtemelen böyle sövmeye dövmeye senden başka suscak kimi bulcakGerçekten artık dayanamıyorum alışamıyorum sabah 7 de uyanıyorum hep aklımda. Korkunc rüyalar görüyorum sürekli onu stalkluyırum profilinden cıkamıyorum 15 gün kaldı mahkemeye. Hala umut ediyorum belki düzelticek diye ama hiç umut yok içim acıyor ayrılık acısı çok kötğ gerçekten hiç yazmıyorum 20 gün oldu. Kabullenmeye çalışıyorum onun yaptığı kötü sözleri hatırlıyorum ama hala içim acıyor keşke dönse diyorum pişman olsa evliliğini kurtarsa diyorum kendi menfaatleri için yuvasını yıkıyor. Kendi tek kalsın rahat yaşasın diye ama anlayacak hatasını er yada geç çocuğum olmasa yaşamak istemiyorum resmen ölü gibiyim hiç bi yaptığım şeyden zevk almıyorum
Nafaka vermeyecek demek..kızınız için hiçbir yardım alamayacaksınız. Eski eşinizin insafına kalacak kızınız. Siz eski eşinizin vicdanına muhtaç kalırsınız demek bu..yahu baskı altında imzaladım deyin protokolü devre dışı bırakın.Davacı eş davalı eşinden gerek maddi gerekse de manevi tazminat istenmediği gibi herhangi bir nafakada talep etmemektedir. Yazıyor protokolde o hazırlatmış bu ne demek yani?
Ben cekişmeliye çevirmem. Hiç uğraşmam zaten bana hiç bişey yapmaz. Evliyken bile tüm paramı yedin diyen insan sadece yiyip içmem bide özel hiçbişeyim yokken! Zaten çok bişeyi de yok o yüzden hiç gerek yok çekişmeye sadece çocuğuna baksın yeter ama nafaka yazmıyor protokolde o getirmiş hazırlatmış onu mahkeme de söylesem düzeltilir mi yada mecburi nafakam belirliyorum mu mahkeme?
Mahkeme de bunu söyleyebiliyormuyum çocuğuna nafaka olsun diye ?Tamam demek ki yardım almadan üstesinden gelemiyorsunuz , tıbbi destek alın o zaman.
Ayrıca olabiliyorsa şartları değiştirin nafaka için , geri dönsün diye herşeye he diyorsunuz da kızınızın hakları ne olacak ?
O zaman benimle boşanmamak için yapıyor dicek. Başka çare varmı mahkeme de söylesem orda nafaka ekleyebilirler miNafaka vermeyecek demek..kızınız için hiçbir yardım alamayacaksınız. Eski eşinizin insafına kalacak kızınız. Siz eski eşinizin vicdanına muhtaç kalırsınız demek bu..yahu baskı altında imzaladım deyin protokolü devre dışı bırakın.
Sanki çocuğu çok umursuyorsunuz da. Varsa yoksa kocam da kocam.Gerçekten artık dayanamıyorum alışamıyorum sabah 7 de uyanıyorum hep aklımda. Korkunc rüyalar görüyorum sürekli onu stalkluyırum profilinden cıkamıyorum 15 gün kaldı mahkemeye. Hala umut ediyorum belki düzelticek diye ama hiç umut yok içim acıyor ayrılık acısı çok kötğ gerçekten hiç yazmıyorum 20 gün oldu. Kabullenmeye çalışıyorum onun yaptığı kötü sözleri hatırlıyorum ama hala içim acıyor keşke dönse diyorum pişman olsa evliliğini kurtarsa diyorum kendi menfaatleri için yuvasını yıkıyor. Kendi tek kalsın rahat yaşasın diye ama anlayacak hatasını er yada geç çocuğum olmasa yaşamak istemiyorum resmen ölü gibiyim hiç bi yaptığım şeyden zevk almıyorum
Sende bana saldırmaya yer arıyorsunSanki çocuğu çok umursuyorsunuz da. Varsa yoksa kocam da kocam.
Ben bu kadar kocaya düşkün kadın görmedim cidden. En başta destek olmaya çalışıyordum ama artık vazgeçtim.
Saplantı mı bu yoksa aşk mı bilmiyorum geçsin lütfen daha kötü oldum sanki 2 ay oldu
İlk zamanlar iyi anıları düşünürsün,sonrasında kötüleri hatırlar nasıl katlanmışım dersin.Gerçekten artık dayanamıyorum alışamıyorum sabah 7 de uyanıyorum hep aklımda. Korkunc rüyalar görüyorum sürekli onu stalkluyırum profilinden cıkamıyorum 15 gün kaldı mahkemeye. Hala umut ediyorum belki düzelticek diye ama hiç umut yok içim acıyor ayrılık acısı çok kötğ gerçekten hiç yazmıyorum 20 gün oldu. Kabullenmeye çalışıyorum onun yaptığı kötü sözleri hatırlıyorum ama hala içim acıyor keşke dönse diyorum pişman olsa evliliğini kurtarsa diyorum kendi menfaatleri için yuvasını yıkıyor. Kendi tek kalsın rahat yaşasın diye ama anlayacak hatasını er yada geç çocuğum olmasa yaşamak istemiyorum resmen ölü gibiyim hiç bi yaptığım şeyden zevk almıyorum
Sevgili hemcinsim,O zaman benimle boşanmamak için yapıyor dicek. Başka çare varmı mahkeme de söylesem orda nafaka ekleyebilirler mi
Yoo ilk kez olumsuz yorum yapıyorum. Saldıracak olsam bununla mücadele edecek birini tercih ederdim.Sende bana saldırmaya yer arıyorsun
Protokol hazırlamış imzaladım ya şimdi nafaka nasıl talep edeceğim mahkeme de söylesem mi boşanma bittikten sonra da dava açabilirmişim nafaka içinSevgili hemcinsim,
Senin çocuğunun hakkı o nafaka. Hani her ay çocuğunun ihtiyaçları var ya onlar için verilen bir para o. Tabi ki alacaksın. Nafaka talebim yoktur yazmışlar, benim nafaka talebim var ve ben çalışmıyorum yoksulluk nafakasi talep ediyorum diyeceksin. Çalışmadığın için yoksulluk nafakasi da isteyebilirsin. Yani hem kendine hem çocuğuna nafaka isteyeceksin. Ve hem sana hem de çocuğuna nafaka ödeyecek. Nafakayı ödemezse de icraya vereceksin. Bu kadar.
Haksız mı?Sende bana saldırmaya yer arıyorsun
Çocuğa nafaka istememiş bile. Daha şimdi aklına geliyor. Kim takar ki çocuğu?Haksız mı?
Çocuğu bırakıp aylarca adamla tatil beldesinde kalmalar, çocukla ilgilenemeyecek kadar ağlamalar zırlamalar.
Kendinize birazcık saygınız yok bari evladınıza olsun ya.
Bu kadar aciz olunmaz.
Beni istemeyeni ben hiç istemem ya.
Adam hazırlamış gelmiş ne yapiyim ben imzaladım hemenÇocuğa nafaka istememiş bile. Daha şimdi aklına geliyor. Kim takar ki çocuğu?
Allah bu üyenin ana babasına sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?