Artık dayanamıyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi prla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Protokole nafakayı yazmayan biri , yazmayan derken bilerek yazmayan sizin çocuğunuza bakacak mi sanıyorsunuz?
Bakmayacak. Umursamayacak. Bir daha evlenip çocuğundan da bosanacak.

Çok duygusal durumdasınız. Eski eşiniz bunu kullanmış..zaten avukatlar bu yüzden var. Bende avukat tutmasam benimde duygusal durumumdan yararlanırlardı. Mutlaka avukat tutun. Bari istediklerinizi protokole ekleyin.

Ben sizi anladım kötü olmak istemiyorsunuz çünkü umudunuz var. Bir gün arar barışırız diye düşünüyorsunuz. Umudunuzu öldürmeden bu durumu atlatamazsınız.

Evliliğiniz bitti. Eşiniz sizi istemiyor. Maalesef çocuğunuza da nafaka zorlamadan vermeyecek. Size dezavantajlı bir protokol imzalatmış. Umudunuzu yok edin. Bu evlilik bitti. Ve avukat tutun.

Er ya da geç anlasa nolcak senin canının değeri yok mu zaten anlar muhtemelen böyle sövmeye dövmeye senden başka suscak kimi bulcak

Davacı eş davalı eşinden gerek maddi gerekse de manevi tazminat istenmediği gibi herhangi bir nafakada talep etmemektedir. Yazıyor protokolde o hazırlatmış bu ne demek yani?
Nafaka vermeyecek demek..kızınız için hiçbir yardım alamayacaksınız. Eski eşinizin insafına kalacak kızınız. Siz eski eşinizin vicdanına muhtaç kalırsınız demek bu..yahu baskı altında imzaladım deyin protokolü devre dışı bırakın.

Ne demek uğraşmam? Davayı çekişmeliye çevirin sizden kurtulmak için her şeyi kabul eder. Evli iken paramı yedin diyen adamın sözlerine güvenmeyin çocuğunuzun nafakasıni yazıli olarak isteyin. Evlilikte yediğiniz o para, ondan işittiğiniz tek bir hakarettin bedeli bile etmez. Hakkınız olan ne varsa talep edin. Düzeninizi o bozdu bedelini ödemeli

Mahkeme de bunu söyleyebiliyormuyum çocuğuna nafaka olsun diye ?

O zaman benimle boşanmamak için yapıyor dicek. Başka çare varmı mahkeme de söylesem orda nafaka ekleyebilirler mi

Sanki çocuğu çok umursuyorsunuz da. Varsa yoksa kocam da kocam.
Ben bu kadar kocaya düşkün kadın görmedim cidden. En başta destek olmaya çalışıyordum ama artık vazgeçtim.

Mahkeme de nafakayı söylesem ekleyebilirler mi

İlk zamanlar iyi anıları düşünürsün,sonrasında kötüleri hatırlar nasıl katlanmışım dersin.

O zaman benimle boşanmamak için yapıyor dicek. Başka çare varmı mahkeme de söylesem orda nafaka ekleyebilirler mi
Sevgili hemcinsim,
Senin çocuğunun hakkı o nafaka. Hani her ay çocuğunun ihtiyaçları var ya onlar için verilen bir para o. Tabi ki alacaksın. Nafaka talebim yoktur yazmışlar, benim nafaka talebim var ve ben çalışmıyorum yoksulluk nafakasi talep ediyorum diyeceksin. Çalışmadığın için yoksulluk nafakasi da isteyebilirsin. Yani hem kendine hem çocuğuna nafaka isteyeceksin. Ve hem sana hem de çocuğuna nafaka ödeyecek. Nafakayı ödemezse de icraya vereceksin. Bu kadar.

Sende bana saldırmaya yer arıyorsun
Yoo ilk kez olumsuz yorum yapıyorum. Saldıracak olsam bununla mücadele edecek birini tercih ederdim.
Siz deüil misiniz el kadar bebeği anneye bırakıp kocam da kocam diye tatillerde dolaşan. Şimdi o sabi anneye muhtaç ama anne hala kocam da kocam diyor.
Ayrıca -de ayrı yazılır.

Protokol hazırlamış imzaladım ya şimdi nafaka nasıl talep edeceğim mahkeme de söylesem mi boşanma bittikten sonra da dava açabilirmişim nafaka için

Eklentiler

• IMG_8743.webp
    48 KB · Görüntüleme: 43
Sende bana saldırmaya yer arıyorsun
Haksız mı?
Çocuğu bırakıp aylarca adamla tatil beldesinde kalmalar, çocukla ilgilenemeyecek kadar ağlamalar zırlamalar.
Kendinize birazcık saygınız yok bari evladınıza olsun ya.
Bu kadar aciz olunmaz.
Beni istemeyeni ben hiç istemem ya.

Çocuğa nafaka istememiş bile. Daha şimdi aklına geliyor. Kim takar ki çocuğu?
Allah bu üyenin ana babasına sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…