Artık dayanamıyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi prla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanki nafaka çok mu veriliyor aylık 5 10 bin vermese de olur yani ama güveniyordum çocuğuna verir diye

Davacı eş davalı eşinden gerek maddi gerekse de manevi tazminat istenmediği gibi herhangi bir nafakada talep etmemektedir. Yazıyor protokolde o hazırlatmış bu ne demek yani?
Cocugunuz icin bes kuruş alamazsiniz demek.

Kiyafeti icin, okulu icin, servisi icin, kursu icin, defteri kitabi icin, okul gezisi icin, dershanesi icin esiniz hicbir sekilde maddi destek olmayacak demek.

Omru billah çocuğun en ufak harcamasini bile calismayan halinizle siz karsilayacaksiniz, tek basiniza ebeveynlik yapacaksiniz demek.

Mahkeme de bunu söyleyebiliyormuyum çocuğuna nafaka olsun diye ?
Daha vakit varken avukata sorun ben hukukçu değilim yanlış yönlendirmek istemem ,ama artık lütfen şu adam için onu der bunu der diye düşünmeyi bırakıp şu yavrunun çıkarlarını gözetin rica ediyorum.

Protokol hazırlamış imzaladım ya şimdi nafaka nasıl talep edeceğim mahkeme de söylesem mi boşanma bittikten sonra da dava açabilirmişim nafaka için
Baskı altında imzaladım kabul etmiyorum deyip tek celsede vazgeçmen gerek..sözlü onay isteyecek hakim veya hakime. Orada protokol şartları benim için uygun değildir baskı altında imzaladım deyip celsede vazgeçeceksin.

sanki nafaka çok mu veriliyor aylık 5 10 bin vermese de olur yani ama güveniyordum çocuğuna verir diye
Bence siz adama "bak ne kadar gözü tok kadın, hiçbir şey istemedi" dedirtmek için imzaladınız o belgeyi.
Kusura bakmayın. Bundan önceki konularınız da "aman kendini bırakma, sabret her şey iyi olacak" diye mesajlar atan ben, şu an sizin şu zayıflığınıza sinir oluyorum. Bu kadar olmaz. Çocuğa bakma, koruyup kollama, e hakkını da arama. Niye "anne" diyoruz ki biz size.
Bir kaç konuda şunu görmek istedim. "Ağlıyorum, halsizim, çocuğuma da yetemiyorum bu yüzden vicdan azabı çekiyorum" ama öyle bir şey yok. Annem bakıyor, kardeşim bakıyor, paslaşıyoruz. Peh...

Ya o pislikle nasıl ugraşcam sonra ben? Boşanmamak için yaptın dicek bana bahane yaptığımı düşüncek en iyisi kurtulim ben ondan

Cocuga nasil bakmayi planliyorsunuz o aylik 5-10 bin bile gelmezse?

Bu yastan sonra anne babaniz mi cocuk buyutecek maddi olarak?
Babam diyor zaten gerek yok onun vereceği paraya. Bakar ama çocuğuna diyor bakmazsada gerek yok sakın öyle konular açma diyor çünkü beni bilerek yaptığımı düşün çek çok kötü huyları

Adam hazırlamış gelmiş ne yapiyim ben imzaladım hemen
Vazgeçtim diyeceksiniz.
Tek celsede protokol okunuyor itirazı olan var mı şartları iki taraf da kabul ediyor mu deniyor. Hayır diyeceksiniz. Ben baskı altında imzaladım diyeceksiniz ki duygusal olarak zayıf anınızda eski eşiniz çocuğuna nafaka bile yazmadan kötü niyetli olarak istediği şartları kabul ettirmiş.

Avukatsiz haklarınızı alamazsınız. Avukatınız var mı?

Avukatım yok avukat mı tutmam gerek anlaşmalı diye gerek yok dediler

Babam diyor zaten gerek yok onun vereceği paraya. Bakar ama çocuğuna diyor bakmazsada gerek yok sakın öyle konular açma diyor çünkü beni bilerek yaptığımı düşün çek çok kötü huyları
Allah size akil fikir versin. Bu devirde maddi olarak cocuk kolay mi buyuyor? Kac yasina gelmis, hali hazirda bir evlat buyutmus insanlara sifirdan cocuk sorumlulugu mu yukleyeceksiniz kendi basiretsizliginiz yuzunden?

Siz çalışmıyorsunuz, bir de size bakacaklar. Yazik gunah ya iki kisinin yukunu yukluyorsunuz ailenize. Bari bir ise girin de kendi paranizi kazanin kocisinizden istemiyorsaniz.

Evet evet, giderayak tatlış olma durumu bu. Normal bir kadın o anlaşmanın içine adamı koyup ikisini de yırtar ortadan ikiye.
Şaka gibi ya. Cocugu yapan adamdan çocuğun hakki olan parayi istemiyor ama koca koca insanlara hem kendine hem cocuga baktiracak. Cunku aman kocadan para istemesin.

Çocuğa nafaka istememiş bile. Daha şimdi aklına geliyor. Kim takar ki çocuğu?
Allah bu üyenin ana babasına sabır versin.
Daha çok çocuğuna sabır versin. Bu koca aşkı olan tipler de koca sevdası bitmez çünkü. Yenisini bulur gözü hiç görmez.
Kocacı kadın en beteri

Yılda 120 Bin TL eder. Az mı?
Çok mu zenginsiniz?
Zengin bile olsanız o para, çocuğunuzun hakkı.
Size her kötülüğü yapan eski eşe bu ne güven?
Çocuğuna bakacağını dusundugum için ama ben iletişime geçmiyorum. Geliyor alıyor annemden çocuğu alışveriş yapıyor getiriyor vs bu süreçte

Lütfen önce kendinize değer vermeyi öğrenin.

Kendiniz için nafaka almayabilirsiniz ama çocuk için almamak ne demek ya!! O sizin hakkınız değil çocuğun hakkı. Sizin olmayan bir şeyden feragat ediyorsunuz. Bu nasıl bir bencillik böyle! Siz milyoner olsanız yine çocuk için nafaka alacaksınız. Çocuğa aylık 500 bin lira bile harcasanız babasından gelecek beş bin lirayı da ekleyip 505 bin lira harcayacaksınız. Neden daha iyi şartlarda yaşama hakkını elinden alıyorsunuz? Babanızın çok parası varsa, gelen nafakayı biriktirin, çocuğun geleceğine yatırım yapın

Yarın o adam başkasını bulunca çocuğun kırtasiye masrafını yapamadım diye ağlarsınız

Şaka gibi ya. Cocugu yapan adamdan çocuğun hakki olan parayi istemiyor ama koca koca insanlara hem kendine hem cocuga baktiracak. Cunku aman kocadan para istemesin.
Geri dönsün ona yeter.
Bir de dönerse ağzını da açmaz. Aldatmış mı susar, vurmuş mu öbür yanağını döner yeter ki aman koca kaçmasın.
Adam da bunu biliyor zaten biraz daha burnunu sürger döner. Böyle kadını şu zamanda bulmak zor çünkü kafa 1500ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…