Okuyun. Siz annesiniz ya, çocuğunuzun ihtiyaçları ve haklarını almanın sizin sonsuz aşkınızdan daha önemli ya ve o'nun koruyucusu olduğunuz için bunları düşünmüş olmanız gerekiyor ya.Adam hazırlamış gelmiş ne yapiyim ben imzaladım hemen
Cocugunuz icin bes kuruş alamazsiniz demek.Davacı eş davalı eşinden gerek maddi gerekse de manevi tazminat istenmediği gibi herhangi bir nafakada talep etmemektedir. Yazıyor protokolde o hazırlatmış bu ne demek yani?
Daha vakit varken avukata sorun ben hukukçu değilim yanlış yönlendirmek istemem ,ama artık lütfen şu adam için onu der bunu der diye düşünmeyi bırakıp şu yavrunun çıkarlarını gözetin rica ediyorum.Mahkeme de bunu söyleyebiliyormuyum çocuğuna nafaka olsun diye ?
Baskı altında imzaladım kabul etmiyorum deyip tek celsede vazgeçmen gerek..sözlü onay isteyecek hakim veya hakime. Orada protokol şartları benim için uygun değildir baskı altında imzaladım deyip celsede vazgeçeceksin.Protokol hazırlamış imzaladım ya şimdi nafaka nasıl talep edeceğim mahkeme de söylesem mi boşanma bittikten sonra da dava açabilirmişim nafaka için
Cocuga nasil bakmayi planliyorsunuz o aylik 5-10 bin bile gelmezse?sanki nafaka çok mu veriliyor aylık 5 10 bin vermese de olur yani ama güveniyordum çocuğuna verir diye
Bence siz adama "bak ne kadar gözü tok kadın, hiçbir şey istemedi" dedirtmek için imzaladınız o belgeyi.sanki nafaka çok mu veriliyor aylık 5 10 bin vermese de olur yani ama güveniyordum çocuğuna verir diye
Zorluk cikarmayayim, her dedigine he diyeyim ki vazgecsin mantigi. Cunku isi yokusa surerse aman ha adamin gozunden düşer.Bence siz adama "bak ne kadar gözü tok kadın, hiçbir şey istemedi" dedirtmek için imzaladınız o belgeyi.
Ya o pislikle nasıl ugraşcam sonra ben? Boşanmamak için yaptın dicek bana bahane yaptığımı düşüncek en iyisi kurtulim ben ondanBaskı altında imzaladım kabul etmiyorum deyip tek celsede vazgeçmen gerek..sözlü onay isteyecek hakim veya hakime. Orada protokol şartları benim için uygun değildir baskı altında imzaladım deyip celsede vazgeçeceksin.
Babam diyor zaten gerek yok onun vereceği paraya. Bakar ama çocuğuna diyor bakmazsada gerek yok sakın öyle konular açma diyor çünkü beni bilerek yaptığımı düşün çek çok kötü huylarıCocuga nasil bakmayi planliyorsunuz o aylik 5-10 bin bile gelmezse?
Bu yastan sonra anne babaniz mi cocuk buyutecek maddi olarak?
Evet evet, giderayak tatlış olma durumu bu. Normal bir kadın o anlaşmanın içine adamı koyup ikisini de yırtar ortadan ikiye.Zorluk cikarmayayim, her dedigine he diyeyim ki vazgecsin mantigi. Cunku isi yokusa surerse aman ha adamin gozunden düşer.
Vazgeçtim diyeceksiniz.Adam hazırlamış gelmiş ne yapiyim ben imzaladım hemen
Avukatım yok avukat mı tutmam gerek anlaşmalı diye gerek yok dedilerVazgeçtim diyeceksiniz.
Tek celsede protokol okunuyor itirazı olan var mı şartları iki taraf da kabul ediyor mu deniyor. Hayır diyeceksiniz. Ben baskı altında imzaladım diyeceksiniz ki duygusal olarak zayıf anınızda kötü niyetli olarak istediği şartları kabul ettirmiş.
Avukatsiz haklarınızı alamazsınız. Avukatınız var mı?
Allah size akil fikir versin. Bu devirde maddi olarak cocuk kolay mi buyuyor? Kac yasina gelmis, hali hazirda bir evlat buyutmus insanlara sifirdan cocuk sorumlulugu mu yukleyeceksiniz kendi basiretsizliginiz yuzunden?Babam diyor zaten gerek yok onun vereceği paraya. Bakar ama çocuğuna diyor bakmazsada gerek yok sakın öyle konular açma diyor çünkü beni bilerek yaptığımı düşün çek çok kötü huyları
Yılda 120 Bin TL eder. Az mı?sanki nafaka çok mu veriliyor aylık 5 10 bin vermese de olur yani ama güveniyordum çocuğuna verir diye
Şaka gibi ya. Cocugu yapan adamdan çocuğun hakki olan parayi istemiyor ama koca koca insanlara hem kendine hem cocuga baktiracak. Cunku aman kocadan para istemesin.Evet evet, giderayak tatlış olma durumu bu. Normal bir kadın o anlaşmanın içine adamı koyup ikisini de yırtar ortadan ikiye.
Daha çok çocuğuna sabır versin. Bu koca aşkı olan tipler de koca sevdası bitmez çünkü. Yenisini bulur gözü hiç görmez.Çocuğa nafaka istememiş bile. Daha şimdi aklına geliyor. Kim takar ki çocuğu?
Allah bu üyenin ana babasına sabır versin.
Çocuğuna bakacağını dusundugum için ama ben iletişime geçmiyorum. Geliyor alıyor annemden çocuğu alışveriş yapıyor getiriyor vs bu süreçteYılda 120 Bin TL eder. Az mı?
Çok mu zenginsiniz?
Zengin bile olsanız o para, çocuğunuzun hakkı.
Size her kötülüğü yapan eski eşe bu ne güven?
Geri dönsün ona yeter.Şaka gibi ya. Cocugu yapan adamdan çocuğun hakki olan parayi istemiyor ama koca koca insanlara hem kendine hem cocuga baktiracak. Cunku aman kocadan para istemesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?